Un milionar a refuzat să stea în avion lângă o mamă și copiii ei. Ce s-a întâmplat apoi este o lecție pentru noi toți

Un milionar a refuzat să stea în avion lângă o mamă și copiii ei. Ce s-a întâmplat apoi este o lecție pentru noi toți

Bianca Geica - Redactor Senior

Am auzit de nenumărate ori proverbul „Nu judeca o carte după copertă”, care în această situație se aplică perfect! Un milionar, care a refuzat în repetate rânduri să stea în avion lângă o mamă sărmană și copiii ei, a avut parte de surpriza vieții lui în momentul aterizării, când a aflat cine era, de fapt, femeia respectivă. Ce s-a întâmplat apoi este o lecție pentru noi toți! 

Un milionar, care a refuzat să stea în avion lângă o mama și copiii, ei a avut parte de o mare surpriză la aterizare

„Nu vorbiți serios, nu-i așa? Chiar o să o lăsați să stea aici?! Domnișoară, va rog să faceți ceva în privința asta”, a spus Louis Newman, un milionar căruia nu i-a venit să creadă că o femeie, îmbrăcată în haine simple, a avut „tupeul” să își ia bilet la clasa business, deși, din punctul său de vedere, ar fi trebuit să stea la clasa economică, împreună cu cei trei copii ai săi.

interiorul unui avion

„Îmi pare rău, domnule”, i-a răspuns însoțitoarea de zbor. „Aceste locuri au fost atribuite doamnei Debbie Brown și copiilor ei și nu putem face nimic în acest sens. V-aș ruga să fiți amabil să cooperați cu noi”, l-a rugat aceasta pe bărbatul vizibil deranjat de prezența mamei și a copiilor ei.

„Dar nu înțelegeți, domnișoară! Am o întâlnire extrem de importantă cu niște investitori străini. Copiii ei vor continuă să pălăvrăgească și să facă gălăgie, iar eu nu-mi pot permite să pierd această afacere”, a spus bărbatul.

„Este în regulă. Pot să stau în altă parte dacă ceilalți pasageri sunt dispuși să facă schimb de locuri cu mine și copiii mei. Nu este o problemă pentru mine”, a intervenit Debbie.

„Sub nicio formă, doamnă”, a ripostat stewardesa. „Veți sta aici pentru că ați plătit pentru aceste locuri și aveți dreptul să fiți aici! Nu contează cui nu îi convine acest lucru. Iar domnule”, s-a întors spre milionar, „aș aprecia dacă ați putea avea răbdare până la terminarea zborului”.

Bărbatului nu i-a venit să creadă că stewardesa i-a refuzat cererea, însă ce l-a iritat și mai tare a fost faptul că a fost nevoit să stea lângă o femeie care părea să nu aparțină clasei business, ea purtând cele mai ieftine haine din avion. Și-a pus căștile pentru a evita o posibilă conversație cu femeia respectivă și și-a întors cu spatele în timp ce această s-a așezat lângă el, împreună cu micuții ei.

om de afaceri in avion, lucrand pe laptop

Era pentru prima dată când Debbie și copiii ei zburau la clasa business, așa că, în momentul în care avionul a decolat, copiii au început să strige de bucurie: „Mami, uite, în sfârșit zburăm! Ura!”. Unii pasageri din avion s-au întors să se uite la cei mici și au zâmbit, dar Louis avea o expresie disprețuitoare pe față. „Ascultă, poți, te rog, să le ceri copiilor tăi să facă liniște? Urmează să am un apel foarte important acum și nu vreau să fiu întrerupt”, i-a ordonat milionarul mamei.

„Îmi cer scuze”, a răspuns Debbie în timp ce își ruga copiii să facă liniște. Întâlnirea lui Louis a durat aproape tot zborul și, pe măsură ce vorbea, femeia și-a dat seama că era un om de afaceri care se ocupă în principal de industria țesăturilor. Când întâlnirea lui Louis s-a terminat, Debbie s-a apropiat de el și l-a întrebat: „Vă deranjează dacă vă pun o întrebare?”.

Bărbatul nu voia să vorbească cu ea, dar, din moment ce întâlnirea să decursese bine și investitorii fuseseră de acord cu propunerile sale, era destul de mulțumit și a renunțat la aroganța sa: „Umm...Da, sigur, dă-i drumul”.

„Am observat că aveți un catalog cu mostre de țesături și modele. Lucrați în industria confecțiilor?", întreabă Debbie.

„Da, se poate spune că da. Dețin o companie de îmbrăcăminte în New York. Tocmai am încheiat o afacere. Nu am crezut că se va întâmplă asta, dar se pare că norocul a fost de partea mea”, a spus bărbatul.

„Oh, asta e minunat. Felicitări! De fapt, eu conduc un mic butic în Texas. Este mai mult o afacere de familie. A fost înființat de socrii mei din New York. Am deschis recent un magazin în Texas. Am fost foarte impresionată de modelele pe care le prezențați”, a spus Debbie.

Louis a început să radă și i-a răspuns pe un ton sarcastic: „Mulțumesc, doamnă! Dar modelele pe care le face compania mea nu sunt că niște chestii de buticuri locale sau de familie; angajăm unii dintre cei mai buni designeri și tocmai am încheiat o înțelegere cu cea mai importantă companie de design din lume! UN BUTIC, SERIOS?!”.

Debbie s-a simțit umilită de comentariul lui, dar și-a păstrat calmul. „Înțeleg. Trebuie să fie ceva foarte important pentru dumneavoastră”, a spus ea.

„Ceva important? O biată femeie ca tine nu ar înțelege niciodată ce înseamnă, dar a fost o afacere de un milion de dolari! Adică, ți-am văzut biletele și toate cele. Știu că eșți aici zburând la clasa business cu noi, dar crede-mă, nu arăți că cineva care merită să fie aici! Poate că data viitoare încerci la economic și cauți oameni care dețin buticuri ca tine?”, a spus Louis, umilind-o încă o dată pe mama.

Răbdarea lui Debbie ajunsese la limita în acel moment. „Ascultați, domnule", a spus ea cu severitate. „Este prima dată când zbor la clasa business și am avut probleme în a mă descurcă cu procesul de check-în și toate cele, dar nu credeți că vă grăbiți să faceți supoziții? Soțul meu este și el în avion cu noi, dar...”

Înainte ca Debbie să-și termine propoziția, un anunț a semnalat sosirea lor la aeroport. Cu toate acestea, în loc să închidă după anunț, pilotul, căpitanul Tyler Brown, a mai avut ceva de spus.

„De asemenea, aș dori să mulțumesc fiecărui pasager, în special soției mele, Debbie Brown, care zboară cu noi astăzi. Debbie, dragă mea, nu pot să-ți spun cât de mult înseamnă pentru mine sprijinul tău.”, a continuat pilotul.
Inima lui Louis a tresărit și fața i s-a înroșit de jenă când și-a dat seama că soțul lui Debbie era pilot pe acest zbor.

„Este pentru prima dată când pilotez un zbor la clasa business și am avut emoțîi. Îi mulțumesc soției mele, care m-a asigurat că totul va fi bine și a decis să mă însoțească, în ciuda fricii ei de zbor, pentru a mă linișți. Astăzi este prima mea zi în care mă întorc la serviciu după o lungă perioadă de șomaj. Soția mea și cu mine nu am avut niciodată o viață ușoară și am avut parte de o mulțime de greutăți, dar nu am auzit-o niciodată plângându-se de acest lucru.

Nu ne puteam permite bilete la clasa business pentru întreaga familie, dar ea a făcut posibil acest lucru pentru noi, reducând din nevoile ei și economisind bani pentru bilete, astfel încât să mă poată însoți astăzi. Așadar, în această zi, care se întâmplă să fie și ziua în care ne-am întâlnit prima dată, lucru pe care cred că soția mea l-a uitat, aș vrea să o cer din nou în căsătorie în acest zbor. DEBBIE, TE IUBESC, DRAGĂ MEA!”, a încheiat pilotul, care a încălcat protocolul și a ieșit din cabina, cerând-o în căsătorie pe Debbie: „Vrei să-ți petreci din nou restul vieții alături de mine, doamnă Debbie Brown?”.

Toată lumea din avion era acum fixată pe Debbie și pe copiii ei, care păreau a formă cea mai frumoasă familie din lume. În timp ce Debbie dădea din cap că da, cu ochii în lacrimi, pasagerii aplaudau cu toții, dar milionarul rămăsese perplex și stânjenit. Dar Debbie nu avea de gând să-l lase să scape basma curată. S-a apropiat de el înainte de a ieși din avion și i-a spus: „Un om materialist ca dumneata, care se gândește doar la bani, nu ar înțelege niciodată cum e să ai alături persoana iubită. Și da, eu și soțul meu ducem o viață modestă, dar suntem foarte mândri de ce am reușit să construim până acum”, a încheiat femeia.

Ce putem învăța din această poveste?

 • Să nu judecăm niciodată o carte după copertă. Louis a judecat-o pe Debbie doar pentru că nu purta haine scumpe că el. Nu a fost corect din partea lui să facă asta.
 • Dragostea adevărată încă mai există. Tyler și Debbie se adorau unul pe celălalt. Sacrificiile lor unul pentru celălalt și cadoul surpriză pe care Tyler i l-a făcut ei sunt exemple frumoase în acest sens.

Articol tradus și adaptat după un material publicat pe site-ul news.amomama.com.

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Am refuzat să renunț la locul meu din avion cu mai mult spațiu pentru o mamă cu un bebeluș. Plătisem în plus pentru el
Am refuzat să renunț la locul meu din avion cu mai mult spațiu pentru o mamă cu un bebeluș. Plătisem în plus pentru el

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Un băiețel de 6 ani a început să plângă când a văzut că locul său din avion era ocupat de altcineva. Pasagerul a refuzat să se ridice
  Un băiețel de 6 ani a început să plângă când a văzut că locul său din avion era ocupat de altcineva. Pasagerul a refuzat să se ridice

  Când urmează să călătorești cu avionul cu copilul tău, faci tot ce poți ca să te asiguri că o să se simtă confortabil pe tot parcursul zborului. Așa a procedat și o mamă...

  Gesturile mici chiar contează! O femeie aflată in avion a croșetat o căciuliță bebelușului care stătea lângă ea
  Gesturile mici chiar contează! O femeie aflată in avion a croșetat o căciuliță bebelușului care stătea lângă ea

  Un act simplu de bunătate și generozitate în timpul unui zbor cu avionul a făcut ocolul internetului. O femeie a croșetat o căciuliță pentru o fetiță fascinată de felul...

  Verișoara mea este furioasă pe mine pentru că am refuzat să îi adopt copiii
  Verișoara mea este furioasă pe mine pentru că am refuzat să îi adopt copiii

  Voi ce ați face dacă peste noapte, o verisoară cu care nu ați mai vorbit de ani de zile vă roagă să îi adoptați cei 4 copii, pentru că ea, din cauza alegerilor ei de viață,...

  Ce lecție i-a dat un tată fiului său care a agresat un copil la școală. „Nu putem schimba ce s-a întâmplat, dar putem încerca să îndreptăm lucrurile”
  Ce lecție i-a dat un tată fiului său care a agresat un copil la școală. „Nu putem schimba ce s-a întâmplat, dar putem încerca să îndreptăm lucrurile”

  Bullyingul încă este o problemă cu care se confruntă mai toți copiii care intră în colectivitate. Deși există legi împotriva bullying-ului nu numai în...

  O mamă nu reușea să își calmeze bebelușul în avion. Ce a făcut însoțitorul de zbor a uimit pe toată lumea
  O mamă nu reușea să își calmeze bebelușul în avion. Ce a făcut însoțitorul de zbor a uimit pe toată lumea

  Într-o lume ca cea prezentă uneori avem nevoie și de gesturi de bunătate care să ne aducă aminte că suntem oameni. Gestul unui însoțitor de zbor este un astfel de exemplu.

  Mihai Craiu despre cum trebuie protejați copiii pe plajă. „Copiii nu trebuie să stea prea mult în apă sărată. Se pot deshidrata!”
  Mihai Craiu despre cum trebuie protejați copiii pe plajă. „Copiii nu trebuie să stea prea mult în apă sărată. Se pot deshidrata!”

  Atunci când plecăm la mare cu cei mici, de multe ori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Deși visăm la o vacanță fără peripeții, se...

  Sfatul unui însoțitor de zbor: Ce facem când în avion este un bebeluș care plânge?
  Sfatul unui însoțitor de zbor: Ce facem când în avion este un bebeluș care plânge?

  Călătoriile cu avionul pot fi stresante pentru micuții pasageri care, de cele mai multe ori nu se pot opri din plâns. La fel de stresante sunt zborurile și pentru părinții care...

  Roxana Vancea este însărcinată! „Când mă îngrășasem aveam probleme cu ovulația. Acum s-a întâmplat foarte repede”
  Roxana Vancea este însărcinată! „Când mă îngrășasem aveam probleme cu ovulația. Acum s-a întâmplat foarte repede”

  Încă o gravidă în showbiz! Roxana Vancea a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară! Vedeta este însărcinată în trei luni și jumătate și a dezvăluit...

  © 2024 Qbebe