Black Friday pe Libris.ro, Vegis.ro, EduClass.ro, SevenSins.ro, Acvatic Bebe Club

Black Friday pe Libris.ro, Vegis.ro, EduClass.ro, SevenSins.ro, Acvatic Bebe Club

Qbebe.ro

Reduceri incendiare de Black Friday la cele mai cunoscute branduri!

Vegis.ro - reduceri până la 90% la produse naturiste

Vegis.ro demarează campania de Black Friday 2019 pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, campania urmând să se încheie pe 16 noiembrie, ora 23.59.

Reducerile ajung la 90%, în campanie fiind reduse aproape 2000 de produse, peste 25% dintre produsele listate fiind incluse in promoție. De la suplimente și remedii, apicole, produse bio, alimente și până la cosmetice naturiste, în toate categoriile de pe site vor exista produse incluse în cea mai importantă campanie de reduceri din an. Nu lipsesc din reduceri nici produsele din top vânzări, precum Mierea de Manuka, uleiul de cocos, super-alimentele de la Niavis sau produsele alimentare bio.

Anul trecut produsele cu cele mai mari reduceri au fost epuizate într-un timp record iar anul acesta am alocat stocuri mult mai mari, inclusiv la produsele vedetă. De asemenea, am crescut capacitatea de procesare a comenzilor pentru a expedia cât mai rapid comenzile de Black Friday. Ne-am stabilit ca obiectiv să expediem 75% din comenzi în primele 24h -declară Mihai Bucuroiu, Director de Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

"Anul trecut Vegis.ro a înregistrat peste 1500 de comenzi în cadrul Black Friday, iar pentru anul acesta estimează o creștere de cel puțin 30% față de anul anterior. După investițiile realizate în 2018 în depozit, capacitatea de procesare a comenzilor a crescut, astfel că echipa Vegis.ro își propune să finalizeze expedierea comenzilor până luni, 18 noiembrie", a precizat Mihai Bucuroiu, Director dezvoltare si co-fondator Vegis.ro.

Black Friday ca la carte, pe Libris.ro: reduceri până la 95% la 190.000 cărti

În acest an, Libris.ro propune iubitorilor de lectură reduceri până la 95% la cărți în limba română și engleză.
Campania Black Friday Ca la Carte se desfășoară timp de 24h pe data de 15 noiembrie și este cel mai mare eveniment dedicat reducerilor la carte desfășurat pe Libris.ro.

Pe lângă stocurile pregătite de Libris.ro pentru Black Friday ca la carte, pentru o funcționare optimă a campaniei, librăria online Libris.ro a pregătit un landing page dedicat unde vizitatorii pot descoperi reducerile, asistență tehnică non-stop în perioada campaniei și servere dedicate. De asemenea, echipa Libris va expedia comenzile în maximum 3 zile, astfel încât clienții să se poată bucura de lectură cât mai rapid.

"Pentru acest an, estimăm o creștere de 25-30% față de 2018, având in vedere atât stocurile extinse pregătite, cât și faptul că aplicăm reduceri consistente cărților din top vânzări și celor mai căutate volume ale momentului din categoriile beletristică, carte pentru copii și dezvoltare personală", declară Laura Țeposu, Director Dezvoltare și co-Fondator Libris.ro.

Educlass.ro - Jucării educative cu reduceri până la 70%

Pe EduClass.ro Black Friday începe în seara de 14 noiembrie și durează până duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% și sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe față de anul anterior.
Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate și educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate și explorare, precum și jucării de exterior: biciclete, căsuțe de copii, mașinuțe electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri și pentru gama de produse de puericultură (pompe de sân, sterilizatoare UV, etc) și accesorii pentru bebeluș.

"Black Friday este o ocazie foarte bună pentru toți cei care încep din timp cumpărăturile de cadouri pentru copii și care sunt orientați către alegerea unor jucării educative, care dezvoltă abilitățile cognitive și sociale ale celor mici. Întreaga noastră echipă va fi activă în weekend-ul cu Black Friday, pentru a asigura expedierea rapidă a comenzilor", Anca Leibovici, Director Vânzări EduClass.ro.

SevenSins.ro: reduceri picante la lenjerie și costume de baie, de Black Friday

Pe SevenSins.ro, Black Friday se desfășoară toată luna noiembrie, cu reduceri până la 60% la seturi de lenjerie, pijamale, corsete, body-uri si alte piese de lenjerie intimă, în timp ce costumele de baie beneficiaza de reduceri de 50%.

Aproape 70% dintre produsele de pe site beneficiază de reduceri, iar comenzile sunt livrate în 48- 72 ore de la plasarea comenzilor.

Anul trecut cele mai căutate produse au fost seturile de lenjerie intimă, costumele de baie, body-urile, chemise-urile și corsetele. "De altfel, un sondaj SevenSins.ro a arătat că femeile și bărbații au aceleași preferințe în materie de lenjerie intimă. Datele acestuia arată că topul este condus de seturile de lenjerie intimă, alese de 41% dintre femei și 30% dintre bărbați. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei și 22% dintre bărbați, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv 13% dintre bărbați", Cristina Vasile, Fondator SevenSins.ro.

Acvatic Bebe Club: reduceri la educație…acvatică

Nu doar magazinele online fac anul acesta reduceri consistente cu ocazia Black Friday. Clubul de înot pentru bebeluși Acvatic Bebe Club oferă luna noiembrie reduceri de 30% la abonamente cu lecții de educație acvatică pentru bebeluși și copii mici.

"Anul acesta este prima dată când demarăm o campanie de Black Friday pentru toti cei care doresc sa ofere un cadou inedit copilului lor sau cuiva drag lor . Vrem să încurajăm părinții să aducă bebelușii la lecții de înot, pentru a le oferi acces la siguranța acvatică, dar și multitudinea beneficiilor pe care înotul le are asupra sănătății -abilități motrice și de coordonare, echilibrarea apetitului și a somnului întărirea sistemului imunitar", Carmen Dumitru, Fondator Acvatic Bebe Club.

Articolul urmator
„A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie
„A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Când începe bebe să zâmbească?
    Când începe bebe să zâmbească?

    Zâmbetul unui bebeluș ar putea topi inima oricui. Uite de la ce vârstă bebe începe să îți încânte privirea cu zâmbetul său.

    Cel mai important minut pentru bebe din rutina de dinainte de culcare
    Cel mai important minut pentru bebe din rutina de dinainte de culcare

    Știai că un singur minut poate face diferența în rutina de dinainte de culcare? Află mai multe, parcurgând articolul de mai jos.

    Bebe nu doarme? Cea mai comună greșeală pe care o face majoritatea părinților
    Bebe nu doarme? Cea mai comună greșeală pe care o face majoritatea părinților

    Atunci când bebelușul nu doarme, părinții sunt dispuși să încerce orice metodă pentru a schimba asta. Însă, uneori, nu e nevoie de vreo metodă specială, ci doar de...

    Ține răceala departe de bebe în sezonul rece! Măsuri de prevenție
    Ține răceala departe de bebe în sezonul rece! Măsuri de prevenție

    Ca părinți, ne temem adesea să nu fim mult prea protectori, să nu îl închidem pe bebe într-o închisoare de sticlă, minimizându-i astfel expunerea necesară...

    De ce scoate bebe limba des?
    De ce scoate bebe limba des?

    Printre gesturile pe care le poți sesiza de multe ori la copilul tău în primul său an de viață se regăsește și acesta: scoate limba des. În general, nu este cazul să...

    Bebe la modă: C&A îți prezintă preferințele vestimentare ale acestui an
    Bebe la modă: C&A îți prezintă preferințele vestimentare ale acestui an

    Ținem cont de tendințe atunci când vine vorba de haine pentru bebeluși? Bineînțeles, dar cu o singură condiție: când vine vorba de haine la modă pentru bebelușul...

    Bebe a ajuns acasă! 5 produse care îți vor fi de mare ajutor în prima lui etapă de viață
    Bebe a ajuns acasă! 5 produse care îți vor fi de mare ajutor în prima lui etapă de viață

    Pe măsură ce întâlnirea cu bebelușul se apropie, este momentul să te gândești la primele cumpărături pentru acesta. Te avertizăm încă de pe acum: vei fi...

    Sunt ca o văcuță! Iată cât lapte produce sânul drept, în timp ce bebe suge la cel stâng
    Sunt ca o văcuță! Iată cât lapte produce sânul drept, în timp ce bebe suge la cel stâng

    Printre provocările pe care mămicile le au de înfruntat în perioada de alăptare se regăsește și aceasta: să se confrunte cu disconfortul produs de scurgerile de lapte sau...

    © 2024 Qbebe