Din grija pentru copilul tau

Intreaba

Raspunde

Vezi intrebari care nu au primit inca raspuns. Si tu poti ajuta!

vezi intrebarile

Descopera

Vezi intrebarile care au primt deja raspuns.

vezi intrebarile

Cauta

Te refaci greu dupa cezariana?

Intreaba
Carmen
| 16:43, 04.03.2011 4 răspunsuri

Maria
(11:49, 11.05.2011) a raspuns:

Recomand tuturor viitoarelor mamici sa nu se amageasca cu gandul ca nasterea prin cezariana este usoara si ca de a doua zi mergi, dansezi, etc. Intr-adevar de a doua zi te ridici din pat si poti face cativa pasi tinandu-te de pereti sau de mobila, asa cum spunea si @mariam experienta de a te duce la wc este groaznica, dupa trei zile in maternitate si mentionez faptul ca am nascut la o maternitate privata, abia am putut merge pana la masina, nu mai spun ca abia m-am asezat pe bancheta. In maternitate nu am inchis un ochi 3 nopti pentru ca nu ma puteam intoarce pe o parte din cauza durerilor. Dragele mele, cezariana este o operatie si nu este usoara decat probabil pentru medici, scapa mai repede decat daca ar asista o femeie cateva ore in travaliu. Daca as putea da timpul inapoi n-as mai face cezariana, a fost foarte grea recuperarea, mi-a luat cam 6 luni sa ma simt bine, nu puteam nici sa ma ating pe locul operatiei, si acum la 9 luni dupa operatie tot am dureri. Nasterea naturala este cea fireasca si normala pentru femei, asa am fost create iar recuperarea este mult mai rapida din toate punctele de vedere.

joana
(20:16, 27.04.2011) a raspuns:

Am nascut primul copil prin cezariana, mi-a fost foarte frica, apucasem sa am tensiune din ziua cand ma internat si inclus pe masa de operatie, nu a fost ceva placut dar daca pe cale naturala nu s-a putut am optat pentru cezariana, bebele a fost si mare a avut 5 kg si 55 cm. In prima zi dupa operatie seara m-am intors pe dunga, iar in a doua zi m-am ridicat, pot sa zic ca am fost puternica si m-am si plimbat putin prin salon. Mia-m luat bebele in brate a 2 zi.E ceva minunat sa fi mamica si sa dai nastere unui bebelus si sa il poti lua in brate dupa 9 luni.

mariam
(15:41, 07.04.2011) a raspuns:

Am nascut primul copil, pe cale normala, acum 2 luni am nascut al 2 lea copil prin cezariana. In EAU, si dupa 20 ore dupa operatie m-au fortat sa merg la WC, a fost o experienta groaznica, dar dupa asta singura mi-am alaptat, copilul, am facut totul de una singura, uneori m-a ajutat sotul, dar el nu a fost mereu linga mine, si cel mai greu a fost prima saptamina, apoi cu ajutorul Domnului mi-am revenit la normal, ca dupa 2 saptamini puteam sa-mi ridic in brate primul copil, care era de 1.6luni. Deci e interesant ambele experiente si dupa nasterea normala si dupa cezariana. Curaj si ajutor de la Domnul pt fiecare femeie in nasterea de orice fel.

Raluca
(14:18, 16.03.2011) a raspuns:

Cezariana este o operatie nu doar "de suprafata". Practic, uterul este taiat pentru a scoate bebelusul. In ce priveste refacerea dupa o astfel de operatie, totul depinde de organismul mamei si de priceperea medicului. Eu am nascut prin cezariana si m-am refacut foarte repede. A doua zi m-am ridicat din pat si mi-am putut lua baietelul in brate.

Raspunde si tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai raspunde?

  buna ziua. nu am luat niciodata anticonceptionale.

  dana - 05.07.2012
  nu am luat pilule niciodata si nu stiu cui sa ma adresez pe cine sa intreb ce...
  Frumusete
  in acest moment exista
  1 raspuns
  RASPUNDE
  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Pete de la soare! Ajutor!

   Andreea - 02.05.2012
   In urma cu 4-5 ani mi-au aparut aceste pete pe pulpele picioarelor in partea...
   Frumusete
   in acest moment exista
   1 raspuns
   RASPUNDE
   Va rugam sa completati campurile necesare.
    Frumusete
    in acest moment exista
    1 raspuns
    RASPUNDE
    Va rugam sa completati campurile necesare.

     buna sunt catalina si am un baietel de 4 luni,as vrea si eu sa stiu ce pot sa fac sa ma ingras pentru ca dupa ce am nascut am slabit foarte mult

     catalina - 27.06.2011
     dupa ce am nascut am slabit foarte mult as vrea sa stiu ce pot sa fac sa ma...
     Frumusete
     in acest moment exista
     1 raspuns
     RASPUNDE
     Va rugam sa completati campurile necesare.
      © 2019 Qbebe