Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere

Bianca Geica - Redactor Senior

Aceștia sunt cei mai frumoși ochi din lume. Priviri care au cucerit o lume întreagă! Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și chiar dacă fiecare pereche de ochi este deosbită în felul ei, unele persoane au fost parcă înzestrate cu priviri pur și simplu hipnotizante.

Noi am facut o listă cu cei mai frumoși ochi din lume, ochi care pe noi ne-au cucerit iremediabil.

Top 10 cei mai frumoși ochi din lume

Verzi, albaștri, căprui... aceștia sunt de departe cei mai frumoși ochi din lume.

Cei mai frumoși ochi verzi din lume

Cei mai frumoși ochi verzi din lume îi aparțin, fără doar și poate, fetei afgane, un chip care a făcut înconjurul lumii pe corperta revistei National Geographic. Sharbat Gula, sau „Afghan Girl”, așa cum a numit-o fotograful Steve McCurry, în 1984, când a imortalizat-o, a devenit cunoscută pentru privirea ei intensă, hotărâtă și neînfricată. Imaginea a fost realizată în timpul ocupației sovietice din Afganistan.

cei-mai-frumosi-ochi-fata-afgana

Foto: Wikipedia

Această fată, de origine indiană, are cu siguranță unii dintre cei mai frumoși ochi verzi din lume. Știai că mai puțin de 2% din populația planetei are ochii verzi? Ochii verzi au apărut că urmare a unei combinaţii între pigmentul albastru şi o anumită cantitate de melanină și nu sunt influenţaţi în niciun fel de culoarea ochilor părinților sau bunicilor.

cei-mai-frumosi-ochi-verzi

Foto: Pinterest.com

Femeia cu cei mai frumoși ochi din lume

Ayshwaria Ray a fost declarată, nu de puține ori, femeia cu cei mai frumoși ochi din lume și pe bună dreptate! Actrița de origine indiană are niște ochi superbi, o combinație de verde cu gri care de multe ori i-au făcut pe cârcotași să se întrebe dacă poartă sau nu lentile de contact.

cei-mai-frumosi-ochi-din-lume-aishwarya-rai

Cei mai frumoși ochi căprui

Crezi că ochii verzi sau albaștri sunt cei mai frumoși ochi din lume? Ei bine, nici ochii căprui, cu irizații verzi, nu se lasă mai prejos. Cameleonici și misterioși, ochii căprui nu au cum să nu îți atragă atenția. Drept dovadă stă imaginea cu această fetiță adorabilă, pe nume Bahar, din Iran, cu cei mai frumoși ochi căprui din lume.

cei-mai-frumosi-ochi-caprui-bahar

Foto: reddit.com

Cei mai frumoși ochi albaștri

Printre cei mai frumoși ochi albaștri se numără cei ai unei copile din India, a cărei imagine a devenit virală pe internet. Culoarea ochilor ei, de un albastru rar întâlnit, este atât de stranie, încât foarte mulți încă nu cred că imaginea este reală.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: pinterest.com/hornecc

Oamenii din satul în care locuiește această fată cu unii dintre cei mai frumoși ochi albaștri, au crezut despre ea că este o vrăjitoare din cauza nuanței supranaturale de albastru pe care o au ochii ei.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri-din-lume

Foto: twitter.com/zibi20201

Abushe, din Ethiopia, avea doar 8 ani în 2016, când un cunoscut fotograf, uluit de cei mai frumoși ochi albaștri pe care i-a văzut vreodată, a imortalizat această imagine devenită virală pe internet. Băiatul are niște ochi de un albastru nemaiîntâlnit!

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: Facebook/lafforguephotographer

Cei mai frumoși ochi din România

Antonia, vedeta cu cei mai frumoși ochi verzi din România

Antonia are, de departe, cei mai frumoși ochi din România și nici nu are nevoie de prea mult machiaj pentru a-i scoate în evidență.

cei mai frumosi ochi verzi antonia

Foto: instagram.com/antonia

Delia, cei mai frumoși ochi albaștri din România

Delia este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Are o privire hipnotizantă, iar culoarea ochilor ei te atrage imediat.

cei-mai-frumosi-ochi-romania-delia

Foto: instagram.com/delia

Alina Ceușan te hipnotizează cu ochii ei căprui

Se spune că ochii căprui fură inima oricui, însă inima Alinei Ceușan aparține deja lui Raul Tișa, căruia blondina îi va dărui în curând un copil.

alina-ceusan-cei-mai-frumosi-ochi-romania

Foto: instagram.com/alinaceusan

Acestea sunt persoanele cu cei mai frumoși ochi din lume. Imaginile de mai sus reprezintă dovada clară că ochii reprezintă oglinda sufletului. Tu pe cine ai mai fi adăugat în lista noastră?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  De la cel mai mic din cei 13 copii ai unei familii de țărani săraci la cel mai mare proprietar de hoteluri din lume
  De la cel mai mic din cei 13 copii ai unei familii de țărani săraci la cel mai mare proprietar de hoteluri din lume

  Determinarea, perseverența și pasiunea l-au ajutat pe César Ritz să-și depășească statutul unui tânăr care căuta să-și construiască un drum în industria...

  Care este cel mai scump câine din lume
  Care este cel mai scump câine din lume

  Mulți iubitori de câini sunt dispuși să plătească sume incredibile pentru rasele de care sunt fascinați și pe care doresc să le crească. Pentru aspectul lor deosebit și...

  Fetița mea este singura persoană din lume care suferă de această boală. Nu știu cât va mai trăi
  Fetița mea este singura persoană din lume care suferă de această boală. Nu știu cât va mai trăi

  Hannah Wood este mama unei fetițe de 7 ani despre care se crede că este singura din lumea care suferă de o mutație genetică ce determină o întârziere a dezvoltării și...

  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe
  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe

  Dacă îți este greu să decizi unde ai vrea să-ți petreci vacanțele în noul an, inspiră-te și din propunerile din articolul de mai jos. Vei descoperi mai multe țări, de...

  Am plecat în vacanță numai cu un copil din cei doi. Iată de ce a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o
  Am plecat în vacanță numai cu un copil din cei doi. Iată de ce a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o

  O mamă a explicat de ce și-a luat doar unul dintre copii în vacanță, lăsându-l pe celălalt acasă - și a constatat că a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut...

  „Am doi soți și sunt cea mai fericită din lume”. Cine este femeia care are o familie cu doi bărbați
  „Am doi soți și sunt cea mai fericită din lume”. Cine este femeia care are o familie cu doi bărbați

  O femeie din SUA este fericită și mândră întrucât are doi soți și este mama a trei copii. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi povestea...

  Top 10 cele mai frumoase flori din lume
  Top 10 cele mai frumoase flori din lume

  Florile ne farmecă mereu privirea și ne fac să simțim din plin ce înseamnă frumosul. Iată de ce ni le dorim cât mai mult în preajma noastră și probabil nici nu...

  © 2023 Qbebe