Graddinita Pinocchio

Aici, copiii sunt atent suprevegheati, ingrijiti si indrumati de cadre didactice calificate caracterizate prin:

* Daruire, flexibilitate, putere de munca, reale calitati socio – profesionale in domeniul predarii limbii engleze.
* Experienta psiho-pedagogica, activitati de asistenta desfasurate individual si colectiv cu copiii.
* Activitati de educare conform curriculei in vigoare prin organizarea evenimentelor destinate copiilor – evaluarea initiala, de proces si finala a copiilor din cadrul gradinitei.
* Numeroase intalniri de specialitate si cursuri de perfectionare precum si experienta didactica in decursul anilor, obtinuta atat in tara ( Scoala Generala nr. 27, Brasov), cat si in strainatate (USA)

Incepand cu anul 2004, la Pinocchio, se desfasoara toate activitatile instructiv-educative specifice unei gradinite de copii, in conformitate cu programa elaborata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Toate activitatile din cadrul gradinitei se desfasoara in limba engleza. Grupele sunte limitate la 10 – 15 copii, grupe omogene de 3-4 ani (grupa mica), 4-5 ani (grupa mijlocie), 5-6-7 ani (grupa mare) Cei mici sunt periodic vizitati de medicul Centrului Educational, Dr. Daniela Motoran.

Copiii beneficiaza de un bogat material didactic de la carti pana la materiale multimedia : CD-uri, casete audio si video si in plus multe jucarii ! Program de joaca in aer liber, scurte drumetii, vizite, expozitii, vizionari de spectacole pentru copii si multa voie buna la terenul de joaca special amenajat pentru cei mici.

De asemenea, ca activitati sportive, mergem la ski, inot si saptamanal gimnastica ritmica.

Contact

Oras Brasov

Zona Brasov

Adresa Str. Soimului nr. 1, Brasov

E-mail gradi@gradinita-pinocchio.ro

Telefon 0723.942.197 si 0747.156.472

Site www.gradinita-pinocchio.ro

PROGRAM

Pinocchio ii asteapta pe cei mici de Luni pana Vineri, incepand de la ora 09.00 pana la ora 13.00, pentru varianta de program scurt si de la ora 09.00 pana la ora 17.00 pentru varianta de program prelungit, cu posibilitatea orelor suplimentare dupa program la cererea parintilor.

In timpul zilei copii beneficiaza de trei mese : mic dejun la ora 09.30, pranz la ora 13.00 si o gustare dupa ora de somn la ora 16.00, toate acestea in regim catering.

PRETURI

Taxa Educationala

4 ore – 400 RON / luna*
8 ore - 500 RON / luna*

*Nu include taxa pentru catering de 10 RON / zi (mic dejun, pranz si gustare)

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe