O fetiță dispărută a fost găsită după 40 de ani. Ce poveste incredibilă!

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Situații în care familii întregi au dispărut fără urmă nu au lipsit în ultimele decenii, iar în anumite cazuri investigațiile au scos adevărul la lumină. Un exemplu în acest sens este și cazul lui Holly Marie din SUA, ai cărei părinți au fost uciși în urmă cu peste 40 de ani, iar de ea nimeni nu a știut nimic până de curând. Parcurge articolul de mai jos pentru a afla cum o familie s-a putut reuni după zeci de ani!

Un cuplu și fiica lor au dispărut fără urmă acum mai bine de 40 de ani

Donna Casasanta a povestit, pentru „Houston Chronicle”, că în urmă cu peste 40 de ani, fiul ei, Harold Dean Clouse, s-a mutat din New Smyrna (Florida) în Texas. Acesta era căsătorit cu Tina Linn și aveau o fiică, Holly Marie. La un moment dat, mama nu a mai avut nicio veste din partea lui Harold Dean.

Tina Linn si Harold Dean Clouse alaturi de fiica lui Holly Marie

La câteva luni de la dispariția cuplului, Donna Casasanta a primit un telefon din partea cuiva care i-a spus că avea mașina ei și îi ceruse bani ca să i-o înapoieze. Din informațiile furnizate de Procurorul General din Texas, Ken Paxton, telefonul venise din partea unei femei, „Sora Susan”, care făcea parte dintr-un cult religios nomad, ce călătorea prin SUA. Membrii acestuia umblau desculți, purtau haine albe, bărbații și femeile trăiau separat, erau vegetarieni și nu acceptau să poarte sau să utilizeze obiecte din piele. 

Pentru a-și recupera mașina, familia lui Harold Dean a acceptat să se întâlnească cu „Sora Susan”. Întâlnirea a avut loc la Daytona (Florida), iar trei femei din cultul religios nomad i-au explicat Donnei Casasanta că fiul ei se alăturase cultului, că renunțase la toate bunurile sale și că nu mai voia să aibă nicio legătură cu trecutul, cu familia lui. Brent Webster, prim-secretar al Procurorului General al Texasului, a precizat, pentru sursa citată, că s-a susținut faptul că acele femei ar fi intrat în custodia poliției, dar că nu există dovezi în acest sens. 

În spatele dispariției se afla de fapt o crimă

Familia lui Dean nu a mai știut nimic de el. În ianuarie 1981, un ciobănesc german din comitatul Harris (Texas) s-a întors la stăpânul său cu un fragment descompus dintr-un braț uman. Atunci poliția a început să efectueze cercetări în preajma orașului Houston. După aproximativ o săptămână, au fost găsite două cadavre: al unui bărbat, care fusese bătut, și al unei femei, ce fusese strangulată. La cinci ani de la dispariția fiului ei, Donna Casasanta a luat legătura cu „Administrația Securității Sociale” și cu „Armata Salvării”. Ambele instituții aveau o listă cu persoanele dispărute în fiecare an. Familiile lui Dean și ale Tinei credeau că aceștia făceau parte din cultul religios nomad și că rupseseră intenționat orice legătură cu rudele. 

În octombrie 2021, Donna Casasanta și ceilalți membri ai familiei au primit o veste tragică: unul dintre cadavrele găsite de polițiști în zona Wallisville Road era al lui Dean. Cu ajutorul testelor genetice, s-a aflat că celălalt cadavru era al Tinei Linn. Investigatorii au declarat că soții fuseseră uciși în decembrie 1980 sau în ianuarie 1981. Nu se știa nimic de fetița cuplului, Holly Marie. De aceea, după identificarea părinților ei, autoritățile au reluat investigațiile pentru a afla ce se întâmplase cu aceasta.

Fetița cuplului ucis a fost găsită 

Cazul a intrat în atenția Procurorului General al Texasului. Investigatorii au reușit să o găsească pe Holly Marie. Aceasta are 42 de ani, locuiește în Oklahoma, este căsătorită și are cinci copii.

Holly Marie, fetita disparuta acum 40 de ani, a fost gasita si tine in mana o poza cu ea si cu parintii ei decedati

Brent Webster a anunțat că Holly Marie fusese adoptată și, din datele avute la dispoziție, fetița ar fi fost lăsată într-o biserică din Arizona de femeile ce făceau parte din cultul religios menționat anterior. Webster a adăugat că familia care a crescut-o pe Holly nu este suspectă în acest caz.

Una dintre mătușile lui Holly, Cheryl Clouse, a dezvăluit, pentru „abc NEWS”, cât de fericită este că fata trăiește și că a găsit-o: „Este o adevărată binecuvântare să văd că este bine și că are o viață bună. De acum înainte familia va fi în sfârșit liniștită.” Cealaltă mătușă, Sherry Linn Green, a ținut să spună că: „Am visat că sora mea, Tina, se rostogolea și se juca pe podea cu Holly, așa cum le-am văzut de mai multe ori înainte să se mute în Texas. Cred că acum Tina se poate odihni în pace, după ce Holly a putut în sfârșit să-și revadă familia.”

Până acum, Holly Marie și-a văzut rudele prin întâlniri online, urmând să se întâlnească și față în față. În investigațiile pentru acest caz s-au implicat instituții din mai multe state (Texas, Arizona și Florida), inclusiv „Centrul Național pentru Copiii Dispăruți și Exploatați.” Cercetările vor continua pentru a se afla mai multe detalii despre uciderea soților Tina Linn și Harold Dean Clouse, dar și despre persoanele care au dus-o pe Holly în Oklahoma. 

Surse foto:

Surse articol: abcnews.go.com, houstonchronicle.com, nypost.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Dana Rogoz și-a botezat fetița de 3 luni! Imagini de poveste de la fericitul eveniment
  Dana Rogoz și-a botezat fetița de 3 luni! Imagini de poveste de la fericitul eveniment

  Weekend-ul care tocmai a trecut, a fost unul special pentru Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi și-au creștinat fetița de doar trei luni, iar petrecerea de botez a avut loc...

  Irina Columbeanu, de 2 ani dispărută în SUA. Unde a dus-o Monica Gabor, cât mai departe de tatăl ei
  Irina Columbeanu, de 2 ani dispărută în SUA. Unde a dus-o Monica Gabor, cât mai departe de tatăl ei

  Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu se află în prezent în SUA, alături de mama ei. Descoperă din articolul de mai jos unde locuiesc acestea şi cu ce se ocupă!

  Poveste de alaptare in public: ”Sânii au fost făcuți să hrănească bebeluși. Așa cum lingura ta a fost făcută să mănânci ciorba”
  Poveste de alaptare in public: ”Sânii au fost făcuți să hrănească bebeluși. Așa cum lingura ta a fost făcută să mănânci ciorba”

  Alăptarea în public încă mai este un subiect controversat. O demonstrează cu vârf și îndesat epoca Social Media, care oferă mamelor de pretutindeni ocazia să...

  Deea și Dinu Maxer și-au botezat fetița după 11 luni! Cum a fost petrecerea
  Deea și Dinu Maxer și-au botezat fetița după 11 luni! Cum a fost petrecerea

  Pandemia de coronavirus a reușit să le dea complet planurile peste cap soților Deea și Dinu Maxer, care au fost nevoiți să amâne botezul fetiței lor. Ei bine, după o lungă...

  Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, supranumită „cel mai frumos copil din România”. Are 17 ani și este de o frumusețe incredibilă!
  Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, supranumită „cel mai frumos copil din România”. Are 17 ani și este de o frumusețe incredibilă!

  Ingrid Vlasov este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria modei din România. Este cel de-al doilea designer român, după Venera Arapu, care a lansat o colecție...

  De ziua ei, o fetiţă de 4 ani a fost dată afară de la grădiniţă pentru că este obraznică
  De ziua ei, o fetiţă de 4 ani a fost dată afară de la grădiniţă pentru că este obraznică

  O fetiţă de 4 ani din Craiova a fost dată afară de la grădiniţă de ziua ei, pe motiv că este „un copil- problemă”. În prezent este în desfăşurare o...

  Caz șocant la o grădiniță din București. O fetiță de trei ani a fost agresată de educatoare
  Caz șocant la o grădiniță din București. O fetiță de trei ani a fost agresată de educatoare

  O mămică a rămas șocată atunci când și-a luat fetița de 3 ani de la grădiniță și a observat urme de zgârieturi pe gâtul ei. Educatoarea susține că micuța a...

  A fost furată din tren când era doar o copilă! Și-a regăsit părinții după 20 de ani
  A fost furată din tren când era doar o copilă! Și-a regăsit părinții după 20 de ani

  În afară de numeroase clipe grele, de provocări ce par imposibil de trecut, viața ne poate pune și în fața unor miracole. Așa s-a întâmplat și pentru un cuplu...

  © 2022 Qbebe