Little Friends

Gradinita Little Friends este o gradinita particulara al carui program se desfasoara respectand curriculumul national al Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru invatamantul prescolar, bazandu-se in acelasi timp si pe principiile invatarii STEP by STEP care sunt promovate de Centrul de Educatie si Dezvoltare profesionala pe sistem OPEN NETWORK SOROS.

STEP by STEP este un proces complex de predare , invatare si evaluare centrat pe copil si nu pe obiective abstracte. Astfel acest tip de invatatura individualizata respecta atit capacitatile cat si nevoile copiilor si ritmul si stilul de invatare al fiecaruia.

In procesul de invatare STEP by STEP copii au sanse egale de alucra in echipa, impreuna, de a comunica , negocia si a se sustine unii pe ceilalti. Fiecare copil reprezinta o individualitate unica ce evolueaza in sensuri si ritmuri proprii.

Sistemul Step by Step dezvolta gandirea critica prin incurajarea spiritului de selectie, asumarea riscului in procesul de invatare si dezvoltarea puterii de analiza.

Contact

Oras Brasov

Zona Brasov

Adresa Str. Infratirii nr. 12, Brasov

E-mail contact@gradinita-little-friends.ro

Telefon 0744 323 823

Site www.gradinita-little-friends.ro

PROGRAM

Program de functionare : 8.00 – 19.00 cu 3 variante : 8.00-12.00 ; 8.00 – 16.00 ; 8.00 – 19.00

Grupe : 6 grupe cu maxim 12 copii in grupa.

PRETURI

SERBARI : Se organizeaza o petrecere de Halloween, Serbare de Craciun, Serbare de Martisor, Serbare de Pasti, Serbare de sfirsit de an.

Activitati extracurriculare : Vizite la Zoo, Biblioteca Judeteana, /muzee, Excursii, Plimbari, Trupe de teatru invitate la gradinita, celebrarea zilelor de nastere ale copiilor in diferite locatii ( Eliana Mall, MacroMall, Mc Donalds cat si in cadrul Gradinitei).

Echipamente : Mobilier ergonomic, radio-cd playere, minibiblioteca didactica in fiecare clasa, materiale si auxiliare didactice.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe