18 celebritati care au copii din flori

18 celebritati care au copii din flori

Lidia Rusu

Sa fii vedeta nu poate fi deloc usor. Presa isi baga nasul in viata ta, uneori mai mult decat ar trebui. Insa cu ajutorul jurnalistilor aflam, de cele mai multe ori ca si vedetele calca stramb si au copii din flori. Acesta este si cazul lui Hugh Grant, Benicio del Toro, Clark Gable sau Eric Clapton. Qbebe a realizat pentru tine o lista cu 18 celebritati care au copii din flori. Hai sa vedem cat de surprinsa vei fi…
 

1. Hugh Grant 

In noiembrie 2011, Hugh Grant a devenit taticul unei fetite superbe. Asta dupa ce a avut o aventura pasagera cu Tinglan Hong. Fetita starului se numeste Xiao Xi, nume care in chineza inseamna `O surpriza fericita`. Adevarata surpriza este ca dupa nasterea micutei, Hugh Grant a inceput o relatie serioasa cu Tinglan Hong, relatie in urma careia a mai aparut pe lume si un baietel in 2013. 
 
poza 
Hugh Grant si fiul sau, Felix Chang 

2. Arnold  Schwarzenegger 

Vestea ca Arnold Schwarzenegger are un copil din flori a zguduit din temelii Hollywood-ul. La un moment dat, starul a dezvaluit faptul ca a lasat-o insarcinata pe Mildred Baena, cea care i-a fost menajera. Acest lucru s-a intamplat atunci cand actorul era casatorit cu Maria Shriver. Din cauza sarcinii, mariajul lui Schwarzenegger s-a terminat cu scandal in iulie 2011. Divortul nu a fost pronuntat inca. 
 
 poza  poza
 

3. Chuck Norris 

In cartea pe care a scris-o, `Against all Odds: My story`, Chuck Norris a facut dezvaluiri impresionante. Una dintre ele este ca si-a inselat prima sotie, in anul 1962. Astfel, a devenit taticul unei fetite pe nume Dina. Chuck Norris a aflat insa ca are o fata abia in anul 1991, atunci cand Dina a spus public faptul ca tatal este este cunoscutul actor. 
 
poza

4. Gavin Rossdale 

 
Rockerul Gavin Rossdale a fost nasul de botez al fiicei lui Pearl Lowe. Insa in 2004, in urma unui test de paternitate, s-a dovedit ca Rossdale este de fapt tatal lui Daisy Lowe. In anii `80, muzicianul  avut o relatie de cinci ani cu Pearl Lowe. Vestea ca cei doi au impreuna o fetita, a venit ca o bomba in lumea showbiz-ului. 
 
poza   poza
 

5. Tom Jones

Legendarul Tom Jones a avut o relatie pasagera cu modelul Katherine Berkery in 1987, insa nu si-a recunoscut copilul pana in 2008. Acest lucru a fost dificil pentru baiatul lui Jones. Potrivit lui Jonathan Berkery, tanarul a avut o perioada dificila in viata sa, din cauza faptului ca tatal lui nu il recunostea, asa ca a ajuns sa aiba diferite probleme. 
Copilul din flori al lui Tom Jones a avut numeroase problem cu somnul si cu depresia. Mai mult, a ajuns sa fie dealer de droguri si incepuse sa doarma pe bancheta din spate a masinii.  
 
 poza poza 
 

6. Jude Law 

Jude Law are trei copii cu fosta sa sotie, Sadie Frost. Copiii s-au nascut intre 1996 si 2002, insa in 2009, Jude Law a devenit taticul unei fetite, dupa ce a avut o aventura cu modelul Samantha Burke. Actorul a fost nevoit sa faca ceea ce trebuie, asa ca i-a dat Samanthei pensie alimentara. `Nu e ca si cum poate ascunde ce a facut: atunci cand Sophia va creste si va cauta pe Internet, va afla foarte repede cine este tat lei, a spus modelul Samantha Burke. 
 
poza 
 

7. Diddy 

In timp ce inca avea o relatie cu Kim Porter, Diddy a lasat-o insarcinata pe Sarah Chapman. Astfel a aparut pe lume Chance. Paradoxul este insa ca Chance este doar cu cinci luni mai mare decat gemenele lui Diddy, D`Lila Star si Jessie James. 
 
poza 

8. Liam Gallagher 

Fostul membru al trupei Oasis a dovedit ca nu se poate cuminti atunci cand a lasat-o insarcinata pe Lisa Moorish, in 2007, cu toate ca la acea vreme era casatorit cu Patsy Kensit. Ca si cum drama nu era suficienta, startul a comis-o din nou, de aceasta data inseland-o pe Nicole Appleton cu jurnalista din New York, Liza Ghorbani. Astfel, Liam Gallagher a devenit taticul micutei Gemma. 
 
 poza poza 
 

9. Steve Tyler 

Dupa o scurta aventura cu modelul Bebe Buell, membrul trupei Aerosmith a devenit tatic. Steve Tyler nu a stiut insa ca are o fetita decat la un an de la nasterea lui Liv Tyler. 
 
poza   poza
 

10. Eric Clapton 

In 1985, Eric Clapton a lasat-o insarcinata pe Yvonne Kelly, desi era casatorit cu Pattie Boyd. Fiica celor doi, Ruth a fost tinuta departe de ochii presei pana in anul 1991. 
 
poza
 poza
 

11. Ray Charles 

 
Cunoscutul cantaret Ray Charles nu a excelat numai pe scena. Starul are 12 copii cu noua femei diferite. Presa nu a reusit nici pana acum sa afle detalii despre fiecare copil in parte. Insa in 2004, Charles le-a dat tuturor cate 500.000 de dolari, cu conditia ca ei sa nu aiba pretentii la nimic din restul averii. In 2006, dupa ce Ray Charles a murit, sapte dintre copiii sai au intentat proces pentru mostenire, incalcand pactul pe care-l facusera cu tatal lor. 
 
poza 

12. Benicio del Toro 

Spre deosebire de multe alte vedete, Benicio del Toro se intereseaza foarte mult de copilul sau din flori. Benicio are un copil cu Kimberly Stewart, fiica lui Rod Stewart. Un alt lucru interesant este ca fetita celor doi se numeste Delilah, dupa faimoasa melodie a lui Tom Jones. 
 
 poza poza 
 

13. Clark Gable 

Judy Lewis nu a stiut ca tatal ei a fost Clark Gable pana la varsta de 31 de ani. Tanara a descoperit ca starul ii esta tata chiar inainte sa se marite, pentru ca a avut o criza de identitate. Judy si-a dorit foarte tare sa afle cine este tatal ei, insa mama ei, Lorretta Young, actrita nu a dorit sa-i spuna. 
 
poza 

14. Steve Jobs 

Chrisann Brennan a avut nevoie de cateva zile pentru a-i spune lui Steve Jobs ca era insarcinata cu copilul lui. Si cand in sfarsit i-a dat vestea, Jobs nu a reactionat chiar bine. S-a intors si a plecat, lasand-o singura. 
Cei doi s-au cunoscut in 1972. Chrisann a povestit presei ca Steve Jobs nu a vrut sa o recunosca pe fiica lor, insa nu a avut incotro atunci cand un test ADN a confirmat paternitatea in 1980. 
 
poza 

 15. Rod Steward 

In tinerete, Rod Steward a fost un adevarat Don Juan. La varsta de 18 ani a lasat-o insarcinata pe Susannah Boffey, iar mai apoi a aparut pe lume Sarah Streeter. Acum 50 de ani, cei doi au dat-o spre adoptie pe Sarah, insa acum, Rod Steward spune ca are o relatie foarte apropiata cu fiica sa. Sarah a luat legatura cu tatal ei in 2008, dupa ce mama sa adoptiva s-a stins din viata. Artistul a fost incantat de fiica sa, desi se mai intalnisera si in anii 80. 
 
poza 

16. Clint Eastwood 

Clint Eastwood are si el un copil din flori. Este vorba despre Scott Eastwood, un actor aspirant. Tanarul a spus ca a preferat sa traiasca multi ani sub un alt nume, pentru a se pune la adapost de paparazzi si de ochii rautaciosi ai unora. 
 
 
poza  poza 
 

17. Mick Jagger 

Mick Jagger are si el un copil din flori, care s-a nascut in urma unei relatii pasagere dintre artist si Luciana Gimenez, un model brazilian de 43 de ani. Cei doi s-au cunoscut in culisele unui concert de-al lui Mick Jagger. 
 
poza  

18. Frank Sinatra 

Mia Farrow a rupt gura targului la un moment dat, spunand ca fiul ei, Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra, nu al lui Woody Allen. Iar fotografiile par sa nu mai aiba nevoie de un test de paternitate, pentru ca Ronan si Frank seamana leit. 
 
poza  poza 
 
 
Surse:
http://www.cafemom.com/articles/entertainment/167504/10_celebrities_who_have_secret/112918/
http://www.ibtimes.com/whos-daddy-12-celebrities-secret-love-children-1526860
http://www.huffingtonpost.com/2013/07/24/celebrities-love-children_n_3647210.html
http://madamenoire.com/336875/celebs-whove-fathered-love-children/
http://metro.co.uk/2013/08/05/top-10-celebrity-love-child-scandals-after-simon-cowell-and-lauren-silverman-are-revealed-to-be-welcoming-a-child-other-celebs-with-babies-include-jude-law-liam-gallagher-and-elizabeth-hurley-3911528/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2443053/After-Frank-Sinatras-secret-son-revealed-meet-love-children-daddys-doubles.html
http://www.businessinsider.com/celebrities-with-love-children-2012-9?op=1 
http://abcnews.go.com/blogs/entertainment/2011/12/secret-children-of-hollywood-clark-gables-daughter-dies/
http://www.celebzen.com/15-celebrities-who-have-a-secret-love-child/1/ 
Articolul urmator
Incendiu la Spitalul de Copii din Galați. Sute de pacienți au fost evacuați, inclusiv mame cu copii
Incendiu la Spitalul de Copii din Galați. Sute de pacienți au fost evacuați, inclusiv mame cu copii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    5 moduri în care îți poți amenaja grădina cu flori și piatră
    5 moduri în care îți poți amenaja grădina cu flori și piatră

    Vrei să îți amenajezi grădina, dar duci lipsă de inspirație? Îți prezentăm câteva idei ușor de pus în practică prin care îți poți decora grădina cu...

    Pe patul de moarte tatăl meu m-a rugat să am grijă de copiii lui din flori despre care nu știam nimic
    Pe patul de moarte tatăl meu m-a rugat să am grijă de copiii lui din flori despre care nu știam nimic

    Relația tată-fiică este adesea cu totul specială, de aceea nu sunt puține cazurile în care fetele pur și simplu își adoră tații. În ciuda unei relații...

    Top 10 cele mai frumoase flori din lume
    Top 10 cele mai frumoase flori din lume

    Florile ne farmecă mereu privirea și ne fac să simțim din plin ce înseamnă frumosul. Iată de ce ni le dorim cât mai mult în preajma noastră și probabil nici nu...

    Refuz să primesc în casa mea copilul din flori al soțului meu
    Refuz să primesc în casa mea copilul din flori al soțului meu

    Să ne imaginăm că te afli într-o căsnicie fericită și afli că soțul tău te-a înșelat. Îl iubești la nebunie, așa că îl ierți. Apoi descoperi că are și...

    Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta
    Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta

    Printre cele mai apreciate cadouri de Ziua Îndrăgostiților se află și florile. Pentru o surpriză reușită, acestea trebuie să reflecte nu doar preferințele celei care le va...

    Plante ocrotite de lege în România: cele mai frumoase 18 flori rare
    Plante ocrotite de lege în România: cele mai frumoase 18 flori rare

    Plantele îndeplinesc simultan mai multe misiuni binefăcătoare nouă. Cele mai importante dintre acestea sunt de a produce oxigen și de a purifica aerul. De câțiva ani...

    Când sunt Floriile anul acesta? Iată cele mai frumoase nume inspirate de flori
    Când sunt Floriile anul acesta? Iată cele mai frumoase nume inspirate de flori

    În acest an, Floriile sunt pe data de 9 aprilie, cu o săptămână înainte de Paștele ortodox. Floriile nu au niciodată o dată fixă, dar se știe că sunt...

    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști
    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști

    Toți părinții își doresc că prichindeii lor să aibă succes în viață și să ajungă acolo unde își propun, atât pe plan personal, dar mai ales când...

    © 2024 Qbebe