Din grija pentru copilul tau

Intreaba

Raspunde

Vezi intrebari care nu au primit inca raspuns. Si tu poti ajuta!

vezi intrebarile

Descopera

Vezi intrebarile care au primt deja raspuns.

vezi intrebarile

Cauta

ce ma sfatuiti?

Intreaba
mgb
| 09:37, 10.01.2013 1 răspuns

sunt insarcinata in 9 saptamani. In octombrie am facut tsh si ft4 si au iesit normale,si atpo pozitiv. in noiembrie am ramas insarcinata si in ianuarie am repetat tsh-ul este 0.05 adica sub limita si ft4 1.45 este in limite normale. Poate sa fie afectata sarcina?.Eu acum un an si jumatate am pierdut o sarcina , dar nu stiu din ce motive.

monica
(00:37, 14.01.2013) a raspuns:

orice poate afecta sarcina
mergi la medic si tine cat poti sub observatie evolutia sarcinii
trebuia sa "investighezi" si ce ti-a provocat pierderea sarcinei prima data

Raspunde si tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai raspunde?

    Probleme in sarcina
    in acest moment exista
    0 raspunsuri
    RASPUNDE
    Va rugam sa completati campurile necesare.

      am scurgeri maronii din sapt 6-8 de sarcina care persista?

      Ardeiu Marcela - 06.05.2013
      am fost la medic, initial am avot o sangerare care s-a oprit la tratament cu...
      Probleme in sarcina
      in acest moment exista
      0 raspunsuri
      RASPUNDE
      Va rugam sa completati campurile necesare.
        Probleme in sarcina
        in acest moment exista
        0 raspunsuri
        RASPUNDE
        Va rugam sa completati campurile necesare.
          Probleme in sarcina
          in acest moment exista
          0 raspunsuri
          RASPUNDE
          Va rugam sa completati campurile necesare.
            © 2019 Qbebe