Gradinita Dani

Daca ati ajuns sa cititi aceste randuri inseamna ca sunteti un parinte responsabil si va dati seama de importanta invatamantului timpuriu. Stim cu totii ca primii sase ani din viata copilului sunt extrem de pretiosi pentru dezvoltarea sa in toate planurile.Daca ati ajuns sa cititi aceste randuri inseamna ca sunteti un parinte responsabil si va dati seama de importanta invatamantului timpuriu. Stim cu totii ca primii sase ani din viata copilului sunt extrem de pretiosi pentru dezvoltarea sa in toate planurile.

Gradinita Dani ofera copilului dumneavoastra posibilitatea de a invata sa comunice, sa se joace, sa interactioneze adecvat cu ceilalti - toate acestea in paralel cu invatarea intensiva a limbii engleze.

In cadrul centrului nostru se desfasoara toate activitatile instructiv educative specifice unei gradinite de copii, in conformitate cu programa elaborata de Ministerul Educatiei, pe grupe de varsta.

Copiii beneficiaza de un bogat material didactic, de la carti pana la materiale multimedia. Si in plus, de multe jucarii!

Copiii sunt atent supravegheati si indrumati de cadre didactice calificate iar grupele sunt limitate la cel mult 15 copii.

Se asigura vizite medicale periodice pe durata anului scolar.

Dupa doi-trei ani petrecuti la noi copilul va intelege si va vorbi in limba engleza.

Contact

Oras Brasov

Zona Brasov

Adresa Str. Paltinis nr. 25, Brasov

E-mail darmaselu@yahoo.com

Telefon 0766 638 908

Site www.centruldani.ro

PRETURI

1. Program normal 8.00 - 12.00

Taxa cuprinde programul educational si toate rechizitele, fructe, apa minerala, suc sau lapte - va rugam sunati pentru detalii.

Taxa pentru programul educational este fixa, indiferent de numarul de absente.

Gustarea de la ora 10.00 asigurata de catre parinti.

1. Program prelungit 8.00 - 17.00

Taxa cuprinde programul educational si toate rechizitele, fructe, apa minerala, suc sau lapte - va rugam sunati pentru detalii.

Taxa pentru programul educational este fixa, indiferent de numarul de absente.

Gustarea de la ora 10.00 si masa de pranz vor fi asigurate de catre parinti: fie catering (9.5 lei/zi, doar pranzul), fie mancare de acasa.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe