Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Din grija pentru copilul tau
Burtici fericite

Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere

Aceștia sunt cei mai frumoși ochi din lume. Priviri care au cucerit o lume întreagă! Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și chiar dacă fiecare pereche de ochi este deosbită în felul ei, unele persoane au fost parcă înzestrate cu priviri pur și simplu hipnotizante.

Noi am facut o listă cu cei mai frumoși ochi din lume, ochi care pe noi ne-au cucerit iremediabil.

Top 10 cei mai frumoși ochi din lume

Verzi, albaștri, căprui... aceștia sunt de departe cei mai frumoși ochi din lume.

Cei mai frumoși ochi verzi din lume

Cei mai frumoși ochi verzi din lume îi aparțin, fără doar și poate, fetei afgane, un chip care a făcut înconjurul lumii pe corperta revistei National Geographic. Sharbat Gula, sau „Afghan Girl”, așa cum a numit-o fotograful Steve McCurry, în 1984, când a imortalizat-o, a devenit cunoscută pentru privirea ei intensă, hotărâtă și neînfricată. Imaginea a fost realizată în timpul ocupației sovietice din Afganistan.

cei-mai-frumosi-ochi-fata-afgana

Foto: Wikipedia

Această fată, de origine indiană, are cu siguranță unii dintre cei mai frumoși ochi verzi din lume. Știai că mai puțin de 2% din populația planetei are ochii verzi? Ochii verzi au apărut că urmare a unei combinaţii între pigmentul albastru şi o anumită cantitate de melanină și nu sunt influenţaţi în niciun fel de culoarea ochilor părinților sau bunicilor.

cei-mai-frumosi-ochi-verzi

Foto: Pinterest.com

Femeia cu cei mai frumoși ochi din lume

Ayshwaria Ray a fost declarată, nu de puține ori, femeia cu cei mai frumoși ochi din lume și pe bună dreptate! Actrița de origine indiană are niște ochi superbi, o combinație de verde cu gri care de multe ori i-au făcut pe cârcotași să se întrebe dacă poartă sau nu lentile de contact.

cei-mai-frumosi-ochi-din-lume-aishwarya-rai

Cei mai frumoși ochi căprui

Crezi că ochii verzi sau albaștri sunt cei mai frumoși ochi din lume? Ei bine, nici ochii căprui, cu irizații verzi, nu se lasă mai prejos. Cameleonici și misterioși, ochii căprui nu au cum să nu îți atragă atenția. Drept dovadă stă imaginea cu această fetiță adorabilă, pe nume Bahar, din Iran, cu cei mai frumoși ochi căprui din lume.

cei-mai-frumosi-ochi-caprui-bahar

Foto: reddit.com

Cei mai frumoși ochi albaștri

Printre cei mai frumoși ochi albaștri se numără cei ai unei copile din India, a cărei imagine a devenit virală pe internet. Culoarea ochilor ei, de un albastru rar întâlnit, este atât de stranie, încât foarte mulți încă nu cred că imaginea este reală.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: pinterest.com/hornecc

Oamenii din satul în care locuiește această fată cu unii dintre cei mai frumoși ochi albaștri, au crezut despre ea că este o vrăjitoare din cauza nuanței supranaturale de albastru pe care o au ochii ei.

cei-mai-frumosi-ochi-albastri-din-lume

Foto: twitter.com/zibi20201

Abushe, din Ethiopia, avea doar 8 ani în 2016, când un cunoscut fotograf, uluit de cei mai frumoși ochi albaștri pe care i-a văzut vreodată, a imortalizat această imagine devenită virală pe internet. Băiatul are niște ochi de un albastru nemaiîntâlnit!

cei-mai-frumosi-ochi-albastri

Foto: Facebook/lafforguephotographer

Cei mai frumoși ochi din România

Antonia, vedeta cu cei mai frumoși ochi verzi din România

Antonia are, de departe, cei mai frumoși ochi din România și nici nu are nevoie de prea mult machiaj pentru a-i scoate în evidență.

cei mai frumosi ochi verzi antonia

Foto: instagram.com/antonia

Delia, cei mai frumoși ochi albaștri din România

Delia este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Are o privire hipnotizantă, iar culoarea ochilor ei te atrage imediat.

cei-mai-frumosi-ochi-romania-delia

Foto: instagram.com/delia

Alina Ceușan te hipnotizează cu ochii ei căprui

Se spune că ochii căprui fură inima oricui, însă inima Alinei Ceușan aparține deja lui Raul Tișa, căruia blondina îi va dărui în curând un copil.

alina-ceusan-cei-mai-frumosi-ochi-romania

Foto: instagram.com/alinaceusan

Acestea sunt persoanele cu cei mai frumoși ochi din lume. Imaginile de mai sus reprezintă dovada clară că ochii reprezintă oglinda sufletului. Tu pe cine ai mai fi adăugat în lista noastră?

Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai
  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai

  Bărbații născuți în luna mai, conform astrelor, sunt înțelegători, hotărâți și entuziaști și sunt irezistibili din punct de vedere fizic și emoțional. Deci,...

  Ochi umflati. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Afla ce remedii poti utiliza
  Ochi umflati. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Afla ce remedii poti utiliza

  Ochi umflati. Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni",...

  Aflată la prima sarcină, o femeie și-a pierdut vederea la un ochi. Motivul este incredibil!
  Aflată la prima sarcină, o femeie și-a pierdut vederea la un ochi. Motivul este incredibil!

  O femeie din Australia și-a pierdut aproape în totalitate vederea în timpul sarcinii!

  4 exercitii pentru sani frumosi. Incearca-le si tu! Nu sunt grele!
  4 exercitii pentru sani frumosi. Incearca-le si tu! Nu sunt grele!

  Pe masura trecerii secolelor, standardele pentru sani frumosi s-au tot schimbat, iar astazi un bust ideal este considerat cel care ramane ferm indiferent de miscarile corpului. Deci, sanii...

  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei
  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei

  Ei sunt cei mai frumoși bebeluși. Bebeluși de la care nu îți mai vine să-ți iei ochii, copii care mulțumită trăsăturilor deosebite, parcă desprinse din povești, au devenit...

  Tragedia Andreei Antonescu: i-a murit tatăl în prima zi de BAC. "Am simţit într-o secundă c-am rămas fără ochi, fără gură, fără mâini, fără absolut tot"
  Tragedia Andreei Antonescu: i-a murit tatăl în prima zi de BAC. "Am simţit într-o secundă c-am rămas fără ochi, fără gură, fără mâini, fără absolut tot"

  Fosta membră a celebrei trupe André a dezvăluit ce a simţit când a aflat că tatăl ei a decedat. Descoperă ce a povestit Andreea Antonescu despre acele momente!

  Rowenta Forever Sharp – cucerește priviri cu stil și eleganță
  Rowenta Forever Sharp – cucerește priviri cu stil și eleganță

  Prima impresie face câte o mie de cuvinte... o știm noi, femeile, dar și ei! Iar un look atent studiat devine o adevărată provocare. Cu Forever Sharp de la Rowenta, aspectul...

  © 2019 Qbebe