Se deschide Acuarela Bufet

Alexandra Ion

A doua sora a Acuarelei dupa Plastilina, Acuarela Bufet, isi deschide portile joi, pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe strada Gina Patrichi nr. 3. Dupa o degustare de iaurturi, turte romanesti si burgeri, Bufetul a pregatit pentru desert un set delicios Charlie Boy & Paolo Profeti.

Dupa doi ani de pregatiri culinare imaginare, Acuarela lanseaza Acuarela Bufet, o braserie si iaurterie cu mancare internationala reinterpretata in stil romanesc.

Bucataria, mult asteptata si de clienti, va prepara retete sanatoase, gustoase si cu un aport energetic consistent, numai bune pentru stilul de viata agitat in care toata lumea isi desfasoara viata.
Bufetul va fi deschis devreme (la ora 8) pentru ca micile trucuri gastronomice sa poata oferi aportul de vivacitate si energie pentru intreaga zi. Meniul va contine un ghid complet pentru un stil de viata alert, dar sanatos, cu mici delicii de iaurterie, clatitarie si all day breakfast si soup bar.
Amenajarea este semnata de Hello Menthol, agentia de brand engagement din micul grup din care fac parte si Plastilina, Acuarela (Polona) si Asociatia Imbold.
"Am gandit amenajarea celui de-al treilea spatiu plecand tot de la obiecte iesite din uz, dar incarcate de nostalgie si apropiate de copilaria multora dintre noi. Este tot un proiect de familie, incarcat cu obiecte personale insa, fata de ce am facut la Acuarela in Polona, marea diferenta apare in atmosfera mult mai aerisita in care patina timpului nu se simte atat de pregnant." - a declarat Alexu Toader, unul dintre actionarii Acuarela Bufet.

Dulapul bunicii, sticlele de lapte, de Cico si PepsiCola din copilarie, un aragaz din anii '60, o serie de lampi batranesti si o motocicleta comunista, toate au fost reciclate si fac acum parte din designul Bufetului.
Asa cum Acuarela Bistro este recunoscuta dupa umbrelele din Gradina, Acuarela Bufet va dezvalui Pièce de résistance, semnata de artistul Andrei Argaetic, in ziua lansarii.

In timp ce primele doua nivele gazduiesc Acuarela Bufet, mansarda a fost amenajata pentru un mini cluster creativ format din agentia de branding, o firma de avocatura, un studio de aplicatii iOS si o firma de comunicare si implementare web. Este un spatiu polivalent de relaxare si lucru cu un design informal, prietenos si creativ (un brainstorming room).
Bufetul va oferi alternative sanatoase de mic dejun, pranz si cina, se va deschide devreme cu specialitati de cafea si iaurturi sanatoase si se va inchide dupa ora 24, dupa ce seara a pregatit un meniu de cocktailuri si salate numai bune de inchis ziua.
In weekend-uri, Bufetul va inlocui mobilizarea tipica a zilelor lucratoare cu hotel breakfast si brunch-uri tematice, de la clatite olandeze la oladii rusesti, la combinatii de avocado si ciocolata sau mandarine si granola.

Program: 08:00 - 24:00

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Înger, îngerașul meu, rugăciunea ce deschide calea copiilor spre spiritualitate
  Înger, îngerașul meu, rugăciunea ce deschide calea copiilor spre spiritualitate

  Cea mai îndrăgită rugăciune a copiilor născuți în familiile creștine este Înger, îngerașul meu. Cu siguranță și tu ca părinte, ai rostit în timpul...

  Ministerul Educației anunță lista grădinițelor care vor rămâne deschise în timpul vacanței de primăvară
  Ministerul Educației anunță lista grădinițelor care vor rămâne deschise în timpul vacanței de primăvară

  Ministerul Educației a anunțat lista grădinițelor care vor rămâne deschise pe durata vacanței de primăvară, cu avizul direcțiilor de sănătate publică. Numărul acestora...

  Dr. Mihai Craiu: Este periculos să administrăm miere în mod obișnuit copiilor mici
  Dr. Mihai Craiu: Este periculos să administrăm miere în mod obișnuit copiilor mici

  O practică răspândită în răspândită în rândul părinților poate cauza daune severe sugarilor! Nu mai administrați miere sugarilor - Mihai Craiu...

  Cum atașezi corect la sân bebelușul când îl alăptezi
  Cum atașezi corect la sân bebelușul când îl alăptezi

  Atașarea corectă la sân va avea ca rezultat o alăptare confortabilă, o drenare bună a sânului și asigurarea unei alimentări bune de lapte, astfel încât copilul...

  Oferă-le copiilor experiențe! Sunt mai bune decât orice jucărie
  Oferă-le copiilor experiențe! Sunt mai bune decât orice jucărie

  Copilul tău nu are nevoie de obiecte - are nevoie de tine! Un nou studiu demonstrează că experiențele sunt cele care își lasă amprenta asupra copiilor, nicidecum obiectele...

  De ce te enervează sunetul făcut de o altă persoană care mănâncă
  De ce te enervează sunetul făcut de o altă persoană care mănâncă

  Parcă nimic nu este mai enervant decât să auzi pe cineva cum mănâncă un măr, o pară, un sandviș, chips-uri sau orice altceva care implică ronțăit și pelscait. Preferi...

  Colul uterin deschis: ce înseamnă și când să te îngrijorezi
  Colul uterin deschis: ce înseamnă și când să te îngrijorezi

  Colul uterin deschis prematur (insuficiența sau incompetența cervicală) este prezent la aproximativ 1-2% din sarcini. Apare, de regulă, în al doilea trimestru de sarcină și este...

  © 2022 Qbebe