Reportaj Qbebe: care este prețul corect pentru un cărucior 3 în 1

Irina Olteanu - Redactor Senior

Alegerea unui cărucior constituie o alegere dificilă pentru multe proaspete mămici, dată fiind gama largă care există la dispoziție pe piață. Pentru că ne place să fim informați și să te ajutăm să fii un părinte responsabil, am apelat la câteva grupuri online de mămici care au avut amabilitatea de a ne răspunde care consideră a fi prețul corect pentru un cărucior 3 în 1.

Ce preț consideră mămicile corect pentru un cărucior 3 în 1 - chestionar online

Andreea G: Eu am plătit pentru al meu între 800 și 900 de lei.

Andreea M: Dacă găsești unul la mâna a doua, poți plăti mai puțin de 1000 de lei. Însă în principiu costă de la 1000 lei în sus, chiar mai mult dacă conține toate accesoriile.

Alexandra: Depinde, prețurile încep în mod normal de la 1200 de lei și ajung chiar și peste 2000 de lei. Eu una am preferat să iau un cărucior 2 în 1 (landou și parte sport) cu 800 de lei.

Mihaela D: Prețurile variază în funcție de firmă și de model. Eu zic că poți găsi un cărucior 3 în 1 și la un preț mai accesibil 1000 lei, dar și la prețuri mai piperate. Eu una am ales un cărucior simplu și am plătit vreo 350-400 lei.

Livia: 330 de euro a costat al meu, însă l-am cumpărat din Spania.

Ana Maria: Eu am plătit pe un 3 în 1 370€. Mi se pare un preț cinstit ținând cont că este 3 în 1 și este produs de o marcă respectabilă.

Iuliana M: Depinde, fiecare variază după model și marcă, un cărucior 3 în 1 simplu, fără marcă costă 350/400 de euro, dar sunt și cele care costă 800/1.200 euro și tot așa.

Deea G: Am găsit la ofertă un cărucior 3 în 1 la 1000 Ron. Este micuț și rezistent. Consider că mai mult de 1500 Ron nu merită să investești! Landoul și scoica le folosești maxim 6 luni! Apoi pe modul sport îl folosești maxim 2 ani și aia e.

 Alexandra A: Eu am dat pe al meu 1400 de lei din Baby Merc și nu mi se pare mult.

Allexandra M: 1500 lei a costat căruciorul nostru.

Adriana S: 300-400€ mi se pare rezonabil.

Laura D: Eu am plătit pe un cărucior 3 în 1 suma de 1400 de lei de la Baby Merc.

Oana P: 1200 lei a costat căruciorul nostru.

Andreea J: Mai mult de 200-350€ nu consider că ar trebui să coste un astfel de cărucior.

Georgiana S: Al nostru a fost achiziționat cu 1600 ron de la un târg de bebeluși. Preț inițial 2100 ron.

Simona C: Am avut și noi în urmă cu câțiva ani cărucior 3 în 1, dar pentru că sunt o fire practică, am urmărit ca prețul său să reprezinte o treime din prețul celui mai scump model existent pe piață.

Simona M: 1000-1500 lei maxim, te gândești că scoica e minimum 200, căruciorul în sine minimum 500, landoul tot vreo 200 lei și încă 100 lei geanta și accesoriile adiacente căruciorului. Observ însă că majoritatea cunoștințelor mele au plătit vreo 3000 lei pe astfel de cărucioare în ideea că sunt mai de firmă, însă nu brandul face căruciorul, ci utilitatea lui. Și sunt multe, care deși sunt scumpe, nici măcar nu se pot plia pentru a intra în portbagajul mașinii.

Camelia G: Maxim 1000 lei. Landoul se foloseste foarte puțin. Eu am dat 750 lei. Cărucior pentru nou-născut, parte sport și landou. Mi s-a părut suficient. 

Tatiana C: Dacă ar fi după mine, nu mai mult de 400 lei. Nu merită banii, dar toți copiază prețurile. Și dacă au roțile mai nu știu cum, se ridică prețul cu 200-300 lei. Profită că știu că femeile se mândresc cu cărucioarele.

Concluzia noastră? În baza multitudinii de răspunsuri primite, putem spune că un preț cuprins între 600 și 2000 de lei este unul corect și există variante de calitate pentru toate buzunarele. Pentru a te scoate din impasul pe care îl poate cauza cumpărarea unui cărucior, îți sugerăm variante din care poți alege, accesibile și într-o gamă variată de culori.

1. Cărucior Baby Merc Junior plus

Căruciorul "JUNIOR Plus" față de căruciorul "JUNIOR" are în plus roți pivotante - care se pot și fixa - ce oferă o manevrabilitate mai ușoară. Este un cărucior 2 in 1 care se poate folosi de la naștere până la aproximativ 3 ani.
Este un căruț masiv, durabil cu patru roti mari, destinat persoanelor care vor bebelușului comfort și siguranță la un preț rezonabil. Datorită accesoriilor incluse în preț, nu veți duce lipsă nici dumneavoastă nici cel mic/cea mică de nimic în cele 2-3 ani cât folosiți.
https://www.babymerc.ro/carucioare-baby-merc/baby-merc-junior-plus-3-in-1/Din gama largă de culori găsiți nuanța perfecta atât pentru băieți și fetițe cât și nuanțe unisex.
Setul conţine:
• Căruciorul "Junior Plus";
• Landou (port-bebe);
• geantă;
• folie de ploaie;
• plasă ţânţari;
• husă de picioare;
• roţi ușoare din cauciuc solid siliconat

2. Cărucior Baby Merc Q9 3 in 1

https://www.babymerc.ro/carucioare-baby-merc/ba/Noul cărucior Baby Merc Q9 este varianta imbunatatita a modelului Q7 cu cadru aluminiu: un cărucior multifuncțional cu accesorii interschimbabile - landou, partea sport și scoica -, un cărucior funcțional, ușor de folosit chiar din prima zi ce oferă comfort și siguranță copilului pe toată durata folosirii căruciorului, chiar până la trei ani. 

Este un căruț pentru toate situațiile. O fugă rapidă cu copilul la supermarket? Nici-o problemă, puneți cadrul în portbagaj, copilul în scoică în mașină, iar la magazin doar montați scoica simplu pe cadru și gata: aveți căruțul pregătit! Și în acest timp poate să doarmă cel mic. Doar un exemplu din soluțiile oferite la situțiile de zi cu zi cu care vă puteți întâlni.

Căruciorul cu cadrul aluminiu are în dotare roți gonflabile, cele din față pivotante. Pentru zilele mai reci atât landoul cât și parte sport și scoica au o husă pentru picioare iar pentru obiectele necesare la o plimbare puteți folosi geanta de scutece în nuanța căruciorului.

Cu siguranță o să găsiți nuanța perfectă! Dacă nu din cele 13 prezentate atunci vi le trimitem toate culorile disponbile la comandă: mai mult de 26!

Se poate comanda si cu cadru negru. Ai posibilitatea de a renunța la scoică, devenind varianta 2 în 1 cu un preț mai redus.

3. Cărucior Baby Merc Zipy 3 in 1

https://www.babymerc.ro/carucioare-baby-merc/baby-merc-zipy-3-in-1/Căruciorul Baby Merc Zipy 3 in 1 este un produs de top al producătorului. Pentru cei care vor pe lângă funcționalitate un design trendy și sunt atente la ultimile mici detalii.

Produs din cele mai bune materiale, cu cadrul din aluminiu și prin folosirea tuturor experimentelor avute până în prezent astfel oferind un produs care să satisfacă toate neviole, un cărucior atractiv și durabil.

Pe lângă toate caracteristicile ce are și modelul Q7, Zipy vă mai oferă în plus materiale de calitate superioară, cadrul din aluminiu, landou mai masiv cu partea de jos integral din plastic și reductor pentru cei mai mici în partea sport. Ai posibilitatea de a renunța la scoică, devenind varianta 2 în 1 cu un preț mai redus.

4. Cărucior Baby Merc Faster Style 3 in 1

Modelul Baby Merc Faster Style 3 în 1 este versiunea înbunătățită a modelului Neo Style, revizuit pentru a satisface clienții noștrii, care doresc un cărucior de calitate, cu un design deosebit.

https://www.babymerc.ro/carucioare-baby-merc/baby-merc-faster-style-3-in-1/Faster Style este un cărucior modern, unele nuanțe sunt în combinație cu piele ecologică.
Pe lângă toate caracteristicile oferite de modelul Neo Style, Faster Style vă mai oferă în plus următoarele lucruri:
-Reglarea spătarului din landou cu un buton din exterior
-Două amortizoare în plus
-Mănuși pentru vremurile friguroase
-Sistem de fixare mai performant
-Butoane de înaltă calitate
-Cadru cu mâner pentru a transporta căruciorul pliat

Suntem siguri că vă veți bucura de acest model, oferindu-vă multe satisfacții și prin materialele de calitate superioară din care a fost confecționat. Ai posibilitatea de a renunța la scoică, devenind varianta 2 în 1 cu un preț mai redus.

www.babymerc.ro

 


 

Mulțumim mămicilor pentru amabilitatea de a răspunde la chestionarul nostru.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”
  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”

  Una dintre cele mai faimoase vedete a devenit de curând mamă. Iată cum anunţase Nicki Minaj că aşteaptă un copil!

  Cum este corect: geci sau geace?
  Cum este corect: geci sau geace?

  De-a lungul timpul au existat numeroase revizuiri asupra cuvintelor pe care noi le folosim în vorbirea curentă. O confuzie există si asupra substantivului geacă. Poate ai folosit...

  Copilăria este plină de julituri! Cum tratezi corect loviturile și zgârieturile
  Copilăria este plină de julituri! Cum tratezi corect loviturile și zgârieturile

  Ce-ar fi o copilărie fără căzături, julituri, cucuie și zgârieturi? Juliturile și zgârieturile sunt la ordinea zilei în rândul copiilor și chiar dacă astfel...

  Iodura de potasiu: ce este și cum se administrează corect
  Iodura de potasiu: ce este și cum se administrează corect

  Iodura de potasiu este un compus chimic din familia iodului, care nu are caracter radioactiv, și poate fi utilizată pentru a opri absorbția materialelor radiocative, precum iodul...

  Incident tulburător într-un supermarket: o fetiță și-a blocat piciorul într-un cărucior de cumpărături. Mama ei a cerut ajutor în zadar
  Incident tulburător într-un supermarket: o fetiță și-a blocat piciorul într-un cărucior de cumpărături. Mama ei a cerut ajutor în zadar

  O mamă trage un semnal de alarmă și îi sfătuiește pe părinții care obișnuiesc să își așeze copilașii în căruciorul de cumpărături, să nu mai facă acest...

  Mucilagiul de orez: cum îl prepari corect și pentru ce este bun
  Mucilagiul de orez: cum îl prepari corect și pentru ce este bun

  Mucilagiul de orez reprezintă un aliment care, chiar dacă nu este gustos, conferă beneficii pentru probleme de tip gastrointestinal, fiind folosit de foarte multă vreme în acest...

  Cât de important este somnul? Cum ne asigurăm că ne odihnim corect
  Cât de important este somnul? Cum ne asigurăm că ne odihnim corect

  Potrivit celor mai recente statistici, nu mai puțin de 62% din populația lumii are probleme cu somnul, cele mai frecvente tulburări de somn fiind insomnia și apneea obstructivă. Nici...

  Cum este corect: m-ai sau mai? Află când se scrie cu cratimă și când nu
  Cum este corect: m-ai sau mai? Află când se scrie cu cratimă și când nu

  Cuvintele omofone „m-ai” și „mai” îți pot crea o ușoară confuzie, deoarece, așa cum le spune denumirea, ele se pronunță la fel, dar se scriu diferit...

  © 2022 Qbebe