Taticool te așteaptă la târgul pentru mămici și pitici, cu cele mai cool produse!

Taticool te așteaptă la târgul pentru mămici și pitici, cu cele mai cool produse!

Corina Naftanaila

În perioada 8-11 martie, la Romexpo, va avea loc Baby Boom Show, cel mai mare târg dedicat viitorilor părinți și copiilor. Dan Cruceru - cel mai cool tătic din online - te așteaptă la târg, la standul Taticool Shop, cu promoții exclusive acestui eveniment.

Și pentru că este indicat să facem cumpărările înainte ca bebe să apară, la standul Taticool Shop, te așteaptă dintre cele mai diverse produse, precum:

1. Cele mai bune cărucioare pentru copii din România - brandul Mutsy cu variantele Evo ( Evo 2in1, 3in1, sport ), I2 ( 2in1, 3in1, sport) și Sport Nexo.

- Gama EVO - Super confortabil atât pentru copil, cât și pentru părinți, foarte practic și ușor de folosit. Roțile frontale se răsucesc la 360°, ceea ce îi asigură manevrabilitate excelentă în locuri aglomerate. Evo poate fi folosit cu landou, cu scaun sport cu șezut extensibil, scoică Safe2go și scoică Cybex. Pliat, devine foarte compact, are un look elegant și este ușor de transportat datorită greutății reduse.

carucioare

- Gama I2 - La nivel internațional, a fost desemnat căruciorul anului 2014. Gama i2 conține landoul ultra-ușor de doar 3,4 kg. Scaunul i2 are o saltea moale, cu spumă cu memorie, care poate fi scoasă, pentru spălat, în doar câteva secunde. În plus, scaunul poate fi fixat pe cadru atât cu fața, cât și cu spatele către sensul de mers. Căruțul poate fi strâns, chiar și cu scaunul sport atașat, până la o formă extrem de compactă, ușor de depozitat până și în cele mai strâmte spații.

- Gama NEXO - Acest frățior al gamei iGO este un cărucior practic ce deține un spătar reglabil, un mâner ajustabil pe înălțime și o dimensiune redusă odată ce este pliat. Spătarul se poate lăsa total pe spate, iar suspensiile din roțile frontale asigură un confort optim copilului în timpul somnului. Gama Nexo se bucură de un design simplu, țesături moi și accente din piele organică maro. De asemenea, este foarte ușor de pliat și manevrat.

2. Cele mai fashion cărucioare pentru copii din România

- Colecția Cybex Birds of Paradise reprezintă declarația supremă a celor aflați tot timpul în pas cu moda. Inspirat din fascinantele culori ale pădurii amazoniene, designul este pur și simplu uluitor.

- Colecția Cybex Fashion Crystallized îmbină simbolismul enigmatic ale creaturilor mării din mitologia japoneză cu tehnologie la stadiu de artă, materiale de calitate și broderii ce îți vor lua ochii! Colecția Crystallized reprezintă declarația supremă a celor aflați tot timpul în pas cu moda.

- Colecția Cybex Priam Gold Wings by Jeremy Scott - Rolls Royce-ul cărucioarelor, imposibil de ignorat. Celebrul designer Jeremy Scott a creat Cybex Priam Gold Wings, cel mai exclusivist cărucior inventat vreodată. Designul este inspirat din puritatea fiecărui bebeluș apărut pe lume, o puritate pe care doar îngerii o mai au, la care a fost adăugată strălucirea plină de lux oferită de doar de cel mai prețios metal, aurul.

- Colecția CYBEX PRIAM Butterfly - Tonurile închise de lemn întâlnesc culorile din floră și faună, Ralph Lauren întâlnește înțelepciunea lui Hemingway. La colecția Butterfly, opusurile se atrag și îmbină ce au mai bun cele două lumi. Fluturii strălucitori se integrează perfect în peisajul de camuflaj și contrastează puternic cu nuanța dominantă a căruciorului.

- Colecția CYBEX PRIAM ANNA K - Masivul univers unde stelele, planetele și galaxiile se mișcă dincolo de spațiu și timp într-un dans fără sfârșit cu gravitația, este inspirația noului astru în fashion, Anna K, ce a creat NAVETA SPAȚIALĂ pentru colecția Fashion Cybex. Interacțiunea dintre delicatețe și putere, dintre relaxare și explorare se reflectă în noua ediție Fashion de la Cybex. Capsule intergalactice pentru prichindeii urbani, vânători de stele.

- Cybex Priam HERUVIMI by Jeremy Scott (pink și blue) - A treia colaborare Cybex x Jeremy Scott este numită "Heruvimi" și combină adaptări umoristice ale motivelor clasice cu o paletă de culori uimitoare. Jeremy a creat astfel un design urban ce transformă vitalitatea copilăriei într-o declarație de stil modern fără efort. Rezultatul? Un Cybex ce îți dă aripi.

3. Modele revoluționare de mobilier pentru copii de o calitate ridicată, smart și cu un design atrăgător, produse multifuncționale cu o garanție standard de 3 ani, pătuțuri din lemn masiv pliabile, pătuțuri Genius - cu triplă utilizare, pătuțuri 3in1.

scaun copii

4. Cele mai sigure scaune auto - pentru diverse grupe de vârstă; cu sistem de rotație la 360°, care face foarte facil accesul la copil; ușor de instalat în mașină;

5. Cele mai versatile scaune de masă și balansoare - perioada diversificării este o provocare atât pentru părinți cât și pentru cel mic. Un scaun perfect de masă este un scaun spațios, rezistent la zgârieturi și dotat cu o tavă pentru mâncare anti-alunecare dar și cu o tavă mai mică pentru joacă.

6. Espressor de lapte praf - Un gadget ce nu ar trebui să lipsească niciunui tătic cool! În doar câteva secunde te ajută să prepari biberonul, prin apăsarea unui singur buton. Formula Pro măsoară, în locul tău, apa și pudra de lapte praf, le amestecă la temperatura și consistența perfectă. Tot ce trebuie să faci este să setezi aparatul pe formula dorită și gata! Espressorul poate fi folosit cu aproape toate tipurile și mărcile de lapte praf.

7. Accesorii - huse de ploaie, umbrele de ploaie, umbrele de soare, genți pentru cărucior, coșuri pentru cumpărături, baby carriers, etc.

Produsele din cadrul magazinului online și fizic TaticoolShoop sunt recunoscute la nivel internațional și sunt dedicate atât părinților preocupați de confortul copiilor lor, cât și celor mai exigenți părinți. Produsele au un design revoluționar, un design care nu le lasă să treacă neobservate atunci când vă plimbați prin parc sau când vă vin prietenii în vizită.

În zilele de 8 și 9 martie ai acces gratuit la târg pe baza invitației online disponibilă pe www.babyboomshow.ro. Tarif bilet intrare în pavilionul A - 10 Ron.

 

Articolul urmator
Târgul de Crăciun de la București începe luna aceasta! Va avea un brad uriaș, patinoar și o roată panoramică!
Târgul de Crăciun de la București începe luna aceasta! Va avea un brad uriaș, patinoar și o roată panoramică!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds
    Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds

    S-au căsătorit în anul 2012, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. În plus, sunt părinți fericiți, având trei fiice (James- 7...

    Top 10 cele mai controversate poze cu mămici alăptând
    Top 10 cele mai controversate poze cu mămici alăptând

    Fie că este vorba despre imagini postate pe Social Media, fie că este vorba de poze realizate de fotografi sau despre diferite reclame pentru brand-uri celebre, mamele s-au dezvăluit din...

    7 semne că ești o mamă cool. Tu știi cum să fii COOL?
    7 semne că ești o mamă cool. Tu știi cum să fii COOL?

    Să fii o mamă cool presupune multe lucruri, dar una dintre cele mai importante calități ale tale ar trebui să fie următoarea: să poți îndeplini atât rolul de figură...

    De la 1 la 12: topul celor mai cool iubite din zodiac
    De la 1 la 12: topul celor mai cool iubite din zodiac

    Ce înseamnă de fapt să fii o iubită cool? Spre exemplu, anumite persoane consideră că o parteneră cool este cea care este curajoasă, independentă, dornică să-și urmeze...

    De ce mă bucur că nu am avut o mamă cool
    De ce mă bucur că nu am avut o mamă cool

    În această dimineață am dat peste ceva care m-a iritat. Era un articol despre „mamele cool” și despre cum mamele milenare fac ca maternitatea să pară distractivă....

    Fiica mea nu a venit la petrecerea de 16 ani pe care am organizat-o pentru ea. A preferat să meargă la tatăl ei cool
    Fiica mea nu a venit la petrecerea de 16 ani pe care am organizat-o pentru ea. A preferat să meargă la tatăl ei cool

    O mamă de peste hotare se simte dezamăgită deoarece fiica ei adolescentă nu a venit la petrecerea de ziua ei, pe care femeia a organizat-o pentru ea. Fata explică pe Reddit că de...

    20 de întrebări cool pe care sa le pui copilului in loc de ”Ce ai făcut azi?”
    20 de întrebări cool pe care sa le pui copilului in loc de ”Ce ai făcut azi?”

    Cea mai mare dorință a mea este să fiu capabilă să îmi fac copilul să înțeleagă cât de mult o iubesc, și că această iubire nu este condiționată de nimic din...

    5 ponturi pentru viitoarele mamici: Ce trebuie sa stii despre corpul tau ca sa ramai gravida mai usor
    5 ponturi pentru viitoarele mamici: Ce trebuie sa stii despre corpul tau ca sa ramai gravida mai usor

    Te gandesti sa devii mamica? Atunci probabil ca mintea iti zumzaie de preocupari legate de vitamine prenatale si teste de ovulatie. Exista insa multe alte lucruri pe care e bine sa le stii...

    © 2024 Qbebe