Din grija pentru copilul tau

Cei mai bogați copii din lume

Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul lui: de la cele mai frumoase cadouri și vacanțe de neuitat până la o educație bună și o carieră de succes.

Încă din primii ani de viață, copilul are nevoie, mai mult decât orice, de iubirea persoanelor din jur, iar pentru a primi acest lucru, situația financiară nu are nicio relevanță. În schimb, când vine vorba despre cadouri copii, ca acestea, averea familiei poate înclina semnificativ balanța. Copiii vedetelor sunt cei mai privilegiați la acest capitol, unii dintre ei primind în dar, încă de la naștere, pe lângă numeroase jucării, obiecte vestimentare de lux, bijuterii, proprietăți și afaceri. Statutul lor social îi ajută să câștige bani (de la branduri de fashion, precum și de la publicațiile media) încă dinainte să învețe să vorbească.

Iată care sunt unii dintre cei mai bogați copii din lume în prezent:

Prințul George al Marii Britanii - 4 miliarde de dolari

Printre cei mai bogați copii din lume se numără și prințul George. Probabil unul dintre cele mai importante cadouri pe care le-a primit a fost statutul său social. Născut la 22 iulie 2013, George Alexander Louis este fiul prințului William și al ducesei Catherine, fiind al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul și tatăl său. Datorită poziției sale în familia britanică, obținută la naștere, prințul George ar deține o avere de aproape 4 miliarde de dolari.

Phoebe Adele Gates - 1 miliard de dolari

Phoebe Adele Gates nu petrece foarte mult timp în lumina reflectoarelor și nu se cunosc foarte multe informații despre ea. Părinții ei, în schimb, Bill și Melinda Gates, sunt printre cele mai cunoscute și bogate personalități ale momentului. Cu toate că este cel mai mic copil al familiei, informațiile apărute în presa internațională susțin că Phoebe Adele Gates, în vârstă de 17 ani, va fi principala beneficiară a averii, după moartea părinților. Astfel, ea ar putea moșteni o avere de peste un miliard de dolari.

Blue Ivy Carter - 1 miliard de dolari

Primul copil al cântăreților Beyoncé și Jay-Z este deja o fetiță foarte bogată, iar averea ei continuă să crească, potrivit informațiilor apărute în presa internațională. În prezent, Blue Ivy Carter, în vârstă de șapte ani, ar deține o avere de un miliard de dolari și, după moartea părinților săi, se preconizează că va obține mare parte din banii celor doi artiști.

Suri Cruise - 800 de milioane de dolari

Datorită celebrității părinților ei, Katie Holmes și Tom Cruise, tânăra Suri, în vârstă de 13 ani, și-a petrecut întreaga viață în lumina reflectoarelor. Este urmărită constant de paparazzi, iar brandurile de fashion se inspiră din stilul ei. Mare parte din averea ei - estimată la suma de 800 de milioane de dolari - o va primi după moartea părinților.

Knox și Vivienne Jolie Pitt - 200 de milioane de dolari

Knox și Vivienne sunt gemenii actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Deși vor moșteni o avere semnificativă după moartea părinților lor, cei doi copii în vârstă de 11 ani au obținut deja venituri impresionante din pozele cu ei pe care cei doi actori le-au vândut presei. De exemplu, fotografiile cu Knox și Vivienne apărute în spațiul public la scurt timp după nașterea lor ar fi completat averea celor doi copii cu un milion de dolari. În total, averea lor ar fi de 200 de milioane de dolari.

Deși au părinți celebri, care se pot lăuda cu averi impresionante, nu toți copiii vedetelor au beneficiat de pe urma câștigurilor părinților. Unii dintre aceștia au fost învățați de mici care este valoarea banilor și despre faptul că trebuie să muncească pentru a-i câștiga. De exemplu, Bill Gates și soția sa au decis să nu își lase averea estimată la 90 de miliarde de dolari pe mâna copiilor, ci să o doneze unor fundații de caritate pentru a eradica sărăcia globală. Cei trei copii vor primi doar un mic procent din întreaga sumă.

Sursă foto: Tinseltown/ Shutterstock

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai celebri septupleti din lume au implinit 20 de ani. Vezi cum arata acum – FOTO
  Cei mai celebri septupleti din lume au implinit 20 de ani. Vezi cum arata acum – FOTO

  Bobbi si Kenny McCaughey au reusit, in 1997, ceea ce altii ar fi spus ca este imposibil. Dupa ce o nascuse pe Mikayla Marie cu in an mai inainte, Bobbi era din nou insarcinata. Drumul spre...

  Profesoară din România premiată de Microsoft ca unul dintre cei mai inovatori dascăli din lume
  Profesoară din România premiată de Microsoft ca unul dintre cei mai inovatori dascăli din lume

  Este minunat atunci când aflăm povești de succes ale oamenilor care se dedică trup și suflet meseriei lor și, mai mult decât atât, le sunt recunoscute meritele pe plan...

  Afla ce popor are cei mai buni parinti din lume si de ce
  Afla ce popor are cei mai buni parinti din lume si de ce

  Scriitoarea americana Pamela Drukerman a plecat din tara sa natala, Statele Unite, si s-a mutat in Franta, dupa ce a ajuns la concluzia ca francezii sunt cei mai buni parinti din lume. In...

  Nepoțelul de numai 10 zile al unuia dintre cei mai mari cântăreți din lume a murit
  Nepoțelul de numai 10 zile al unuia dintre cei mai mari cântăreți din lume a murit

  Veste tragică pentru fanii unuia dintre cei mai mari artiști ai orei actuale - nepoțelul său de numai 10 zile s-a stins din viață! Familia este profund îndurerată ca urmare a...

  Motivul pentru care copiii japonezi sunt cei mai sănătoși din lume
  Motivul pentru care copiii japonezi sunt cei mai sănătoși din lume

  Un studiu al publicației medicale britanice „The Lancet" a arătat motivele pentru care copiii japonezi sunt cei mai sănătoși din lume.

  Plaza România îi invită pe cei mici să descopere fascinanta lume din Insula Comorii
  Plaza România îi invită pe cei mici să descopere fascinanta lume din Insula Comorii

  Bebe Tei, cel mai nou magazin pentru copii și părinți din Plaza România, îi așteaptă sâmbătă, 14 octombrie, pe cei mici la o petrecere tematică specială, bazată...

  Boala care ucide cei mai mulți copii din România poate fi prevenită prin vaccinare
  Boala care ucide cei mai mulți copii din România poate fi prevenită prin vaccinare

  Dintre bolile care îl pot pune în pericol pe micuțul tău, pneumonia este cea mai riscantă, pentru că ucide anual mai mulți copii decât rujeola, HIV și malaria la un...

  © 2019 Qbebe