100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut

100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut

Raluca Margean - Redactor

Nașterea unui copil reprezintă cea mai mare bucurie pentru părinți. Dacă o persoană apropiată ție tocmai a născut și vrei să-i urezi tot binele din lume, îi poți transmite un mesaj frumos. În acest articol ți-am pregătit 100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut, așadar ai de unde alege!

Urări pentru mămici care au născut

mesaje pt mamici care au nascut-mamica si bebelus fericiti

 1. M-am bucurat enorm pentru voi când am auzit minunata veste!!! Felicitări, să fiți sănătoși și sper din suflet ca noul bebe să vă aducă în viață doar fericire, bucurii și momente pline de mândrie!
 2. Ai adus pe lume o dulceață de fetiță! Să fie fericită, veselă și să aibă parte de tot bine din lume! Iar tu să fii o mămică mândră și fericită!
 3. Vă doresc o viață binecuvântată, liniște, iubire și să vă bucurați de minunata voastră familie!
 4. Tocmai ai adus pe lume o adevărată minune, de acum viața ta va fi binecuvântată și plină de bucurii! Să fiți fericiți și sănătoși!
 5. D-zeu te-a binecuvântat cu o minune de copil! Să fiți fericiți și să vă bucurați unul de celălalt!
 6. Felicitări pentru cel mic! Ai visat la o familie frumoasă, iar astăzi dorința ți-a fost împlinită! Mă bucur mult pentru tine!
 7. Suntem extrem de fericiți pentru tine! Viața ta s-a schimbat pentru totdeauna, ești binecuvântată! Să fiți fericiți și sănătoși!
 8. Ce minune de fetiță ai! Ne bucurăm enorm pentru voi, să vă umple casa de veselie, râsete și fericire! Vă doresc tot binele din lume!
 9. Viața ta tocmai s-a transformat într-o mare aventură! Să ai parte de multă sănătate ca să te bucuri de această minunăție!
 10. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața ta, bucură-te și sărbătorește venirea pe lume a celui mai frumos bebeluș din lume! Vă transmit toate gândurile mele bune, să fiți fericiți și să aveți parte numai de bucurii!
 11. Doamne, ce frumusețe de băiat ai născut! Îți doresc din toată inima să-ți aducă numai bucurii!
 12. Iată că a sosit și momentul mult așteptat! Mă bucur foarte mult că sunteți bine și de-abia aștept să vă văd! Vă transmit toate gândurile mele bune, vă pup dulce!
 13. Acum ești cu adevărat fericită! Visul tău s-a împlinit, să te bucuri de fiecare moment alături de prințesa ta, să fiți sănătoase și să fiți mereu vesele și fericite!
 14. Mă bucur pentru tine că ai devenit în sfârșit mămică! Să te bucuri de cea mică, să fiți sănătoși și să aveți parte de tot binele din lume!
 15. Draga mea, sunt atât de fericită pentru tine! Să ai parte numai de momente frumoase alături de cel mic, să fiți sănătoși și bucuroși! De-abia aștept să vă văd!
 16. Ce bucurie mare! Acum ai tot ce ți-ai dorit vreodată, ești binecuvântată, să te bucuri de familia ta și să fiți toți foarte fericiți! 
 17. Ce minune de fată ai făcut! Seamănă leit cu tine, să dea D-zeu să aibă mult noroc în viață. Vă pup și de-abia aștept să vă văd!
 18. Nimic nu este mai frumos decât un copil în viața unei femei! Să fii fericită și să aveți parte numai de bucurii!
 19. Ești o mare norocoasă că ai născut așa un îngeraș! Să fiți fericiți împreună, sănătoși și sper din toată inima să aibă parte de tot ce își dorește în viața sa!
 20. Felicitări, draga mea, mă bucur tare mult pentru tine! Îți stă atât de bine cu un îngeraș în brațe! Să fii fericită și sănătoasă alături de familia ta! 
 21. Felicitări, viața ta a devenit mai frumoasă și mai palpitantă! Sper că ești pregătită pentru cea mai tare aventură pe care o vei avea! Să fiți sănătoși și fericiți!
 22. Felicitări, este un moment crucial pentru tine, ai fost binecuvântată cu iubire! Să fii fericită și să te bucuri de fiecare moment alături de cel mic!
 23. Mă bucur enorm pentru tine! Trăiești un moment magic și unic, bucură-te din toată inima! Să fiți sănătoși și să aveți numai bucurii!
 24. Cât de fericită trebuie să fii în aceste momente! Prețuiește-le, sunt cele mai frumoase clipe din viața ta! Felicitări și de-abia aștept să vă văd!
 25. Toate gândurile noastre bune se îndreaptă către voi! Să fiți fericiți și sper din toată inima ca viața să vă aducă numai bucurii și clipe minunate!
 26. Felicitările mele sincere, mămico! Fetița ta este o adevărată minune, să te bucuri de ea și să fiți mereu o familie fericită!
 27. Felicitări, draga mea, ai născut cea mai frumoasă fetiță din Univers! Seamănă cu unchiul ei!
 28. Fata mea, mă bucur nespus pentru tine! Ne-ai făcut cei mai fericiți bunici din lume! Să fiți fericiți și de-abia aștept să vă vedem, minunile noastre dulci! Vă pupăm!
 29. Felicitări, frumoasă mămică! Să te bucuri de îngerașul tău și să fiți sănătoși! Vă pup dulce pe amândoi!
 30. Mă bucur mult pentru tine, draga mea surioară! De-abia aștept să-i văd mutrișoara dulce a nepoțelului meu! Vă pup și vă iubesc!

Citește și: La mulți ani, mamă: cele mai frumoase mesaje

Felicitări pentru mame care au născut

mesaje pt mamici care au nascut-nou nascut

 1. Felicitări și vă doresc tot binele din lume, sănătate și fericire!
 2. Mă bucur enorm pentru voi și vă doresc sănătate și multă iubire!
 3. Felicitări pentru sosirea pe lume în siguranță a bebelușului vostru! Sper să aveți parte doar de bucurii și clipe pline de iubire în familie! Vă îmbrățișez drag!
 4. Felicitări pentru mica prințesă! Îi dorim sănătate, succes în viață și multe împliniri!
 5. Am aflat vestea minunată și mă bucur foarte tare pentru voi! Felicitări, să aveți parte de tot ce este mai frumos pe lume!
 6. Felicitări! Ai devenit mămica! Este cel mai frumos lucru de pe pământ, să fiți sănătoși și fericiți!
 7. Îi urăm bun venit noului născut! Să-i dea D-zeu multă fericire și o viață frumoasă! Felicitări!
 8. Felicitări pentru nașterea minunii voastre. Să crească mare, să fie sănătos și să aibă parte de o viață ușoară și fericită!
 9. Felicitări! Să vă bucurați de darul prețios care a apărut în viața voastră! Să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii!
 10. Sincere felicitări! Îi urăm micuțului să aibă o viață ușoară, fără supărări și multe realizări! Să fie mereu protejat, îndrumat și iubit!
 11. Felicitări pentru minunatul eveniment! Mă bucur tare mult că totul este bine și de-abia aștept să vă văd! Să fiți binecuvântați cu multă sănătate și fericire!
 12. Felicitări pentru fetița minunată pe care ai născut-o! Să fiți sănătoși și fericiți!
 13. Felicitările mele sincere pentru nașterea noului vostru puișor! Vă doresc tot binele din lume!
 14. Doamne, câtă bucurie am în suflet pentru voi în aceste clipe! Vă doresc multă sănatate și bucurii! Felicitări!!!
 15. Sincere felicitări! Să fiți cu toții sănătoși și fericiți pentru totdeauna!
 16. Întâmpinăm venirea noului născut în lume cu multă dragoste. Felicitări! Vă iubim nespus de mult!
 17. Îi urăm bun venit în familie minunăției mici! Să fie sănătoasă și norocoasă și voi, părinții, să fiți bucuroși și mândri de ea!
 18. Felicitări, draga mea! Mă bucur enorm pentru tine și pentru familia ta frumoasă! Să fii fericită!
 19. Felicitări pentru cea mică! Nici nu puteai aduce pe lume o drăgălășenie mai mare! Să aibă o viață împlinită și fericită! De-abia aștept să vă văd pe amândouă!
 20. Felicitări! Să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de minunatul tău băiat, să aveți o viață plină de zâmbete și bucurii! Vă îmbrățișez cu drag și de-abia aștept să ne vedem! 
 21. Felicitări pentru cel mic! Sper din toată inima să vă umple fiecare zi cu bucurie și multe zâmbete, să fiți fericiți împreună!
 22. Fetița ta este minunată, așa ca tine! Să fiți fericite și să aveți o viață plină de bucurie!
 23. Felicitări pentru că ai devenit mamă! Să te bucuri de această minunată experiență, să ai răbdare, putere și înțelepciune ca să-ți crești fetița!
 24. Felicitări, ne bucurăm enorm pentru voi! Să fiți fericiți, sănătoși și veseli toată viața!
 25. Ce bucurie, felicitări pentru marele eveniment! Vă transmitem ție și bebelușului gândurile noastre bune, să vă bucurați unul de celălalt și să aibă cel mic o viață împlinită!
 26. Felicitări, draga mea! Să ai de-acum înainte o viață plină de bucurii, să fii mândră de băiatul tău și să aveți o familie fericită!
 27. Suntem extrem de fericiți pentru voi! Să aveți parte de tot ce este mai bun pe lumea asta și de-abia așteptăm să vă vedem!
 28. Felicitări! Cea mică este o dulceață scumpă, să vă bucurați de ea și de familia voastră frumoasă! Vă îmbrățișăm cu drag!
 29. Ce mă bucur pentru tine! Îl pupă mătușica pe nepoțelul ei favorit, vă iubesc mult, draga mea surioară!
 30. Ce băiat dulce ai adus pe lume! Să te bucuri de el și să aveți parte de tot ce este mai bun și mai frumos pe lume!

Mesaje pentru mame care au născut

mesaje pt mamici care au nascut-mama si bebelus

 1. Felicitări pentru minunăția pe care ai născut-o astăzi! Sper din toată inima să-ți aducă numai bucurii și să fii mândră de ea! Vă pup pe amândouă tare de tot!
 2. Felicitări pentru cel mai important job din viața ta! Mult succes, să te bucuri de fiecare moment, sunt sigură că ești cea mai potrivită pentru asta! Mă bucur foarte mult pentru tine, te îmbrățișez cu drag!
 3. O minunată binecuvântare a ajuns în casa ta! Să te bucuri de ea și să aveți parte de tot ce este mai bun și mai frumos pe lume!
 4. Felicitările mele sincere! Să fii mamă este cel mai frumos lucru de pe pământ, să te bucuri de fiecare clipă împreună de cel mic!
 5. Te pupăm, iubita noastră! Suntem cei mai fericiți bunici din lume! De-abia așteptăm să vă vedem și s-o strângem în brațe pe minunata noastră nepoțică! Vă iubim mult de tot! 
 6. Prietena mea dragă, mă bucur atât de mult pentru tine! Te pup cu drag și de-abia aștept să vă văd!
 7. Doamne, ce fetiță minunată ai! Îți stă așa de bine cu ea în brațe! Vă doresc să fiți fericite pentru totdeauna de-acum înainte! Vă pup dulce!
 8. Felicitări, mămico! Ai născut o fetiță dulce și scumpă, așa ca tine. De-abia aștept s-o strâng în brațe! Vă pup cu mare, mare drag!
 9. Felicitările mele, prietenă dragă! Ești o mămică minunată și mă bucur enorm pentru tine! Să fii fericită!
 10. Ce băiat minunat ai, draga mea! Mă bucur că sunteți sănătoși și voioși. De-abia aștept să ne vedem, vă pupăm cu drag!
 11. Felicitări pentru cea mică! Este o scumpă, seamănă cu mine, surioară! Ai făcut o treabă excelentă! De-abia aștept să vă văd pe amândouă!
 12. Ești cea mai frumoasă mămică din lume, surioară! Îți doresc să fii și cea mai fericită!
 13. Felicitări! Sper că ești pregătită pentru ce urmează, sunt sigură că vei fi cea mai bună mamă pentru îngerașul tău!
 14. Draga mea, nici nu știi cât de tare mă bucur pentru tine! Ai o familie minunată, să te bucuri de ea și să fiți fericiți mereu! Vă îmbrățișăm cu dor!
 15. Felicitări! De-abia aștept să vă văd și să vă strâng în brațe! Ești cea mai frumoasă mămică și ai cel mai frumos și mai scump băiat din lume!
 16. Cât de drăguț este! Felicitări, să fiți fericiți, veseli și bucuroși!
 17. Minune mare! Felicitări, să vă aducă numai bucurii, să fiți mândru de el și să aveți parte de tot binele din lume!
 18. Ce fetiță minunată ai putut face, draga mea! Să fie fericită, iar tu să ai putere, sănătate s-o crești și să te bucuri de ea! Vă îmbrățișez cu drag!
 19. Felicitări! Viața ta s-a îmbogățit astăzi, ai grijă de darul mare pe care l-ai primit! Să fiți fericite și sănătoase toată viața!
 20. Felicitări! A început cea mai mare aventură din viața ta! Ține-te bine, pregătește-te pentru orice și trăiește intens fiecare moment! Ești cea mai tare!
 21. Mămico, dragă, îți doresc să fii cea mai fericită femeie de pe pământ. Îngerașul ăsta mic să-ți înveselească viața și să fiți foarte fericiți și sănătoși!
 22. Felicitările noastre! Ne bucurăm foarte tare pentru voi și sperăm să aveți cât mai multe bucurii de la cel mic!
 23. Draga mea, meriți tot ce este mai bun de pe lume și iată că ai și primit asta! Mă bucur mult pentru tine și de-abia aștept să vă văd pe amândoi!
 24. Felicitări, mămico! Suntem tare mândri de tine și de-abia așteptăm să ne vedem nepoțelul drag și scump! Vă iubim nespus de mult!
 25. Mă bucur foarte mult că sunteți sănătoase! Sunteți amândouă minunate, să vă bucurați una de cealaltă și să fiți fericite!
 26. Felicitările mele, scumpă mămică! Ai cel mai frumos băiat din lume, să te bucuri de el, să fie sănătos și să aibă mult noroc în viață!
 27. Cât de tare ești, mămico! Ai reușit să faci o fetiță absolut minunată! Să ai grijă de ea ca de ochii din cap și să fiți fericite și sănătoase! Vă pup dulce pe amândouă!
 28. Felicitări, draga mea! Fetița ta seamănă leit cu tine, este o dulceață de copil! Să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu ea și să aveți o viață lungă și împlinită împreună!
 29. Sunt cel mai fericit unchi de pe lumea asta pentru că am cea mai dulce nepoțică de pe pământ! Felicitări, surioara mea scumpă, de-abia aștept s-o plimb pe frumoasa mea în parc. 
 30. Vă transmit toată dragostea mea și vă îmbrățișez din toată inima! Să fiți sănătoși și fericiți!

Mesaje amuzante pentru mămici care au născut

mesaje pt mamici care au nascut-LOL

 1. Hei, surioară, ai făcut-o și pe asta! Felicitări, de-abia aștept să-mi văd nepotul!
 2. Felicitări, draga mea! Îți doresc să te lase să dormi nopțile, să ai timp să mănânci măcar o dată pe zi și să apuci să faci duș cel puțin o dată pe săptămână! Vă pup dulce!
 3. Felicitări, prietena mea scumpă! Ne vedem peste 18 ani, când vei avea și tu puțin timp! 
 4. Te pup, surioară! Chiar ți-a ieșit un copil reușit, seamănă leit cu unchiu-su! Vă iubesc!
 5. Felicitările mele sincere! Viața ta tocmai a devenit super interesantă! Eu mă întorc la viața mea plictisitoare! Te puuuup!
 6. Felicitări, draga mea! Sper că ai nervii tari pentru următorii...toată viața!
 7. Felicitări! Acum nu mai ai nevoie de tone de cafea să stai trează! Are grijă piciul să nu închizi ochii toată ziua și noaptea!
 8. Felicitări! Ai găsit un super job, fără să ai nevoie de calificări și training specializat înainte! Mult succes!
 9. Felicitări, mămico! O să-ți spun eu cum se termină serialul de la Netflix, nu mai ai nicio șansă să vezi finalul! 
 10. Felicitări! Te pup și sper să fii în toate mințile peste 18 ani când o să ne revedem!  

Citește și: Primul născut, al doilea născut și copilul mijlociu

Surse foto: Pixabay.com

Articolul urmator
Această femeie a născut în timpul unei cine în familie și nimeni nu a observat
Această femeie a născut în timpul unei cine în familie și nimeni nu a observat

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Dana Rogoz: mesaje emoționante despre copiii ei. „Dacă mai durează mult senzația, voi leșina”
  Dana Rogoz: mesaje emoționante despre copiii ei. „Dacă mai durează mult senzația, voi leșina”

  Trebuie să recunoaștem că atunci când vrem să ne luăm porția zilnică de drăgălășenie, mai aruncăm un ochi pe contul de Instagram al Danei Rogoz. Poate te întrebi de...

  Fotografiile emotionante ale unei mamici, infatisand copiii ei alaturi de animalele pe care le iubesc
  Fotografiile emotionante ale unei mamici, infatisand copiii ei alaturi de animalele pe care le iubesc

  O mamica din Rusia a creat cel mai frumos album de fotografii pentru baieteii ei. Folosindu-se de culorile naturale ale iernii, imprejurimile ca de basm si conditiile favorabile ale vremii,...

  Ce înseamnă, cu adevărat, să pierzi o sarcină. Mărturiile emoționante a 15 mămici eroine
  Ce înseamnă, cu adevărat, să pierzi o sarcină. Mărturiile emoționante a 15 mămici eroine

  Pierderea unei sarcini este asociată unei dureri fizice și sufletești greu de îndurat de femeile care trec prin asemenea experiențe neplăcute. 15 femei au găsit curajul de a ne...

  Pentru prietenii care nu-mi mai răspund la mesaje de când am devenit părinte…
  Pentru prietenii care nu-mi mai răspund la mesaje de când am devenit părinte…

  Viața unei persoane se schimbă radical atunci când devine părinte, iar asta include și relațiile cu ceilalți. Nu mai ai la fel de mult timp și disponibilitate pentru prietenii...

  Imagini emoționante cu Leo Messi și copiii lui, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială
  Imagini emoționante cu Leo Messi și copiii lui, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială

  Leo Messi a sărbătorit prima sa victorie la Cupa Mondială alături de cele mai importante persoane din viața lui. Fotbalistul argentinian, în vârstă de 35 de ani - care a...

  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI
  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI

  “Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci...

  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei
  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei

  Andreea Marin și Ștefan Bănică au format, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale...

  O bonă adolescentă s-a îngrijorat pentru că părinții copilului de care avea grijă, nu-i răspundeau la mesaje și nici la telefon.
  O bonă adolescentă s-a îngrijorat pentru că părinții copilului de care avea grijă, nu-i răspundeau la mesaje și nici la telefon.

  O bonă adolescentă s-a îngrijorat pentru că părinții copilului de care avea grijă, nu-i răspundeau la mesaje și nici la telefon. După 3 ore în care a încercat să...

  © 2024 Qbebe