Back to school! 5 jocuri care să-i ajute pe copii să învețe mai ușor

Jocurile sunt preferatele copiilor, însă odată cu începerea școlii acestea devin doar o amintire pentru cei mici. Lasă-i să se joace în continuare, însă alege jocuri educative care să-i ajute să învețe mai ușor noțiunile de matematică, engleză sau geografie. Iată cinci jocuri pe care orice școlar trebuie să le aibă.

 

Jocuri de matematică

Matematica este una dintre materiile școlare cu cele mai multe provocări pentru copii. Ce ar fi să transformi această materie plictisitoare în ceva distractiv? Jocurile matematice sunt perfecte pentru a-l învăța pe cel mic să-i placă această materie.

Jocul Chalk and Chuckles Joc matematic - Super Spionul este perfect pentru ca cel mic să exerseze noțiunile de matematică într-un mod distractiv și antrenant. Acest joc distractiv îi încurajează pe cei mici să facă ecuații și să-și depășească limitele în ceea ce privește exercițiile matematice obișnuite. În plus, rezolvarea misiunilor de spion fac ca acest joc să fie cu adevărat atractiv pentru copii, dar și pentru părinți.

Un alt joc care-l va captiva pe copil este BigJigs Jocul inmultirilor. Cu ajutorul acestuia, copilul își va antrena abilitățile rapide de calcul și își va dezvolta puterea de concentrare într-un mod plăcut. Jocul conține piese vesele, frumos colorate care să-i atragă atenția și să-l stimuleze să-și petreacă mult timp făcând calcule complexe.

Iar dacă cel mic a ajuns la capitolul fracțiilor cumpără-i un joc care să-l ajute să înțeleagă mai bine noțiunea de fracții.

Jocul Learning Resources Turnul fractiilor este ideal pentru explorarea și compararea conceptelor de fracționare. Copiii vor învăța, prin construcția de turnulețe simple, respectând regulile matematice, ce înseamnă fracțiile și cum se formează acestea.

Joc pentru dezvoltarea vocabularului

Jocul Domino pentru construit cuvinte, de la Educational Insights, este ideal pentru ca cel mic să învețe noi cuvinte în engleză, să creeze propoziții și să-și dezvolte vocabularul într-un mod distractiv. Jocul include 100 de piese: diftongi, grupuri de litere, rădăcini, prefixe, sufixe și semne de punctuație, cu ajutorul cărora cel mic va putea realiza o mulțime de cuvinte noi.

Joc de geografie

Geografia lumii poate fi învățată foarte ușor, prin joacă. Cu ajutorul Dino Toys Puzzle geografic - Harta Lumii, compus din 82 de piese, cel mic va porni într-o călătorie palpitantă prin întreaga lume! Cu acest puzzle nu se va plictisi nicio clipă, ci va descoperi o mulțime de state pe care nici nu le cunoștea.

Va învață unde sunt localizate pe harta și ce vecini au, fiind un joc perfect pentru îmbunătățirea cunoștințelor geografice. Acest puzzle-ul cu harta lumii reprezintă o modalitate facilă de învățare și cunoaștere a țărilor lumii.

Cum să îl înveți mai ușor pe copil care este stânga și care este dreapta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Back to School Weekend! 11 Idei de Activități pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti în 8-9 Septembrie 2018
  Back to School Weekend! 11 Idei de Activități pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti în 8-9 Septembrie 2018

  BACK TO SCHOOL! Ultimul weekend de vacanță este marcat de pregătiri pentru școală dar și de evenimente religioase de însemnătate. Sâmbătă credincioșii sărbătoresc...

  6 trucuri care să te ajute să alegi cel mai dulce pepene
  6 trucuri care să te ajute să alegi cel mai dulce pepene

  Profită din plin de sezonul pepenilor și consumă cât mai des acest fruct. Nu numai că este bogat în fibre și nutrienți, dar este sărac în calorii și bogat în...

  Piua is Back! - Eveniment alternativ pentru copii și părinți
  Piua is Back! - Eveniment alternativ pentru copii și părinți

  Piua este primul târg alternativ pentru copii și părinți din București. A treia ediție se întâmplă în weekend-ul 22-23 Septembrie, 10:00-20:00, în cel...

  12 trucuri care te ajută să calci mai ușor rufele
  12 trucuri care te ajută să calci mai ușor rufele

  Călcatul rufelor este una dintre cele mai frecvente activități casnice și nu de puține ori se poate întâmpla să ni se pară că este de-a dreptul copleșitoare. De aceea,...

  Educaţie de succes! Bucharest School Fest – ediţia a III-a
  Educaţie de succes! Bucharest School Fest – ediţia a III-a

  Bucharest School Fest, ediţia a III-a, îşi deschide porţile vineri 24 februarie, ora 12.00 în Băneasa Shopping City- Galeria Feeria.

  Caravana cu Jocuri la Opera Comică pentru Copii
  Caravana cu Jocuri la Opera Comică pentru Copii

  Sâmbătă, 22 aprilie, încerpând cu ora 10:00, Opera Comică pentru Copii (OCC) îi așteaptă pe cei mici la cea de-a doua ediție a Caravanei cu Jocuri. Echipa...

  10 trucuri care te ajută să gătești mai ușor
  10 trucuri care te ajută să gătești mai ușor

  Oricine își dorește să gătească asemeni unui adevărat profesionist, însă nu orice poate. Alături de experiența acumulată de-a lungul anilor și ingredientele de...

  © 2019 Qbebe