Ce mărturisiri a făcut Cabral despre relația cu tatăl lui. "Tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani"

Ce mărturisiri a făcut Cabral despre relația cu tatăl lui. "Tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani"

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Atât pe blogul său, cât și în cadrul mai multor interviuri acordate de-a lungul timpului, vedeta a venit cu detalii despre familia sa. Printre detaliile pe care le-a oferit se numără și cele care țin de părinții săi, inclusiv despre tatăl său biologic, Alexandre Ibacka-Dzabana. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi ce a dezvăluit Cabral atât despre acesta, cât și despre tatăl său vitreg. 

A dezvăluit când și-a cunoscut pentru prima dată tatăl biologic

Într-un interviu pentru „Viva!”, Cabral a povestit că părinții lui s-au cunoscut în București, în perioada în care mama lui, Argentina, era studentă. Cel care avea să-i devină tată, Alexandre Ibacka-Dzabana, originar din Congo, era student la Facultatea de Medicină. Ulterior, pe când Cabral avea două săptămâni, Alexandre a plecat de lângă Argentina. A revenit în țară când fiul său avea 13 ani și atunci și-a exprimat dorința de a-l lua pe acesta în Congo. Adolescentul a refuzat, iar tatăl a plecat iar:

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus...”

fotografie veche cu Cabral si cu mama lui, Argentina

Și-a revăzut tatăl când avea 30 de ani

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță” pentru a vorbi despre noua emisiune pe care o va prezenta, „Săriți de pe fix!”, Cabral a spus că a vorbit pentru prima dată la telefon cu tatăl său biologic pe când avea vârsta de 26 de ani. Peste câțiva ani, când a fost la Paris cu fiica lui cea mare, Inoke, l-a văzut atât pe Alexandre Ibacka, cât și pe ceilalți copii ai acestuia, care locuiau atât în Congo, cât și în Europa și Canada.

Iată ce a declarat la emisiunea menționată: „La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat. El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total (...)” 

A vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său biologic

Stând de vorbă acum câțiva ani cu ziarul „Adevărul”, cunoscutul prezentator de televiziune a insistat asupra ideii că nu își urăște tatăl natural. De asemenea, a adăugat faptul că, în ciuda faptului că acesta l-a părăsit, a reușit să aibă o copilărie frumoasă, care l-a ajutat să se formeze: „Nu am de ce să-l iert. E decizia lui, viaţa lui, eu am viaţa mea, treburile mele. Eu cred că nimeni nu este dator să facă nimic, fiecare face ce îl taie capul şi, la un moment dat, vom fi judecaţi pentru asta...Eu consider că este o poveste încheiată, eu am avut o copilărie foarte frumoasă, am avut mamă, am avut tată, am avut soră, am avut prieteni... Până la urmă, toate lucrurile care mi s-au întâmplat m-au făcut să fiu aşa cum sunt”.

Cabral in costum national, la o serbare din copilarie

În cadrul aceluiași interviu, Cabral a ținut să amintească faptul că fiica lui cea mare l-a cunoscut pe Alexandre Ibacka și a dat detalii despre ce s-a întâmplat la una dintre întâlnirile lui Inoke cu bunicul ei: „Fiică-mea este obişnuită să răspundă, că aşa am obişnuit-o şi încurajat-o eu, când ei i se spune ceva şi ea ştie că acel lucru nu e corect, ea este datoare să spună, că aşa a fost crescută, că nu este bine, nu este corect. În momentul în care Alexandre i-a zis să facă aia şi ea i-a zis că nu-i bine şi că nu face, el repede, că o spune lui taică-său. „Păi, spune-mă, că o să râdă de tine...”

A explicat de ce nu a simțit lipsa tatălui său natural

În emisiunea „La Măruță”, îndrăgitul prezentator a venit cu explicații legate de faptul că nu a simțit lipsa tatălui său biologic pe parcursul copilăriei: „...Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea(...) S-a întâmplat și așa a decurs viața. (...)”

Anterior, în interviul pentru „Adevărul”, povestise că mama sa îl crescuse singură până la 6 ani, iar după aceea în viața lor a intrat Mircea Boldea: „Am crescut doar până la şase ani fără un părinte, după aceea mama s-a recăsătorit cu un băiat foarte mişto (Mircea Boldea – n.red.), care m-a crescut la fel de bine pe cât aş vrea şi eu să o cresc pe fiica mea.. sunt, în continuare, foarte apropiat de el. El e tatăl meu”.

În plus, într-o intervenție de pe blogul său, în care a explicat că și tații vitregi merită să fie considerați „tați”, Cabral a mărturisit că el însuși a fost crescut de un tată vitreg și că se consideră „norocos” din acest motiv: „Ia aminte în puține cuvinte, tată vitreg: cu toată modestia cu care te învârti în lume, chiar dacă în ADN-ul lui nu e trecut ADN-ul tău… dacă ce faci tu este demn de un tată, pe frunte ți-e scris TATĂ. Nu vitreg, nu altceva… ci TATĂ. Și-ți spun asta sigur… mama cu un vitreg m-a crescut. Și chiar dacă e contraintuitiv… mă simt norocos pentru asta”.

Cabral fericit alaturi de mama lui, de sora lui si de tatal vitreg, Mircea Boldea

Mircea Boldea practică artele marțiale încă din anul 1971, este absolvent al „Școlii Naționale de Formare și Perfecționare a Antrenorilor” și a fost vicepreședinte al „Federației Române de Arte Marțiale de Contact”. El este cel care i-a insuflat lui Cabral pasiunea pentru kickbox. 

Tatăl său biologic a petrecut câteva luni într-o închisoare din Congo

Alexandre Ibacka-Dzabana este medic, dar a fost și președinte al „Platformei Congoleze”, un ONG ce luptă pentru o societate democratică și pentru respectarea Drepturilor Omului. În martie 2021, a fost reținut de autoritățile din țara sa natală cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale, când a fost reales în funcție Denis Sassou Nguesso. Alexandra Ibacka fost arestat și a petrecut câteva luni în închisoare. 

Tatăl lui Cabral a fost eliberat pe cauțiune, iar după ce a fost închis s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Imediat după eliberare a fost internat într-o clinică din Brazzaville.

Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?

Surse foto: facebook.com/cabralibacka/, instagram.com/cabralibacka/, youtube.com

Surse articol: cabral.ro, bzi.ro, adevarul.ro, fanatik.ro, libertatea.ro, protv.ro, spectacola.ro, viva.ro, wowbiz.ro

Articolul urmator
Scrisori vechi dezvaluie relatia scandaloasa dintre un tar si amanta lui de 16 ani
Scrisori vechi dezvaluie relatia scandaloasa dintre un tar si amanta lui de 16 ani

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"
  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"

  Cunoscuţi pentru relaţia lor tumultoasă, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat ultima dată în urmă cu 5 ani. Conflictul dintre cei doi s-a agravat după ce...

  Nu am vrut să-mi rănesc copiii prin divorțul de tatăl lor, dar a trebuit să o fac. Pentru ei
  Nu am vrut să-mi rănesc copiii prin divorțul de tatăl lor, dar a trebuit să o fac. Pentru ei

  Divorțul este o provocare în viața oricui, dar când ești părinte lucrurile devin mai complicate. Astfel, pentru copil, separarea părinților este resimțită ca o pierdere...

  Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea
  Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea

  Chiar dacă faci tot posibilul ca micuțul tău să meargă la toaletă înainte să plecați de acasă, lucruri neprevăzute pot surveni oricând. Spre exemplu, nu este exclus să...

  Momentul acela când copilul meu a făcut treaba mare în piscina la o petrecere
  Momentul acela când copilul meu a făcut treaba mare în piscina la o petrecere

  Petrecerea a început cu fiica mea de cinci ani alergând prin fața mea, făcându-le în același timp cu mână tuturor celor prezenți. Am privit-o cum a sărit...

  Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut Cristina Bălan, la nouă ani de la prima naștere. „Am fost acuzată că am născut copii defecți”
  Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut Cristina Bălan, la nouă ani de la prima naștere. „Am fost acuzată că am născut copii defecți”

  În anul 2013, Cristina Bălan, fostă membră a trupei Impact, devenea pentru prima dată mamă de gemeni, care ulterior au fost diagnosticați cu sindromul Down. Artista a recunoscut...

  George Burcea a lipsit de la ziua fetiţei lui. Ce a făcut Andreea Bălan
  George Burcea a lipsit de la ziua fetiţei lui. Ce a făcut Andreea Bălan

  Actorul nu a fost prezent la petrecerea dată cu ocazia aniversării fiicei sale mai mari, Ella. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum a ales Andreea Bălan să-şi...

  „Surpriza” de care a avut parte o femeie când a aflat că partenerul ei de 26 de ani încă doarme în pat cu mama lui
  „Surpriza” de care a avut parte o femeie când a aflat că partenerul ei de 26 de ani încă doarme în pat cu mama lui

  O femeie de peste hotare a avut parte de o veste total neașteptată de la iubitul ei. A aflat că acesta încă doarme în pat cu mama lui. Bărbatul are 26 de ani.

  10 lucruri pe care le-am facut la primul copil, dar la care am renunțat când l-am avut pe al doilea
  10 lucruri pe care le-am facut la primul copil, dar la care am renunțat când l-am avut pe al doilea

  Atunci când devii mamă prima dată, este normal să faci mai mult decât trebuie. Nu știi la ce să te aștepți decât din teorie, totul se schimbă și poate fi...

  © 2023 Qbebe