Ce spune despre tine modul în care îți decorezi casa de Crăciun

Se spune adesea că decorarea casei pentru sărbătoarea Crăciunului este o adevărată artă. Desigur, acest lucru este adevărat dar, mai mult decât atât, trebuie să știi faptul că modalitatea în care alegi să-ți împodobești casa de Crăciun sugerează multe aspecte legate de personalitatea ta. În articolul de mai jos vei găsi diferite exemple în acest sens, care te vor convinge că decorațiunile pe care le folosești de Crăciun spun celor din jur ce fel de persoană ești.

Ce spune modul în care îți decorezi bradul de Crăciun despre personalitatea ta

Bradul de Crăciun este „vedeta” casei tale în perioada sărbătorilor. Chiar și modul în care vei alege tipul acestuia (natural sau artificial) și maniera în care îl vei decora pot dezvălui multe despre personalitatea ta.
Să vedem câteva exemple:

Ce fel de persoană ești dacă vrei să ai un brad natural

Psihologii spun că persoanele cărora le plac brazii naturali vor să se simtă mereu confortabil și în siguranță.
În plus, îți place să fii alături de familia și de prietenii tăi, iar de sărbători îți dorești să faci acest lucru mai mult decât oricând.
Totodată, cine alege un brad natural este o persoană care știe exact ce-i place și ceea ce o face să se simtă bine.

Ce fel de personalitate ai dacă optezi pentru un brad artificial

Cine optează pentru un astfel de brad poate fi definită drept o persoană cu spirit practic, cu dorința de a-și organiza cât mai bine totul.
Alegerea unui brad artificial se leagă, pe de o parte, de faptul că nu îți place să vezi ace de brad peste tot și, pe de altă parte, de faptul că te gândești că acest tip de brad poate fi folosit mai mulți ani.
Ca un spirit practic ce ești, îți place să faci o investiție mai durabilă și, la finalul sărbătorilor, pur și simplu să strângi bradul și să-l pui la locul lui pentru anul următor.

Ce spune despre tine faptul că alegi un brad confecționat din materiale inedite

Dacă ai această opțiune, atunci se poate spune despre tine că ai o fire de artist, că ești îndemânatică și fermecătoare.
Acestea sunt motivele pentru care nu ți se va părea nicicând prea greu să-ți pui imaginația și mâinile la muncă pentru a realiza un brad de Crăciun inedit, care să te reprezinte.

Citește și: Braduti de Craciun homemade, numai buni de confectionat alaturi de copilul tau

Ce informații oferă despre personalitatea ta alegerea unui brad cât mai simetric

Dacă te preocupă cel mai mult ca bradul tău să fie simetric, înseamnă că ești o persoană căreia îi place să delibereze mai mult până când ia o hotărâre, care iubește tot ceea ce este structurat și ordonat.
Adori ca totul să fie în ordine și faci tot posibilul ca mediul în care trăiești să fie bine structurat. De asemenea, îți place foarte mult disciplina.
Când îți decorezi locuința, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o ocazie atât de specială precum Crăciunul, aloci mult timp acestei activități, astfel încât să o faci în tihnă.

Ce înseamnă să așezi o stea în vârful bradului

În acest caz, se poate spune că ești o persoană ce se ghidează după valorile morale, căreia îi place să fie lider și este puternică.
De asemenea, crezi că există un destin ce îți ghidează fiecare pas și ești în așteptarea „stelei norocoase".
Ceea ce contează cel mai mult pentru tine este să-ți urmezi calea, dar niciodată nu vei uita, de-a lungul acestuia, să prețuiești valorile spirituale și morale.

Ce spune despre tine faptul că pui un înger în vârful bradului tău

Cele mai potrivite cuvinte pentru a te descrie ar fi că ești spirituală, bună și că îți place să-i ajuți pe ceilalți. Oamenii vor simți acest lucru și îți vor cere ajutorul când se află în dificultate.
Pe de altă parte, un înger așezat în vârful bradului poate indica faptul că îți place să fii lider, că nu îți este teamă să-i lași pe ceilalți să te cunoască.

Bradul decorat cu multe luminite poate indica faptul ca vrei sa iesi mereu in evidenta

Ce fel de persoană ești dacă adori un brad cu multe luminițe

Cine își dorește să aibă un brad cât mai încărcat de luminițe este o persoană îndrăzneață, căreia îi place să cheltuiască și să fie în centrul atenției.
Nu te temi niciodată să-ți dezvălui personalitatea, îți place să-i faci pe ceilalți să se simtă bine și poți fi mereu „sufletul" unei petreceri.

Ce se poate spune despre personalitatea ta dacă îți plac ornamentele de brad homemade

În primul rând, acest lucru demonstrează că vrei să fii în strânsă legătură cu natura, cu mediul înconjurător și că ești foarte atentă la ceea ce se întâmplă cu acestea.
În al doilea rând, dacă îți plac ornamentele de brad homemade înseamnă că nu te ferești să fii cunoscută de către cei din jur. Din acest motiv, ești căutată adesea pentru a-ți spune opinia referitoare la diverse probleme.

Tipurile de decorațiuni de Crăciun folosite și personalitatea ta

Și în funcție de modul în care alegi decorațiunile de Crăciun pentru casă se pot spune despre tine mai multe lucruri decât ți-ai închipuit.

Citește și: 10 Ornamente handmade pentru bradul de Craciun

Ce fel de persoană ești dacă îți place să ai căsuțe din turtă dulce

La fel ca și căsuțele tale, cei din jur te văd ca fiind „dulce".
În același timp, ești o persoană nostalgică, adori lucrurile făcute în casă și nu le-ai înlocui cu nimic pe acestea.
În fine, cine iubește căsuțele din turtă dulce iubește fără îndoială și dulciurile și din acest motiv fuge cât poate de diete care nu i-ar permite să se bucure de mâncărurile delicioase pregătite acasă.

Decor cu casute de turta dulce

Ce spun despre tine lănțișoarele de hârtie puse prin casă

Dacă îți place să decorezi de Crăciun cu acest tip de ornamente, înseamnă că în adâncul sufletului ai rămas încă un copil, ce adoră să-și vadă peste tot creațiile.
Pentru a putea să faci rost de materialele ce ți-ar permite să te „desfășori" cum trebuie, adică să faci tot felul de obiecte handmade, ai fi în stare să stai zile întregi prin magazine și chiar să cheltuiește fără măsură în acest scop.

Ce fel de personalitate ai dacă iubești decorațiile exterioare gonflabile

Dacă te numeri și tu printre cele ce adoră să aibă în exteriorul locuinței ornamente de Crăciun gonflabile, înseamnă, pe de o parte, că ești încă nostalgică după copilărie.
Pe de altă parte, această preferință poate însemna și că uneori preferi să evadezi din realitate în lumea feerică prezentată inclusiv în filmele de Crăciun.

Decoratiune de Craciun pentru exterior

Ce spun despre tine decorațiunile vintage

Cine este îndrăgostită de astfel de decorații este cu siguranță îndrăgostită și de un Crăciun tradițional și este nostalgică după trecut.
Dacă preferi să utilizezi decorațiunile vintage ești probabil genul care ascultă colinde cu o lună înainte de sărbători și îi place să-i introducă și pe ceilalți în atmosfera de sărbătoare (de pildă, ai obiceiul să postezi pe rețelele de socializare diverse aspecte legate de Crăciun sau chiar să te lauzi cu propriile tale decorațiuni).

Ce se poate spune despre tine dacă optezi pentru decorarea cu ajutorul unor brăduți din materiale strălucitoare

În acest caz, visezi să ai mereu un „Crăciun Alb", adori petrecerile de Crăciun și de Anul Nou și ești mereu așteptată să participi la ele.
Totodată, adori să strălucești în orice ocazie și nu își este teamă să arăți pe deplin acest lucru.

Ce fel de personalitate ești dacă preferi să-ți decorezi casa cât mai tradițional

Dacă te numeri printre cele care aleg mai ales ornamente din lemn și alte materiale cât mai naturale (în special pe bază de roșu și verde), coronițe de Crăciun, șosete de Crăciun și, desigur, un brad natural, atunci ești cu siguranță o fire tradiționalistă.
De aceea, ții foarte mult la respectarea tradițiilor de sărbători și își dorești să transmiți acest lucru celor din familie. Probabil că cel mai mult îți place să-ți petreci sărbătorile alături de cei dragi, în jurul unei mese sau stând pur și simplu la povești în jurul unui șemineu.

Decorarea traditionala a casei de Craciun poate spune despre tine ca esti o fire mai traditionalista

Ce fel de persoană ești dacă preferi decorațiunile foarte strălucitoare

Unele dintre noi preferă ca de Crăciun să aleagă ornamente strălucitoare, cu tente cât mai metalice. În acest caz, se poate spune despre tine că îți place opulența, că vrei să epatezi și că îți place să participi la tot felul de evenimente mondene.
Întotdeauna crezi că locul tău este în „crema" societății și nu ai vrea să ratezi nicio petrecere luxoasă.

 Decoratiuni de Craciun foarte stralucitoare

Ce înseamnă dacă alegi să-ți decorezi casa simplu și pui la ușă o coroniță de Crăciun mai mare

Dacă ai obiceiul să nu te preocupi prea mult să-ți decorezi casa foarte sofisticat, dar când vine vorba de coronița de Crăciun ai vrea să fie cât mai aspectuoasă și mai frumoasă, acest fapt poate spune despre tine că ești o fire deschisă, tradiționalistă, dar și primitoare.
Tot ce îți dorești este ca familia și prietenii să-ți calce pragul de sărbători și să petreceți momente agreabile în jurul unei mese îmbelșugate.

Daca alegi o coronita de Craciun mare, inseamna ca esti o fire deschisa si ca esti primitoare

Ce spune despre tine faptul că optezi pentru niște decorațiuni de Crăciun minimaliste

În acest caz, ești o persoană cu spirit practic, dar căreia nu îi prea pasă de Crăciun. Adesea te gândești că un brad nu ar face altceva decât să facă mizerie și că va fi o cheltuială în plus.
Iată de ce te orientezi mai degrabă spre ornamente puține și discrete, care nu sugerează cine știe cât atmosfera de sărbătoare, aducând doar o mică schimbare în decorul casei tale.

Ce personalitate ai dacă iubești să-ți împodobești casa numai cu ornamente handmade

Experții spun că cine are o astfel de preferință fie are copii, fie tânjește să aibă copii sau îi este dor de copilărie.
De asemenea, probabil că îți moștenești și părinții, care adoră să aibă în casă ornamente realizate de către tine/ de către copiii tăi și nu eziți să petreci mult timp pentru a-ți confecționa singură ornamentele de Crăciun visate.

Ce poate spune despre tine preferința pentru decorațiunile în stil kitsch

Dacă îți place să-ți decorezi casa de Crăciun cu tot felul de obiecte adunate de peste tot, care nu au prea multă legătură cu această sărbătoare, acest lucru poate spune despre tine, pe de o parte, că nu iei Crăciunul prea în serios și că important este să te distrezi cât mai mult alături de prietenii tăi.
Pe de altă parte, alegând ornamente kitsch, probabil că ești o persoană spontană, care iubește noutatea și să fie în centrul atenției la orice petrecere.

Decoratiuni de Craciun cu roz si argintiu

Ce fel de personalitate ai dacă îți place să alegi decorațiuni de Crăciun în nuanțe de roz

Decorațiunile roz sunt de obicei însoțite de un brad alb sau argintiu. Iar dacă ai astfel de gusturi, specialiștii spun că ai tendința de a fi foarte atentă la detalii în ceea ce privește decorarea casei tale nu numai de Crăciun, ci întotdeauna.
Dacă ții atât de mult să ai nuanțe de roz în casa ta, vei încerca să le adopți inclusiv la masa de Crăciun. Iar acest fapt va dovedi din plin că ești o fire mai copilăroasă și că probabil ți-ai dori să te bucuri din nou de inocența copilăriei.

Ce indicii oferă despre personalitatea ta preocuparea pentru a-ți decora, de Crăciun, în special exteriorul casei

Dorința de a-ți decora grădina și exteriorul casei în detrimentul interiorului poate sugera faptul că îți place să fii în centrul atenției.
Nimeni nu ar trebui să se mire că ești gata oricând să intri în vorbă cu vecinii, să ai musafiri și să le arăți mereu celorlalți ce ai realizat tu.

Tu știai până acum că și modul în care alegi să-ți decorezi casa, cu ocazia Crăciunului, poate spune multe despre personalitatea ta?

Surse:
www.housetohome.co.uk; www.huffingtonpost.com; www.littlethings.com

Surse poze:
www.morguefile.com;www.pexels.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Modul în care un bărbat se comportă cu mama lui îți spune cum se va comporta cu tine
  Modul în care un bărbat se comportă cu mama lui îți spune cum se va comporta cu tine

  Interacțiunea dintre părinte și copil este o oglindă fidelă a relației care există între cei doi. Din acest motiv află că modul în care se comportă un bărbat cu mama...

  Testul bebelusului! Îți dai seama care dintre cei patru micuți este fetiță? Vezi ce spune asta despre tine!
  Testul bebelusului! Îți dai seama care dintre cei patru micuți este fetiță? Vezi ce spune asta despre tine!

  De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă întâlniți în parc cu o cunoștință pe care nun ați mai văzut-o de ceva vreme și să uitați dacă nu cumva...

  Cercetătorii au dezvoltat un test de sânge care îți spune dacă vei muri în 10 ani
  Cercetătorii au dezvoltat un test de sânge care îți spune dacă vei muri în 10 ani

  Deși nu este cel mai vesel lucru pe care să ți-l aducă cineva la cunoștință într-o frumoasă zi de joi, adevărul este că în cele din urmă, murim cu toții. Acum,...

  Felul în care mergi îți spune ce boală psihică ai
  Felul în care mergi îți spune ce boală psihică ai

  Cercetători de la „Universitatea Newcastle” (Marea Britanie) au sesizat că anumite particularități ale mersului pot fi puse în legătură cu două boli neurologice:...

  Rugăciunea care se spune de Sfântul Ioan și care îți va proteja copiii
  Rugăciunea care se spune de Sfântul Ioan și care îți va proteja copiii

  Rugăciunea pe care o rostim în ziua de 07 ianuarie ne ajută să depășim momentele dificile. Toți credincioșii trebuie să o cunoască!

  6 lucruri pe care să nu le spui copilului tău când îți spune: “Nu pot!”
  6 lucruri pe care să nu le spui copilului tău când îți spune: “Nu pot!”

  Tuturor părinților le este dificil să își privească copiii când au inima frântă și sunt triști din cauză că au pierdut un concurs sau că nu reușesc să facă un...

  Vești bune din Israel! A apărut aplicația care îți spune dacă ai intrat în contact cu un bolnav de coronavirus
  Vești bune din Israel! A apărut aplicația care îți spune dacă ai intrat în contact cu un bolnav de coronavirus

  Un pas înainte uimitor de important realizat de către autoritățile din Israel: a apărut aplicația care anunță oamenii când intră în contact cu o persoană...

  Prințesa Charlotte nu îi spune „tata” prințului William. Iată ce porecle se folosesc la Casa Regală
  Prințesa Charlotte nu îi spune „tata” prințului William. Iată ce porecle se folosesc la Casa Regală

  În ciuda rigorilor impuse de eticheta regală, membrii familiei regale ai Marii Britanice se comportă precum persoanele obișnuite când se adresează unul celuilalt. Astfel,...

  © 2022 Qbebe