Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit

Presa internațională, cu ochii pe România. Cum descriu jurnaliștii ororile din Caracal

Presa internațională a fost scandalizată de tragediile petrecute în Caracal, motiv pentru care articolele nu încetează să apară. Iată ce se scrie despre caz!

Reuters, AP, Euronews și Toronto City News au scris că șeful Poliției Române a fost demis după cazul din municipiul județului Olt.
Șeful Poliției Române și alți doi șefi ai Poliției locale au fost demiși vineri, după ce oamenilor legii le-a luat 19 ore să intervină în cazul unei fete de 15 ani, răpită și ucisă de un individ de 65 de ani.

„Victima a sunat la 112 de trei ori pentru a cere ajutor, iar poliția a intervenit 19 ore mai târziu. Autoritățile au depus eforturi să localizeze sursa apelului și au așteptat după un mandat, deși din punct de vedere legal nu era necesar", găsim scris în Reuters.

"(...) În incintă, poliția ar fi descoperit rămășițe umane și bijuterii într-un butoi. Poliția suspectează că resturile ar aparține victimelor de 15 și 18 ani, ultima fiind data dispărută în aprilie. Legiștii urmează să stabilească proveninența exacta a rămășițelor", mai adaugă sursa menționată anterior.

ororile din Caracal

Associated Pess scrie de asemenea despre faptul că șeful Poliției Române a fost demis și nici Canada nu stă departe de aceste orori, Toronto City News menționând despre intervenția poliției la 19 ore după ce a fost alertată.

Din păcate, cazul ne-a lăsat pe toți cu o durere profundă în suflet, știind mai ales, înainte de toate, faptul că lucrurile s-ar fi putut petrece diferit.

Cele două fete din orașul Caracal pe nume Alexandra Mihaela Mâceșanu și Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 15, respectiv 18 ani eu dispărut fără urmă.

Victimele aveau un profil similar, ceea ce în ochii psihologilor îl conturează pe făptaș drept criminal în serie veritabil, ca urmare a faptului că își alegea victimele în mpd gândit și conștient, după un anumit tipar.

Făptașul - Gheorghe Dincă - este un bărbat în vârstă de 65 de ani. Polițiștii au ajuns la acesta în urma unui apel primit cu 3 zile în urmă de la una dintre fete, care anunța că este sechestrată. La fața locului, polițiștii au fost șocați să descopere o multitudine de fragmente umane, arse sau ascunse într-un butoi și în frigider.

La momentul actual, bărbatul a recunoscut faptele sale, iar fragmentele umane au fost identificate ca fiind ale celor două fete, fiind de asemenea descoperiți și dinți de factură umană, trei inele, un lănțișor și o bucată similară unei monturi de inel cu urme de ardere, conform declarației DIICOT. În mașina sa au fost descoperite bucăți din hainele fetelor, precum și fire de păr.

Bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, urmând ca sentința finală să fie dată în curând, iar cazul a fost preluat de DIICOT.

Surse: biziday.ro, stirileprotv.ro, reuters.com

 

Aur și argint pentru echipele României la Olimpiada Internațională de Informatică

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Înfiorător! O femeie a aflat dintr-un articol de presă că fiul ei a murit
  Înfiorător! O femeie a aflat dintr-un articol de presă că fiul ei a murit

  O mamă a aflat că fiul ei în vârstă de 11 ani a decedat după ce a văzut un articol apărut într-un ziar online.

  Cele 11 calitati ale femeii perfecte in ochii oricarui barbat
  Cele 11 calitati ale femeii perfecte in ochii oricarui barbat

  Formula femeii perfecte nu e prea greu de ghicit: sexy+haioasa+desteapta=aleasa inimii - sustine site-ul Menshealth.com. Doar ca cercetatorii zilelor noastre efectueaza studii dupa studii...

  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei
  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei

  Ei sunt cei mai frumoși bebeluși. Bebeluși de la care nu îți mai vine să-ți iei ochii, copii care mulțumită trăsăturilor deosebite, parcă desprinse din povești, au devenit...

  Ochii bebelușului: probleme și rezvolvări
  Ochii bebelușului: probleme și rezvolvări

  Ochii unui bebeluș sunt extrem de sensibili și pot cauza motive de îngrijorare unui proaspăt părinte. Îți explicăm în continuare care sunt cele mai des...

  De ce se umflă ochii la copii: cauze, tratament și prevenție
  De ce se umflă ochii la copii: cauze, tratament și prevenție

  Ochii la copii pot să se umfle din cauze diverse, începând de la bacterii și virusuri și terminând cu factori externi precum vânt sau alergeni. De multe ori se...

  Priviți ochii acestui copil: a tușit până a leșinat! Avertisment de la Dr. Mihai Craiu
  Priviți ochii acestui copil: a tușit până a leșinat! Avertisment de la Dr. Mihai Craiu

  Dr. Mihai Craiu lansează un nou avertisment pentru toți părinții, subliniind încă o dată cât este de important să ne vaccinăm copiii!

  Fulgerul captiv, simulatorul de cutremur și Omul invizibil la expoziția internațională de știință Interactive Science
  Fulgerul captiv, simulatorul de cutremur și Omul invizibil la expoziția internațională de știință Interactive Science

  Expoziția de știință Interactive Science, eveniment găzduit de AFI COTROCENI, și-a deschis porțile publicului bucureștean și va putea fi vizitată până pe 17 aprilie.

  © 2019 Qbebe