My Kids

Gradinita particulara My Kids Brasov este locul cel mai potrivit pentru copilul tau, gradinita particulara moderna, motto-ul nostru: faceti primii pasi cu noi.Obiectivul nostru: asigurarea unui nivel optim de educatie pentru copii dumneavoastra.

Gradinita este autorizata de Ministerul Educatiei, recomandata de Inspectoratul Scolar si urmareste atingerea unor anumite obiective de dezvoltare si educationale care vin in intampinarea copiilor proveniti din familiile cu un program de lucru foarte incarcat.

Va vom oferi mai multe amanunte privind serviciile oferite de noi, in paginile acestui site, dar totodata va recomandam sa ne vizitati cu cea mai mare incredere, numai astfel va veti putea da seama de ce My Kids este un loc potrivit pentru copilul dumneavoastra, un loc in care educatia, sentimentul de siguranta si dragostea pentru copii sunt preocupari importante.

Contact

Oras Brasov

Zona Brasov

Adresa Brasov, Str. Argintului, Nr. 25, jud.Brasov,

E-mail gradinita@mykidsbv.ro

Telefon 0723 603 025

Site www.mykidsbv.ro

PROGRAM

Acum avem o oferta deosebita: doar 15 RON / zi

PRETURI

Copii din gradinita sunt provocati la programe si jocuri educationale care sa le stimuleze curizitatea si dorinta de a invata.

Activitatile traditionale sunt desfasurate cu intreaga grupa de copii pe categorii de activitati:

* educarea limbajului
* activitati matematice
* activitati de cunoasterea mediului inconjurator
* educatie pentru societate
* activitati artistico-plastice
* activitati practice si elemente de educatie casnica
* educatie fizica
* educatie muzicala

Activitatile optionale oferite de gradinita noastra si sustinute de profesori calificati sunt alese de catre parinti in urma consultarii cu educatoarele si a personalului administrativ si pot include ski, inot, drumetii si alte activitati.

Jocurile si activitatile alese ii ajuta pe copii sa socializeze in mod progresiv si sa se initieze in cunoasterea lumii exterioare.Acestea se organizeaza pe grupuri mici si chiar individual in spatiul salii de clasa pe zone si centre de interes: (biblioteca,constructii, jocuri de masa, coltul papusii micul mester)

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe