Explorăm lumea digitală în siguranță! Descoperă tovarășul inteligent de care copiii au nevoie

Corina Naftanaila

Tehnologia este în plină evoluție, la fel și noi și, mai ales copiii, care sunt primii interesați de orice noutate tehnologică apărută. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mezinii familiei jonglează cu aplicațiile și navighează în mediul online ca niște adevărați profesioniști. S-au născut în era tehnologiei, au o înțelegere intuitivă a modului în care funcționează dispozitivele inteligente și nu mai au nevoie de indicații din partea adulților. Astfel, ajungi să te întrebi dacă mai poți ține pasul cu setea lor de cunoaștere și dacă mai poți controla accesul la informație. Ai spune că nu, dar asta pentru că nu ai făcut cunoștință cu tovarășul inteligent de care cei mici se pot bucura pentru explorarea lumii digitale în siguranță!

Când vine vorba de tehnologie, copiii sunt în prima linie a cunoașterii. De la aplicațiile mobile, setări multimedia și rețelele de socializare în mediul online, cei mici absorb ca un burete orice informație și sunt gata oricând pentru a explora și mai mult mediul online. Descoperă o lume interesantă, captivantă, palpitantă, dar și periculoasă, dat fiind faptul că există conținut de tot felul, aflat doar la câteva click-uri distanță.

Tehnologia - prieten sau dușman?

Nu puțini sunt specialiștii ce avertizează în legătură cu pericolul din mediul online, la care sunt expuși copiii ce navighează nesupravegheați, tocmai de aceea ai misiunea de a controla activitatea copilului tău pe dispozitivele inteligente. Pare aproape imposibil să faci asta, dar nu și dacă te bucuri de ajutorul tabletei Huawei MatePad T8, noul produs lansat recent de HUAWEI, destinată întregii familii. Da, poate fi folosită de copiii de doar câțiva ani, de părinți, bunici, unchi, vecini și lista poate continua, pentru că este un model ce satisface nevoile oricărei categorii de vârstă.

Huawei-MatePad-T8

Mai mult, se bucură de un design modern, subțire, ușor și robust, ce permite o manevrare ușoară pentru orice utilizator. Are în componență o baterie puternică, ce rezistă timp de mai multe ore de distracție.

Și totuși, cu ce este aceasta diferită față de restul produselor de acest gen de pe piață? Se pare că nu este doar potrivită pentru toată familia, ci prezintă și funcții inteligente de mare ajutor pentru părinții care vor să controleze activitatea celor mici. Tablera Huawei MatePad T8 are aplicația Kids Corner, prin intermediul căreia cei mici pot avea acces la informații sau alte aplicații din mediul online, dar sub control parental complet. Asta nu este tot! Kids Corner vine cu patru module preinstalate, care-i ajută pe copii să se bucure de toate beneficiile unui dispozitiv inteligent în scop didactic, sau pentru amuzament:

 • Recorder – notițe vocale în scop educațional, sau pentru distracție.
 • Cameră – modul sigur prin care copiii pot surprinde în imagini oamenii dragi sau momentele importante din viața lor.
 • Multimedia – acces limitat la divertisment.
 • Kids Painting – explorarea artei digitale prin desen, schițare și pictură.

Huawei MatePad T8 - Căpitanul responsabil cu navigarea sigură a copiilor în mediul online

Așadar, uiți de griji când cel mic folosește tableta. Poți selecta chiar tu videoclipurile și aplicații la care are acces și limitezi comunicarea, astfel încât să aibă acces doar la persoanele pe care le cunoști și știi că sunt sigure pentru cel mic. Prin intermediul Kids Corner poți chiar limita timpul pe care îl petrece în fața ecranului. Știm deja că cei mici s-ar juca pe tabletă sau telefon cât este ziua de lungă, dar acest obicei, odată scăpat sde sub control, ajunge să devină periculos pentru sănătatea lor.

tableta-pentru-toata-familia

Credeai că asta este tot? Ei bine, nu! Iată că aplicația destinată copiilor este prevăzută și cu alerte de postură, care pot identifica atunci când utilizatorul stă nemișcat prea mult timp și îl avertizează să se deplaseze și să-și corecteze postura. Huawei MatePad T8 mai oferă și un filtru de lumină albastră, avertizări rutiere și un mod eBook, care oferă protecție pentru ochii copiilor.

Tableta este perfectă pentru orice familie ce-și dorește să fie în pas cu tehnologia, are un preț accesibil și este foarte simplu de folosit. Huawei MatePad T8 are:

 • Aplicația Phone Clone - permite migrarea conținutului din vechea tabletă, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut.
 • Preinstalat magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, Huawei AppGallery.
 • Disponibilitate More Apps - aplicaţie care facilitează accesul utilizatorii la aplicații internaționale și locale.

Așadar, noua tabletă Huawei este perfectă pentru orice familiei și vine în sprijinul oricărui membru, reușind să satisfacă în egală măsură nevoia de informare, sau divertisment. Tehnologia poate fi cea mai bună prietenă atunci când este accesată prin intermediul dispozitivelor sigure. Hai să descoperi noua Huawei MatePad T8!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Descoperă România în siguranță!
  Descoperă România în siguranță!

  Freewheel este primul brand din România care oferă un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice și hoverboard-uri!

  Modul inteligent prin care un băiețel a reușit să scape de un necunoscut care îl urmărea
  Modul inteligent prin care un băiețel a reușit să scape de un necunoscut care îl urmărea

  Un băiețel în vârstă de 10 ani tocmai se întorcea acasă, când s-a trezit urmărit de o femeie. Citește articolul ca să afli ce a făcut ca să scape de ea.

  Cum stimulăm mișcarea copiilor într-o lume tot mai digitală, virtuală
  Cum stimulăm mișcarea copiilor într-o lume tot mai digitală, virtuală

  Când eram copii noi, majoritatea părinților care citesc acest articol, calculatoarele abia apăreau în casele familiilor din România. Mulți dintre noi am crescut cu un...

  Am 33 de ani și încă mai am nevoie de mama mea! Când am aflat că are cancer, am simțit că lumea se prăbușește
  Am 33 de ani și încă mai am nevoie de mama mea! Când am aflat că are cancer, am simțit că lumea se prăbușește

  O femeie din SUA povestește cum o seară banală s-a transformat într-una dintre cele mai înfricoșătoare experiențe din viața ei, în doar câteva secunde. Mama ei...

  Salvați Copiii solicită autorităților decidente restabilirea dreptului la educație pentru toți copiii: E nevoie de intervenție rapidă pentru copiii excluși din educația online
  Salvați Copiii solicită autorităților decidente restabilirea dreptului la educație pentru toți copiii: E nevoie de intervenție rapidă pentru copiii excluși din educația online

  Salvați Copiii România avertizează asupra agravării riscului de excluziune socială a copiilor vulnerabili, în condițiile în care aceștia au avut acces...

  Mirela Vaida nu își duce copiii la grădiniță: „Nicio autoritate publică nu ne-a convins că vom avea copiii în siguranță. Noi, părinții, trebuie să cumpărăm tot”
  Mirela Vaida nu își duce copiii la grădiniță: „Nicio autoritate publică nu ne-a convins că vom avea copiii în siguranță. Noi, părinții, trebuie să cumpărăm tot”

  Mirela Vaida este unul dintre părinții pentru care începutul școlii nu este deloc mulțumitor. Aceasta refuză să își ducă copiii la grădiniță pe fondul dezorganizării...

  Cum călătorești în siguranță cu copiii?
  Cum călătorești în siguranță cu copiii?

  Nu știm cum sunteți voi, dar pe noi vremea tot mai caldă ne îndeamnă să ne facem deja planuri pentru următoarea vacanță. Și dacă am învățat ceva în acești doi...

  6 semne că ai un copil care este mai inteligent decât media
  6 semne că ai un copil care este mai inteligent decât media

  Încă de acum câteva decenii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că inteligența este mai mult decât ceea ce se măsoară cu ajutorul testelor IQ. În anul...

  © 2023 Qbebe