O, ce veste minunată! Ce înseamnă când îți visezi copilul

O, ce veste minunată! Ce înseamnă când îți visezi copilul

Mirela Floricescu - Redactor

Ce poate fi mai interesant decât să-ți visezi propriul copil? Visul în care apare și puiul tău este o transpunere a subconștientului referitoare la stare de bine pe care o resimți și la liniștea sufletească pe care o ai alături de familia ta. Există multe vise în care să-ți apară copii, în diferite situații. În funcție de ce faci în vis alături de copil, vorbim și despre alte semnificații. Poți visa un copilaș extrem de vesel și care râde cu gura până la urechi sau, din contră, se poate să-i fie rău. Copiii în vise pot fi un simbol al fericirii sau un avertisment referitor la deciziile pe care urmează să le iei în cel mai scurt timp. Găsești mai jos situațiile în care îți apar copii în vis și cum să interpretezi corect totul, dar mai ales, află ce înseamnă când îți visezi copilul.

Ce înseamnă când visezi copilul tău

Un copil apărut în vis reprezintă un semn al inocenței, dar poate fi vorba și despre o multitudine de mesaje cu subînțeles. Există mai multe situații foarte dese în care îți poți visa proprii copii. Prima este aceea când el apare râzând din tot sufletul, jucându-se și fiind afectuos cu tine. În această situație este vorba despre o perioadă minunată în familie pe care urmează să o ai. Nu se anunță niciun necaz, iar fericirea este cuvântul de bază. De asemenea, dacă cel mic este vesel poate fi o reflecție clară a sufletului tău, a faptului că în sfârșit ești împlinită și toate lucrurile au ieșit așa cum ți-ai dorit. Viața ta este în punctul în care ai toate lucrurile la care te-ai gândit vreodată și tot ce urmează nu poate decât să fie și mai bun.

femeie-blonda-doarme-pe-spate-cu-mana-in-sus-si-invelita-pana-la-barbie-cu-o-patura-roz-deschis

A doua situație este când îți visezi copilul fiind trist sau chiar plângând. Acest vis anunță că urmează o perioadă delicată în familie, de la probleme de sănătate la unul dintre voi, până la pierderi financiare greu de controlat. Cel mai indicat este să eviți cheltuielile care nu sunt urgente și să-ți păstrezi o mare parte din venituri. De asemenea, dacă puiul tău apare răcit sau fiind bolnav din alte cauze, este un semn că vor exista situații conflictuale puternice între membrii familiei. Totodată, poate fi un semn că vei avea multe certuri cu partenerul tău.

Ce înseamnă când îți visezi copilul tău mic?

Dacă îți visezi copilul mic fiind vesel și jucându-se, atunci înseamnă că vei primi în curând foarte multe vești bune, fie de la alți membrii ai familiei sau prieteni apropiați. Dacă cel mic plânge foarte tare, atunci înseamnă că ai anumite neajunsuri în viața ta. Poate vrei o schimbare la locul de muncă sau poate îți dorești să-ți achiziționezi niște obiecte noi. Ai nevoie de o reflecție interioară, pentru a-ți da seama ce lipsește cu adevărat din viața ta. De asemenea, dacă în vis îți apare copilul tău mic, dar tu îl neglijezi este un semn despre faptul că la rândul tău nu-ți acorzi destulă atenție. Ai nevoie de timp doar pentru tine, doar pentru pasiunile tale și pentru o posibilă transformare fizică.

Ce înseamnă când visezi copilul tău nenăscut?

Trebuie să fi foarte atentă la acest vis. Dacă ești însărcinată în realitate, dar îți visezi copilul nenăscut este un semn că foarte curând îți va veni sorocul. Există, de asemenea, temerea că poate nu vei ajunge destul de repede la spital sau că bebe poate să aibă probleme la naștere. Trebuie să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment din perioada minunată pe care o trăiești și să fii gata să-ți aduci puiul pe lume. În altă situație, îți poți visa copilul nenăscut, dar în realitate tu să nu fi gravidă. Acest vis semnifică că ai foarte multe planuri pentru perioada ce va urma, vestea bună fiind că le vei duce pe toate la bun sfârșit și vei obține și recompense foarte mari de pe urma lor.

femeie-insarcinata-care-doarme-isi-tine-mainile-pe-burta-si-este-imbracata-cu-un-tricou-alb-si-pantaloni-cu-carouri-albastre-si-albe

Ce înseamnă când visezi că propriul copil se îneacă?

Pentru orice părinte acest vis este traumatizant, fiind vorba despre propriul copil. Dacă visezi că cel mic se îneacă, este semn de rău augur referitor la oamenii din jurul tău. Se spune că ți-ai ales doar oameni bârfitori și care te vor trăda curând. Prietenii nu-ți vor mai fi aproape și va trebui să te descurci singur. Totodată, dacă apa în care se îneacă propriul copil este limpede, atunci înseamnă că ai greșit tu undeva față de oamenii de lângă tine. Este momentul să te gândești la ce acțiuni ai înteprins împotriva lor și poate este nevoie să le ceri iertare. Dacă apa este murdară, vei trece prin multe suferințe, iar sufletul tău va fi zdruncinat.

Ce înseamnă când visezi că propriul copil are dinți?

Visul în care propriul copil are dinți este excelent din toate punctele de vedere. Dacă cel mic are un dinte de lapte, atunci înseamnă că vor avea loc schimbări uriașe în viața ta. De la schimbarea locului de muncă, la o nouă mașină sau poate o altă locuință. Totul este despre schimbarea în bine. Dacă propriul copil are toți dinții albi și drepți, atunci înseamnă că vei avea câștiguri financiare foarte bune, iar problemele de sănătate te vor ocoli. Dacă visezi că propriului copil îi cade un dinte de lapte, atunci vei face noi achiziții pentru tine și pentru familie. Într-o ultimă situație, dacă celui mic se vede că-i erup dinții, atunci înseamnă că va avea parte de mult noroc în viață și că va crește sănătos și voios.

copil-blond-cu-ochii-albastrii-sta-in-lumina-soarelui-si-rade

Ce înseamnă când visezi că propriul copil are păduchi?

Păduchii sunt contrar așteptărilor un semn de bun augur atunci când îți apar în vis, cu atât mai mult dacă îi vezi la propriul copil. În realitate aceasta ar fi o problemă serioasă, dar în vis păduchii reprezintă faptul că vei primi ajutor în terminarea unor proiecte importante, din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat. Un om despre care nu mai știai mare lucru îți va sări în ajutor cât de curând.

Ce înseamnă când visezi că-ți pierzi propriul copil?

Nu există durere mai mare pentru un părinte decât pierderea propriului copil. Fie și într-un vis, acest lucru te marchează profund, de aceea multe mame caută răspunsuri despre visul cutremurător pe care l-au avut. Visul în care îți pierzi propriul copil semnifică faptul că vei termina o etapă din viața ta, una plină poate de încercări și provocări și vei da startul unei alte etape cu mai multe oportunități. Nu trebuie să iei în sens negativ acest vis, el doar transmite un mesaj despre schimbările ce se vor produce curând în viața ta.

Ce înseamnă când visezi copil plângând?

Ești neglijată atât de familie cât și de prieteni. Acest vis în care îți apare un copil plângând semnifică faptul că ai nevoie de mai multă atenție și grijă din partea oamenilor din jurul tău. Cel mai bine este să discuți cu ei și să le spui despre starea ta de spirit, a fi introvertit nu este întotdeauna răspunsul.

Ce înseamnă când visezi copilul tău bolnav

Acest vis în care propriul copil este bolnav înseamnă faptul că vor apărea probleme în familia ta. În primul rând, situații conflictuale, anume neînțelegeri poate de la schimbarea unor lucruri din casă sau a unei mașini. De asemenea, poate fi vorba despre niște îngrijorări pe care tu le poți avea referitoare la relația cu partenerul tău, la neîncredere și la ascunzișuri.

De asemenea, pot apărea conflicte serioase între voi și copil/copii voștrii. Dacă au devenit neascultători și ascund anumite lucruri de voi, este momentul să aveți o discuție deschisă și sinceră. Acest vis este un mesaj subliminal referitor la starea familială care va începe să se degradeze rapid și nu înseamnă nepărat că cel mic, în realitate, va fi bolnav.

Ce înseamnă când visezi copil fată

Un astfel de vis aduce numai vești bune pentru tine. Dacă visezi o fetiță, atunci înseamnă că viața ți-a pregătit niște surprize uriașe, de la un loc de muncă foarte bine plătit, la o vacanță exotică sau poate chiar un premiu pentru toată munca pe care ai depus-o într-un poiect.

bebelus-care-doarme-si-isi-tine-mainile-lipite-intre-ele

De asemenea, visul în care îți apare o fetiță semnifică faptul că ești pregătită chiar să începi propria afacere, dintr-o pasiune mai veche pe care o ai. Și pe plan sentimental se pare că lucrurile se vor îmbunătăți, anume ori partenerul tău va pune accent mai mare pe viața de cuplu, ori vei întâlni pe cineva care să-ți alunge singurătatea și care să te facă fericită.

Ce înseamnă când visezi copil mic fată în brațe

Acest vis are legătură directă cu partea maternă. Visul în care ți o fetiță în brațe reflectă datorită subconștientului faptul că îți dorești un copil, că poate a venit momentul să îți întemeiezi o familie. Împlinirea pentru majoritatea femeilor reprezintă universul familial, un loc în care să-și vadă prichindeii crescând sănătoși. În multe popoare, atunci când o femeie visează că ține un copil în brațe, în special o fată, reprezintă o premoniție, anume că femeia respectivă va rămâne curând însărcinată. Poți să interpretezi și tu acest vis în același mod, anume dacă îți dorești din tot sufletul să fi mamă, de aceea este posibil ca în viitorul apropiat să pimești vestea cea mare că ești gravidă.

Ce înseamnă când visezi bebeluș în brațe

Dacă visezi că ți un bebeluș în brațe, iar el se agită sau plânge, nu este semn bun. În mod normal, visele în care ți o fetiță în brațe au legătură cu maternitatea și dorința de a deveni mamă, dar ele pot fi și de rău augur în anumite situații. Dacă bebelușul se agită, atunci înseamnă că oamenii din jurul tău sunt parșivi și că te bârfesc.

femeie-blonda-tine-in-brate-un-bebelus-care-plange-si-il-mangaie-pe-cap-ca-sa-il-linisteasca-iar bebe-are-un-body-cu-dungi

Acest vis este un semn că trebuie să fi foarte atentă la ce oameni accepți în preajma ta. Este timpul, de asemenea, ca oamenii pe care îi numești prieteni să treacă un test al loialității față de tine.

Ce înseamnă când visezi băiat

Nu este nepărat un semn de rău augur dacă visezi un băiețel, dar înseamnă că îți vor apărea niște obstacole în atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus. Un astfel de vis îți arată că ai nevoie de răbdare în următoarea perioadă pentru a putea duce la bun sfârșit ceea ce ai început. Tratează totul cu calm și lucrurile se vor așeza de la sine. Acest vis nu arată faptul că vei eșua în ceea ce ți-ai propus, ci doar că lucrurile se vor mișca mai greu. Până la urmă viața este foarmată din urcușuri și coborâșuri, fiecare în parte având rolul lor.

Ce înseamnă când visezi un copil care se îneacă

Dacă visezi un copil care se îneacă, dar nu este al tău, acest lucru semnifică faptul că treci printr-o perioadă cu trăiri intenese. Nu reușești să faci față stersului din viața ta. De asemenea, poate fi un semnal de alarmă că ar trebui să-ți rezolvi anxietatea și timiditatea. Ele te împiedică să demarezi anumite proiecte.

apa-albastra-a-marii-in-care-se-vede-o-mana-de-copil-ridicata

Dacă visezi un copil care se îneacă, iar te uiți nepsătoare, înseamnă că te neglijezi pe tine din punct de vedere sufletesc. Dacă încerci să-l ajuți pe copilul care se îneacă, atunci te afli pe drumul cel bun. Urmează o perioadă de liniște și relaxare pentru tine.

Interpretare vise copil accidentat

Visele în care îți apare un copil accidentat, fie că este o căzătură de pe bicicletă, o lovitură din partea altcuiva sau un accident de mașină, toate indică faptul că vei avea pierderi financiare foarte mari. Partea financiară va avea de suferit în următoarea perioadă, poate din cauza pierderii locului de muncă sau a unor achiziții care s-au dovedit nefolositoare. Este important ca după acest vis să ai grijă pe ce îți cheltui banii. Visul în care îți apare propriul copil accidentat semnifică și neliniștile sufletești pe care le ai vis a vis de demararea unor noi proiecte. Teama de eșec se transpune foarte ușor în subconștient. Fi atentă la toate deciziile pe care le iei, deoarece consecințele pot fi neplăcute.

Orice părinte este fericit atunci când își visează copilul. În general, acest lucru reflectă buna dispoziție și faptul că în viața lui, lucrurile merg așa cum trebuie. Cu toate acestea, anumite vise au o altă însemnătate și le provoacă stări de neliniște profundă părinților, în primul rând față de cel mic. Anumite vise indică faptul că trebuie făcute anumite schimbări, fie în viața profesională, fie în cea personală. Alte vise sugerează nevoia firească de schimbare din viața fiecăruia și pot fi un element încurajator pentru a încerca ceva nou în viața de părinte, iar uneori acest lucru se referă la schimbări mai substanțiale, cum ar fi o mașină sau o casă nouă. Subconștientul nostru lucrează permanent, iar visele pe care le avem sunt transpuneri fidele a ceea ce se întâmplă în mintea noastră în fiecare zi.

Surse:auntyflo.com, yve.ro, dreamgeek.ro, semnificatie.ro, gratielavlad.ro, tonica.ro, visele.ro, libertateapentrufemei.ro, sfatulparintilor.ro

Surse foto: istock.com

Articolul urmator
Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama
Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții
  Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

  Visele reprezintă cheia înțelegerii subconștientului nostru. Unele vise specifice au la bază numeroase semnificații, mai ales dacă acestea se repetă frecvent. Visul care...

  TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand
  TOP 10 vise pe care le au oamenii. Ce inseamna cand te visezi dezbracat, zburand sau cazand

  Stiai ca o persoana normala are in jur de 1460 de vise pe an? Acesta echivaleaza cu 4 vise pe noapte. Potrivit The Dream Encyclopedia, cuvantul vis vine din germanul draugmas care inseamna...

  Ce înseamnă când visezi că ești gravidă
  Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

  Visele pot reflecta cele mai ascunse dorințe sau temeri ale noastre, dar pot fi și manifestări ale stării pe care o avem la un moment dat sau nu vor fi străine de obiective pe care...

  3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre
  3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

  Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau...

  Veste mare! Emily Ratajkowski a născut și își va lăsa copilul să își aleagă singur identitatea de gen. Iată ce nume bizar i-a pus
  Veste mare! Emily Ratajkowski a născut și își va lăsa copilul să își aleagă singur identitatea de gen. Iată ce nume bizar i-a pus

  Remarcându-se atât ca model, cât și ca actriță, Emily Ratajkowski a anunțat că este însărcinată în toamna anului trecut. De atunci, nu a ezitat să...

  „Lasă-mă să-mi îngrop copilul și apoi îți spun când vin la muncă”. Când șefii refuză să accepte zile libere pentru angajați
  „Lasă-mă să-mi îngrop copilul și apoi îți spun când vin la muncă”. Când șefii refuză să accepte zile libere pentru angajați

  Ce se întâmplă atunci când șeful tău nu îți acceptă cererea de concediu sau nu îți permite să îți iei concediu medical sau acele zile speciale de...

  Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive
  Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

  Să recunoaștem, să te naști ca unul dintre copiii lui Beyonce este ca și cum l-ai apuca pe Dumnezeu de picior. De fapt, îi apuci pe Beyonce de picior și pe Jay-Z și te așezi...

  8 dovezi că Meghan Markle este o mamă minunată, ca și tine
  8 dovezi că Meghan Markle este o mamă minunată, ca și tine

  Meghan Markle și Prințul Harry formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri regale din ultimii ani. Harry a renunțat la toate privilegiile pe care le are că membru...

  © 2023 Qbebe