Bun venit Marie 2, cel mai intuitiv scaun auto pe care îl vei întâlni vreodată

Qbebe.ro

Elegant. Inteligent. Sigur.
Scaunul auto Marie 2 a fost premiat cu prestigiosul premiu iF Design 2020 pentru eleganța design-ului și experiența intuitivă de utilizare.

Cu Marie 2, Swandoo a vrut să ofere cea mai sigură opțiune posibilă, cu spatele la sensul de mers până la 18 kg/105 cm (approx. 4 ani) și ca o masură de siguranță extra, Marie 2 are integrat sistemul Child Direction Assistance. Sistemul Child Direction Control se asigură că cei mici vor continua să fie ținuți cu spatele la sensul de mers până la 15 luni, respectând astfel cerințele standardului i-Size.

Mai simplu spus, Marie 2 îl va menține pe micul pasager în siguranță și nu va permite utilizarea abuzivă, nepermițând copilului sub 76 cm să fie poziționat în sensul de mers al mașinii.

mama care pune copilul in scaun auto

Pregătește-te pentru noutăți

Statisticile arată că aproximativ 50 % din copiii transportați în scaune auto, nu sunt instalați corespunzător. Swandoo a mers mai departe și dincolo de standardele de siguranță, tocmai pentru a preveni o astfel de instalare greșită.

Noua generație a scaunului auto marca Swandoo, Marie 2, îmbunătățește modul de ajustare al centurilor atunci când instalezi copilul. Datorită acestui produs, chiar nu poți da greș.

Marie 2 permite 4 poziții de somn, atăt cu spatele la sensul de mers căt și cu fața la sensul de mers, pentru a fi siguri că cel mic este transportat în cele mai bune condiții posibile, în funcție de etapa de dezvoltare în care se află. Cel mai important lucru este de a asigura cea mai bună poziție de somn posibilă în raport cu bancheta maținii și ca poziția cea mai înclinată a scaunului este și cea mai bună din punct de vedere al siguranței, respectând cerințele standardului i-Size.

Pe lângă de poziția ergonomică de somn, Marie 2 oferă de asemenea siguranță 360° cu un insert detașabil din spumă cu memorie ce facilitează o poziție dreaptă pentru nou născuți de la 40 cm pentru un somn confortabil și un drum în siguranță liniștit.

Protecție sporită

Cu protecția laterală detașabilă “Side Impact Buddy” Marie 2 oferă o protecție superioară la impactul lateral. Side Impact Buddy poate fi atașat simplu pe partea laterală a scaunului în partea unde este portiera.
Pentru ca cei de la Swandoo sunt părinți și gândesc ca niște părinti, ei înțeleg că pe masură ce copilul crește, acesta are nevoi diferite. Din acest motiv Swandoo Marie 2 oferă rotație 360° din orice unghi, ușurând instalarea copilului în scaunul auto. Centurile pot fi prinse, când copilul nu este în scaun, în locurile speciale cu magneți.

Zilnic, trup și suflet în realizarea celor mai înalte standarde de siguranță pentru copilul tău

Tetiera cu spumă cu memorie poate fi ajustată pe 12 poziții reglând astfel și centurile automat, lucru ce oferă o siguranță și o potrivire perfectă a copilului în scaun, indiferent de stadiul de dezvoltare.
Toate produsele Swandoo sunt realizate din materiale de înaltă calitate, iar textilele utilizate la realizarea scaunului Marie 2 sunt detașabile și lavabile.

În urma cerințelor, Swandoo Marie 2 își face apariția într-o ediție limitată, ALL BLACK – Limited Edition, nuanță pe care o poți găsi pe site www.adinish.com și in Showroom-ul Adinish din strada Pictor George Demetrescu Mirea 18, din București.

Recunoscut pentru folosirea ultimelor tehnologii atunci când vine vorba despre siguranța auto a celei mai importante persoane din viața noastră, Swandoo este un brand care se implică zilnic trup și suflet în gândirea celei mai sigure și practice variante, mai ales că, în calitate de părinți, ei pot observa cu ușurință care sunt nevoile copiilor.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  3 criterii care te ajută să alegi cel mai bun scaun auto pentru cel mic
  3 criterii care te ajută să alegi cel mai bun scaun auto pentru cel mic

  Alegerea unui scaun auto pentru copilul tău nu este întotdeauna cea mai simplă misiune. Trebuie să ai în vedere câteva criterii importante atunci când cumperi un...

  Cel mai bun sfat de parenting pe care îl vei primi vreodată
  Cel mai bun sfat de parenting pe care îl vei primi vreodată

  Chiar atunci când credem că nu ne văd, ei observă totul. Chiar dacă ne închipuim că nu suntem părinți, îi creștem. Fiecare clipă din viața de părinte se...

  Cum alegem cel mai bun scaun auto pentru bebe si copii mici?
  Cum alegem cel mai bun scaun auto pentru bebe si copii mici?

  Pentru ca un copil sa calatoreasca in siguranta intr-un vehicul, este necesar sa se utilizeze intotdeauna un sistem de siguranta pentru acesta. Dar, atunci cand alegeti, este necesar sa se...

  8000 de dolari! Atât a cheltuit acest artist pe un scaun auto pentru fiica sa!
  8000 de dolari! Atât a cheltuit acest artist pe un scaun auto pentru fiica sa!

  Compozitorul şi rapper-ul american Offset i-a dăruit fiicei sale în vârstă de 2 ani un scaun auto scump. Vezi cum arată acesta!

  OptiGrill Elite - descoperă cel mai nou grătar intuitiv de la Tefal
  OptiGrill Elite - descoperă cel mai nou grătar intuitiv de la Tefal

  Barbeque block party? Good news! Tefal lansează OptiGrill Elite, grătarul electric de ultimă generație, care te ajută să prepari friptura ca un profesionist și să obții gustul...

  Ai încredere în intuiție! Alege Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la Krups
  Ai încredere în intuiție! Alege Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la Krups

  Unele dimineți sunt mai grele decât altele. De exemplu, cele de luni, în care ți-ai dori ca un simplu gest să îți surprindă fiecare gând. Ai încredere...

  9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"
  9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

  Tăticii-vedetă nu se lasă nici ei mai prejos când vine vorba să se străduiască să petreacă timp de calitate alături de copiii lor. Parcurge cu atenție articolul de mai jos...

  Mama este primul tău prieten și cel mai bun prieten pentru totdeauna
  Mama este primul tău prieten și cel mai bun prieten pentru totdeauna

  De foarte multe ori, din păcate, ajungem să nu conștientizăm valoarea pe care o au mamele în viața noastră. Adevărul este că mama este nu doar primul prieten, dar și cel mai...

  © 2022 Qbebe