Ce înseamnă să fii „cealaltă femeie”. 15 dezvăluiri făcute de amante

Ce înseamnă să fii „cealaltă femeie”. 15 dezvăluiri făcute de amante

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Din dorința de a nu rămâne singure, dar și de a fi iubite, unele dintre noi pot ajunge să intre în legătură cu bărbați care sunt deja căsătoriți sau care au alte relații. Deși vom ajunge adesea să fim copleșite de sentimente de culpabilitate, de teamă și să avem multe îndoieli, uneori nu ne îndurăm să ieșim din relația respectivă, sperând că lucrurile vor evolua în favoarea noastră. În alte cazuri însă, situația poate deveni tot mai incomodă, noi însene fiind cele care, de cele mai multe ori, ajungem să ieșim din relație. Din articolul de mai jos vom cunoaște poveștile mai multor femei, care au ales să dezvăluie ce înseamnă să fii „cealaltă", fie că este vorba despre statutul de amantă, fie că pur și simplu sunt partenerele unor bărbați ce au deja alte relații, de mai mult timp. Exemplele prezentate ne vor demonstra că situațiile sunt foarte diferite, iar timpul este cel care va hotărâ dacă merită sau nu să rămânem alături de partener sau va fi în avantajul nostru să ne despărțim.

Dezvăluiri făcute de amante, ce demonstrează că nu e mereu în avantajul nostru să fim „cealaltă femeie"

„Încrederea pe care am avut-o în el, la început, a fost foarte mare"
Povestea începe cu promisiunile pe care i le-a făcut inițial bărbatul de care se îndrăgostise, faptul că reușeau să comunice mult și când nu erau împreună.
Femeia respectivă spune că, la un moment dat, preocuparea ei pentru noua relație devenise atât de mare, încât ajunsese să rupă legătura cu cei apropiați și să se închidă în sine.
Cu toate acestea, cu timpul a devenit copleșită de această relație, a început să devină nesigură și nefericită. Până la urmă, a decis să iasă din ea.
Sfatul ei este, pentru cele care își doresc să devină amante, să nu intre în așa ceva dacă nu sunt pe deplin sigure. Dacă lipsește această siguranță, nu vom putea rezista mult într-o astfel de relație.

Tensiune in cuplu

„Ar fi trebuit să îmi dau seama în ce mă bag"
O tânără dezvăluie că a fost de două ori în situația de a fi „cealaltă femeie". Inițial ea nu știuse că cei doi erau căsătoriți. Ambele ei relații s-au sfârșit după ce a aflat că fusese înșelată.
În urma experienței avute, ea consideră că a trecut prin așa ceva pentru că a fost prea naivă, pentru că a crezut în promisiunile celor doi bărbați. În plus, femeia nu se sfiește să admită că o parte din „vina" pentru ce i s-a întâmplat o are și firea ei, în sensul în care știe că, de cele mai multe ori, este „prea drăguță cu lumea".

„Nu am avut deplină încredere în el niciodată"
Odată ce intrăm într-o relație cu un bărbat și nu știm că de fapt vom fi „cealaltă femeie", ne e greu să ne imaginăm că sunt mai multe „celelalte" în afară de noi.
Prin așa ceva a trecut o tânără, care de la început însă a avut unele îndoieli în privința celui cu care intrase într-o relație. După câteva luni incerte, a aflat până la urmă că acesta o înșela cu alte 6 femei. Desigur că a rupt de îndată relația.
Ea ne îndeamnă, dacă intuiția ne spune că bărbatul de lângă noi nu este pe deplin sincer cu noi, să credem că este foarte posibil să fie așa. Timpul va fi însă cel care ne va dovedi dacă am avut sau nu dreptate.

„Când aniversam un 1 an de la începutul relației noastre, am aflat că era cu altcineva de 6 luni"
Niciodată nu știi ce va interveni când intri într-o relație în care vei fi „cealaltă". Un exemplu în acest sens ni-l oferă și povestea unei tinere care, deși a avut încredere în cel cu care era într-o relație de 1 an, a aflat că de fapt acesta o înșela. De fapt, el avea altă relație de 6 luni, iar când ea a aflat așa ceva, tocmai se pregăteau să aniversezeze 1 an de când se cunoșteau.
Femeia spune că a fost cu atât mai dureros să audă că era înșelată tocmai în momentul în care credea că, după 1 an, poate fi vorba despre un nou început, despre o continuare a relației.

„Așa ceva funcționează rar"
Următoarea relatare aduce în prim-plan o tânără ce a avut o relație cu un bărbat care avea deja o relație veche de 7 ani. Ea a avut însă răbdare să-l aștepte câteva luni, până când acesta a decis să se despartă de partenera sa.
După ce aceștia au început să stea împreună, bărbatul a început să se poarte urât cu ea. Aceasta nu a mai suportat și, în final, s-a despărțit de el pentru un alt bărbat.
Ea este convinsă de faptul că să fii „cealaltă femeie" nu funcționează decât foarte rar și că nu merită să investești într-o relație dacă nu ești pe deplin convinsă că bărbatul respectiv te va face fericită.

„Am fost împreună timp de 16 ani"
Din această dezvăluire aflăm că o femeie a devenit amantă după ce și-a cunoscut partenerul online. Acesta avea deja o relație și a durat alte 6 luni până când a decis să se despartă de vechea parteneră.
În final, cei doi s-au mutat împreună. Totul a mers bine până când vechea prietenă a bărbatului cu care intrase în relație a început să-l caute iar, să-i trimită multe email-uri.
Femeia a avut răbdare timp de 2 ani până să decidă ea însăși că este momentul să se despartă de partenerul ei, deși au fost împreună aproape 16 ani.

Citește și: 6 semne ca inca se mai gandeste la „EX”

„Doar a încercat să-i dea celeilalte o lecție pentru a-l băga mai mult în seamă"
În unele cazuri, poți să devii „cealaltă" fără să știi că ești de fapt „folosită". Prin așa ceva a trecut o tânără care, deși a avut încredere că bărbatul cu care a comunicat și cu care a ieșit timp de 3 luni, a fost în situația de a afla că acesta o folosise doar pentru a-și convinge prietena să-l bage mai mult în seamă.
Pe parcursul celor 3 luni, nu a avut niciun indiciu menit să o pună pe gânduri și să o facă să creadă că, în realitate, era și ea înșelată. Când a aflat, șocul a fost mare și a regretat foarte mult că, fără să știe, și-a bătut joc și de femeia cu care partenerul ei era deja împreună.

Exemple de povești care ne demonstrează că, în ciuda dificultății de a fi „cealaltă femeie", relațiile pot fi de durată

„Aș fi vrut să nu începem așa cum am făcut-o"
Chiar dacă unele amante sunt conștiente de răul pe care-l fac odată ce își aleg acest statut, sentimentele avute față de partener le vor face, treptat, să se împace cu ele însele.
Este și cazul unei tinere care povestește că la începutul relației era mereu copleșită de sentimente de vinovăție și că , din acest motiv, devenise suspicioasă și față de partenerul ei. Cu toate acestea, ea a ajuns să se convingă de sinceritatea acestuia, îndoielile s-au risipit, la fel și mustrările de conștiință.
Acum singurele ei regrete sunt că nu a avut mai multă încredere în el de la început pentru că așa ar fi evitat tensiunile care au mai apărut între ei și care nu-și avea rostul, întrucât oricum se iubeau.

„Mă îngrijoram pentru multe la începutul relației noastre"
În unele cazuri, bărbatul pe care-l întâlnim poate fi onest și de aceea nu ne va pune în situații umilitoare, chiar dacă suntem „cealaltă femeie". Un exemplu în acest sens ni-l oferă și relatarea de mai jos.
Astfel, o tânără povestește cum a întâlnit un bărbat de care s-a îndrăgostit și care i-a spus de la început că este căsătorit. După ce au ieșit de câteva ori (fără a avea relații intime), el i-a mărturisit că va divorța.
Până la pronunțarea divorțului, cei doi nu au ieșit împreună, doar au vorbit la telefon, iar bărbatul nu a pus-o în nicio situație umilitoare. După doi ani, cei doi s-au căsătorit și au avut 2 copii.

„Deși am știut că nu va divorța, am rezistat"
Următoarea dezvăluire ne demonstrează tăria unei amante de a merge mai departe în relație, chiar dacă știe că bărbatul cu care este nu va divorța.
Cei doi s-au cunoscut și partenerul i-a dezvălui că lucrează în marină și că este căsătorit. Femeia a acceptat să intre în relație.
Deși mărturisește că nu îi este ușor să știe că partenerul ei își petrece mult timp cu soția, care lucrează și ea în marină, spune că nu dorește să se despartă de el și că nu are motive să fie mereu suspicioasă. Ea a înțeles că, pentru cel pe care-l iubește, divorțul nu este cea mai bună opțiune.

„Până la urmă el singur și-a dat seama că nu era simplu să fie cu două femei în același timp"
Când și-a cunoscut actualul partener, nu știa că va fi „cealaltă femeie". Abia după câteva luni a aflat că acesta era deja într-o altă relație, de mai bine de 1 an.
Inițial, bărbatul respectiv nu se îndura să se despartă de niciuna dintre ele. „Cealaltă" s-a supărat și s-au despărțit, dar doar pentru câteva luni.
Între timp, cel pe care-l iubea s-a despărțit de fosta parteneră, a căutat-o și s-au împăcat. În prezent cei doi sunt într-o relație și, chiar dacă femeia spune că încă nu are încredere deplină în partenerul ei și că bănuiește că oricând se poate întoarce la vechea relație, își impune să nu se mai gândească la așa ceva, să „nu lase imaginația să o ia razna".

„Cu timpul a devenit tot mai bine"
Din această mărturisire aflăm că o tânără a ales să se implice într-o relație cu un bărbat care deja era cu o altă femeie. La început, ea se frământa mereu și considera că nu îl merită, că nu este suficient de bună pentru el.
Desigur, spera ca bărbatul iubit să se despartă de cea cu care era de mai mulți ani. El nu a făcut până acum asta, dar ea s-a obișnuit cu această situație și crede că totul va fi bine între ei.
Nu se ferește nici să mărturisească faptul că adesea este îngrijorată când partenerul ei se întâlnește cu cealaltă, dar că atitudinea acestuia față de ea a determinat-o să nu-și mai facă așa de multe griji, fiind conștientă că el ține mult la ea.

Barbat afectuos cu partenera sa

„L-am convins de la început că merită să fie cu mine"
Unele dintre noi sunt sigure de pe ele și știu că dețin acele calități menite să le facă irezistibile în fața unui bărbat.
Și despre femeia din exemplul de mai jos se poate afirma așa ceva. Ea a știut din momentul în care a intrat într-o relație cu un bărbat care avea și pe altcineva că îl va convinge să o aleagă pe ea. De altfel, așa s-a și întâmplat, întrucât la 2 două zile după ce partenerii au petrecut câteva ore în intimitate, bărbatul s-a hotărât să se despartă de cea cu care era de mai mulți ani.
„Cealaltă femeie" crede că s-a întâmplat așa datorită calităților ei și afirmă că acum sunt „incredibil de fericiți".

Cuplu de indragostiti

„Amândoi am avut câte ceva de învățat din experiența trăită împreună"
Odată ce te implici într-o relație care presupune să fii „cealaltă", inclusiv partenerul tău poate avea de învățat din așa ceva.
Spre exemplu, o femeie povestește cum a intrat într-o relație cu un bărbat care i-a spus că este împreună cu o femeie pe care o cunoștea încă din copilărie. Din acest motiv, îi era greu să o părăsească, deși aceasta se purta urât cu el și nu îl respecta.
Treptat, s-a convins de calitățile noii partenere, dar abia după 12 ani s-a hotărât să se desparte de cealaltă.
Amândoi partenerii au învățat să aibă răbdare și încredere unul în celălalt. În final, s-au căsătorit și au devenit părinți.

Voi ați fost până acum în ipostaza de  „cealaltă femeie"?

Citește și: De ce au bărbații amante?

Surse:
www.cesspiano.blogspot.com, www.msn.com

Surse poze:
www.pixabay.com

 

Articolul urmator
O femeie a realizat că soțul ei este căsătorit și cu altă femeie, după ce a descoperit o poză de la nunta acestora
O femeie a realizat că soțul ei este căsătorit și cu altă femeie, după ce a descoperit o poză de la nunta acestora

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive
  Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

  Să recunoaștem, să te naști ca unul dintre copiii lui Beyonce este ca și cum l-ai apuca pe Dumnezeu de picior. De fapt, îi apuci pe Beyonce de picior și pe Jay-Z și te așezi...

  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii
  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii

  Daca vrei sa stii ce inseamna sa fii parinte, n-ai nevoie de studii, carti sau specialisti. E suficient sa urmaresti statusurile din retelele de socializare. Vei gasi acolo cele mai sincere...

  Asta înseamnă să fii alături de o mamă care a pierdut o sarcină
  Asta înseamnă să fii alături de o mamă care a pierdut o sarcină

  Pierderea unei sarcini este, de departe, una dintre cele mai dificile experiențe pe care o poate trăi o femeie. Trecerea de la aflarea veștii că urmează să devii mamă la cea că ai...

  Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini
  Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

  Într-un interviu acordat recent lui Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry au adus în prim-plan problemele pe care le-au avut de depășit în ultimii ani. Ei au...

  Shadow în România - se înseamnă să fii "umbra" unui copil cu nevoi speciale
  Shadow în România - se înseamnă să fii "umbra" unui copil cu nevoi speciale

  Conceptul de „Shadow” din străinătate capătă o însemnătate tot mai mare și în România. Copiii cu nevoi speciale pot fi însoțiți în...

  Atenție! De ce NU trebuie să mănânci ouăle imediat după ce au fost făcute de păsări
  Atenție! De ce NU trebuie să mănânci ouăle imediat după ce au fost făcute de păsări

  Știai că ouăle nu se mănâncă niciodată în prima zi în care au fost făcute de păsări? Și noi am fost la fel de surprinși ca și tine. Iată de ce nu ar trebui să...

  3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre
  3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

  Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau...

  Zodiile făcute pentru relații de lungă durată
  Zodiile făcute pentru relații de lungă durată

  Zodia sub care te naști influențează numeroase aspecte ale personalității tale, inclusiv dacă ești dornică sau nu să te angajezi în relații pe termen lung. Dacă te...

  © 2024 Qbebe