Intreaba

Raspunde

Vezi intrebari care nu au primit inca raspuns. Si tu poti ajuta!

vezi intrebarile

Descopera

Vezi intrebarile care au primt deja raspuns.

vezi intrebarile

Cauta

care sunt pasii de urmat din momentul intrarii in concediul postnatal?

Intreaba
cristina
| 06:53, 23.09.2011 2 răspunsuri

Buna,
As dori sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari.La cate zile de concediu postnatal am dreptul in cazul in care nu am efectuat nicio zi de concediu prenatal?Cand trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatie?...am inteles ca ar trebui in ziua imediat urmatoare expirarii concediului postnatal...insa pana atunci nu trebuie sa fac nimic,sau mai exact care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa ce intru in postnatal?
Trebuie sa instiintez Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului inainte de expirarea postnatal-ului,sau este suficient ca in momentul expirarii postnatalului sa depun dosarul fara sa depun vreo cerere de aprobare inainte de acest termen?
Multumesc!
Va multumesc!
Afla mai multe pe
Qbebe.ro

Anggy
(02:53, 21.03.2012) a raspuns:

Draga mea, eu cred ca fetita ta simte ftaroe bine ce are ea nevoie si in general copiii cer ftaroe explicit daca au nevoie de ceva. Ea ia in greutate, cum e din punctul asta de vedere? Banuiesc ca ai consultat un medic pediatru.Si fetita mea a refuzat orice ii dadeam la o enteroviroza si a vrut doar san, era de vreo 9 luni, 2 zile a refuzat orice, inclusiv apa. Atunci mi-am pus problema initial asa: ce sa fac, sa o oblig, sa ii dau cumva cu forta? Si bineinteles am ales sa am incredere in instinctele ei si mie mi s-a dovedit ca am facut ftaroe bine. Acum Dora are 1 an si 9 luni si stie exact ce ii face bine, ce vrea si ce nu vrea sa manance.Cred cu mare convingere ca increderea ta in tine si in ea sunt factorii determinanti in succesul tau. Da-i sa suga de cate ori crezi ca intr-adevar ii e foame dar nu o obliga. Chiar daca fetita ta e de-acum mai mare decat un nounascut, incearca pozitia favorabila descrisa de mine, in care iti folosesti ambele maini. Si asta ajuta la o lactatie sanatoasa.Copiii sunt diferiti, asa cum sunt si oamenii, au nevoi diferite de “norma”, trebuie doar sa verifici ca ea are tot ce ii e ei necesar. Mama mea mi-a spus despre mine ca de la o luna (cam asa) am inceput sa dorm toata noaptea din propria mea initiativa. Eu am fost alaptata exclusiv pana la 4 luni, dupa cum se recomanda acum 37 de ani.Pot, daca ai nevoie, sa iti recomand cativa medici pediatri, dintre care si medici pediatri homeopati, cu care te poti sfatui ca sa fii sigura ca fetitei tale nu ii lipseste nimic. De asemenea stiu si alt fel de specialisti care se ocupa cu copiii, din domeniile osteopatie si terapie cranio-sacrala, pe care eu le-am incercat si pe mine si pe copiii mei si de a caror eficienta eu sunt convinsa.Insa cred ca daca ai sa ii maresti productia de lapte si o vei alapta cat mai mult, ii faci cel mai mare bine posibil.Oricand putem vorbi mai mult, numai bine si te rog tine-ma la curent!Oltea

Adelina
(13:51, 14.02.2012) a raspuns:

Iata toate informatiile despre concediile la care ai dreptul cand devii mama si despre indemnizatia de crestere a copilului: https://www.qbebe.ro/mama/legislatie/diferentele_dintre_concediul_de_maternitate_si_celelalte_concedii_ , https://www.qbebe.ro/mama/legislatie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului%3A_modificarile_anului_2012 .

Raspunde si tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai raspunde?

  Imediat dupa nastere
  in acest moment exista
  0 raspunsuri
  RASPUNDE
  Va rugam sa completati campurile necesare.
   Imediat dupa nastere
   in acest moment exista
   0 raspunsuri
   RASPUNDE
   Va rugam sa completati campurile necesare.
    Imediat dupa nastere
    in acest moment exista
    0 raspunsuri
    RASPUNDE
    Va rugam sa completati campurile necesare.
     Imediat dupa nastere
     in acest moment exista
     1 raspuns
     RASPUNDE
     Va rugam sa completati campurile necesare.
      © 2021 Qbebe