S-a îndrăgostit de ea cu 40 de ani în urmă, iar acum în sfârșit sunt împreună

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Uneori, ca să ajungi lângă persoana de care te-ai îndrăgostit în tinerețe, poate dura zeci de ani. Viața însă este plină de neprevăzut, de surprize și lucrurile se pot așeza într-un mod incredibil. Printr-o asemenea experiență a trecut și un bărbat din SUA care, după aproape 40 de ani, a avut șansa să-și reîntâlnească prima dragoste. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi o poveste de viață uimitoare, care demonstrează că dragostea adevărată nu se stinge niciodată. 

S-au cunoscut în perioada în care erau la liceu

Georgene Martin și Jerry Zimmermann au fost colegi de liceu în Sheboygan (Wisconsin, SUA). Jerry a început să fie interesat de Georgene încă de când era în clasa a IX-a. A fost fascinat de strălucirea din ochii ei, dar nu a îndrăznit să-i spună cât o admira întrucât era foarte timid. La un moment dat, a avut ocazia să fie mai aproape de ea întrucât a dus-o cu mașina până la școală. Georgene era însoțită de o prietenă, iar Jerry a fost atât de uimit de fata de care îi plăcea, încât a uitat să se prezinte. 

S-a gândit că dacă ar avea posibilitatea să o mai plimbe pe Georgene cu mașina, ar putea sta de vorbă mai mult. A încercat să o invite la o plimbare, tot alături de prietena ei, însă cele două fete au refuzat. 

Drumurile lor s-au separat după terminarea liceului 

În ultimul an de liceu, Jerry a fost foarte trist când a aflat că Georgene se logodise. Jerry s-a angajat și făcea livrări pentru un magazin de electrice și de instalații sanitare. A lucrat astfel până când a avut un accident care i-a afectat serios spatele, iar după aceea a fost nevoit să-și caute o slujbă de birou. Avea 36 de ani pe atunci, iar în acel an a trecut printr-un divorț și apoi a urmat moartea tatălui său.

După aceste evenimente, Jerry s-a înscris la „Universitatea Wisconsin” și a studiat geografia. Odată cu finalizarea studiilor, a plecat din Wisconsin și s-a dus în Spokane (Washington), angajându-se cartograf la un departament pentru realizarea hărților pentru „U.S. Geological Survey”. A fost apoi promovat și a început să lucreze în Washington DC. 

Nu i-a fost ușor să se adapteze vieții agitate din Washington și obișnuia să revină în Wisconsin de câteva ori pe an, mai ales în luna iulie, de ziua lui și de Crăciun. De fiecare dată când venea acasă, Jerry se ducea cu mașina în apropierea casei în care stătea Georgene, așa cum a povestit pentru „Reader's Digest”: „Treceam cu mașina prin apropierea casei în care locuia Georgene pur și simplu ca să arunc o privire”. A văzut-o de mai multe ori în afara casei, dar nu a avut curajul să-i vorbească. Într-o zi, a văzut-o alături de soțul ei. 

barbat aflat la volanul masinii sale

Jerry s-a recăsătorit și a divorțat din nou. Niciuna dintre soțiile sale nu au știut nimic despre sentimentele lui pentru fosta colegă de liceu, Georgene. 

La un moment dat, cea pe care o iubea a rămas văduvă

În decembrie 1998, pe când se afla în vizită în Wisconsin, Jerry s-a întâlnit cu unul dintre prietenii săi. Întrebându-l pe acesta dacă știa ceva de Georgene, a aflat că soțul ei murise recent. Bărbatul avusese o tumoră cerebrală, iar Georgene îl îngrijise timp de 1 an.  

Înainte să se întoarcă la Washington, s-a gândit să-i trimită lui Georgene un buchet de flori și s-a dus la o florărie. Alături de flori, a scris și o scrisoare, așa cum reiese și din confesiunea sa pentru sursa citată:

„Dragă Georgene, am fost colegi în liceu, nu cred însă că îți amintești de mine. Pe atunci eram foarte timid, iar tu erai cea mai frumoasă fată pe care o văzusem vreodată. Deși acum locuiesc la Washington, am în continuare o legătură strânsă cu Sheboygan. Revin aici de mai multe ori pe an. Voi reveni în weekend-ul din 15 mai și voiam să știu dacă ne-am putea întâlni la o cafea. Trebuie să știi însă că am aflat că soțul tău a murit recent. Dacă am îndrăznit să te invit să ne vedem prea curând de la acest eveniment, voi înțelege- și voi aștepta încă 40 de ani.”

femeie in varsta, cu parul lung, grizonat, citind o scrisoare

Cea de care se îndrăgostise în urmă cu 40 de ani i-a acceptat invitația și i-a trimis o scrisoare la Washington ca să-l anunțe că se puteau întâlni. Jerry a fost foarte încântat. Nu a mai avut răbdare să aștepte până la întâlnirea stabilită, așa că a sunat-o pe Georgene chiar în seara zilei în care primise răspuns din partea ei. Cei doi au stat de vorbă mai mult de o oră. 

După mai bine de 35 de ani de când s-au cunoscut, au ajuns până la urmă să formeze un cuplu

Jerry avea 51 de ani când a avut șansa să o revadă pe cea de care era îndrăgostit de peste 35 de ani. În același timp, după moartea soțului ei, Georgene se rugase să nu rămână singură, așa cum a dezvăluit pentru sursa citată anterior: „Doamne, dacă Ai găsi pe cineva pentru mine, mi-ar plăcea să se întâmple asta.”

Jerry și Georgene au petrecut mai mult timp împreună când acesta a revenit în Wisconsin în luna iulie. Ajungând într-un parc din apropiere de Lacul Michigan, Jerry i-a spus lui Georgene că era îndrăgostit de ea și a cerut-o în căsătorie. Aceasta a fost de acord și nu s-a ferit să spună, pentru sursa menționată, că nu se aștepta la așa ceva: „A fost ceva la care nu m-aș fi așteptat. Însă știam că el era alesul.”

cuplu matur pe malul unui lac

S-au căsătorit, iar Jerry a renunțat la slujba pe care o avea în Washington și s-a mutat înapoi în Wisconsin. Stând de vorbă cu „Reader's Digest”, anul trecut, a explicat că a fost diagnosticat cu boala Parkinson, dar că Georgene îi este alături și că sunt recunoscători pentru că au reușit să se întâlnească și să rămână împreună:

„Pentru câțiva ani, totul a fost extraordinar. La un moment dat, am început să șchiopătez. Georgene și-a dat seama ce era cu mine, însă am avut nevoie și de confirmarea unui neurolog: Parkinson. Acum boala este în stadiu avansat, însă eu și Georgene ne iubim în continuare, în timp ce lupt cu manifestările bolii. Mai mult decât atât, Îi suntem recunoscători Domnului pentru ceea ce avem împreună pentru că este perfect pentru noi.”

Surse foto: pexels.com

Surse articol: rd.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?
  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?

  Prieteniile din copilărie sunt unele dintre cele mai frumoase relații de care putem avea parte, adesea durând toată viața. În unele cazuri însă, când nici nu te...

  Fiica mea a fost violată pe o alee în urmă cu un an, iar acum agresorul ei locuiește la 100 de metri de noi
  Fiica mea a fost violată pe o alee în urmă cu un an, iar acum agresorul ei locuiește la 100 de metri de noi

  Doi părinți au avut parte de un mare șoc în momentul în care cel care le-a violat fiica, în urmă cu un an, s-a mutat la 120 metri distanță de locuința lor. Aceștia...

  Am locuit într-un cort cu cei 5 copii ai mei. Acum avem în sfârșit casa noastră
  Am locuit într-un cort cu cei 5 copii ai mei. Acum avem în sfârșit casa noastră

  Imaginați-vă cum ar fi să vă treziți dintr-o dată fără casă și să trebuiască să locuiți într-un cort împreună cu familia. Pare greu de crezut, dar această femeie...

  Soțul de 99 de ani divorțează de soția lui de 96 de ani pentru că a aflat că aceasta l-a înșelat cu 60 de ani în urmă
  Soțul de 99 de ani divorțează de soția lui de 96 de ani pentru că a aflat că aceasta l-a înșelat cu 60 de ani în urmă

  Sunt numeroase cupluri care impresionează prin căsnicii construite în urmă cu peste o jumătate de secol. Un asemenea exemplu a fost și un cuplu din Italia, care avea un mariaj de...

  M-am căsătorit din greșeală cu vărul meu și acum avem un copil împreună
  M-am căsătorit din greșeală cu vărul meu și acum avem un copil împreună

  Recent, o femeie din Utah, Statele Unite, a avut parte de o descoperire șocantă. A aflat că ea și soțul ei, cu care are un copil, sunt înrudiți.

  Femeia cu care urma să mă căsătoresc m-a părăsit la altar. Acum mă vrea înapoi...
  Femeia cu care urma să mă căsătoresc m-a părăsit la altar. Acum mă vrea înapoi...

  Un bărbat tocmai a fost părăsit la altar, iar în aceeași zi, logodnica lui s-a întors ca să-și ceară scuze pentru că nu a apărut la nuntă. Acum nu știe dacă să o...

  Nu le-am spus părinților mei că am făcut un copil acum 10 ani. Acum mama copilului îmi cere ajutorul
  Nu le-am spus părinților mei că am făcut un copil acum 10 ani. Acum mama copilului îmi cere ajutorul

  Un bărbat povestește, într-o postare pe Reddit, că i-a spus clar fostei sale iubite că nu vrea copii, în momentul în care aceasta a rămas însărcinată....

  © 2023 Qbebe