Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere

Bianca Geica - Redactor Senior

Aceștia sunt cei mai frumoși ochi din lume. Priviri care au cucerit o lume întreagă! Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și chiar dacă fiecare pereche de ochi este deosbită în felul ei, unele persoane au fost parcă înzestrate cu priviri pur și simplu hipnotizante.

Noi am facut o listă cu cei mai frumoși ochi din lume, ochi care pe noi ne-au cucerit iremediabil.

Top 10 cei mai frumoși ochi din lume

Verzi, albaștri, căprui... aceștia sunt de departe cei mai frumoși ochi din lume.

Cei mai frumoși ochi verzi din lume

Cei mai frumoși ochi verzi din lume îi aparțin, fără doar și poate, fetei afgane, un chip care a făcut înconjurul lumii pe corperta revistei National Geographic. Sharbat Gula, sau „Afghan Girl”, așa cum a numit-o fotograful Steve McCurry, în 1984, când a imortalizat-o, a devenit cunoscută pentru privirea ei intensă, hotărâtă și neînfricată. Imaginea a fost realizată în timpul ocupației sovietice din Afganistan.

cei-mai-frumosi-ochi-fata-afgana

Foto: Wikipedia

Această fată, de origine indiană, are cu siguranță unii dintre cei mai frumoși ochi verzi din lume. Știai că mai puțin de 2% din populația planetei are ochii verzi? Ochii verzi au apărut că urmare a unei combinaţii între pigmentul albastru şi o anumită cantitate de melanină și nu sunt influenţaţi în niciun fel de culoarea ochilor părinților sau bunicilor.

cei-mai-frumosi-ochi-verzi

Foto: Pinterest.com

Femeia cu cei mai frumoși ochi din lume

Ayshwaria Ray a fost declarată, nu de puține ori, femeia cu cei mai frumoși ochi din lume și pe bună dreptate! Actrița de origine indiană are niște ochi superbi, o combinație de verde cu gri care de multe ori i-au făcut pe cârcotași să se întrebe dacă poartă sau nu lentile de contact.

cei-mai-frumosi-ochi-din-lume-aishwarya-rai

Cei mai frumoși ochi căprui

Crezi că ochii verzi sau albaștri sunt cei mai frumoși ochi din lume? Ei bine, nici ochii căprui, cu irizații verzi, nu se lasă mai prejos. Cameleonici și misterioși, ochii căprui nu au cum să nu îți atragă atenția. Drept dovadă stă imaginea cu această fetiță adorabilă, pe nume Bahar, din Iran, cu cei mai frumoși ochi căprui din lume.

cei-mai-frumosi-ochi-caprui-bahar

Foto: reddit.com

Cei mai frumoși ochi albaștri

Printre cei mai frumoși ochi albaștri se numără cei ai unei copile din India, a cărei imagine a devenit virală pe internet. Culoarea ochilor ei, de un albastru rar întâlnit, este atât de stranie, încât foarte mulți încă nu cred că imaginea este reală.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: pinterest.com/hornecc

Oamenii din satul în care locuiește această fată cu unii dintre cei mai frumoși ochi albaștri, au crezut despre ea că este o vrăjitoare din cauza nuanței supranaturale de albastru pe care o au ochii ei.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri-din-lume

Foto: twitter.com/zibi20201

Abushe, din Ethiopia, avea doar 8 ani în 2016, când un cunoscut fotograf, uluit de cei mai frumoși ochi albaștri pe care i-a văzut vreodată, a imortalizat această imagine devenită virală pe internet. Băiatul are niște ochi de un albastru nemaiîntâlnit!

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: Facebook/lafforguephotographer

Cei mai frumoși ochi din România

Antonia, vedeta cu cei mai frumoși ochi verzi din România

Antonia are, de departe, cei mai frumoși ochi din România și nici nu are nevoie de prea mult machiaj pentru a-i scoate în evidență.

cei mai frumosi ochi verzi antonia

Foto: instagram.com/antonia

Delia, cei mai frumoși ochi albaștri din România

Delia este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Are o privire hipnotizantă, iar culoarea ochilor ei te atrage imediat.

cei-mai-frumosi-ochi-romania-delia

Foto: instagram.com/delia

Alina Ceușan te hipnotizează cu ochii ei căprui

Se spune că ochii căprui fură inima oricui, însă inima Alinei Ceușan aparține deja lui Raul Tișa, căruia blondina îi va dărui în curând un copil.

alina-ceusan-cei-mai-frumosi-ochi-romania

Foto: instagram.com/alinaceusan

Acestea sunt persoanele cu cei mai frumoși ochi din lume. Imaginile de mai sus reprezintă dovada clară că ochii reprezintă oglinda sufletului. Tu pe cine ai mai fi adăugat în lista noastră?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai
  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai

  Bărbații născuți în luna mai, conform astrelor, sunt înțelegători, hotărâți și entuziaști și sunt irezistibili din punct de vedere fizic și emoțional. Deci,...

  TOP 10 cei mai frumoși copii din 2020
  TOP 10 cei mai frumoși copii din 2020

  Cei mai frumoşi copii din 2020 pot fi admiraţi datorită rețelelor de socializare, precum Instagram. Specialiştii în antropologie digitală vorbesc despre o tendinţă tot mai...

  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei
  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei

  Ei sunt cei mai frumoși bebeluși. Bebeluși de la care nu îți mai vine să-ți iei ochii, copii care mulțumită trăsăturilor deosebite, parcă desprinse din povești, au devenit...

  Îl mai ții minte pe Neville din Harry Potter? Acum este unul dintre cei mai sexy actori din lume
  Îl mai ții minte pe Neville din Harry Potter? Acum este unul dintre cei mai sexy actori din lume

  Îți mai aduci aminte de Neville Longbottom din filmele ”Harry Potter”? Ei bine, Matthew Lewis, actorul care îl interpretează pe celebrul personaj, nu mai arată...

  Ce mari și frumoși au crescut copiii Andreei Berecleanu! Ce relație are vedeta cu cei doi adolescenți
  Ce mari și frumoși au crescut copiii Andreei Berecleanu! Ce relație are vedeta cu cei doi adolescenți

  Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi este foarte mândră de cei doi copii ai ei, ajunși la vârsta adolescenței. Amândoi au o relație...

  Ce au mâncat la ultima masă cei mai faimoși oameni din lume
  Ce au mâncat la ultima masă cei mai faimoși oameni din lume

  Nimeni nu poate ști când îi va fi servită ultima masă, iar celebritățile nu fac excepție. Pentru că nu vorbim de oameni de rând, desigur și alimentele consumate nu...

  Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume este însărcinată
  Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume este însărcinată

  Este măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume și tocmai a aflat că este însărcinată! Ela Moiș, soția unui milionar spaniol pe nume Anil Arjandas, supranumit...

  Cei mai bogați copii din lume
  Cei mai bogați copii din lume

  Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul lui: de la cele mai frumoase cadouri și vacanțe de neuitat până la o educație bună și o carieră de...

  © 2022 Qbebe