Un ghid cuprinzător pentru a cumpăra pantofi pentru copii

Qbebe.ro

Probabil că vi se pare că la fiecare două săptămâni trebuie să cumpărați pantofi de fetițe sau băieței noi pentru copiii tăi, având în vedere că picioarele lor cresc rapid. Cunoscând informațiile esențiale despre mărime și potrivire, precum și despre diferitele stiluri de încălțăminte de copii și ce trebuie să caute la un pantof bun poate face această sarcină un pic mai ușoară, precum și eficientă din punct de vedere al costurilor.

Vârsta copilului

Primul factor care trebuie luat în considerare când cumpărați pantofi de fetițe sau băieței este vârsta copilului dumneavoastră. Bebelușii, de exemplu, nu au cu adevărat nevoie de pantofi până când nu încep să meargă. De fapt, este mai ușor pentru copilul dumneavoastră să învețe să meargă dacă are picioarele goale. Pentru bebeluși, este pur și simplu recomandat să folosiți doar șosete pentru a le proteja piciorușele de intemperii.

Odată ce bebelușul dumneavoastră devine un copil mic, veți dori să căutați pantofi de fetițe sau băieței pe care să îi poată purta pentru a-și proteja picioarele în timp ce se plimbă prin lume. Pantofii lor vor trebui să fie respirabili, cu o talpă fermă, dar flexibilă, care să le fie ușor să învețe să meargă.

incaltaminte pentru copii si picioare de adult

În momentul în care copilul devine preșcolar, trebuie să alegeți pantofi de fetițe sau băieței care să reziste la loviturile dure la care copilul îi va supune în fiecare zi. Durabilitatea și funcționalitatea sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea pantofilor pentru preșcolarul dumneavoastră care va alerga, va sări și se va juca în ei zilnic.

Ce să căutați la un pantof bun pentru copii

Pantofii copilului dumneavoastră ar trebui să aibă o talpă flexibilă și antiderapantă pentru a-i proteja în timp ce se plimbă atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, este recomandat să alegeți pantofi de fetițe sau băieței din materiale ușoare, cum ar fi pielea moale, pânza sau pânza, astfel încât picioarele copilului dvs. să poată respira și să se miște în mod adecvat. Nu doriți ca materialul să fie prea strâmt, așa cum se întâmplă în cazul majorității pantofilor din plastic sau cauciuc, dar doriți, de asemenea, să vă asigurați că aceștia oferă suport și stabilitate. Asigurați-vă că puteți îndoi pantoful în mână fără prea mult efort.

Benzile de rulare ale pantofilor pentru copilul dumneavoastră ar trebui să aibă caneluri care îl vor împiedica pe acesta să alunece, dar trebuie, de asemenea, să vă asigurați că canelurile nu sunt atât de adânci încât să îl facă pe copil să se împiedice pe un covor sau mochetă.

Și, deși poate fi tentant să alegeți cei mai la modă și mai drăguți pantofi de fetițe sau băieței pe care îi vedeți, s-ar putea ca aceștia să nu fie cu adevărat buni pentru copilul dvs. să meargă în ei dacă nu îndeplinesc criteriile menționate mai sus.

Cum să știți dacă mărimea este cea potrivită

Este recomandat să măsurați corect picioarele copilului dumneavoastră, astfel încât să obțineți de la bun început încălțămintea cu mărimea potrivită pentru picioarele sale. Cu toate acestea, odată ce le cunoașteți mărimea, nu este nevoie să investiți sume mari de bani pe fiecare pereche de pantofi, deoarece picioarele lor vor crește din nou rapid.

Atât pentru copiii mici, cât și pentru cei preșcolari, veți dori să verificați dacă se potrivesc. Este recomandat să faceți cumpărăturile mai târziu în timpul zilei, deoarece piciorul copilului dumneavoastră se va extinde și se va umfla adesea pe măsură ce ziua avansează. Nu vreți ca un pantof care a fost încercat dimineața să se simtă strâmt atunci când este purtat după-amiaza!

Puneți copilul să stea în picioare atunci când probează pantofii. Verificați mai întâi călcâiul și asigurați-vă că există suficient spațiu pentru a vă potrivi degetul mic între călcâiul copilului dumneavoastră și călcâiul pantofului. Apoi verificați partea din față și asigurați-vă că există un spațiu de lățimea degetului mare de la cel mai lung deget de la picior până la partea din față a pantofului.

Dacă pantofii vor fi purtați cu șosete, asigurați-vă că copilul dumneavoastră îi încearcă cu șosete, astfel încât să puteți stabili dimensiunea potrivită. Nu ar trebui să fie nici prea mari, nici prea mici, pentru că ar putea fi greu pentru copilul dumneavoastră să meargă în ei și ar putea fi, de asemenea, nesiguri. De asemenea, doriți să vă asigurați că pantofii nu vor freca sau provoca dureri în vreo zonă a piciorului atunci când poartă pantoful.

S-ar putea să constatați că trebuie să înlocuiți încălțămintea copiilor mici chiar și o dată pe lună, așa că faceți acest test de potrivire în mod regulat pentru a vă asigura că poartă încălțăminte cu o potrivire adecvată.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  7 sfaturi pentru a cumpăra adidași pentru copii
  7 sfaturi pentru a cumpăra adidași pentru copii

  Cumpărăturile cu copiii sunt întotdeauna o aventură! Acest lucru este valabil de două ori pentru cumpărăturile de adidași. Ați încercat vreodată să vă dați seama de...

  Ghid de utilizare a antibioticelor: cum prevenim efectele adverse la copii
  Ghid de utilizare a antibioticelor: cum prevenim efectele adverse la copii

  Majoritatea părinților ajung să administreze, la un moment dat, antibiotice copiilor lor, mai ales odată cu intrarea în colectivitate, când infecțiile bacteriene, precum...

  Aerosoli la copii: ghid pe vârste
  Aerosoli la copii: ghid pe vârste

  Aparatul de aerosoli este de mare ajutor mămicilor atunci când copiii au o infecție respiratorie puternică. Însă, înainte de a folosi nebulizatorul pentru a trata orice...

  Ghid de administrare a paracetamolului la copii. Atenție, părinți! Administrat greșit poate fi toxic!
  Ghid de administrare a paracetamolului la copii. Atenție, părinți! Administrat greșit poate fi toxic!

  Paracetamolul este un medicament, pe cât de benefic, pe atât de periculos dacă nu este administrat corect. De aceea mulți medici atrag atenția părinților în această...

  Dieta pentru copii: ghid complet pe vârste
  Dieta pentru copii: ghid complet pe vârste

  Pe măsură ce un copil își diversifică alimentația, una dintre grijile părinților este ca acesta să aibă o greutate adecvată vârstei și staturii sale. Excesul ponderal...

  Infecțiile respiratorii la copii: Ghid complet de informare și prevenire pentru părinți
  Infecțiile respiratorii la copii: Ghid complet de informare și prevenire pentru părinți

  Infecțiile respiratorii la copii sunt mai frecvente decât crezi. Știai că, în medie, un copil dezvoltă în jur de 6-8 infecții ale tractului respirator în fiecare...

  Ghid de „supraviețuire” pentru părinți - Cum să ne înțelegem mai bine fiicele adolescente
  Ghid de „supraviețuire” pentru părinți - Cum să ne înțelegem mai bine fiicele adolescente

  Știm cu toții că adolescenții pot avea anumite comportamente dificile, sau mai greu de înțeles pentru unii părinți. Câteodată se creează o lacună înte părinte...

  © 2023 Qbebe