Crosul HOSPICE Casa Sperantei, editia a 3-a

Vino sâmbãtã, 9 iulie sã te premiem! Adu cu tine un prieten! Aleargã pentru cineva drag care se luptã cu durerea sau în memoria cuiva drag pe care îl porți în suflet! Vino la start cu o fotografie sau un mesaj pentru persoana cãreia îi dedici alergarea. Poate fi cineva drag care se lupta cu boala, cu durerea sau pe care îl/o porți în suflet, un erou în viațã sau care nu mai este dar te mobilzeazã, te motiveazã în fiecare zi.

CROSUL „Aleargã TU pentru Ei!"

Este dedicat bolnavilor incurabili pacienți HOSPICE Casa Speranței și invitã la start copii si adulți, alergãtori amatori și chiar începãtori dar nu îi exclude nici pe profesioniști, chiar dacã aceștia pot primi doar diplome.

Daca în anii trecuți crosul a atras 150 de alergãtori speram ca în acest an sã dublãm numarul de participanți fiindcã fiecare înscris este încurajat sã înscrie încã un prieten. In 2011 sunt alãturi de noi cãțiva prieteni dragi pe care suntem onorați sã vi-i prezentãm și sã-i lãsãm sã vã împãrtãșeascã experiențe extraordinare pânã pe 9 iulie, și chiar și dupã aceea fiindcã sigur veți fi dornici!

Crosul se desfãșoarã în Brașov, în parcul Nicolae Titulescu (vis-a-vis de Hotel Aro Palace). Distanțele de alergat sunt de: 470 m pentru copiii pânã la 11 ani, 2 km pentru 11-18 ani si 4,3 km pentru alergãtorii peste 18 ani. Pentru a oferi o șansã în plus celor care considerã cã nu pot alerga 4, 3km invitãm la start și echipe: ștafetã 2 persoane (peste 18 ani) și familii de 3 persoane. Alergãtorii la cursa familiilor vor avea libertatea sã decidã cum aleargã cei 2 km: toți împreunã, fiecare pe rând sau câte doi și sunt încurajați sã-și creeze și sã se facã remarcați prin "uniforma familiei" sau prin „blazonul familiei", mai ales dacã acesta face referire la o persoana dragã.

Fondurile colectate la acest eveniment vor contribui la alinarea suferinței celor 1700 de copii și adulți cu cancer și alte boli incurabile care beneficiazã gratuit de îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Organizatori: Fundația HOSPICE Casa Speranței, Primãria Municipiului Brașov, Directia Sport și Tineret Brașov, în parteneriat cu Asociatia Bucharest Running Club.

Crosul constituie un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 9 octombrie 2011. HOSPICE Casa Speranței este onoratã sã fie cauza caritabilã asociatã maratonului, încã din 2009.

Sprijinul mass media și al tuturor susținãtorilor noștri este esențial pentru reușita evenimentului. Toți cei care doresc sã ne ajute pot solicita materiale de promovare în format digital (comunicat, macheta, ebanner, clip) la cros@hospice.ro.

Fundația HOSPICE Casa Speranței aleargã de 19 ani!

De 19 ani Fundația HOSPICE Casa Speranței îngrijește adulți cu cancer și copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformații congenitale.

Anual îngrijim 1.700 de bolnavi incurabili.

Pentru cei care se confruntã direct cu durerea și acceptarea unui diagnostic de boalã incurabilã, îngrijirea oferitã de HOSPICE Casa Speranței reprezintã șansa de a continua sã se bucure de viațã, de familie, de prieteni, puterea de a zâmbi.
Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezintã soluția de a face fațã unei situații foarte solicitante și de a simți cã poate fi de ajutor pentru cel drag aflat în suferințã și îl poate vedea trãind în demnitate, fãrã durere.

Noi, echipa HOSPICE simțim zi de zi cã efortul de  a aduce în viața acestor copii și adulți bucurii, liniște și normalitate, ne face oameni. Ei sunt eroii noștri care se luptã cu durerea, iar noi luptãm alãturi de ei.

Ca sã fim mai puternici, ca sã putem rãmâne alãturi de ei, implicã-te!
Ajutã-ne sã oferim gratuit îngrijirea de care au atât de mare nevoie.

Primul scaun auto din lume care se transformă în cărucior la Baby Boom Show – ediția de toamnă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Copiii de la Casa Speranței nu pot merge la școală. Dar școala a venit la ei prin BIC
  Copiii de la Casa Speranței nu pot merge la școală. Dar școala a venit la ei prin BIC

  Pentru majoritatea copiilor, septembrie reprezintă luna neagră din calendar. De ce? Pentru că începe școala. Din nou teme, teste și ședințe cu părinții. Plictisitor și chiar...

  Ciocolata de casa din doua ingrediente
  Ciocolata de casa din doua ingrediente

  Ciocolata de casă este desertul pe care oricine din familie îl va adora. Mai mult, poate fi preparată foarte rapid printr-o activitate de familie, care să implice și copilul și...

  Ciocolată caldă de casă
  Ciocolată caldă de casă

  Este imposibil să nu asociem iarna cu una dintre băuturile pe care le preferă și Moș Crăciun: ciocolata caldă. O poți prepara cu ușurință acasă și îi poți răsfăța pe...

  5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!
  5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!

  asa ta, dar si biroul, ar trebui sa fie locuri sigure, in care sa te simti confortabil si in care sa iti manifesti creativitatea la cote inalte. Aceste lucruri sunt extrem de importante...

  Cum să prepari vegeta în casă?
  Cum să prepari vegeta în casă?

  Sunt foarte puțini, spre deloc, aceia care nu au folosit măcar o dată vegeta în mâncare. Cum este binecunoscut, lucrurile făcute în casă sunt și cele mai delicioase...

  um sa scapi de insectele enervante din casa
  um sa scapi de insectele enervante din casa

  Neplacutele insecte care se aciuaza pe langa casa noastra pot fi o sursa considerabila de stress. Degeaba iti aranjezi locuinta visurilor tale, indiferent cat e ea de mare, mica, la bloc sau...

  Cum sa faci sex ca-n vacanta in propria casa
  Cum sa faci sex ca-n vacanta in propria casa

  Toata lumea stie ca partidele de sex din timpul vacantei sunt mai reusite decat cele de acasa. Explicatia este simpla: locuri noi, stimuli noi, esti relaxat, departe de grijile cotidiene si...

  © 2019 Qbebe