Soacra mea ne spionează în dormitor prin monitorul pentru bebeluși

Bianca Geica - Redactor Senior

Relația cu socrii poate fi una destul de tensionată, mai ales atunci când aceștia sunt băgăcioși și vor să fie la curent cu tot ce se întâmplă în familia ta. Relația cu partenerul poate avea de suferit atunci când relația cu socrii este conflictuală, întrucât acesta se simte prins la mijloc - între tine și părinții lui. Tocmai de aceea ar fi de preferat să încercăm să menținem o relație cât mai bună cu aceștia. Dar, uneori, acest lucru nu este posibil.

O mămica de peste Ocean povestește, într-un video pe TikTok, că soacra ei îi spionează pe ea și pe soțul său în dormitor prin monitorul pentru bebeluși.

femeie care doarme

„Soacra mea ne-a spionat timp de 7-8 luni prin monitorul de bebeluși din dormitorul nostru”

Mama a trei copii, Kiyah Ramirez, din SUA, a distribuit o serie de videoclipuri pe TikTok despre toate lucrurile oribile pe care soacra ei le-a făcut în trecut, dar există un clip care a avut peste 4,1 milioane de vizualizări și care i-a șocat pe oameni.

Kyiah povestește cum s-a logodit cu iubirea vieții sale și cum totul a mers excelent până când a descoperit un lucru șocant. Soacra ei obișnuia să îi spioneze pe ea și pe soțul ei prin monitorul pentru bebeluși. Kyiah spune că se înțelegea bine cu socrii ei până să rămână însărcinată:

„Totul este grozav și viața este grozavă și socrii tăi te iubesc, iar părinții tăi îl iubesc pe logodnicul tău”, începe ea... pentru ca apoi să povestească cum s-au schimbat lucrurile între ea și socrii ei în momentul în care a rămas însărcinată, descriind reacția lor ca fiind „super-încrâncenată” și ca și cum ar fi urât-o „dintr-o dată”.

Kiyah povestește că într-o seară a avut o conversație telefonică cu tatăl ei despre reacția ciudată a socrilor ei la vestea că este însărcinată, iar el a asigurat-o că „unii oameni pot fi uneori pur și simplu ciudați în legătură cu anumite lucruri, iar dinamica familiei este diferită”. Asta după ce părinții soțului ei au refuzat să îi primească în vizită în weekend pentru că Kiyah „vorbește urât despre ei și nu îi respectă.” Cei doi nu înțelegeau de unde până unde socrii au ajuns la această concluzie. Însă în seara în care Kiyah vorbea la telefon cu tatăl ei, misterul a fost elucidat.

„Soțul meu venise de la serviciu mai târziu decât de obicei și s-a băgat direct în duș. La un moment dat a venit la mine cu o față ciudată și mă întreabă din ce cameră vorbeam cu tatăl meu", continuă ea. Când Kiyah i-a răspuns că a purtat conversația în dormitor, el apucă monitorul pentru bebeluși pe care mama lui îl instalase pentru ei.

„Ne-am dat seama imediat că soacra mea ne spiona prin monitorul pentru bebeluși pe care îl instalase ca să ne ajute. Apoi ne-am gândit că exagerăm, că nimeni nu ar face așa ceva. Ar fi o nebunie, după care am zis că nu poate fi o coincidență. Ea ne-a urmărit constant în toate aceste 7-8 luni de când a montat acest monitor”, spune Kiyah.

Într-un alt clip de pe TikTok, Kiyah spune că soțul ei s-a conectat la monitorul V-tech pentru a vedea utilizatorii înregistrați. Adresa lui de e-mail era listată ca fiind una dintre ele, iar adresa de e-mail a mamei lui era cealaltă. De atunci cei doi au rupt orice legătură cu femeia, iar aceasta nici măcar nu și-a cunoscut nepoții.

Internauții au rămas șocați când au aflat ce s-a întâmplat și o îndeamnă pe Kiyah să depună plângere împotriva soacrei.

„WOW! Eu aș depune plângere", a comentat o persoană. Altul a spus: „Felul în care el și-a dat seama primul, iar tu ai zis că nu se poate... vorbește de la sine! Înseamnă că există antecedente. Așa cum a spus și tatăl tău, dinamica fiecărei familii este DIFERITĂ”.

Kiyah a adăugat mai târziu: „Iar acesta este literalmente vârful icebergului. Aș putea continua zile întregi să enumăr toate lucrurile urâte pe care le-au făcut. Știți acele înregistrări surprinse de monitorul pentru bebeluși între mine și soțul meu? Ea le-a publicat pe rețelele de socializare”.

Tu ce părere ai despre situația acestei femei? Cum ai fi reacționat într-o astfel de situație?

Citește și:

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: TikTok, kidspot.com.au

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Soacra mea insistă să nasc prin cezariană pentru că e mai "sănătos"
  Soacra mea insistă să nasc prin cezariană pentru că e mai "sănătos"

  Au și soacrele rolul lor pe lume și mulți dintre noi ar spune că acest rol este cel de a pune bețe în roate, cum spune românul. Confesiunea de mai jos a unei femei este una...

  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o
  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o

  Continui poveștile care o implică pe soacra mea, pentru că așa cum vă spuneam este un personaj. Îmi este dragă, am ajuns să avem o relație foarte apropiată, dar pănă am...

  Iubire de frate: filmat de monitorul de bebeluși cum își adoarme surioară în mijlocul nopții
  Iubire de frate: filmat de monitorul de bebeluși cum își adoarme surioară în mijlocul nopții

  Pur și simplu adorabil! Un adolescent de 15 ani a fost surprins de monitorul de bebeluș în timp ce își adormea surioara mai mică, în toiul nopții. Imaginile...

  Soacra mea vrea să îmi alăpteze bebelușul
  Soacra mea vrea să îmi alăpteze bebelușul

  „Soacra mea de 70 de ani vrea să alăpteze la sân bebelușul”, a scris o mămică pe Reddit, care spune că a rămas șocată în momentul în care soacra ei i-a...

  Copiii mei se întorc întotdeauna cu păduchi acasă după ce merg la soacra mea...
  Copiii mei se întorc întotdeauna cu păduchi acasă după ce merg la soacra mea...

  O mămică de peste hotare se confruntă cu o situație neplăcută de ceva timp. Copiii săi vin mereu acasă, de la bunica lor, cu păduchi.

  Soacra mea se comportă ca și cum ar fi ea căsătorită cu soțul meu. Ce să fac?
  Soacra mea se comportă ca și cum ar fi ea căsătorită cu soțul meu. Ce să fac?

  Majoritatea femeilor își doresc un partener atașat de familie, care să își respecte părinții și să își iubească, în primul rând, mama. Pentru că...

  Cea mai mare bucurie a mea după ce am divorțat este că nu mai am o soacră
  Cea mai mare bucurie a mea după ce am divorțat este că nu mai am o soacră

  Sunt doi ani și jumătate de când am divorțat. Doi ani și jumătate de când sunt fericită, eu și fiica mea, în apartamentul nostru micuț. Tatăl ei este prezent...

  Soacra mea îmi bate copiii când stă cu ei si soțul meu îi ia apărarea. Nu știu ce să fac
  Soacra mea îmi bate copiii când stă cu ei si soțul meu îi ia apărarea. Nu știu ce să fac

  ”Lasă, că și pe mine m-a bătut și uite ce bine am ajuns” ... asta îmi spune soțul meu de fiecare dată când îi spun că mama lui consideră că a-și lovi...

  © 2023 Qbebe