40 de tatuaje simple și discrete care te vor cuceri în 2021

40 de tatuaje simple și discrete care te vor cuceri în 2021

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Tatuajele sunt o practică foarte veche, având origini în în ritualuri ale diferitelor culturi, inclusiv ale celor tribale. Treptat au intrat și în atenția oamenilor din epoca modernă, devenind, pe de o parte, mijloace de exprimare a personalității, a apartenenței la un anumit grup. Pe de altă parte, tatuajel au devenit o modalitate de a păstra oricând aproape simboluri ce țin de persoane/de animale/ de locuri dragi, dar și de a avea la îndemână motivații, sloganuri sau semne ce sunt legate de anumite interese și pasiuni. Înainte de a opta pentru un tatuaj, trebuie să te gândești la faptul că îl vei avea pentru mult timp sau pentru totdeauna pe piele, de aceea trebuie să fii pe deplin convinsă că acela este cel pe care îl dorești cu adevărat. Din articolul de mai jos vei descoperi modele de tatuaje simple, dar delicate și discrete, ce se pretează foarte bine și pentru a fi realizate pe mână sau pe degete. Opțiunile sunt nenumărate, de tine va depinde să-ți alegi ceea ce te definește!

Tatuaje simple pe mână

Alegând să ai tatuaje simple vei putea să fii, în funcție de alegerea modelului, fie elegantă și rafinată, fie foarte cool. Tatuajele realizate pe mână au început să fie tot mai populare în ultimii ani, nu numai datorită faptului că oferă posibilitatea de a le avea într-un loc vizibil, putând fi puse în valoare de diferite ținute, ci și pentru că inclusiv vedetele au lansat un trend și din acest punct de vedere. Spre exemplu, Angelina Jolie, Halsey, Zoë Kravitz, Demi Lovato, Miley Cyrus, Lana del Rey sau Selena Gomez sunt doar câteva dintre starurile care au cucerit prin tatuaje mai simple sau mai complexe. Tot vedetele au fost cele care au lansat moda tatuajelor simple mici, pe care, văzându-le, ai putea spune că nu sunt doar tatuaje, ci adevărate accesorii, pe care acestea le-au ales în completarea look-ului lor. 

Dacă intenționezi să-ți faci un tatuaj pe mână, ai în vedere și acest aspect, asupra cărora specialiștii avertizează: după ce locul pe care se află tatuajul se va vindeca, va fi necesar să revii în locul în care ți-a fost realizat pentru ca acesta să fie refăcut, întrucât se poate decolora. Numai un expert îți poate recomanda când ar fi cel mai bine să revii pentru acest demers pentru a nu fi în situația de a vedea cum tatuajul tău nu mai are calitatea inițială.

Indiferent dacă vei opta pentru tatuaje negre sau colorate, gândește-te că va conta enorm să te reprezinte, să te simți în pielea ta purtându-l. Avantajul celor simple, așezate pe mână, este și că le poți dezvălui doar atât cât vei dori, în funcție de ținuta aleasă și că va dura mai puțin până când vor fi realizate, spre deosebire de cele cu dimensiuni generoase, mai complicate, care se pretează mai bine pe suprafețe mai mari ale corpului, ca de exemplu pe spate, pe abdomen, pe ceafă, pe umeri etc.

În cazul în care vrei tatuaje cât mai discrete, orientează-te și după următoarele variante, oricare dintre ele având o semnificație aparte.

Tatuaj-fluture

Fluturii fac parte dintre cele mai îndrăgite modele de tatuaje pentru femei, reprezentând libertatea, dorința de transformare, dar și natura. Vor arăta la fel de bine dacă vor fi negri sau colorați, exprimând totodată feminitate și fragilitate.

femeie-care-are-pe-mana-un-tatuaj-fluturas-negru

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj inimă

Și acest simbol se regăsește printre cele mai căutate tatuaje simple pentru femei, exprimând cel mai puternic sentiment (dragostea). Un tatuaj-inimă, cât mai simplu, poate reprezenta, de exemplu, dragostea cea mai pură, cea mai intensă sau, dimpotrivă, durerea pentru cineva dispărut. De asemenea, alegând o inimioară tatuată, îți vei aminti mereu ceea ce contează pentru tine cel mai mult în viață.

mana-de-femeie-cu-ceas-si-cu-un-mic-tatuaj-inimioara

Sursă poză: pixabay.com

Tatuaj dragoste infinită

Precum modelul inimă și acest model reprezintă dragostea profundă, adresându-se laturii sensibile, romantice, a personalității tale.

mana-de-femeie-cu-tatuaj-in-forma-de-infinit

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj-libelulă

Când îți dorești tatuaje simple pe mână, care să exprime cât mai multă delicatețe, libelulele constituie alegerea ideală. Negre sau colorate, vor arăta foarte bine, având semnificații pozitive precum: curaj, forță, bucurie, transformare.

tatuaj-cu-libelula-pe-o-mana-de-femeie

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj-elefant

Printre variantele de tatuaje simple încărcate de semnificații se numără și cele cu elefanți. Ei simbolizează norocul, prosperitatea, demnitatea, longevitatea sau înțelepciunea.

tatuaj-elefantel-pe-mana-de-femeie

Sursă poză: captură youtube.com

În cazul în care ai vrea să ai pe mână un tatuaj temporar, care să reziste aproximativ 1 zi, poți să-ți faci unul acasă. Tatuaje simple pot fi obținute și cu pixul, dar înainte de a recurge la această soluție ai neapărat în vedere următorul aspect: dacă pielea va veni în contact cu o pastă de pix care nu este de calitate este foarte posibil să apară iritații și alergii. De aceea, pentru a evita un asemenea risc, îți vei face următorul test: vei trasa o linie mică pe mână, așteptând cam 3 minute pentru a vedea cum va reacționa pielea la pasta din pix. Dacă nu intervine o reacție neobișnuită, înseamnă că poți folosi pixul respectiv pe piele.

Ideal este să te folosești de pixuri non-toxice pentru a realiza un tatuaj pe mână. Ulterior, ai putea proceda așa cum se poate observa și din filmul de mai jos:

 • Vei contura modelul de tatuaj dorit pe porțiunea de piele dezinfectată
 • Vei îngroșa desenul, urmând conturul obținut anterior
 • Vei îngroșa iar desenul
 • Vei aplica peste desen pudră de talc /pudră de talc pentru bebeluși, având grijă să acoperi uniform desenul, folosindu-te de o bucată de vată
 • Vei îngroșa încă o dată desenul
 • Acoperă desenul cu pudră, cât mai uniform
 • Îngroașă desenul
 • Acoperă din nou desenul cu pudră
 • Peste desen și peste zona în care se află acesta vei aplica și puțină vaselină

Reține că acest tip de tatuaj este rezistent la apă, dar nu și la zgârieturi!

Tatuaje cu nume pe mână fete

Să ai pe mână un tatuaj cu numele cuiva înseamnă că intenționezi să onorezi pe cineva care are/ a avut un impact deosebit în viața ta, că simți nevoia să porți mereu cu tine un moment magic legat de persoana respectivă sau că pur și simplu vrei să-ți dedici ție însăți tatuajul respectiv. Un tatuaj cu nume poate să aibă cele mai variate aspecte și, alături de numele respectiv, poate să includă și anumite simboluri.

Tatuaj simplu, cu nume de fată

Feminin și foarte versatil, poate fi așezat în poziții diverse pe mână, pretându-se mai multor stiluri vestimentare.

mana-de-femeie-cu-inel-si-cu-un-tatuaj-cu-nume-scris-cu-litere-de-mana

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj voluminos cu nume

Deși este simplu, următorul tatuaj se potrivește bine când este așezat pe o suprafață cât mai mare a mâinii, așa cum se poate observa și din imagine. 

tatuaj-cu-nume-pe-mana-unei-fete

Sursă poză: captură youtube.com

Nume și inimă

Dacă vrei să-i arăți o dată în plus, unei persoane dragi din viața ta, cât este de importantă pentru tine, poți să-ți faci un tatuaj cu numele ei, la care să adaugi și o inimioară.

maini-cu-tatuaje-cu-nume-si-cu-inimioare

Sursă poză: captură youtube.com

Nume și floare

În cazul în care îți plac tatuajele cu nume, dar adori și florile, nu va fi deloc dificil să ai parte de un model care să îți includă ambele plăceri. Tatuajele florale nu se vor demoda niciodată și vor arăta grozav dacă vor fi colorate!

tatuaj-cu-nume-si-cu-o-floare-roz 

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu nume și cu pălmuță de copil

Tatuajul pe care îl vei vedea în imaginea de mai jos este popular printre mame, care optează uneori să-și tatueze numele copilului lor pe mână.

tatuaj-pe-mana-cu-palmuta-cu-nume-si-cu-data-nasterii

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaje simple fete

Fie că este vorba despre o floare sau despre o formă geometrică, fie că este vorba despre păsări, mesaje motivaționale sau note muzicale, tatuajele reprezintă un mod la îndemână de a te exprima. Opțiunile sunt nenumărate, așa că negreșit poți să-ți găsești și tu un model simplu, care să te reprezinte cel mai bine și să te ajute să te simți grozav.

Tatuaj-trandafir

Un trandafir roșu pe piele va evidenția mai mult latura ta romantică, sugerând pasiune și dorință de intimitate. Este o variantă de tatuaj despre care poți fi sigură că nu se va demoda!

trandafir-rosu-tatuat-pe-bratul-unei-femei

Sursă: captură youtube.com

Tatuaj cu cheia-sol

Nu poți trăi fără muzică și vrei să te simți mereu înconjurată de ea? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci inspiră-te din tatuajul simplu de mai jos, ce reprezintă cheia-sol.  

tatuaj-negru-cheia-sol-pe-mana-unei-femei-tinere

Sursă: captură youtube.com

Note muzicale

Tot pentru fanele muzicii sunt și micile tatuaje de mai jos, ce reprezintă diferite note muzicale.

tatuaj-mare-colorat-si-mici-note-muzicale-pe-ceafa-unei-fete

Sursă poză: istockphoto.com

Tatuaj pană de pasăre

Un asemenea tatuaj este varianta ideală pentru cele a căror personalitate se definește prin curaj, prin dorința de a se  bucura mereu de libertate și care țin enorm la adevăr. În același timp, o tatuaj cu pene de pasăre poate reprezenta pasiunea pentru călătorii sau chiar conectarea cu lumea spirituală (mai ales dacă pana de pasăre se regăsește în tatuajele celtice). 

fata-ce-are-pe-mana-un-tatuaj-pana-de-pasare

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj inimă și floare

Tatuajul simplu de mai jos este adecvat pentru a fi purtat de către cele care își doresc să-și arate legătura puternică. De pildă, este numai bun pentru mame și fiice sau pentru cele mai bune prietene.

maini-de-femei-cu-tatuaje-pereche-inima-si-floare

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu păsări

Și acest tatuaj simplu și cu simboluri puternice poate fi ales de mame și de fiice. De pildă, păsările pot reprezenta faptul că fiica a „părăsit cuibul”, dar acest fapt nu înseamnă că legătura dintre ea și mamă nu a rămas la fel de puternică. În plus, păsările reprezintă un tribut adus celei care a învățat- o „să zboare”. Totodată, această reprezentare poate fi, în cadrul tatuajelor, o reprezentare a dorinței de libertate de a face alegeri, dar și spiritualitate, înțelepciune, forță fizică și mentală. 

maini-de-femei-cu-tatuaje-cu-pasari-si-cu-mesaj-de-iubire 

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaje cu scris pe mână

Optează pentru acest tip de tatuaje în cazul în care ții neapărat să onorezi numele cuiva sau dacă vrei să ai mereu în față un mesaj motivațional, în conformitate cu filozofia ta de viață sau a celor la care ții. Dacă îți dorești un mesaj cu numele cuiva, nu te grăbi să faci o asemenea alegere, astfel încât să ajungi să ai cu tine numele celui/celei care își pune/și-a pus cel mai mult amprenta asupra existenței tale.

Mesaj motivațional simplu

Simți că ai avea nevoie de mai multă încredere în tine însăți sau în cei din jur? Atunci, vei fi inspirată dacă îți vei realiza un tatuaj pe mână precum cel din imaginea de mai jos.

tatuaj-pe-mana-unei-femei-cu-mesajul-crede-si-cu-o-mica-pasare 

Sursă poză: captură youtube.com

Motivație...la infinit

Pentru a te stimula singură să-ți urmezi întotdeauna calea, reprezentarea simbolului infinitului într-un tatuaj simplu este o soluție la îndemână. Desigur, infinitul înseamnă mai mult decât atât, fiind și un simbol al perfecțiunii, al împuternicirii, al dualității, al iubirii eterne.

mana-de-femeie-cu-tatuaj-ce-simbolizeaza-infinitul-si-dragostea

Sursă poză: captură youtube.com

Declarație de dragoste

Ce poate fi mai frumos decât să-ți exprimi dragostea pentru cea mai scumpă ființă din viața ta cu ajutorul unei declarații de dragoste minunate: „Te iubesc până la lună și înapoi”!

tatuaj-cu-declaratie-te-iubesc-pana-la-luna-si-dincolo-de-ea

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu pană de pasăre și cu scris

Întrucât, așa cum s-a precizat anterior, păsările au simboluri multiple, poți să clarifici mai mult mesajul pe care vrei să-l exprimi dacă îi vei adăuga unei pene de pasăre și scris. De pildă, un tatuaj cu o pană de scris și cu înscrierea cuvântului „războinic” poate sugera lupta cuiva pentru libertatea de exprimare.

tatuaj-cu-pana-de-scris-si-cu-inscriptia-razboinic

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj pe deget

Tatuajele realizate pe deget fac parte dintre modelele cele mai apreciate de tatuaje simple, fiind foarte discrete, dar putând avea semnificații puternice. 

tatuaj-pe-deget-cu-scris-cu-cuvantul-Dragoste

Sursă poză: captură youtube.com

Poze cu tatuaje pe mână

Poartă mereu cu tine simbolurile preferate datorită unor tatuaje simple și expresive, care se vor potrivit perfect pe mâna ta. Pentru un plus de inspirație, consultă și variantele de mai jos. 

Bătăile inimii

Reprezintă unul dintre tatuajele simple pe mână cele mai populare, având multiple sensuri:

 • pasiune
 • forță
 • dragoste
 • viață
 • rezistență
 • forța de a merge mai departe, în ciuda obstacolelor

tatuaje-cu-bataile-inimii-si-nume-de-persoane

Sursă poză: captură youtube.com

Ancoră și semnul infinitului

Ancorele alese în cadrul unor tatuaje exprimă numeroase lucruri, iar adăugarea semnului infinitului și a cuvântului „Dragoste”, așa cum se poate observa și din modelul de tatuaj simplu de mai jos, îi va da semnificații și mai puternice. Astfel, un tatuaj cu ancoră s-ar putea referi la:

 • loialitate
 • protecție
 • dedicare pentru lucruri bune
 • stabilitate
 • speranță
 • securitate
 • salvare
 • iluminare

tatuaj-simplu-cu-semnul-infinitului-si-cu-ancora

Sursă poză: captură youtube.com

„OM”/„OHM”/„AUM”

Având origine hindusă, cuvântul „Om” se referă la un sunet, la o mantră ce este sacră în mai multe religii, fiind rostit în preajma sau ca o concluzie a unor afirmații, a unor rugăciuni. Mai mult decât un cuvânt, reprezintă o stare de spirit, un sentiment, acela al unicității spiritului în Univers (este asociat cu sunetul primordial al Universului). De aceea, un tatuaj cu „OM” este căutat în special de cei care ar vrea să se reconecteze cu propriul spirit și cu Universul.

tatuaj-cu-simbolul-OM-si-cu-inima-pe-mana-cu-inele-a-unei-femei

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj-avion

Pentru cele care au mereu dor de ducă și se visează pe meleaguri îndepărtate, un tatuaj cu un avion mic constituie o variantă demnă de luat în seamă.

tatuaj-mic-cu-avion-si-inimioara-pe-mana-unei-femei

Sursă poză: istockphoto.com

„Stele delicate”

Extrem de versatile și de ușor de purtat, tatuajele simple cu stele se potrivesc de minune în cele mai diferite ocazii. Sunt și foarte bogate în semnificații, cum ar fi:

 • speranță într-un viitor bun
 • găsirea drumului spre casă
 • dragoste
 • protecție
 • noroc
 • pace
 • bunătate, blândețe
 • răbdare
 • stăpânire de sine

stelute-tatuate-pe-mana-unei-fete-zambitoare

Sursă poză: istockphoto.com

Mac

O floare atât de îndrăgită poate să stea foarte bine și pe mâna ta, fiind reprezentată de un tatuaj simplu și rafinat totodată. Simbolistica macului este complexă, arătând:

 • dragoste
 • pasiune
 • o persoană singuratică și sentimentală, dar care iubește viața
 • sacrificiu de sine

tatuaj-mac-roj-pal-pe-mana-unei-femei

Sursă poză: captură youtube.com

Pasăre colibri

Un tatuaj cu această pasăre îndrăgită poate fi ales, de exemplu, de o persoană care a trecut prin multe în viață, dar a avut forța să se ridice peste ceea ce a fost rău. De asemenea, pasărea colibri exprimă bucuria de a trăi viața din plin. 

tatuaj-cu-o-pasare-colibri-pe-mana-unei-femei

Sursă poză: captură youtube.com

Poze cu tatuaje simple

Tatuajele simple se pretează pe diferite părți ale corpului, fiind întotdeauna pline de farmec și expresive. Găsește inspirație pentru tatuajul tău și în pozele de mai jos.

Tatuaj soare

Această variantă de tatuaj are multiple semnificații. De pildă, soarele reprezintă adevărul și lumina. Astfel, se poate referi la faptul că ai ajuns la lumină, la adevăr, la pace, după o perioadă întunecată, plină de încercări, arătând totodată ghidarea, renașterea, energia, spiritul.

tatuaj-soare-si-accesoriu-stralucitor-pe-abdomenul-unei-femei

Sursă poză: istockphoto.com

Tatuaj cruce simplă

Un tatuaj cruce nu numai că va fi binevenit pe orice parte a corpului, dar îți va oferi și posibilitatea de a exprima lucruri foarte diferite, întrucât semnificațiile sale pot fi:

 • credință
 • curaj
 • forță
 • femininul
 • moștenire culturală/de familie
 • dedicare
 • memoria cuiva drag
 • spiritualitate
 • viață etc.

tatuaj-cruce-pe-ceafa-unei-fete-langa-ureche 

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj Hakuna Matata

„Hakuna Matata” a devenit o expresie populară, ce se traduce prin „Nu vă faceți griji, fiți fericiți”. Odată ce o vei include pe un tatuaj, îți va fi mai la îndemână să o transformi într-unul dintre motto-urile tale.

tatuaj-pe-talpa-Hakuna-Matata

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu citat

Nu va fi deloc greu să incluzi unul dintre citatele preferate într-un tatuaj simplu, care să fie poziționat într-un loc vizibil.

tatuaj-cu-mesaj-in-limba-engleza

Sursă poză: istockphoto.com

Semn zodiacal

Ești pasionată de astrologie, de horoscop? Dacă da, află că tatuajele simple cu semne zodiacale fac parte dintre cele mai apreciate.

tatuaj-cu-constelatia-varsator-pe-ceafa-unei-femei

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj pe deget

Vrei să fii mereu feminină și să te distingi printr-o prezență delicată? În acest caz, apelează la un tatuaj simplu, sub formă de fluturaș, ce va părea un inel deosebit pe degetul tău. Dacă vei pune alături de el și un mesaj pozitiv precum cel din imagine, te vei face în mod cert remarcată. 

tatuaj-fluturas-si-mesaj-pe-degetul-unei-femei

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj palmier

Tatuajele cu copaci au multiple semnificații, în funcție de tipul de copac redat. Spre exemplu, un tatuaj simplu, ce întruchipează un palmier, poate să însemne:

 • nemurire
 • eternitate
 • victorie
 • fertilitate
 • aspirație
 • independență
 • regenerare
 • protecție
 • izolare

femeie-pe-plaja-ce-are-un-tatuaj-palmier-pe-mana

Sursă poză: istockphoto.com

Tatuaje simple bărbați

La fel ca în cazul doamnelor și domnișoarelor, tatuajele pe mână i-au cucerit în ultimul deceniu și pe bărbați. De aceea, aceștia optează tot mai mult pentru tatuaje în locuri foarte vizibile, așa cum sunt și mâinile, alegând simboluri variate, care să întruchipeze forță, masculinitate, pasiune, hobby-uri sau exprimarea celor mai puternice sentimente pentru persoanele dragi. 

Iată câteva modele de tatuaje simple pentru bărbați care cu siguranță vor stârni interesul celor mai dragi băieți din viața ta!

Tatuaj cu data nașterii

Pentru cei care îndrăznesc să-și dezvăluie vârsta fără nicio reținere sau care doresc să-și inscripționeze pe mână data nașterii celei mai iubite femei, următorul tatuaj va fi o sugestie demnă de luat în seamă.

tatuaj-pe-mana-de-barbat-cu-anul-1975

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu două triunghiuri

Este un tatuaj simplu, dar cu semnificații multiple, cum ar fi:

 • gândire, emoție, sentiment
 • minte, trup și spirit
 • mamă, tată și copil
 • trecut, prezent și viitor
 • Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt
 • creare, menținere și distrugere

Când triunghiurile sunt orientate în sus, așa cum se poate observa și din următoarea imagine, tatuajul poate reprezenta:

 • masculinitate
 • tată
 • solar
 • activ

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu simbol de la cărți de joc

Pasionaților de jocuri de cărți sau celor care vor să exprime ideea că pot fi conducători înțelepți, li s-ar potrivi și acest model de tatuaj simplu.

mana-cu-simbol-de-la-carti-de-joc-Popa-cu-inima-neagra

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj-săgeată

Cei care vor să poarte pe mână un tatuaj cu o săgeată ar trebui să știe că acesta poate exprima:

 • un spirit de războinic
 • forță
 • responsabilitate
 • concentrare
 • folosirea forței pentru a merge înainte
 • trecerea peste vremuri dificile

Când săgeata este îndreptată în jos, înseamnă un simbol al păcii. O singură săgeată ar putea să reprezinte și dorința de protecție în fața unui rău.

tatuaj-cu-sageata-pe-un-deget-de-barbat

Sursă poză: captură youtube.com

Tatuaj cu punctele cardinale

În primul rând, este un tatuaj simplu ce poate exprima ideea potrivit căreia îți vei urma propriul curs sau că vei ști mereu să-ți găsești calea. În al doilea rând, poate fi o variantă excelentă pentru marii amatori de călătorii.

tatuaj-cu-punctele-cardinale-pe-mana-unui-barbat

Sursă poză: captură youtube.com

Indiferent de ceea ce vrei să arăți cu ajutorul tatuajului tău, nu uita că tatuajele simple se potrivesc oricărei personalități, celor mai variate look-uri și sunt potrivite inclusiv în situațiile în care vrei să-i propui unei persoane dragi să poarte același tip de simbol pe care-l ai tu, demonstrând legătura unică dintre voi.

Surse: b24fun.ro, byrdie.com, flower-tattoos-designs.com, herinterest.com, itattoodesigns.com, liveabout.com, recruit2network.info, redbookmag.com, revelist.com, sovetsovet.ru, tatuantes.com, tatooswin.com, tattmag.com, tattooartfromtheheart.com, thetrendspotter.com

Sursă poză: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com, youtube.com

Articolul urmator
Nimeni nu voia să vorbească cu mine și am descoperit că brățara mea FitBit era cauza!
Nimeni nu voia să vorbească cu mine și am descoperit că brățara mea FitBit era cauza!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  „Fiul meu va fi un gangster”. Ce critici a primit o mamă pentru că îi face bebelușului său e 1 an tatuaje temporare
  „Fiul meu va fi un gangster”. Ce critici a primit o mamă pentru că îi face bebelușului său e 1 an tatuaje temporare

  O mamă de peste Ocean, care se descrie că fiind obsedată de tatuaje, este criticată pentru că îi face bebelușului său de doar 1 an tatuaje temporare. Atât internauții,...

  Prăjitura din trei ingrediente: cheesecake-ul japonez care te va cuceri
  Prăjitura din trei ingrediente: cheesecake-ul japonez care te va cuceri

  Cheesacake-ul face parte dintre cele mai îndrăgite deserturi și poate fi preparat în numeroase moduri. Ori de câte ori îți dorești să îl pregătești rapid...

  Această mămică are 14 tatuaje pe față și internauții o condamnă aspru: „Mă fac să mă simt ca o criminală”
  Această mămică are 14 tatuaje pe față și internauții o condamnă aspru: „Mă fac să mă simt ca o criminală”

  Claire este obișnuită să atragă priviri atunci când iese în oraș cu copiii. Agenții de securitate îi controlează adesea poșeta, iar străinii traversează stradă...

  5 moduri simple prin care poți păstra o relație sănătoasă cu soțul tău
  5 moduri simple prin care poți păstra o relație sănătoasă cu soțul tău

  Nu este un secret faptul că este nevoie de mai mult decât de dragoste pentru a menține o relație sau o căsnicie puternică și sănătoasă. Pe lângă sentimentele puternice,...

  6 strategii simple pentru a crește copii buni. Folosește-le chiar de azi!
  6 strategii simple pentru a crește copii buni. Folosește-le chiar de azi!

  Încă din primele clipe în care copilul tău devine tot mai receptiv la lumea din jur, te vei strădui permanent să-l familiarizezi cu cele mai diverse abilități. Alături de...

  3 metode „simple” prin care salvezi o căsnicie complet distrusă
  3 metode „simple” prin care salvezi o căsnicie complet distrusă

  Tensiunile, conflictele, sunt aspecte firești dintr-o căsnicie, dar în anumite situații acestea produc rupturi ce par ireparabile. Ambii parteneri pot avea sentimentul că lucrurile...

  3 zodii care vor RESPECT mai mult decât vor DRAGOSTE în relația de cuplu
  3 zodii care vor RESPECT mai mult decât vor DRAGOSTE în relația de cuplu

  E adevărat că dragostea este extrem de importantă în relația de cuplu și că fără acest sentiment nu poate să existe împlinire. Pe lângă iubire, însă,...

  Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
  Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

  Ce se întâmplă cu profesorii care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus? Riscă să fie dați afară? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu speră...

  © 2023 Qbebe