65 de mesaje pentru soțul meu, în care să îi arăt cât îl iubesc

65 de mesaje pentru soțul meu, în care să îi arăt cât îl iubesc

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Este sufletul tău pereche, cel mai bun prieten, iubitul tău și susținătorul tău de nădejde. De multe ori ai vrea să-i spui cât îl iubești, cât de mult înseamnă pentru tine, dar ai senzația că nu îți găsești cuvintele potrivite, că nu ai putea să exprimi pe deplin ceea ce ai vrea să-i transmiți. De aceea, orientează-te spre a-i dărui mesaje pline de tandrețe, de mulțumire, dar și de entuziasm pentru că se află alături de tine. Ca să-ți fie mai la îndemână, inspiră-te și din sugestiile de mai jos. Găsește un mod creativ de a-i transmite mesaje soțului tău și vei vedea cât de încântat și de surprins va fi totodată, simțindu-se parcă mai iubit și mai apreciat. 

Mesaje pentru soțul meu

„Cum aș putea să găsesc cele mai inspirate mesaje pentru soțul meu?” Dacă este o întrebare care te frământă și pe tine adesea, trebuie să știi că, înainte de toate, este necesar să te gândești la ce ai vrea să transmiți. Spre exemplu, poate fi vorba despre o declarație de dragoste, despre exprimarea recunoștinței, a mulțumirilor sau îți dorești să îl feliciți pentru aniversarea lui sau pentru aniversarea căsătoriei voastre. Înainte de a începe să formulezi mesajele respective, ia în calcul următoarele aspecte:

 • Este preferabil ca mesajul să fie scris pe hârtie, de mână, pentru o notă mai autentică, mai personală, ajutându-l pe soțul tău să se simtă special
 • Un mesaj scris pe hârtie va fi mult mai ușor de păstrat decât unul trimis în format electronic (ia în calcul faptul că un device se poate strica oricând, pe când ceea ce este scris pe hârtie poate fi depozitat oriunde și păstrat toată viața)
 • Încearcă să găsești și răspunsul la întrebarea: „Care sunt gândurile pentru soțul meu?”- Odată ce vei face o trecere în revistă a acestora, vei putea să așterni mai rapid pe hârtie ceea ce simți
 • Străduiește-te să nu omiți să-i mulțumești pentru ceva ce a făcut recent pentru tine, astfel încât să simtă cât îi ești de recunoscătoare
 • Dacă aveți copii, mulțumește-i pentru că este un tată bun
 • Dacă ajungi la concluzia că sunt foarte multe motive pentru care ar trebui să-i mulțumești, rezumă-te la a-l ajuta să simtă pe deplin că îl iubești pentru ceea ce este el, nu pentru anumite lucruri pe care le-a realizat

femeie-zambitoare-stand-la-masa-in-bucatarie-si-scriind

De asemenea, când te întrebi: „Să scriu mesaje pentru soțul meu?”, ar trebui să ții cont și de sfaturile psihologilor, care consideră că transmiterea de mesaje pline de căldură, de dragoste, unui partener de viață, are influențe pozitive asupra relației întrucât:

 • Vă ajută să vă mențineți relația proaspătă- Nu numai că îți vei reaminti ce simți pentru soțul tău, dar îi vei și comunica faptul că îl iubești, că îl respecți, că vrei să îl ai mereu în preajma ta. De cealaltă parte, își va reaminti și el ce l-a fascinat la tine, ce l-a determinat să-și unească destinul cu al tău
 • Contribuie la îmbunătățirea comunicării dintre voi- Un mesaj sincer, plin de emoție, poate să stimuleze comunicarea dintre voi inclusiv în situațiile în care ați trecut prin clipe mai dificile
 • Relația voastră va dobândi o nouă strălucire
 • Vă amintește amândurora cât de mult țineți unul la celălalt și că merită să luptați pentru ceea ce ați construit de-a lungul timpului

Mesaje pentru soțul meu de dragoste

„Vreau să creez mesaje pentru soțul meu care să fie pline de dragoste, care să îi arate cât de mult contează pentru mine. Aș vrea să îl fac cel mai fericit prin ceea ce îi voi spune!”. Să îți realizezi un asemenea obiectiv nu va fi dificil, va fi suficient să te gândești la ceea ce v-a adus împreună, la ceea ce te face să simți și, cu puțină imaginație, vei putea să îl pui în fața unor mesaje care să îl emoționeze. În același timp, fii creativă și pune-i mesajele în cele ma diverse locuri, cum ar fi:

 • În mașină
 • În portofel
 • În buzunarele de la hainele cu care urmează să meargă la serviciu sau de la cele cu care stă de obicei acasă
 • În șifonier
 • În dulapul sau pe raftul la care umblă cel mai des
 • Sub mouse-ul de la computer
 • În geanta laptop-ului
 • Sub pernă
 • Într-o mănușă
 • Într-o șapcă/într-o pălărie
 • Pe un bilețel pe care să îl atașezi de ziarul/revista pe care le citește etc..

Lasă-ți imaginația să zboare și găsește-ți inspirația și printre mesajele de dragoste de mai jos:

 • „A fost dragoste la prima vedere. A fost dragoste și când te-am văzut de sute de ori sau de mii de ori. Dragostea adevărată presupune să te îndrăgostești iar și iar de aceeași persoană. Tu ești dragostea mea adevărată!”
 • „Te iubesc cât de înalt pot eu să urc, cât de departe pot să văd, la infinit și dincolo de el. De astăzi și până la sfârșitul zilelor noastre, tu ești al meu și eu sunt a ta”
 • „Din clipa în care te-am întâlnit, am plâns mai puțin, am râs și am zâmbit mai mult. Doar pentru că te iubesc, viața mea este mai bună”
 • „M-ai făcut să râd când am fost tristă, m-ai ridicat când m-am prăbușit și m-ai înveselit în călătoriile triste din viața mea. Voi fi mereu recunoscătoare pentru că am în viața mea un bărbat atât de special. Te iubesc!”
 • „Te iubesc într-un loc în care nu există timp și spațiu. Dragostea mea este veșnică, va crește mereu și este omniprezentă. Dragostea mea pentru tine nu are granițe. Ți-am fost predestinată, am fost predestinată sufletului tău într-un mod pe care nu mi-l pot explica. A fost ca și cum aș fi știut: „Iată-l”. Acesta este. El este. Niciodată nu vei știi cât de mult însemni pentru mine. Pot doar să-ți spun că te voi iubi mereu”
 • „Sunt recunoscătoare destinului pentru că mi te-a oferit pe tine, pe soțul perfect, tatăl perfect, amantul perfect și prietenul de nădejde. Doar cu tine mă simt cea mai fericită, doar tu ești persoana pe care mă pot baza în orice moment. Tu ești idealul meu, visul meu. Mângâierea și săruturile tale nu s-au schimbat nici peste ani și sunt la fel de tandre. Te iubesc!”
 • „Dragostea dintre noi este un miracol. Ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă. Sunt în fiecare zi în al șaptelea cer, ca-n prima clipă când te-am cunoscut. Inimile noastre bat în unison. Oare există o familie mai unită?”
 • „Dragostea ne face mai buni, mai sinceri, ne inspiră. Mulțumesc, dragul meu, că îmi dai în fiecare zi acest sentiment minunat. Doar cu tine mă simt foarte fericită. Tu ești visul meu, idealul meu, de care mă îndrăgostesc în fiecare zi tot mai mult. Sper ca dragostea mea să-ți poarte noroc.”
 • „Mă bucur foarte mult că te am pe tine, soțul meu drag. Fiecare minut petrecut cu tine îmi pare un basm. De atâția ani îți admir ochii frumoși, îți ascult vocea plăcută, îți simt îmbrățișările calde. Și îmi place atât de mult zâmbetul tău! Sunt cea mai fericită cu tine. Te iubesc!”
 • „Te iubesc fără sfârșit. Mi-ai dăruit o lume întreagă, plină de fericire și pasiune incredibilă. Chiar dacă sentimentele mele nu pot fi transmise prin cuvinte simple, totuși voi repeta necontenit: Te iubesc fără sfârșit!”
 • „Știi ce iubesc la tine? Căldura mâinilor, vocea blândă și sărutările fierbinți fără de care nu pot trăi. Ești destinul meu, ești raza mea de soare. Sunt fericită să am așa soț!”
 • „Ești mult mai bun decât sunt cavalerii în armuri strălucitoare despre care am citit în basme. Ești mai mult decât cuvintele dintr-o pagină; ești real și dragostea noastră este reală. Ești special și ești doar al meu, ca să te iubesc”
 • „Ești universul meu. M-am îndrăgostit profund de tine și nu îmi este teamă să spun asta. Am trecut prin tot felul de dificultăți și tot suntem puternici. Nu îmi imaginez viața fără tine alături. Sunt nebună după tine și nici nu-mi pot explica tot ceea ce simt. Te iubesc!”
 • „Crezi în magie? Eu nu am crezut până când nu te-am văzut prima dată. Brusc, de atunci am început să cred în magie. Am simțit că m-ai vrăjit de prima dată când te-ai uitat la mine. Acum sunt prinsă pe vecie în această vrajă. Destinul meu este să te iubesc cu o pasiune pe care nu o pot descrie. Sunt cea mai fericită pentru că destinul mi te-a dăruit, simt că sunt binecuvântată.”
 • „Niciodată nu voi găsi suficiente cuvinte pentru a-ți spune cât de mult te apreciez. Te voi iubi până la ultima mea suflare și tot ce vreau este să-mi petrec restul vieții alături de tine”

cuplu-sarutandu-se-ascunsi-dupa-baloane-inimioara

„Mesajul meu de iubire poate fi regăsit și într-o poezie de dragoste pentru soțul meu”- Citește cu atenție poeziile de mai jos pentru a vedea care dintre ele ar fi mai potrivită pentru soțul tău. Dacă vrei, poți să alegi din ele o anumită secvență:

Dezgheț, de Nina Cassian

„Dacă m-ai chema, ar zvâcni

O mie de păsări în colivii;

O mie de uși s-ar da în lături,

Și s-ar umple văzduhul de păsări

Și- ca legătura de chei a pământului-

Ar zăngăni apele sub mâinile vântului

Și s-ar vesti înghețul pretutindeni !

Izvoarele-ar căpăta călcâie și pinteni

Și-ar începe să călărească la vale

Pe trunchiuri de copaci, peste pietrele aspre și goale;

Sloiul albastru al singurătății s-ar sparge în hău-

Tu, dezghețul meu, soarele meu !”

 

Sărută-mă... de Magda Isanos

„Sărută-mi ochii grei de-atâta plâns,

Doar sărutarea ta ar fi în stare

Să stingă focul rău ce i-a cuprins,

Să-i umple de iubire și de soare.

 

Sărută-mi gura, buzele-ncleștate

Ce vorba și surâsul și-au pierdut.

Îți vor zâmbi din nou înseninate

Și-ndrăgostite ca și la-nceput.

 

Sărută-mi fruntea, gândurile rele

Și toate îndoielile-or să moară,

În loc vor naște visurile mele

De viață nouă și de primăvară.”

 

Sonetul XVII, de Pablo Neruda

„Nu te iubesc ca și cum ai fi un trandafir sărat sau un topaz,

ori o săgeată de garoafe sărită din foc:

te iubesc cum sunt iubite doar ființele sumbre,

pe ascuns, între umbră și suflet.

Te iubesc ca planta care nu înflorește niciodată,

dar păstrează în ea lumina florilor ascunse.

Mulțumesc iubirii tale, solid și cert parfum

răsărit din pământ și trăind în întuneric, în trupul meu.

Te iubesc fără să știu cum sau când, sau de unde

Te iubesc în mod direct, fără confuzie sau mândrie;

Așa că te iubesc pentru că nu știu altă cale

Decât aceasta; unde eu nu exist, nici tu,

atât de apropiați, încât mâna ta pe pieptul meu este mâna mea,

atât de apropiați, încât ochii tăi se închid ca și cum eu aș dormi.”

Mesaje pentru soțul meu de mulțumire

„Mă voi opri din tumultul vieții de fiecare zi pentru a transmite câteva mesaje de mulțumire pentru soțul meu.” Pune în practică această intenție, în condițiile în care gratitudinea nu este benefică doar pentru cel care o exprimă, ci și pentru cel care o primește. Mulțumește-i sincer soțului tău ca să-i faci ziua mai frumoasă, să i-o umpli de lumină și de dragoste. Nu te feri să-i mulțumești pentru orice: pentru că este alături de tine, pentru că te protejează, pentru că este un tată bun pentru copii sau pur și simplu pentru că este el însuși, cel de care te-ai îndrăgostit.

cuplu-relaxat-uitandu-se-unul-la-celalalt

 • „Dragul meu soț, m-ai făcut să râd, mi-ai șters lacrimile, m-ai privit cum am reușit, dar și cum am căzut. Ai fost acolo cu mine, pe suișuri sau coborâșuri. Îți mulțumesc pentru că mereu mi-ai fost prieten!”
 • „Nu este zi în care să nu-I mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că mi-a dăruit un soț atât de înțelegător și de protector. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru toată susținerea!
 • „Îți mulțumesc, dragul meu soț, pentru că mi-ai suportat și îmi suporți toanele și tantrumurile și tot mă mai iubești”
 • „Îți mulțumesc, dragul meu, pentru că ești un model pentru copiii noștri”
 • „Nu aș fi putut crede vreodată că voi avea o viață atât de fericită. Îți mulțumesc pentru capitolele uimitoare ale vieții mele!”
 • „Nu sunt poet ca să scriu versuri, nu sunt atât de expresivă pentru a-mi putea exprima toate dragostea, dar tot ce pot să fac este să-ți mulțumesc din toată inima pentru tot ceea ce faci pentru familia noastră. Te iubesc!”
 • „De când ne-am căsătorit, îți spun asta prea rar. Uneori nu apreciez ceea ce face pentru noi așa cum se cuvine. Dar niciodată să nu te îndoiești de dragostea mea! Pentru mine ești bărbatul perfect și un tată pe care mi l-am dorit întotdeauna copiilor mei. Ești viața și familia mea! Îți mulțumesc!”
 • „Pur și simplu zbor pe aripile fericirii când ești lângă mine… Îți mulțumesc pentru tot, scumpul meu soț!”
 • „Împreună mergem pe drumul vieții și facem planuri pentru viitor, împreună visăm și realizăm visele noastre. Avem o familie împlinită și fericită și pentru asta-ți mulțumesc”
 • „Viața mea s-a transformat într-un basm în care personajul principal trăiește cu mine și îmi face viața mai frumoasă zi de zi. Sunt recunoscătoare destinului pentru întâlnirea noastră și pentru crearea familiei noastre!”
 • „Vreau să știi că ești cel mai important din viața mea. Ești motivul pentru care aleg să fac totul. Când mă trezesc dimineața, mă simt recunoscătoare pentru fiecare clipă în care sunt alături de tine. Ai dat semnificații vieții mele, ai dat bucurie zilelor mele, ești motivul pentru care zâmbesc. Îți mulțumesc pentru că îmi ești alături, pentru că mi te-ai alăturat în această călătorie prin viață. Dragostea ta este totul pentru mine!”
 • „Întotdeauna ai ascultat fără să judeci, ai vorbit fără prejudiciu, m-ai ajutat dezinteresat, ai înțeles fără să ai pretenții și mai ales m-ai iubit necondiționat. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce este dragostea!”
 • „Chiar și în zilele cele mai întunecate, când nu eram iubită, tu ai rămas lângă mine și m-ai iubit mai mult. Nu voi uita niciodată asta. Îți mulțumesc, dragul meu!”
 • „Ești soțul meu perfect și m-ai iertat pentru toate greșelile pe care le-am făcut și pe care încă le mai fac. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru că îmi arăți atât de multă dragoste!”
 • „Îți mulțumesc pentru că ai crezut în mine și pentru că m-ai susținut când întreaga lume era împotriva mea”

Mesaje pentru soțul meu de ziua lui

„Azi e ziua soțului meu. Ce surpriză de neuitat aș putea să îi pregătesc?” O asemenea surpriză, pe care cu siguranță  nu o va uita și care îl va face mai fericit decât crezi, este să aibă parte de câteva mesaje sensibile, prin care îi vei arăta cât de mult îl prețuiești. 

„Mesajele pentru soțul meu își pot găsi locul și într-o scrisoare.” Într-adevăr, cu ocazia aniversării sale, nu vei greși dacă îi vei dărui și o scrisoare de mulțumire, prin care să-i arăți toată dragostea și recunoștința.

Poți să găsești idei pentru mesajele pe care le vei alcătui pentru soțul tău de ziua lui și după ce le vei citi pe următoarele:

 • „La mulți ani, soțul meu! Ești uimitor și nu ai încetat să mă uimești niciodată. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce faci. Te iubesc!”
 • „Soțului meu minunat, un sincer La mulți ani! Meriți tot ceea ce este mai bun și sper că vei avea parte numai de bine, începând cu această aniversare a ta, care este la fel de minunată ca tine”
 • „Ești prea bun ca să fii adevărat. Viața mea nu ar fi fost la fel fără tine. Așa ești tu! Pentru strălucirea ta, pentru bunătate, pentru forța ta, pentru farmecul tău inegalabil- Te iubesc atât de mult. La mulți ani, dragostea mea!”
 • „Sunt atât de norocoasă să am un soț precum ești tu. Fiecare zi este un dar și mă bucur că îl împărtășim împreună. Să ai cea mai bună aniversare a ta! La mulți ani! Te voi iubi mereu!”
 • „Ești soțul meu, cel mai bun prieten, lumina vieții mele, persoana care îmi face inima să bată. La mulți ani ție, singura persoană fără de care nu pot să trăiesc”
 • „Mă faci fericită, m-ai ajutat să-mi împlinesc visele, nu este nimeni cu care aș vrea să-mi petrec viața atât de mult cum îmi doresc să mi-o petrec alături de tine. Îi urez soțului meu la mulți ani și o aniversare minunată!”
 • „La mulți ani soțului meu fantastic! Ești dragostea mea adevărată, cel mai bun prieten al meu și mă simt binecuvântată să te am în preajmă”
 • „Cel mai bun, cel mai blând, cel mai delicat – tu îmi dai dragoste și fericire în fiecare zi. Ești un bărbat adevărat și sunt norocoasă să te am pe tine în calitate de soț. La mulți ani!”
 • „Lumea este mai frumoasă de când ne-am căsătorit, iubitule. Sunt inspirată de dragostea ta și vreau să rămân a doua jumătate a ta pentru tot restul vieții. Tu ești speranța și fericirea mea. Să fii norocos în toate, să nu te înspăimânte nici un obstacol pe drum, să lași pasărea fericirii să-ți aducă noroc, iar iubirea mea va fi o stea călăuzitoare pentru tine. La mulți ani!”
 • „Cel mai scump soț de pe pământ! Sunt inspirată de dragostea ta, trăiesc cu gândul la tine și la noi, respir pentru tine. Fii întotdeauna cu mine, fi mereu aproape. Vreau să zâmbești mereu, iar soarta să fie binevoitoare cu tine. La mulți ani!”
 • „La mulți ani, scumpul meu soț și tătic! Ești protectorul și eroul nostru. Îți dorim să zbori tandru, ca o pasăre mândră, fără a simți oboseala aripilor. Dragul nostru, fii fericit, sănătos, profund iubit de noi, succes în activități și pasionat de diferite interese. Te iubim și te prețuim!”
 • „Dragul nostru soț și tată, te felicităm cu ziua ta de naștere, îți dorim să fii mereu activ, vesel, să te bucuri de tot ce se întâmplă, să apreciezi fiecare moment pe care îl trăiești. Fii un umăr puternic și un protector de încredere pentru noi. La mulți ani, dragul nostru!”
 • „La mulți ani, protectorul nostru, eroul nostru, cel mai bun bărbat. Îți dorim să nu-ți pierzi niciodată încrederea și optimismul, să găsești întotdeauna norocul și oportunitățile. Dragul nostru, rămâi mereu soțul și tatăl iubit și iubitor, o stâncă de neîntrerupt și un vânt liber.”
 • „La mulți ani celui mai drăguț, iubit și deosebit om, tată și soț minunat. Îți dorim succes în tot ceea ce planifici, bună dispoziție, pace sufletească și tot ceea ce îți dorești să se împlinească. În ceea ce privește dragostea, îți va fi alături în fiecare an și în fiecare zi. La mulți ani, dragul nostru!”

tata-fericit-in-timp-ce-primeste-o-felicitare-si-un-cadou-de-la-familia-lui

Pentru a-ți impresiona mai mult soțul de ziua lui, scrie-i o scrisoare de dragoste, plină de emoție, de căldură:

„Scrisoare pentru soțul meu de ziua lui

Dragul meu,

Ai o inimă de copil, mai ales când faci glume și mă faci să râd, iar din acest motiv mă faci să mă îndrăgostesc mereu de tine. Este ca și cum am fi și acum proaspăt căsătoriți, deși suntem căsătoriți de doi ani și formăm un cuplu de cinci ani și jumătate.

În ultimii cinci ani și jumătate am făcut să ni se întâmple lucruri minunate și știu că tot așa va fi și pe viitor, că ne vom muta, că vom avea copii și că ne vom crea o viață superbă împreună!

Niciodată nu ai dat greș când a fost vorba să mă faci să râd, nu numai că ai crezut mereu în mine, dar ai fost și sprijinul meu încă din prima zi, m-ai protejat, m-ai iubit, m-ai susținut și ai fost sincer cu mine indiferent de situație. Sincer, nu aș fi unde sunt fără tine, tu ești sprijinul meu adevărat. Întotdeauna m-ai inspirat să fiu o persoană mai bună, să nu încetez să învăț, să merg mai departe, să iert și să mă bucur de prezent. Îți mulțumesc! La mulți ani!” (Sursă: mylovelytext.com)

Mesaje pentru soțul meu de dor

„Dorul mă stimulează întotdeauna să trimit diferite mesaje pentru soțul meu”. Întrucât te-ai obișnuit ca „jumătatea” ta să fie mereu lângă tine, nu este de mirare că îți vei dori să-i arăți cât îți lipsește când nu e cu tine. Deschide-ți sufletul și nu ezita să-i demonstrezi cât de mult îi apreciezi prezența!

 • „Mă simt incompletă când tu nu ești lângă mine. Am senzația că îmi lipsește o parte a corpului. Am nevoie de tine mai mult ca oricând, scumpul meu soț și nu se întâmplă așa dintr-un motiv anume, ci pur și simplu pentru că te iubesc. Îmi este atât de dor de tine!”
 • „Simt că fără tine nu am aer. Numai tu poți să mă binedispui. Am nevoie de tine, dragul meu! Te rog, întoarce-te la mine cât poți de repede. Te iubesc!”
 • „Când mă gândesc la dragoste, mă gândesc la tine. Când mă gândesc la speranță, mă gândesc la a fi împreună. Când mă gândesc la eternitate, vreau să te strâng în brațe până la sfârșitul lumii, dar acum, pentru că nu ești aici, nu pot decât să simt dragostea și să sper că vei reveni curând”
 • „Mă străduiesc din răsputeri să mă concentrez, să nu mă simt slabă, mă străduiesc să nu mă simt singură, dat atâta vreme cât nu ești aici mă tem că îmi va fi prea dor de tine ca să mă pot simți singură și slabă. Vino la mine cât mai repede, îmi este dor de tine!”
 • „Vino alături de mine pe această cărare pe care am clădit-o împreună, știu că acum ești plecat dar, te rog, nu întârzia prea mult întrucât am nevoie de tine pe această cărare. Mi-e dor de tine la fiecare pas pe care îl fac”
 • „Viața este incredibil de scurtă și apreciez fiecare clipă petrecută alături de tine. Tu și eu suntem sortiți să fim mereu împreună, de aceea îmi este atât de dor de tine, dragul meu!”
 • „Când ești tu prin preajmă, inima îmi tresaltă și dansează, dar acum, întrucât nu ești aici, îmi lipsește fiecare moment de bucurie în care inima mea dansează. Îmi este tare dor de tine, dragul meu!”
 • „Știi care va fi ziua în care nu o să-mi mai fie dor de tine? Acea zi va fi cea în care voi fi iar cu tine și abia aștept ca ea să vină. Îmi este foarte dor de tine!”

tanara-zambitoare-cu-ochii-inchisi-stand-intinsa-pe-iarba-in-timp-ce-ar-vrea-sa-scrie

Mesaje de aniversare pentru soțul meu

Nu contează că v-ați construit căsnicia acum 1 an sau că de atunci a trecut aproape o viață de om. Aniversările căsătoriei sunt momente cu totul speciale, în care fiecare dintre voi ar trebui să-i spună celuilalt ce simte, să vă răsfățați, să rememorați cele mai frumoase clipe și să vă faceți promisiuni că vor urma altele noi. 

„De aniversarea noastră, am atât de multe mesaje speciale pentru soțul meu”- Iată ce i-ai putea transmite celui pe care îl iubești:

 • „De aniversarea noastră, aș vrea să-ți amintesc faptul că nu este nimeni pe lume așa cum ești tu, că vreau să-mi petrec toată viața alături de tine. Te iubesc!”
 • „Tu ești cel care m-a inspirat să fiu tot ce pot fi, să fac tot ce pot face, să merg mereu înainte. Îți mulțumesc pentru faptul că ai crezut mereu în mine și pentru că mi-ai fost alături întotdeauna. Aniversare frumoasă!”
 • „Avându-te pe tine alături de mine, știu că voi avea mereu susținerea pentru a-mi realiza visele. Îți mulțumesc pentru că tu ești cel mai important vis al meu care s-a realizat. Te iubesc, aniversare fericită!”
 • „Sunt atât de recunoscătoare pentru anii petrecuți împreună și pentru amintirile speciale pe care ni le-am construit. Astăzi, mâine și în anii care vor veni, abia aștept să mă pot bucura și de alte clipe minunate alături de tine!”
 • „Pe măsură ce am înaintat în vârstă și am petrecut mai mult timp împreună, mi-am dat mai mult seama că suntem făcuți unul pentru altul. Îți mulțumesc pentru că ai putut fi așa cum mi-am imaginat întotdeauna că este un soț!”
 • „Celebrarea aniversării noastre nu este colorată precum o piñata, nu are grandoarea focurilor de artificii sau zgomotul muzicii cu volum mare. Dar are culoarea amintirilor noastre, grandoarea iubirii noastre și zgomotul inimilor ce bat una pentru cealaltă”

Mesaje haioase pentru soțul meu

Poți să-ți bucuri soțul nu numai datorită unor mesaje emoționante, ci și cu ajutorul celor amuzante, care transmit din plin afecțiune. Urmărește câteva sugestii de asemenea mesaje:

 • „Aș fi vrut să fiu o caracatiță, ca să pot avea trei inimi cu care să-mi iubesc soțul”
 • „Te iubesc mai mult decât iubesc cafeaua. Dar te rog nu mă face să-ți demonstrez asta” (Gerry Attrick)
 • „În sfârșit, am învățat și eu să folosesc corect timpul prezent, trecut și viitor. Te-am iubit. Te iubesc. Te voi iubi mereu!”
 • „Dragul meu soț, astăzi este ziua ta. Aș vrea să-ți doresc tot ce e mai bun, dar deja mă ai pe mine. Așa că nu mai ai nevoie. La mulți ani!”
 • „Poliția este pe drum ca să te aresteze întrucât mi-ai furat inima, mi-ai răpit sentimentele și pentru că pur și simplu m-ai înnebunit. Ne vedem în instanță!”
 • „Toți suntem puțin ciudați și viața însăși este ciudată, iar când găsim pe cineva cu o ciudățenie similară celei pe care o avem, ne alăturăm acelei persoane și dobândim acea ciudățenie mutuală pe care o numim Dragoste.” (Dr. Seuss)
 • „Tu ești cartofii de care are nevoie sosul meu, lapte pentru prăjiturelele mele, morcovii pentru mazărea mea, ciocolata pentru prăjiturile mele brownies. Ia stai puțin, de ce vorbesc iar despre asta? În regulă. Voiam să-ți spun cât de mult te iubesc”

Chiar dacă te poți gândi că faptele, nu vorbele, sunt cele care îi pot dovedi cu adevărat persoanei iubite că ții enorm la ea, nu vei da greș nicicând apelând la mesaje precum sunt cele de mai sus. Propune-ți „Să aleg cele mai inspirate mesaje pentru soțul meu”, nu mai sta pe gânduri și pregătește-te să-l cucerești cu cele mai sensibile, profunde sau amuzante mesaje care să-i dovedească faptul că este dragostea vieții tale.

Surse: buildyourmarriage.com, family.lovetoknow.com, fericitazi.com, felicitari-ocazii.ro, holidappy.com, holidaycardsapp.com, inspirationfeed.com, ideas.shutterfly.com, lovetextmessages.com, medium.com, momjunction.com, mylovelytext.com, poetii-nostri.ro, sweetlovemessages.com, sweetymessages.com, surse.citatepedia.ro, textyourlove.com, therightmessages.com, truelovewords.com, umbrela-patrata.blogspot.com, Isanos, Magda, Cântarea Munților (versuri, proză și publicisticp), Editura Biblioteca pentru Toți, București, 1988

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Soțul meu a scos ușa de la dormitorul fiului nostru. Eu i-am luat alta de ziua lui și soțul meu s-a supărat
Soțul meu a scos ușa de la dormitorul fiului nostru. Eu i-am luat alta de ziua lui și soțul meu s-a supărat

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc
  Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc

  Legătura dintre mamă și fiică este unică. Indiferent dacă vorbim despre ziua de naștere sau una oarecare, mamele vor să-și arate sentimentele pe care le au pentru fiicele lor. Iar...

  După ce am născut, soțul meu a devenit nemulțumit de cum arăt și îmi spune asta mereu...
  După ce am născut, soțul meu a devenit nemulțumit de cum arăt și îmi spune asta mereu...

  Pe lângă schimbările hormonale pe care mai toate femeile însărcinate le experimentează, în timpul sarcinii apar și o serie de transformări fizice. Vergeturile și...

  Mă machiez zilnic pentru ca vreau să fiu frumoasă și să arăt mai tânără pentru soțul meu
  Mă machiez zilnic pentru ca vreau să fiu frumoasă și să arăt mai tânără pentru soțul meu

  Puțin rimel, un strop de blush, un ruj discret și ești gata să îți începi ziua mai frumoasă și mai încrezătoare! Cât de necesar este machiajul aplicat zilnic?

  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu
  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu

  A fi părinte este un job cu normă întreagă, indiferent că ești o mamă casnică sau că lucrezi 50 de ore pe săptămână. Oricât de mult ți-ai dori, uneori, să...

  Cât de repede îți va spune „Te iubesc”, în funcție de zodia lui
  Cât de repede îți va spune „Te iubesc”, în funcție de zodia lui

  Simți că el este sufletul tău pereche. Vrei să îți strigi sentimentele în gura mare. Ești pregătită să îi spui, din tot sufletul, „te iubesc”. Oare și...

  O experiență care i-a pus viața în pericol l-a învățat pe tatăl meu să spună "te iubesc"
  O experiență care i-a pus viața în pericol l-a învățat pe tatăl meu să spună "te iubesc"

  Un moment de cotitură pe planul sănătății poate schimba personalitatea oamenilor și modul în care aceștia văd viața. Iată cum, din tăticul dur, medicul de excepție și...

  Am găsit în telefonul copilului meu adolescent mesaje deocheate și nu știu cum ar trebui sa reacționez...
  Am găsit în telefonul copilului meu adolescent mesaje deocheate și nu știu cum ar trebui sa reacționez...

  Să găsești poze deocheate trimise sau primite de fiul sau fiica ta ajuns/ă la vârsta adolescenței poate fi un real șoc! Înainte de a-ți pierde cumpătul, amintește-ți...

  © 2024 Qbebe