O mamă a avut parte de surpriza vieții ei când copilul i-a spus „am mai trăit aici”, despre o casă pe care o văzuse pentru prima dată

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Când îți întemeiezi o familie alături de cel pe care îl iubești din tot sufletul și intenționezi să devii mamă, începi să te simți cu adevărat împlinită. Din păcate, viața poate avea cu totul alte planuri pentru tine. Așa ceva i s-a întâmplat unei femei, care a fost nevoită să recurgă la adopție pentru a-și împlini visul de a fi mamă. În plus, a descoperit lucruri ce au determinat-o să-și piardă încrederea în soțul ei, dar și în cea pe care o considera cea mai bună prietenă. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi o poveste care te va uimi. 

A aflat că nu poate avea copii

Linda Kersey și-a dorit dintotdeauna să devină soția lui John Allen și să aibă copii. Cei doi s-au cunoscut încă din liceu, iar în seara balului de absolvire, Linda a fost cerută de soție. Tânăra a refuzat atunci, dar a acceptat cererea în căsătorie patru ani mai târziu, după ce a terminat facultatea. La nuntă, a avut-o ca domnișoară de onoare pe Karen, cea mai bună prietenă a ei din liceu. 

Linda și John au încercat timp de mai mulți ani să aibă un copil. La un moment dat, s-au adresat unui specialist. Acesta le-a dat o veste dură, așa cum reiese și din materialul disponibil pe „news.amomama.com”: „Mă tem că nu o să puteți să aveți copii, doamnă Allen. Vă sugerez să vă gândiți să apelați la donarea de ovule, la o mamă-surogat sau la adopție.”

cuplu aflat in fata unui cadru medical dintr-o clinica

A luat hotărârea de a adopta

Inițial, Lindei i-a fost foarte greu să accepte ceea ce îi spusese doctorul. Cu ajutorul soțului ei, s-a împăcat în final cu ideea și i-a mărturisit acestuia că și-ar dori să adopte un copil. John a fost de acord. Astfel, cuplul a adoptat un copil în vârstă de 4 ani. A fost vorba despre un băiețel, pe nume Adam. Părinții adoptivi erau fericiți alături de fiul lor. 

Când Adam a ajuns la vârsta de 8 ani, Linda a primit, pe Instagram, un mesaj de la prietena ei din liceu, Karen. Cele două nu se mai văzuseră de la nunta Lindei. Pentru o perioadă Karen locuise în New York, dar revenise recent în locurile natale pentru a se muta în casa părinților ei.  

Auzind-o pe soția sa că urma să meargă în vizită la Karen împreună cu Adam, John nu a fost deloc încântat. I-a explicat Lindei că nu a simpatizat-o niciodată pe Karen și că a fost o „binecuvântare” faptul că aceasta dispăruse din viața lor. Linda nu a fost de acord cu el și s-a hotărât să meargă în vizită la Karen. 

Mergând să-și viziteze prietena, a avut parte de surpriza vieții ei

Linda l-a luat pe Adam și s-au dus în vizită la Karen într-o zi de sâmbătă. Ajungând în fața casei acesteia, copilul i-a pus mamei sale o întrebare care a surprins-o. Iată despre ce a fost vorba, potrivit sursei citate: „Mamă, am mai fost aici înainte?” „Nu. Obișnuiam să mă întâlnesc aici cu Karen, când eram amândouă la liceu, dar nu am mai ajuns la această casă de mulți ani.” Băiețelul nu s-a lăsat convins de răspunsul mamei și a continuat: „Cunosc acest loc...”

Karen l-a întrebat pe Adam câți ani avea și a fost surprinsă când a aflat vârsta acestuia și faptul că fusese adoptat. Ulterior, copilul a menționat că în acea casă exista o cameră cu draperii roșii. Și-a condus mama adoptivă acolo și a precizat: „Am mai fost aici, mamă. Am locuit aici în urmă cu câțiva ani...când eram mic...”

casa cu etaj in preajma careia se afla copaci deosebiti, cu flori rosii

A descoperit adevărata identitate a copilului adoptat

La început, Linda nu înțelegea ce se întâmpla. Însă Karen i-a făcut următoarea mărturisire, așa cum se poate sesiza și din materialul oferit de sursa citată anterior: „El este fiul meu!...Am renunțat la el ! Părinții mei au murit după ce s-a născut Adam, am fost distrusă...Până când el a împlinit 3 ani, ajunsesem falită, aveam o mulțime de datorii...Nu aveam cum să-l cresc.”

În același timp, Linda a aflat și alt detaliu care a șocat-o: tatăl biologic al lui Adam era soțul ei, John. Karen i-a dezvăluit că: „Cu o seară înainte de nuntă...amândoi băusem mult...îmi pare tare rău...”

Și-a înfruntat soțul pentru a se convinge în legătură cu ceea ce aflase despre copil

De îndată ce s-a întors acasă, Linda l-a întrebat direct pe soțul ei despre mama lui Adam. I-a spus apoi că a aflat din întâmplare despre cine era vorba. Conform sursei menționate, discuția a decurs astfel: „Știi cumva cine este mama lui Adam?” „Nu, de unde să știu? A încercat cumva să-l contacteze?”...„Tu ești tatăl lui Adam. În noaptea de dinaintea nunții noastre m-ai înșelat cu cea mai bună prietenă. Tu ești tatăl, iar Karen este mama. Te părăsesc, însă îl iau pe Adam cu mine. El este singurul lucru bun care a rezultat din toate acestea.”

Și-a părăsit soțul, dar ulterior s-au împăcat

Timp de câteva luni, John a încercat de mai multe ori să-și convingă soția să-l ierte. Până la urmă, i-a trimis acesteia o scrisoare în care și-a cerut iertare, așa cum reiese din sursa citată: „Vreau să-ți dăruiesc totul și să începem o nouă viață. Regret enorm ceea ce am făcut, dar sunt fericit că fiul meu va fi crescut de o femeie ca tine, Linda. Te iubesc. Te voi iubi mereu.”

Linda l-a sunat și s-au întâlnit a doua zi. Treptat, a reușit să-i ierte și pe el și pe Karen. În aceste condiții, i-a permis acesteia să-și viziteze fiul.  

Surse foto: pexels.com

Surse articol: news.amomama.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fosta mea soție este supărată pe mine că nu i-am spus când fiica noastră de 10 a ani a avut prima menstruație
  Fosta mea soție este supărată pe mine că nu i-am spus când fiica noastră de 10 a ani a avut prima menstruație

  Un bărbat a omis să-i spună fostei sale partenere că fiica lor de 10 ani a avut prima menstruație. Acum, femeia este furioasă.

  A crezut că este însărcinată cu gemeni, dar a avut parte de o surpriză de proporții. A adus pe lume șase copii
  A crezut că este însărcinată cu gemeni, dar a avut parte de o surpriză de proporții. A adus pe lume șase copii

  După ani de zile de încercări de a avea un copil, un cuplu din Houston era pe punctul de a renunța la visul lor de a deveni părinți. Se gândeau inclusiv la varianta...

  Mama mai are doar câteva luni de trăit, așa că am rugat-o să mă însoțească la balul de absolvire. Am vrut să se simtă specială
  Mama mai are doar câteva luni de trăit, așa că am rugat-o să mă însoțească la balul de absolvire. Am vrut să se simtă specială

  O adolescentă din Buffalo, New York, i-a făcut mamei sale un cadou special în ultimele sale luni de viață. A invitat-o la balul de absolvire, iar cele două au petrecut o seară...

  Am înnebunit când o altă mamă i-a spus fiului meu să nu mai plângă ca să nu îi trezească bebelușul
  Am înnebunit când o altă mamă i-a spus fiului meu să nu mai plângă ca să nu îi trezească bebelușul

  O mamă s-a enervat cumplit în momentul în care o femeie i-a cerut fiului ei să nu mai plângă ca să nu-i trezească din somn bebelușul.

  Copilul meu mi-a spus că și-ar dori să nu mai aibă mamă, așa că i-am îndeplinit dorința
  Copilul meu mi-a spus că și-ar dori să nu mai aibă mamă, așa că i-am îndeplinit dorința

  Nu e deloc ușor să fii părinte de adolescent. O simte pe pielea ei o mămică de peste Ocean, care povestește, într-o postare pe Reddit, că băiatul ei în vârstă de...

  Mi-au spus că totul e bine, dar fetița mea a trăit numai 12 zile
  Mi-au spus că totul e bine, dar fetița mea a trăit numai 12 zile

  Pierderea unui copil este una dintre cele mai dure experiențe și, din păcate, este o situație ce poate surveni oricând în cazul bebelușilor microprematuri. Prin așa ceva a...

  Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele
  Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele

  Una dintre cele mai iubite locuri de pe acest Pământ pentru mine? Casa bunicii mele. Cândva era un loc al familiei, al râsului, al dragostei, al jocului de cărți, al...

  © 2023 Qbebe