4 moduri în care să salvezi bani la nuntă

Andreea Constantin

Nunta este un moment deosebit de important în viața oricărui cuplu. Îl așteptați încă de când ai spus Da și lucrați din răsputeri - cu sau fără ajutorul unui wedding planner - pentru ca ziua să fie pe măsura așteptărilor și a viselor voastre!

Cu toate că nu trebuie să faceți rabat de la calitatea serviciilo, puteți totuși să salvați niște bani pe care să îi puneți deoparte pentru luna de miere, căutând oferte cum ar fi pentru formatii de nunta la preturi avantajoase, mărturii inedite sau signalistică inedită, pe care cu siguranță nu o veți mai vedea și la alte nunți. Află mai multe detalii aici.

Idei despre cum poți economisi bani la nuntă
Mai ieftin nu înseamnă întotdeauna de o calitate mai slabă, ci înseamnă de cele mai multe ori research și implicare din partea mirilor. Proiectele do it yourself ies de cele mai multe ori inedit și cu o dublă satisfacție pentru cei implicați în crearea lor.

1. Formație de nuntă pentru atmosferă
Distracția este asigurată la orice petrecere de către muzică și mai ales de către formațiile live.

Unul dintre avantajele pe care acestea le au este că vin însoțite de un DJ care va întreține atmosfera în momentele în care lumea stă la masă, intră în sală sau la plecare.

Având o formație la nuntă poți să fii sigură că toată lumea va fi pe ringul de dans, indiferent de muzica ce răsună din boxe. Soliștii au acest dar de a ridica lumea de la mese și de a-i face să se distreze până în zori de zi.

Mai mult decât atât, poți să alegi dintr-o gamă variată de soliști care cântă diverse genuri muzicale, în funcție de cel sau cea cu care faci click la prima vedere. Exact ca într-o relație.

2. Signalistica și invitațiile
Dacă până acum trebuia să angajezi un designer care să îți pregătească de la invitații, la numerele de pe mese și la panoul de la intrare, să știi că acum poți chiar tu împreună cu soțul tău să vă ocupați de acestea folosind programe și aplicații de design.

 aranjament nunta

Așa puteți să testați variante ori de câte ori doriți și să vă opriți doar în momentul în care ați ajuns la aceea care vă reprezintă cel mai bine.

3. Printați doar ce e nevoie
Până acum obișnuința era ca cineva din familie să meargă la cei care urmează să fie oaspeți la nuntă și să le înmâneze o invitație printată.

Ei bine, odată cu evoluția tehnologiei și acest obicei s-a schimbat și acum invitațiile se pot trimite și online, chiar dacă te și întâlnești cu persoanele respective.

La fel și cu plicurile pe care le pregătiți pentru dar: puteți să încurajați invitații să vă trimită darurile online și așa salvați și timp (ei nu mai trebuie să ajungă la un bancomat) și câțiva copaci.

Desigur, în ambele cazuri există excepții pe care să le faceți pentru cei mai în vârstă, care sunt mai greu de dezobișnuit de obiceiurile vechi și cărora le place să păstreze invitația de amintire sau nu sunt atât de obișnuiți cu tehnologia și cu transferurile de bani online.

4. Mărturii
Mărturille ar trebui să fie o amintire plăcută pentru toți oaspeții și poți și aici să le împarți în două: un model pentru cei tineri și un model pentru cei mai tradiționaliști.

Mărturiile trebuie în primul rând să vă definească pe voi ca și cuplu, deoarece reprezinta o amintire cu care fiecare invitat la nuntă va pleca acasă.

Lumea s-a săturat deja de clasicele prăjituri însoțite de țuică, așa că poți să îți pui imaginația la joacă și îți garantăm că vor ieși lucruri despre care se va vorbi multă vreme cu admirație.

Nunta este despre voi și despre un viitor împreună într-o familie lărgită atunci când vine bebe pe lume și surorile sau frățiorii lui, dacă asta vă doriți. Sau și dacă rămâneți doar voi doi este la fel de bine.

Vremurile în care trăim ne demonstrează că a fi cumpătat înseamnă a fi prevăzător, oricâte resurse ai avea la îndemână. Așa că poți să alegi să faci lucruri frumoase și cu un buget restrâns și toate eforturile să fie înzecite de satisfacția pe care o vei avea la finalul evenimentului alături de cei dragi!

Surse foto: unsplash.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nunta anului: doi cățeluși abandonați au parte de o ceremonie adorabilă organizată de adăpostul care i-a salvat
  Nunta anului: doi cățeluși abandonați au parte de o ceremonie adorabilă organizată de adăpostul care i-a salvat

  Peanut (9 ani) și Cashew (3 ani) sunt doi cățeluși Chihuahua care s-au întâlnit în luna aprilie a acestui an, după ce au fost amândoi abandonați de familiile...

  7 moduri prin care propria ta copilărie îți afectează stilul de parenting
  7 moduri prin care propria ta copilărie îți afectează stilul de parenting

  Cel mai mare efect pe care îl are copilăria asupra vieții tale de adult reiese atunci când devii la rândul tău părinte. Unul dintre factorii predictivi ai modului...

  12 moduri prin care părinții distrug viețile copiilor
  12 moduri prin care părinții distrug viețile copiilor

  Chiar dacă ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul nostru, nu de puține ori se poate întâmpla să facem demersuri care îi pot face mai mult rău decât bine....

  Încă mai plătesc creditul pentru nunta pe care soția mea și-a dorit-o, iar ea acum vrea să divorțeze
  Încă mai plătesc creditul pentru nunta pe care soția mea și-a dorit-o, iar ea acum vrea să divorțeze

  Relațiile de cuplu sunt dificile și uneori iubirea nu este de ajuns. Iar atunci când apare un copil lucrurile de complică, pentru că, oricât de mult nu ne-am dori asta, ne...

  3 moduri CLARE prin care poti FIXA un obicei
  3 moduri CLARE prin care poti FIXA un obicei

  Viata ta este in esenta suma totala a obiceiurilor tale. Obiceiurile iti determina sanatatea fizica, bunastarea mentala si cresterea ta personala. In esenta, orice modificare a...

  Semnificația colierului pe care îl poartă Kate Middleton. Valoarea unei bijuterii nu stă în bani
  Semnificația colierului pe care îl poartă Kate Middleton. Valoarea unei bijuterii nu stă în bani

  Probabil și tu ai o bijuterie care, dincolo de valoarea financiară, are o semnificație aparte pentru tine. Ei bine, și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost surprinsă de mai multe...

  18 moduri în care poți să prepari un banal iaurt
  18 moduri în care poți să prepari un banal iaurt

  Este sursă de proteine, de calciu, de fosfor, de vitamine din grupul B-urilor (vitamina B2 și B12), dar și de vitamina D. Mai mult decât atât, este unul dintre alimentele ce...

  Ce i-a spus Harry reginei Elisabeta la nunta cu Meghan. Replica va rămâne în istorie!
  Ce i-a spus Harry reginei Elisabeta la nunta cu Meghan. Replica va rămâne în istorie!

  Anul 2018. Marea Britanie se pregătește de zor pentru una dintre cele mai importante evenimente ale anului - nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ceremonia fastuoasă a avut loc...

  © 2022 Qbebe