Câți copii are Dana Budeanu! Vezi cum arată fetițele stilistei

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Stilist, prezență constantă pe YouTube datorită propriei emisiuni, dar și critic dur al vedetelor din România, Dana Budeanu s-a căsătorit de tânără și a trecut printr-un divorț. De asemenea, este mama a doi copii, pe care a ales să-i țină cât mai departe de ochii publicului și de Social Media. Din articolul de mai jos vei afla detalii despre viața Danei Budeanu, care nu obișnuiește să vorbească des despre cele două fiice ale sale, fiind cunoscută și pentru faptul că păstrează multă discreție când vine vorba despre viața ei personală.

Da, Dana Budeanu are copii

Stilistul și criticul de modă Dana Budeanu are 42 de ani (s-a născut pe 1 ianuarie 1979), este mama a doi copii și  este fiica fostului om de afaceri Adrian Guțilă și a arhitectei Lucreția Guțilă. A studiat management și business european în Marea Britanie, în cadrul „London School of Economics”, dându-și ulterior doctoratul în „Integrare Europeană” (la UCL). Într-o intervenție pentru „Vox Biz”, a precizat că a urmat aceste studii din dorința tatălui ei: „Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost...”.

A intrat în atenția publicului după ce a avut rubrica „Verdict” (în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”) la un post de televiziune, dar în anul 2019 nu a mai fost acceptată acolo după ce a postat, pe Facebook, un comentariu ironic legat de inițiativa de construire a unui spital exclusiv pentru copiii bolnavi de cancer prin campania „Dăruiește Viața”. Încetarea colaborării cu Dana Budeanu a fost anunțată, conform „Playtech”, astfel: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.”

După ce nu a mai colaborat cu postul de televiziune menționat, „stilistul vedetelor” (de exemplu, a îmbrăcat vedete precum Andra, Corina sau Mihaela Rădulescu), așa cum s-a autointitulat chiar ea, și-a făcut propria emisiune „Verdict” pe YouTube. Anul trecut, a povestit că, după un an de la crearea „Verdict” în varianta online, adunase deja peste 122 de milioane de vizualizări. 

Dana-Budeanu-purtand-blugi-si-un-top-negru

Sursă poză: captură instagram.com/danajustlove/

A fost căsătorită cu Radu Ioan Budeanu (jurnalist și fondator „Cancan”, „Click”, „Ciao”, preluând ulterior, de la Adrian Sârbu, și publicații precum: „Descoperă”, „CSID”, GO4IT” și „Apropo TV”), fiul jurnalistului politic Radu Budeanu și a renumitei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu. Cuplul s-a destrămat însă de peste opt ani.  

În urmă cu câțiva ani, prin intermediul blogului ei, „danabudeanu.com”, Dana Budeanu a răspuns la mai multe întrebări ale Mihaelei Rădulescu („Întrebările Mihaelei”), printre răspunsurile date regăsindu-se și câteva legate de proprii copii:

 • „Care a fost primul tău vis împlinit?”-  „Fetițele mele”
 • „În ce împrejurare ai strălucit ca niciodată?”- „Când am ajuns lângă fetițele mele la câteva ore după ce le-am adus pe lume, însă nu m-a văzut nimeni atunci.”
 • „Ce te sperie cel mai tare?”- „N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii. Atât.”
 • „Cu cine ai trăit cea mai fericită zi din viaţă?”- „Cu fetițele mele...nu numai una.”
 • „Ce meserie ţi se pare cea mai grea din lume?”- „Cea de mamă”
 • „Ce meserie n-ar trebui să dispară niciodată?”- „Cea de mamă”

Câți ani au copiii Danei Budeanu

Dana Budeanu are copii ajunși acum la vârsta adolescenței: două fete gemene, cu numele Dana și Maria. Ele au 15 ani. Într-un interviu pentru „LIFE.ro”, nu s-a ferit să spună că fiicele ei (pe atunci în vârstă de 12 ani) nu aveau telefon și nici acces la internet: „De ce să aibă telefon? Îi sună cineva? E o persoană importantă care vrea să-i sune? Să sune la mama! A! Vor să vorbească cu un coleg, deşi au stat cu colegul până la 5? O sună pe mama colegului. Ce să facă un copil de 12 ani cu un telefon?”

Întrebată de ce a luat o asemenea decizie, a ținut să precizeze că își dorește să se asigure că vor avea parte de o copilărie cât mai lungă: „...Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta, dar eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate.”

Din acest punct de vedere, invitată în toamna anului trecut la o emisiune pentru un post de televiziune de la noi, a explicat că fetele sale nu se uită des la televizor și nici nu își petrec timpul pe internet, pentru ele fiind o premieră că acea seară își puteau vedea mama pe micul ecran. De altfel, Dana Budeanu a recunoscut că și copiii săi sunt mai degrabă izolați, așa cum este ea, care nu obișnuiește să fie prezentă de multe ori la emisiuni TV: „Am primit o rugăminte care a venit cumva peste rugămintea ta și împreună cele două rugăminți au avut greutatea necesară de a mă aduce aici. Nu nepărat refuz celelalte propuneri, dar sunt o persoană foarte izolată. Astă seară s-ar putea să vedeți o Dana Budeanu ușor schimbată pentru că fetițele mele se uită la mine - este prima dată de când s-au născut când se uită la mine la televizor. Ele nu se uită, se uită foarte rar, se uită la filme, dar nu se uită la televiziunea prin cablu. Se uită la meciurile de fotbal. Este prima dată când mă văd și de aceea am stat încordată în timpul promo-ului.”

Cu cine are Dana Budeanu copii

Dana Budeanu are doi copii cu fostul ei soț, Radu Ioan Budeanu. Despre faptul că s-au căsătorit de tineri și că reușitele din cariera pe care și-a construit-o în universul criticii vestimentare nu au avut nicio legătură cu statutul ei de soție a unui jurnalist care deținea brand-uri puternice de presă tabloidă a vorbit pe blog-ul personal: 

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic în afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrică de critică vestimentară apărută în revista „Ciao”, inițiată de către mine, pentru prima data în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presa tabloidă, și poate nu numai din România și s-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre „nevasta lu’...”.

Despre experiența divorțului de Radu Ioan Budeanu a vorbit deschis, menționând că pentru ea a reprezentat un adevărat „examen”, pe care l-a trecut cu succes. Potrivit „Playtech”, a declarat că: „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi.”

Dana-Budeanu-purtand-o-rochie-neagra-cu-maneca-lunga

Sursă poză: captură instagram.com/danajustlove/

Poze cu copiii Danei Budeanu

Deși postează imagini cu ea pe rețelele de socializare, Dana Budeanu își arată copiii în poze postate pe internet doar în situații rare. Când realizează acest demers, se poate sesiza faptul că optează pentru fotografii în care nu se văd/ se văd doar parțial chipurile acestora.

Un exemplu de asemenea poză este cea care le surprinde pe Maria și Dana în anul 2015:

Maria-si-Dana-cele-doua-fiice-ale-Danei-Budeanu 

Sursă poză: captură instagram.com/danajustlove/

În același timp, în cele mai multe dintre fotografii gemenele sunt pozate cu spatele, așa cum se poate vedea și din fotografia de mai jos:

Dana-Budeanu-si-cele-doua-fiice-ale-ei-la-plimbare-intr-o-zi-de-vara

Sursă poză: captură instagram.com/danajustlove/

Luna trecută, stilista a dezvăluit o altă poză cu fiicele sale pe contul ei de Instagram. Fetele sunt fotografiate stând cu spatele, în timp ce privesc la „Cina cea de Taină”. Nu li se pot observa chipurile, ci doar părul lung, ondulat și ținutele identice.

cele-doua-fiice-ale-Danei-Budeanu-in-timp-ce-se-uita-la-Cina-cea-de-Taina

Sursă poză: captură instagram.com/danajustlove/

În legătură cu decizia ei de a le ține cât mai departe de universul Social Media, a ținut să dea explicații de mai multe ori. Nu a ezitat să le critice pe mamele care își expun copiii pe internet, mai ales când a fost vorba de numeroase vedete de la noi. De exemplu, a insistat asupra acestui fapt într-un episod din cadrul emisiunii „Verdict”, venind cu următoarele argumente:

„...Eu nu percep, eu nu accept psihic expunerea propriilor copii pe Social Media, exploatarea imaginii copiilor, în vederea câștigării de cașcaval (n.r. bani)...Ca mamă, eu sunt mamă… orice animal, nu om, în momentul în care aduce pe lume niște pui...Instinctul normal, matern, este să protejeze puiul...A-ți poza copilul, de când abia a apărut pe lume, a ți-l lipi de pamperși, creme, whatever ai tu nevoie să iei cașcaval...A mima și mai târziu a-ți obliga copilul să vorbească pe aceste rețele și să spună „Ce frumos e joculețul ăsta, ce mult îmi place lăpticul ăsta, ce bun e...”. A-ți antrena copilul să facă asta de la câțiva anișori, a-ți încuraja copilul să devină acest produs expus pe Social Media în loc să faci orice pentru a nu-l expune...Tu nu ai cum să-ți aperi copilul de această nenorocire care se numește Social Media dacă el este pe Social Media... De ce nu vă lăsați copiii în pace să aibă copilărie? Asta le explicați voi despre viață, că viața e pe net, că viața e pe Instagram, că viața e să se pozeze cu filtre pe Instagram. Asta le arătați voi, ca părinți, copiilor? Nu există să faci asta propriului copil. E un copil, e un înger curat, așa vine pe lume...Îl murdărești tu, când îl pui pe net...Eu consider că asta ar trebui reglementat legal. Nu ai voie ca părinte, întrucât copilul tău nu-ți aparține pur și simplu ca ființă, l-ai adus pe lume pentru a-l face fericit, pentru a-l crește perfect, dar și pentru a-i apăra drepturile, de exemplu cel la viața privată... Pozele cu îngerul tău adus pe pământ sunt pe net la liber și sunt folosite și de pedofili...”

Dana Budeanu copii și soț

Întrucât se străduiește permanent să-și țină fetele cât mai departe de ochii curioșilor, despre gemenele Dana și Maria nu se cunosc mult detalii. Potrivit revistei „Qmagazine”, ceea ce se știe despre ele este „că se îmbracă la fel, că sunt pasionate în egală măsură de muzică și fotbal, (ne-a împărtășit Dana în intervențiile ei media), mai știm că ele cântă la pian și au publicat deja cărți în limba engleză. Atât!”
În această primăvară, Dana Budeanu a anunțat că atât ea, cât și copiii ei, și-au făcut testul de anticorpi COVID-19. Pe „playtech.ro” se regăsește declarația ei pe acest subiect: „Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi.”
Mai demult, când a vorbit despre divorț, a menționat că fetele ei au rămas în relații bune cu tatăl lor, Radu Ioan Budeanu. Pentru „Playtech”, a precizat că Maria și Dana își petrec timpul și alături de acesta: „Sigur că da! Da, cum să nu? Nu, nu suntem acel caz!” 
Radu Ioan Budeanu formează un cuplu alături de designer-ul vestimentar Cristina Săvulescu, cei doi fiind căsătoriți de câțiva ani și având un fiu, Petru. Despre cum a început povestea de dragoste dintre ei, Cristina Săvulescu a dat câteva detalii într-un interviu din anul 2017 pentru „LIFE.ro”: „Nu cred că e important pentru cineva cum am făcut asta, nu-mi place să răspund la întrebări cu tentă personală, dar pentru că mă întrebi tu, răspund: la un restaurant din Herăstrău, la o aniversare. M-a observat, eu nu îl observasem, pentru că nu mă uitam… Mi-a scris un mesaj să ne vedem, eu aveam o perioadă destul de ocupată, ne-am văzut şi de atunci ne-am văzut în fiecare zi şi am rămas împreună. Nu este o poveste foarte complexă, nu mă simt prea confortabil să vorbesc despre relaţia noastră…”
Radu-Ioan-Budeanu-alaturi-de-actuala-sa-sotie-Cristina-Savulescu
Sursă poză: captură instagram.com/cristinasavulescu/
În ceea ce o privește pe Dana Budeanu, aceasta nu s-a recăsătorit după divorțul de tatăl copiilor ei. De-a lungul timpului, au apărut diverse zvonuri legate de relațiile ei romantice. De pildă, la un moment dat s-a spus că ar fi într-o relație cu Andrei Hrebengiuc (fiul omului politic Viorel Hrebengiuc), iar mai recent au fost lansate zvonuri potrivit cărora ar forma un cuplu alături de Iulian Moga (fratele lui Marius Moga), dar niciunul dintre ele nu a fost confirmat. 
Anul acesta, fiind prezentă la Podcastul lui Damian Drăghici, a vorbit despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentru ea. Iată ce a dezvăluit Dana Budeanu: „Bărbatul ideal este bărbatul în fața căruia tac. Iar eu tac în primul rând din respect. Ca să-l respect foarte mult, trebuie însă să fie la același nivel de minte cu mine. Chimia de minte este foarte importantă. Fără chimia de minte, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică... Sunt pur și situații dezechilibrate care se echilibrează prin altele și funcționează... Dar chimia de minte este extrem de importantă. Bărbatul ideal pentru mine este bărbatul care mă face să tac...”
În legătură cu viața sa personală, Dana Budeanu a pus accentul și pe ideea de protecție, pe care ține să o ofere permanent copiilor săi. Spre exemplu, pe blog-ul ei, întrebată pe cine ține să protejeze, a mărturisit că: „În general pe toată lumea, cel mai mult și foarte foarte exagerat, recunosc, pe fetițele mele. Este important să precizez însă că nu dezvolt o atitudine protectoare sufocantă. Îi respect foarte mult, total, pe cei față de care am aceasta pornire și deci o fac ținând cont de ritmul și felul de a fi al fiecăruia, inclusiv și față de cel al copiilor mei.”
Surse: antena3.ro, bzi.ro, danabudeanu.com, ea.md, fanatik.ro, impact.ro, life.ro, qmagazine.ro, perfecte.ro, playtech.ro, stirimondene.fanatik.ro, voxbiz.ro
Sursă poză principală: instagram.com/danajustlove/

Surse foto: instagram.com, youtube.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum arată și câți ani are băiatul lui Costin Mărculescu. Abia după moartea actorului s-a aflat de existența acestuia
  Cum arată și câți ani are băiatul lui Costin Mărculescu. Abia după moartea actorului s-a aflat de existența acestuia

  Costin Mărculescu, regretatul actor care a debutat în filmul „Liceenii” a lăsat în urmă un copil. Aflăm din surse faptul că actorul nu a știut de existența...

  Drama lui Clotilde Armand: i-au murit doi copii! ”Când sunt întrebată câți copii am, fac tot posibilul să evit să răspund”
  Drama lui Clotilde Armand: i-au murit doi copii! ”Când sunt întrebată câți copii am, fac tot posibilul să evit să răspund”

  ”Dar un copil când faci?” - o întrebare simplă, dar destul de dureroasă pentru o femeie care nu poate rămâne însărcinată sau care a pierdut o...

  Dana Rogoz, probleme de sănătate cu fetița ei: „Sper să descoperim cauza. Urmez recomandările pediatrului”
  Dana Rogoz, probleme de sănătate cu fetița ei: „Sper să descoperim cauza. Urmez recomandările pediatrului”

  Au trecut deja șase luni de când Dana Rogoz a adus-o pe lume pe Lia, o fetiță absolut adorabilă, pe care nu ne mai săturăm să o admirăm în pozele postate de actrița pe...

  Câți copii sunt la terapie intensivă și câți sunt intubați? România, din ce în ce mai afectată de valul 3
  Câți copii sunt la terapie intensivă și câți sunt intubați? România, din ce în ce mai afectată de valul 3

  Pe fondul creșterii tot mai mari a numărului de persoane ce au nevoie de îngrijire în secțiile de terapie intensivă, Ministrul Sănătății și specialiști din domeniu...

  Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante la noua emisiune a Andreei Marin:”Treci acasă! M-ai făcut de râs!”. Ce i-a spus tatăl ei și cum a schimbat-o pentru totdeauna
  Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante la noua emisiune a Andreei Marin:”Treci acasă! M-ai făcut de râs!”. Ce i-a spus tatăl ei și cum a schimbat-o pentru totdeauna

  Dana Rogoz are 35 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste din România - actriță, influencer, creator de conținut - ea, este, în primul rând mamă a doi...

  Calculator: Câți copii vei avea în funcție de data ta de naștere
  Calculator: Câți copii vei avea în funcție de data ta de naștere

  Spune-mi data ta de naștere că să îți spun cât copii o să ai! Să îți asumi responsabilitatea de părinte nu e deloc un lucru ușor, însă odată ce o faci...

  7 sfaturi de parenting de la Dana Rogoz care îţi vor prinde bine
  7 sfaturi de parenting de la Dana Rogoz care îţi vor prinde bine

  Actriţă, personalitate de televiziune, antreprenor, model, Dana Rogoz deţine şi un blog. În cadrul acestuia ea postează adesea şi diferite sfaturi ce ţin de parenting. Parcurge...

  Cristina Dochianu a născut! Cum au reacționat fetițele ei când și-au cunoscut fratele!
  Cristina Dochianu a născut! Cum au reacționat fetițele ei când și-au cunoscut fratele!

  Cristina Dochianu a devenit mămică pentru cea de-a treia oară! Frumoasa prezentatoare TV a trăit clipe emoționante alături de cele două fetițe ale sale, observându-le reacția...

  © 2022 Qbebe