Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Prima editie Think Food: Sectorul public, privat si social vorbesc despre alimentatia la romani

Think Food este o platforma nou lansata de evenimente si informatii despre hrana si valentele acesteia: sanatate si nutritie, cultura si traditie, istorie si antropologie, viitor si digitalizare, mediu si economie.

Pentru prima data in Romania, peste 30 de speakeri se reunesc pentru a oferi o perspectiva actuala asupra alimentatiei, intr-o serie de evenimente organizate sub umbrela Think Food, de catre Point Public Affairs, agentia de comunicare strategica si public affairs din GMP Group. Evenimentul are loc pe 28-29 ianuarie, la Impact Hub Bucuresti.

„Think Food isi propune sa ne ajute sa intelegem cum se raporteaza romanii la hrana si aduce in atentie teme asupra carora e bine sa meditam: in ce masura ne determina alimentatia viitorul, de ce trebuie sa tina cont companiile din aceasta industrie, care sunt efectele asupra sanatatii, cum comunicam cu un consumator care are asteptari. Va invitam la un ospat de idei ca sa descoperim impreuna ce gandesc romanii, cat de constienti si cat de exigenti sunt", spune Liliana Munteanu, initiatorul proiectului si Head of Point Connections, business unit in cadrul Point Public Affairs.

Programul si invitatii celor doua zile de conferinte

Miercuri, 28 ianuarie - Think Food Industry
In prima zi a evenimentului, asociatii profesionale si companii din industria alimentara vor discuta cu autoritatile din domeniu si reprezentanti ai clasei politice despre nevoile noului consumator si politicile alimentare. Printre subiectele in dezbatere se afla: exigentele noului consumator care doreste proaspat, natural, fara adaosuri; strategiile de recastigare a increderii acestuia; vulnerabilitatile industriei; problemele certificarii sau relansarea consumului sustinuta de produsele interne.

Joi, 29 ianuarie - Think Food, Speak Food
Cea de-a doua zi, sustinuta de specialistii din GMP Group, este dedicata comunicarii in industria alimentara: Mihai Gongu, creative director GMP Advertising, Bogdan Nitu, director general Webstyler, Nadia Tataru, director general Itsy Bitsy, Ioana Manoiu managing partner GMP PR, Ana Maria Diceanu, Head of Crisis Communication GMP PR, si Laura Florea, managing partner Point Public Affairs. Vom afla ce presupune comunicarea in advertising si in digital, cum se gestioneaza crizele sau cum putem sa vindem ramanand onesti.

Itsy Bitsy, singurul post de radio pentru copii si parinti, va prezenta rezultatele studiului despre produsele alimentare considerate benefice pentru copii. Este primul studiu care pune in oglinda perspectiva celor care recomanda (medici, nutritionisti, educatori) versus perspectiva celor care cumpara, parintii.
Joi, 29 ianuarie - Think Food Inspiration
La final, Think Food va oferi publicului sau „mancare pentru minte" printr-o sesiune de discutii cu medici, nutritionisti, psihologi, care vor vorbi despre hrana din diferite perspective. Printre vorbitori se numara: Aurora Liiceanu, psiholog, Simona Tivadar, medic nutritionist, Pavel Chirila, medic si fondatorul Naturalia si al clinicii Nera, doctor Florin Ioan Balanica, consultant personal de sanatate, Willy Shuster, biogospodar, Monica Stroe, sociolog, Larisa Petrini, health coach, Cristina Mazilu, redactor-sef Good Food.
Mai multe detalii despre program si speakeri sunt disponibile pe www.thinkfood.ro.

Despre Point Public Affairs
Point Public Affairs este public affairs si agentia de comunicare strategica din GMP Group. A fost fondata in 2008 si are in prezent trei linii de business. Point Public Affairs ofera servicii de comunicare institutionala, lobbying, comunicare strategica si analize si cercetari de politici publice. Point Association Management ofera asociatiilor servicii complexe, de administratie, de reprezentare a intereselor si de comunicare. Point Connections reuneste partile interesate in dezbateri si campanii de comunicare pe subiectele fierbinti ale momentului.
Printre clientii Point se numara: Asociatia Nationala a Bauturilor Racoritoare ANBR, Romslot, Local American Working Group, Project Management Institute, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Telekom, Provident, Heineken, MSD, OMV Petrom, Amgen. Din GMP Group mai fac parte: GMP Advertising, WEBSTYLER, GMP PR, Chapter 4 si GO Studio.

Poneii și caii au fascinat publicul la prima ediție a Karpatia Pony Show!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Bebelușul Archie la prima ieșire în public: seamănă leit cu tatăl său, Prințul Harry
  Bebelușul Archie la prima ieșire în public: seamănă leit cu tatăl său, Prințul Harry

  Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a fost văzut recent în cadrul vizitei pe care aceștia o efectuează în Africa.

  4 greseli pe care parintii le fac cand le vorbesc copiilor despre sex
  4 greseli pe care parintii le fac cand le vorbesc copiilor despre sex

  Una dintre discutiile cele mai inspaimantatoare pentru parinti este cea despre sex. Sa le vorbesti copiilor despre sex poate fi stanjenitor si foarte inconfortabil. Cu toate aceastea, o...

  Un adolescent a orbit din cauza alimentației fast-food. Aici duc mofturile, spun medicii
  Un adolescent a orbit din cauza alimentației fast-food. Aici duc mofturile, spun medicii

  Cel puțin o dată în viață sigur ți-ai auzit copilul dorindu-și să mănânce mâncare fast-food și dacă ai reușit să ții sub control această dorință a lui,...

  Mâncarea de la fast food duce copiii la depresie, dezvăluie un studiu recent
  Mâncarea de la fast food duce copiii la depresie, dezvăluie un studiu recent

  Mâncarea fast-food nu e bună - știm deja cu toții. Lăsând la o parte faptul că este inamicul numărul 1 al dietei, ea afectează consumatorii și în plan emoțional,...

  Top 10 cele mai indicate „finger food” pentru bebelușul tău
  Top 10 cele mai indicate „finger food” pentru bebelușul tău

  Pe măsură ce bebelușul se dezvoltă, diversificarea hranei devine tot mai importantă. O modalitate prin care ne putem lansa în acest demers este și apelarea la „finger...

  Recomandări ANPC: la ce să fii atent când îți duci copilul la un fast-food
  Recomandări ANPC: la ce să fii atent când îți duci copilul la un fast-food

  Majoritatea părinților merg cu copilul la fast food, fie pentru a le fi servită masa rapid, fie la diverse aniversări specifice vârstei. Există totuși câteva lucruri pe...

  OMS avertizează: Coronavirusul este inamicul public nr.1, mai periculos decât terorismul
  OMS avertizează: Coronavirusul este inamicul public nr.1, mai periculos decât terorismul

  Șeful Organizației Mondiale a Sănătății a precizat recent că noul virus care s-a extins tot mai mult la nivel global, coronavirusul, reprezintă în momentul de față cea mai...

  © 2019 Qbebe