Casa curată nu este o provocare! Descoperă produsul minune ce-ți vine în ajutor

Casa curată nu este o provocare! Descoperă produsul minune ce-ți vine în ajutor

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Una dintre cele mai mari provocări ale vieții moderne este să reușim să ne împărțim eficient timpul, astfel încât să putem nu numai să petrecem cât mai mult timp de calitate cu cei la care ținem, ci și să fim cu conștiința împăcată că ne-am dus la îndeplinire și treburile casnice. Cu atât mai mult cu cât ești mamă, vei vedea că această provocare devine o adevărată presiune și tot ce-ți dorești este să ai la îndemână, asemenea eroinelor din povești, o baghetă magică, menită să te ajute să ai o casă care să strălucească de curățenie. Din fericire, poți să faci rost de o „baghetă magică” la fel de utilă, numai bună pentru a-ți îndeplini această dorință. Mai exact, este vorba despre un mop cu aburi, performant, foarte simplu de utilizat, care funcționează pe baza unei tehnologii cu totul speciale și care, așa cum vei descoperi și din articolul de mai jos, te va ajuta să te transformi într-o adevărată Super-Mamă: care petrece permanent timpul cu cei mici, care are casa-lună și perfect igienizată și care apucă să mai aibă și pentru ea un răgaz în care să-și poată reîncărca bateriile, astfel încât să fie versiunea ei cea mai bună pentru cei dragi.

Detalii de care să ții cont când alegi un mop cu aburi

Tipul de suprafețe pe care îl vei utiliza
Practic orice suprafață poate fi curățată cu ajutorul unui mop cu aburi, dar cu toate acestea este necesar să iei în calcul faptul că, la un moment dat, ar trebui să-l folosești pentru suprafețe de lemn sau pentru a-ți împrospăta covoarele. De aceea, este bine să te orientezi către unul care are atât un flux de aburi ce poate fi reglat (astfel încât să se poată controla nivelul de căldură și de umezeală), cât și că este dotat cu atașamente interschimbabile.

Dimensiunea suprafeței de curățenie
Ca să realizezi o curățenie eficientă, fără prea mult efort și fără a irosi timp, ar trebui să ții cont de următoarele aspecte:

 • Mizează pe un mop cu aburi cu un rezervor de apă mai mare- Procedând așa, te vei scuti să îl umpli des cu apă ca să-ți poți termina treaba. Ideal este să ai la îndemână un mop care să-ți permită să lucrezi cu el cel puțin 10 minute fără a fi nevoită să-l reîncarci
 • Fii atentă la mânerul mopului- De exemplu, orientează-te spre unul cu mâner telescopic, ajustabil, pentru a putea să îl folosești la fel de ușor, indiferent de suprafața pe care o vei avea de curățat
 • Caută un mop care să aibă o lavetă suficient de mare- O lavetă cu dimensiuni mai generoase îți va permite să cureți mai eficient suprafețele, oferindu-ți puterea de acoperire de care ai atât de multă nevoie

Mopul ar trebui să se poată încălzi rapid
Pentru a-ți fi într-adevăr de ajutor, ar trebui ca mopul tău cu aburi să se poată încălzi în 20-30 de secunde. Este un detaliu foarte important în alegerea lui, întrucât și datorită acestei calități vei economisi timp!

Contează mult ca mopul să fie ușor de manipulat
Mopurile care au un rezervor de apă simplu de reumplut (ideale sunt mopurile care au rezervorul detașabil), ce sunt ușoare, care au stabilitate și un mâner pe care să îl poți ajusta cât mai mult, sunt ceea ce îți trebuie ca să nu ai nicio reținere când va veni vorba să le „pui” la treabă.

Nu neglija prezența lavetelor de rezervă și a altor accesorii
Ca să reușești într-adevăr să realizezi curățenia la care visezi, dar fără a aloca ore întregi și fără a te obosi mult, caută să achiziționezi un mop care să permită să fie folosit nu doar pentru curățarea de suprafețe precum parchet, linoleum, covoare, ci și a celor la care nu este prea lejer de ajuns, precum sunt ferestrele.
Un mop care este prietenos cu toate suprafețele este cea mai bună soluție, întrucât datorită lui va fi 100% sigur să-ți igienizezi chiar și suprafețele mai delicate (precum parchet laminat, gresie etc.).

Uită-te la materialul din care este confecționată laveta mopului
Dacă intenționezi să-ți faci treaba cu mopul tău prin toată casa, pe orice fel de suprafețe, orientează-te spre microfibră. Nu numai că aceasta va proteja toate suprafețele pe care va ajunge, dar este numai bună și pentru că atrage murdăria, poate fi spălată și refolosită de mai multe ori.

Spre deosebirile de mop-urile clasice, menite să te facă să pierzi timp și să consumi energie, cele cu aburi mai au un alt mare plus: igienizează mult mai bine, putând să elimine până la 99,9% din microorganismele dăunătoare, îndepărtând inclusiv alergenii, casa ta devenind un mediu mult mai sigur pentru întreaga familie.

Cauți un aliat de nădejde la curățenie? L-ai și găsit: Mopul Rovus Nano Steamer

Te-ai săturat de variantele clasice de mop-uri cu aburi, pe lângă care stai și te rogi să se încălzească? Nu mai vrei nici să fii nevoită să umpli când nici nu te aștepți rezervorul de apă, care este și greu pe deasupra sau să te chinuiești mult până când reușești să ajungi să cureți și spațiile greu accesibile? Atunci alege inovația și intră cât poți de repede în posesia Mopului cu aburi Rovus Nano Steamer.

 

Înainte de toate, trebuie să știi în ce constă această inovație: se folosește presiunea înaltă pentru a se produce în continuu abur uscat. Datorită rezervorului special, ce controlează temperatura, presiunea și viteza, moleculele de apă se vor ciocni între ele până când se vor micșora foarte mult și vor deveni nano particule. În cadrul acestui proces vor putea lua naștere ionii negativi. Ulterior, prin îmbinarea dintre nano particule și acești ioni, apare aburul super uscat. Acest fel de abur trebuie considerat o adevărată comoară pentru casa ta, în condițiile în care curăță în profunzime suprafețele, distrugând până la 99,9% dintre bacterii (inclusiv unele deosebit de periculoase, precum sunt, de exemplu, E.coli ori Salmonella aertrycke), dar și fungi (așa cum este Candida albicans de pildă) sau diferiți alergeni.

Odată ce dispui de Mopul Rovus Nano Steamer, poți să răsufli ușurată inclusiv în situația în care ești mama unui „pitic”, care încă merge de-a bușilea sau care se apleacă mereu după lucrurile de pe jos. În același timp, vei ști că micuțul tău sau oricare alt membru al familiei, care suferă de vreo formă de alergie, se află departe de pericol și are mai multe șanse de a se bucura de o stare de sănătate optimă, în condițiile în care aburul uscat este de 10 ori mai eficient în ceea ce privește capacitatea de a igieniza.

Mai mult, acum vei fi mai dispusă în a da curs unei mari dorințe a copilului tău, aceea de a avea un animal de casă și să-i faci o surpriză oferindu-i unul, fără a te mai stresa de fiecare dată când acesta este scos afară și vine de acolo cu diverși microbi sau alergeni.

Alături de aceste beneficii deosebit de valoroase, ai și alte motive solide pentru a alege pentru gospodăria ta Mopul Rovus Nano Steamer. Iată care sunt acestea:

 • Este sigur pentru orice fel de suprafețe- Pentru că se bazează pe aburul super uscat, mopul tău nu va lăsa umezeală în exces, iar laveta din microfibre de cea mai bună calitate are grijă ca toate suprafețele să reziste la temperatura înaltă a aburului (de până la 125 de grade) și să rămână perfect curate și uscate. Nu ezita și lasă-ți mopul să lucreze chiar și pe suprafețe precum parchetul laminat, gresia, covoarele, podelele din lemn etc.!
 • Îți garantează că nu vei fi nicicând în situația de a petrece timp îndelungat la curățenie- Pe de o parte, faptul că Mopul Rovus Nano Steamer are un rezervor de apă foarte încăpător (220 ml) înseamnă deja o economie de timp, întrucât nu vei mai fi nevoită să te deplasezi des pentru a-l reumple cu apă (poate fi folosit 10 minute între reîncărcări). Pe de altă parte, nu mai este nevoie să aștepți mult până când mopul se va încinge: în mai puțin de 40 de secunde îl vei avea gata de treabă
 • Este foarte ușor de folosit- Întrucât deține un mâner telescopic, îi poți ajusta înălțimea astfel încât să îți fie foarte comod să îl folosești. Datorită acestui tip de mâner, vei reuși fără prea mult efort să cureți inclusiv locurile mai greu accesibile, pentru care înainte erai nevoită să faci fel de fel de manevre incomode, urmate adesea de dureri de spate sau de umeri (cum ar fi împins, ridicat, mutat etc.). Find atât de simplu de manipulat, poți să-l dai cu încredere chiar și pe mâna copilului, în momentele în care vrei să-l implici mai mult în activitățile casnice. Vei fi foarte încântată când îl vei vedea că nu te mai refuză și că astfel te mai scutește și pe tine de treburi.

Având în vedere toate aceste avantaje uimitoare, alege și tu să te familiarizezi cu un nou concept al curățeniei eficiente. Noul mop de la Rovus va deveni un sprijin real în menținerea curățeniei în casa ta, ținându-te pe tine și pe cei dragi departe de bacterii, de alergeni și de produse de curățenie scumpe și periculoase pentru sănătate. Cu alte cuvinte, nu mai sta pe gânduri și pregătește-te să câștigi sănătate, mai mult timp liber și să faci și economii prețioase!

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cu ce se curata fata bebelusului. Ce NU este bine sa faci!
  Cu ce se curata fata bebelusului. Ce NU este bine sa faci!

  Te intereseaza cu ce se curata fata bebelusului? Trebuie sa stii ca pielea unui nou-nascut este moale si delicata. Fata bebelusului se curata in fiecare zi pentru ca ingrijirea adecvata a...

  Un copil de 12 ani este în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok
  Un copil de 12 ani este în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok

  TikTok continuă să facă victime în rândul copiilor. După ce o fetiță de 10 ani din Italia și-a pierdut viața în urmă unei provocări care circulă pe platforma...

  Trei copii rămași orfani de mamă imediat după Crăciun au rămas și fără casa. Un necaz nu vine niciodată singur...
  Trei copii rămași orfani de mamă imediat după Crăciun au rămas și fără casa. Un necaz nu vine niciodată singur...

  Cu ochii brăzdați de lacrimi și sufletul gol, trei copii și tatăl lor dintr-o localitate din județul Buzău își strigă disperarea. Mămica lor a murit imediat după Crăciun...

  De ce este important ca cei mici să știe regulile de prim ajutor?
  De ce este important ca cei mici să știe regulile de prim ajutor?

  Acordarea primului ajutor este o abilitate care ne învață cum să intervenim într-o situație de criză, ca să salvăm viața cuiva. Putem învăța să acordăm primul...

  Cum ne facem copiii să înțeleagă că este în regulă să ceară ajutor?
  Cum ne facem copiii să înțeleagă că este în regulă să ceară ajutor?

  Este esențial să cerem ajutor atunci când avem nevoie. Însă uneori, nu știm cum și când să cerem ajutor. Copiii, cu atât mai mult, au nevoie să fie ghidați ca...

  Altă victimă pe TikTok! O fetiță a fost găsită fără suflare în baie după o provocare
  Altă victimă pe TikTok! O fetiță a fost găsită fără suflare în baie după o provocare

  O altă fetiță din Italia a murit din cauza unei provocări pe TikTok. Ea a fost găsită fără suflare în baie, cu cordonul de la un halat înfășurat în jurul...

  Un copil ostil nu este obraznic, ci urlă după ajutor
  Un copil ostil nu este obraznic, ci urlă după ajutor

  Ostilitatea la copii poate fi un semn a unei stime de sine scăzute, nu a încăpățânării și obrăzniciei. A depăși limitele este o parte normală a dezvoltării lor, a...

  Cea mai amuzantă provocare pentru părinți pe TikTok: „Spune-mi că bebelușul tău face caca fără să spui ceva”
  Cea mai amuzantă provocare pentru părinți pe TikTok: „Spune-mi că bebelușul tău face caca fără să spui ceva”

  În ultima vreme, părinții nu se mai rezumă să aducă în atenție diferite aspecte din viața copiilor doar pe rețele de socializare precum Facebook sau Instagram, ci au...

  © 2024 Qbebe