Hidratarea este importantă! Descoperă noul produs care te ajută să ai un stil de viață sănătos

Corina Naftanaila

Auzim peste tot că hidratarea este foarte importantă pentru o a avea o viață sănătoasă. În fiecare zi facem tot posibilul să respectăm sfaturile specialiștilor și să consumăm minimum doi litri de lichide, dar reușim oare? Bifezi zilnic cantitatea de lichide recomandată? Ei bine, sunt aceia dintre noi foarte responsabili care reușesc, dar pentru cei ce pur și simplu uită să bea apă a apărut un device super inteligent care-i scapă de problemă. Hai să vezi despre ce este vorba!

Avem nevoie de apă pentru a funcționa corect, fără doar și poate. Apa este principalul constituent al organismului uman și este cheia ce menține echilibrul funcțiilor vitale. Din totalul de lichide existent în corpul tău, o proporție de 20 – 30% provine din alimente, iar restul de 70 – 80% din consumul de lichide. Acestea din urmă îți ajută organismul să-și regleze tensiunea, temperatura și stimulează celulele nervoase. Dar asta nu este tot! Iată de ce este importantă hidratarea:

 • Efecte benefice pentru activitatea cerebrală (deshidratarea poate afecta capacitatea de prelucrare a informații și memoria de scurtă durată).
 • Ajută la formarea lichidului articular.
 • Menține sănătatea funcțiilor renale (elimină toxinele și substanțele nutritive în exces prin urină).
 • Rol important în digestie și în absorbția elementelor nutrivite (deshidratarea încetinește procesul de digestie și conduce la constipație).
 • Previne apariția hemoroizilor și infecțiilor urinare.
 • Menține greutatea corporală constantă.

cana-inteligenta-de-hidratare

Soluția inteligentă de hidratare

Si totuși, cum îți dai seama că ai băut suficientă apă? Cum știi când este timpul pentru o nouă pauză de hidratare? Trebuie să recunoaștem că în timpul activităților de zi cu zi uităm să ne oprim pentru a ne hidrata și nu reușim să păstrăm evidența consumului de lichide. Vești bune! Cana inteligentă CloudCup, pe care o găsești exclusiv pe EsentaNaturii.ro, va face asta în locul tău!

Cine este CloudCup?

Este un dispozitiv care te ajută să te hidratezi corect. Este prima cană inteligentă care îți amintește când trebuie să bei apă. Poate fi folosită și ca termos, fiind prevazută cu un filtru pentru plicurile sau plantele pentru ceai, putând astfel cuantifica și ceaiurile pe care le savurezi zilnic și care te ajută să te hidratezi.

Cum funcționează?

 1. Conectezi CloudCup la aplicația cu același nume disponibilă pentru Apple și Android în IStore și Google Play Store.
 2. Setezi obiectivul de consum pentru o zi și intervalul de timp la care vrei să primești reminder.
 3. Monitorizezi consumul de apă pe tot parcursul zilei.
 4. Start la hidratare!

CloudCup

N-a fost niciodată mai simplu să te hidratezi corect. Cana inteligentă te ajută să bei suficientă apă pentru a avea un stil de viață sănătos și pentru ca organismul tău să funcționeze la capacitate maximă. Aplicația CloudCup păstrează graficul zilnic și-ți permite să verifici, în orice moment al zilei, care este cantitatea de apă consumată și cât ți-a mai rămas pentru a-ți atinge obiectivul.

Astfel, tot ce trebuie să faci este să setezi planul de hidratare zilnic înainte de prima utilizare; pentru asta va fi nevoie să introduci în aplicație detalii despre greutate, vârstă și înălțime. Alarma sonora a cănii funcționează în intervalul orar 08:00 - 20:00. În acest timp, dacă ai avut un consum mai mic de 100 ml apă, cana va reaminti că este timpul să bei din nou după 30 minute, printr-un semnal sonor discret. Dacă ultima dată ai băut între 100 - 200 ml, cana Smart va reaminti după 60 minute, iar dacă ai reușit să bei mai mult de 200 ml apă, semnalul sonor ce-ți reamintește că trebuie să iei pauză de hidratare se va auzi după 2 ore.

Așadar, a venit timpul să iei în serios hidratarea și să ai mai multă grijă de corpul tău. Nu uita că este recomandat un consum corect de apă indiferent de stilul de viață, astfel că programul zilnic încărcat, activitățile interminabile sau grija pentru cei din jur nu mai sunt o scuză pentru a te neglija! De asemenea, cana inteligentă poate fi cel mai inspirat cadou pentru cei preocupați de sănătatea lor și care își desfășoară orice activitate cu ajutorul device-urilor smart!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Vitamina D este cea care ajută în lupta organismului cu noul coronavirus
  Vitamina D este cea care ajută în lupta organismului cu noul coronavirus

  Probabil că, după ce ați citit acest titlu, ca și mine, v-ați spus - iar alt studiu, iar altă vitamină, iar se golesc farmaciile de suplimente? Informația aceasta eu o am de...

  Un somn de calitate pentru mami și bebe! Descoperă produsele
  Un somn de calitate pentru mami și bebe! Descoperă produsele

  Somnul este la fel de necesar pentru organism precum apa și mâncarea. Atunci când dormim, organismul se reface după activitatea din ziua anterioară și se încarcă cu...

  Am sângerat până în săptămâna 27 de sarcină, dar copilul meu este perfect sănătos acum
  Am sângerat până în săptămâna 27 de sarcină, dar copilul meu este perfect sănătos acum

  O femeie de peste hotare povestește că în timpul sarcinii, a sângerat intensiv până la 27 de săptămâni. Din fericire, bebelușul este bine acum.

  9 lucruri pe care sa le arunci daca vrei sa fii sanatos in 2022
  9 lucruri pe care sa le arunci daca vrei sa fii sanatos in 2022

  Intotdeauna se spera ca noul an sa fie macar putin mai bun decat precedentul. Asa se faca ca, in fiecare an, oamenii isi fac tot felul de promisiuni in ceea ce priveste sanatatea lor. Ca si...

  Ce este terapia Bowen și cum te ajută
  Ce este terapia Bowen și cum te ajută

  Terapia Bowen, sau Bowtech, este o tehnică de vindecare prin atingere, folosită pentru tratarea diverselor afecțiuni, de la deplasări osoase, până la dezechilibre hormonale sau...

  Hatha yoga: ce este și cum te ajută
  Hatha yoga: ce este și cum te ajută

  În tumultul vieții de zi cu zi, este firesc să ai și momente în care să te simți epuizată, în care să te confrunți cu stări de anxietate sau de nervozitate. Toate...

  Vitamina C fiole, aur pentru tenul tău. Iată tot ce trebuie să știi despre acest produs și cum se folosește corect
  Vitamina C fiole, aur pentru tenul tău. Iată tot ce trebuie să știi despre acest produs și cum se folosește corect

  Unele produse destinate îngrijirii tenului sunt mai puțin cunoscute, în vreme ce altele sunt mult mai familiare, în această categorie încadrându-se și...

  © 2023 Qbebe