Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc

Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc

Mirela Floricescu - Redactor

Legătura dintre mamă și fiică este unică. Indiferent dacă vorbim despre ziua de naștere sau una oarecare, mamele vor să-și arate sentimentele pe care le au pentru fiicele lor. Iar dacă îți vin cuvintele mai greu atunci când trebuie să îi transmiți un mesaj special copilului tău și îți spui ”nu am inspirație pentru a scrie câteva rânduri pentru fiica mea”,  noi îți venim în ajutor. Descoperă aceste 45 de mesaje pline de cuvinte emoționate prin care îi arăți fiicei tale cât de mult o iubești. 

Cuvinte pentru fiica mea

Când devi mamă toată viața ta se schimbă, deoarece trăiești un fel de iubire nemaîntâlnită. Cu siguranță cuvintele vin mai greu atunci când vrei să-ți exprimi sentimentele intense pe care le ai pentru fiica ta. Ți-am pregătit mai jos 5 mesaje pentru fiica ta pline de cuvinte emoționante și pline de dragoste părintească. Un cadou special sunt aceste cuvinte pentru fiica mea.

femeie-in-varsta-cu-ochelari-si-femeie-tanara-roscata-zambesc-si-se-imbratiseaza-obraz-in-obraz

 1. Fiica mea, în ochii mei nu e nimeni care să te egaleze. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt pentru tine, dar îți pot spune că îmi doresc ca viața să te surprindă doar cu lucruri minunate și oameni dragi.
 2. Fiica mea cea mai dragă, tot ce vreau este să te văd fericită. Mă rog pentru calea ta lină în viață și sănătatea puternică. Dacă ai nevoie de un loc, unde să primești dragoste și înțelegere, acel loc este îmbrățișarea mea.
 3. Tu ești comoara mea în viață. Am făcut multe lucruri greșite în viață, dar un lucru pe care l-am făcut corect este că te-am născut pe tine.
 4. Fata mea, îmi amintesc cu drag zilele în care te purtam în brațe prin parc. Nimic nu era mai frumos decât modul în care descopereai lumea. Mă bucur că am putut fi alături de tine până acum și sper ca viitorul să ne permită să ne fim aproape.
 5. Draga mea, să nu uiți niciodată că ești mai curajoasă decât te simți, mai frumoasă decât te vezi, mai deșteaptă decât te gândești, mai amuzantă decât te socotești. Te iubesc cum nici nu îți imaginezi!

Citate pentru fiica mea

De-a lungul timpului și mamele celebre și-au exprimat în mod public sentimentele pure pe care le au pentru fiicele lor. A avea o fată este cu atât mai emoționat, pentru că legătura mamă și fiică este de nezdruncinat, în ciudat orcăror probleme pe care viața le aduce. Dacă vrei să-i transmiți un mesaj unic copilului tău, poți să te inspiri din câteva citate pentru fiica mea pe care le-am ales pentru tine.

 1. „O fiică este un miracol care nu încetează niciodată din a fi minunat, plin de frumusețe și întotdeauna pur, iubitor și grijuliu, dar și cu adevărat extraordinar.” – Deanna Beisser
 2. „Ai fost odată o fetiță adorabilă. Acum, văd o femeie frumoasă și inteligentă care trece prin viață cu încredere și înțelepciune. Sunt atât de fericită și de mândră de persoana care ai devenit. ”  – Anonim
 3. „În cartea vieții mele, tu ești cel mai strălucit capitol. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a dat o fiică cu adevărat remarcabilă.” – Anonim
 4. „Un lucru important pe care vreau ca fiica mea să îl știe este că dacă tu ai norocul de a avea oportunități, este de datoria ta să te asiguri că și alții pot avea acele oportunități.” - Kamala Harris
 5. „Singura dragoste care nu se poate schimba niciodată în această lume este iubirea specială dintre mamă și fiică. Aceasta este o iubire care nu are limite, nu are nici început, nici sfârșit. Este o dragoste care doar continuă să crească cu fiecare zi care trece și nu dispare niciodată.” – Anonim

Te iubesc fiica mea

Să spui te iubesc fiica mea nu este un lucru simplu, pentru că de multe ori emoțiile sunt atât de copleșitoare încât nu-ți găsești cuvintele. Alege unul dintre mesajele de mai jos pentru a-ți exprima iubirea pentru fiica ta. Nu uita să-i spui fiiei tale cât de mult înseamnă pentru tine în oricare zi, fără să ți cont dacă este o zi de naștere sau nu.

fetita-si-femeie-formeaza-amandoua-o-inima-cu-mainile

 1. Sunt mândră că tu ești fiica mea. A fi părinte este o misiune ce pare adesea imposibilă. Atunci când bănuiesc că te înțeleg, apare ceva ce mă face să regândesc modul în care te privesc. Cu toate astea, iubirea pe care ți-o port mă va ține întotdeauna alături de tine, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Te iubesc, fiica mea frumoasă și isteață!
 2. Să te văd crescând, să te văd cum descoperi lumea alături de mine, apoi pe cont propriu – nimic nu ar putea fi mai frumos în viață. Darul de a fi părinte este cel mai de preț lucru pe care l-aș fi putut primi vreodată. Sunt și voi fi aici pentru tine întotdeauna, chiar și atunci când poate vei simți că sfaturile mele nu vor fi suficiente pentru a te putea ajuta. Te iubesc, draga mea!
 3. Există atâtea motive pentru care te iubesc. Tu ești fiica mea, iar legătura noastră nu va putea fi niciodată ruptă. De asemenea, mă văd pe mine în persoana ta, atunci când și eu aveam aceeași vârstă ca tine. Vreau să nu-ți fie frică să încerci ce-ți dorești. Nu lăsa niciodată ca eșecurile, nesiguranța și îndoiala să te oprească din a-ți vedea visurile împlinite. Nu uita că voi fi lângă tine la fiecare pas. Te iubesc, fiica mea!
 4. Anii vor trece, iar eu voi îmbătrâni, dar dragostea mea pentru tine nu se va schimba niciodată. Vei avea sute de prieteni și te vei îndrăgosi de numeroase ori, dar eu voi cea mai bună prietenă a ta care te va iubi indiferent de ce se va întâmpla. Voi fi întotdeauna chiar aici și te voi ajuta să treci peste orice cu iubirea mea. Să nu uiți niciodată cât te iubesc, fiica mea dragă.
 5. Tu ești miracolul și bucuria mea. Am știu că te voi iubi de prima dată când te-am ținut în brațe. Iubirea dintre noi, mamă și fiică, nu ne va părăsi niciodată. Știu că au fost momente în care poate ți-ai fi dorit să te fi înțeles mai bine. A fi părinte este destul de greu și îmi pare rău că nu am putut fi exact așa cum ți-ai fi dorit, dar sunt sigură că ai simțit mereu că te iubesc și că îmi doresc să ai parte numai de lucruri bune. Mă bucur că pot spune că tu ești fiica mea. Te iubesc!

Urări pentru fiica mea de la mulţi mulţi ani

Ziua de naștere a fiicei este un moment emoționant pentru orice mamă, care își dă seama cât a evoluat puiul ei. Un mesaj din partea mamei de ziua de naștere va face sărbătoarea mai frumoasă și mai specială pentru fiică. Iată mai jos câteva urări pentru fiica mea de la mulți mulți ani.

femeie-in-varsta-si-alta-femeie-tanara-satena-zambesc-si-tin-in-maini-un-cadou-mic-si-un-buchet-de-lalele-albe

 1. La mulți ani, copila mea! Să ai parte numai de lucruri minunate, sănătate și oameni de calitate! Chipul să îți radieze de fericire, iar sufletul de împlinire!
 2. Îți doresc să îți fie viața senină ca dimineața, caldă ca o zi de vară și ca mierea de amară. La mulți ani, fiica mea dragă!
 3. Fiica mea, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet. La mulți ani!
 4. Iubita mea fiică, mă mândresc că ai o combinație din cele mai bune calități pe care trebuie să le aibă o femeie: bunătate, afecțiune, sensibilitate și toate acestea sunt completate de o frumusețe răvășitoare și o bună dispoziție uimitoare. La mulți ani!
 5. Bucură-te de fiecare clipă din viața ta, lasă toate visele să devină realitate cât mai curând, toate greutățile să fie depășite ușor și cel mai important – nu te certa cu soarta, dar nici nu te baza doar pe ea. Mereu luptă pentru ca să fii liberă ca o pasăre. La mulți ani!
 6. Astăzi, la aniversare, vin și eu cu o urare de noroc și sănătate și realizări în toate! Dorințele să ți se împlinească, dragostea să înflorească, fericire doar să fie și enormă bucurie. Multă fericire, fata mea! La mulți ani minunați!
 7. A mai trecut un an și ai devenit mai frumoasă, mai bună, mai iubitoare, fiica mea. Fie ca în fiecare zi bucuriile tale să sporească asemeni sufletului tău. La mulți ani minunați!
 8. De ziua ce îți surâde în prag, eu îți doresc tot ce e mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani, fata mea!
 9. Nu știu cum o fetiță atât de mică poate genera atâta energie, dar știu cum tu creezi atât de multă fericire în viața mea, fiind cea mai adorabilă, minunată și uimitoare fiică din lume. La mulți ani!

Scrisoare către fiica mea de ziua ei

Odată cu era digitală, scrisorile au devenit demodate, iar lumea a încetat să mai corespondeze așa cum o făceau de sute de ani. Cu toate acestea, este un sentiment înduioșător atunci când deschizi cutia poștală de ziua ta și descoperi că înauntru se află o scrisoare de la cineva drag. Pentru mamele care au în minte gândul că „vreau să trimit o scrisoare către fiica mea de ziua ei”, am pregătit mai jos o mini listă cu mai multe mesaje plinde de iubire.

 1. Draga mea fiică, îmi amintesc când te-ai născut erai un pui de om. De atunci mulți ani au trecut. Ai crescut atât de mult, fiică dragă, ai obținut atâtea victorii și mă mândresc de tine enorm de mult. Să fii blândă ca o floare de primăvară și lasă roadele muncii tale să strălucească ca aurul tomnatic, iar sufletul să fie întotdeauna pur ca prima zăpadă. La mulți ani, draga mea fiică!
 2. Draga mea, în calea ta să întâlnești lucruri frumoase ca în povești, să nu duci dor de bucurii, un zâmbet toată să fii mereu. La mulți ani! Cu drag, mama!
 3. Să iubești, draga mea, și să fii iubită. Să adaugi mai multe culori calde în paleta vieții tale. Ești ca o dimineață – mereu frumoasă. Să sărbătorești fiecare zi a vieții tale ca pe un eveniment grandios. Cu drag, mama ta!
 4. Întotdeauna am visat să fii cea mai fericită și mai curajoasă. Dragă fiică, îmi doresc din tot sufletul să ai o energie inepuizabilă toată viața, să simți mereu pământul de sub picioare, dar să continui să visezi și să te străduiești să cucerești mereu noi culmi. Îmi doresc ca poveștile din visele tale să devină realitate. La mulți ani, iubita mea fiică! Cu drag, mama ta iubită!
 5. Astăzi e o dimineață atât de însorită. Am pregătit buchetul tău preferat de flori într-o vază de cristal și prăjitura ta preferată. Ești deja destul de mare, dar încă vreau să te înconjor cu grijă și atenție. Înainte de a se aduna oaspeții și de a începe sărbătoarea, vreau să te îmbrățișez și să-ți spun „La mulți ani, fiica mea! Fii fericită în fiecare zi din viața ta!”

Fiicei mele, cu dragoste

Nimic nu se compară cu dragostea de mamă, întrucât aceasta există încă de când bebelușul este în pântec și rămâne până la finalul vieții. Ca mamă, vrei să-i arăți puiul tău că îl iubești prin transmiterea unui mesaj simplu. Pentru a-ți oferi inspirație, ai mai jos câteva mesaje pe care le poți semna la final „fiicei mele cu dragoste”, pentru un plus de emoție.

 1. Draga mea fiică, te iubesc din momentul în care am știut că ești pe drum, te-am iubit mai mult când ți-am auzit inima bătând pentru prima dată, te-am iubit din primul minut în care te-ai născut. Când ți-am văzut fața și mi-ai luat mâna, atunci am știut că din acel moment, îmi voi da viața pentru tine. Cu dragoste, mama.
 2. Draga mea fiică, am un cufăr fermecat ce conține o mică comoară, care nu poate fi comparată cu niciuna. Acea comoară ești tu, care ai crescut în brațele mele, mi-ai dat primul tău zâmbet, mi-ai spus mama și mi-ai dat dragoste fără să aștepți nimic în schimb.
 3. Dragă fiică, tot ce vreau este ca tu să găsești fericirea în viață. Vreau să ai o cale netedă înainte și o sănătate de fier. Dacă ai vreodată nevoie de un umăr pentru a plânge, îmbrățișările mele vor fi mereu aici pentru a-ți oferi toată dragostea, tandrețea și sprijinul de care ai nevoie. Cu drag, mama ta.
 4. Draga mea fiică, niciodată nu am crezut că viața îmi va părea incompletă fără o tine, dar iată că nu îmi pot închipui fericirea fără copilul meu. Ești cel mai drag cadou pe care mi l-a adus vreodată viața. Zâmbetele, bucuriile și îmbrățișările tale sunt suficiente pentru a-mi aminti că viața este, de fapt, frumoasă alături de cei dragi. Sper să mai avem parte de multe momente frumoase împreună și sunt sigură că nimic din ce se poate întâmpla vreodată nu ne poate despărți. Cu drag, mama ta iubită.
 5. Fiica mea dragă, mă bucur că îți sunt părinte. Nimic din viață nu m-ar fi putut pregăti pentru a deveni mamă, dar iată că am reușit până acum și sper că și tu ai simțit iubirea pe care o împărtășim una alteia. Sunt mândră de tine și știu că vei reuși să faci tot ceea ce îți dorești. Cu drag, mama.

Rânduri pentru fiica mea

Fiecare dintre noi are zile mai agitate sau mai stresante din diverse motive. În astfel de clipe, câteva gânduri frumoase ne fac să zâmbim și ne ridică moralul. Dacă vrei să îi arăți fiicei tale cât de mult o iubești, ai mai jos o selecție de rânduri pentru fiica mea extrem de frumoase.

femeie-bruneta-care-zambeste-si-tine-in-brate-o-fetita-cu-un-coc

 1. Știu că lucrurile nu au fost întotdeauna frumoase. Până să apari în viața mea, nu am știut cum va fi viața de părinte. În timp ce tu învățai să vorbești sau să te joci, eu învățam ce înseamnă să am grijă de tine, să te protejez și să îți trasmit tot ceea ce credeam eu că te va ajuta în viață. Mă bucur că pot fi alături de tine și acum și sper ca relația dintre noi să rămână la fel de caldă și specială ca până acum.
 2. Ești cea mai mare binecuvântare pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Îngerii te vor proteja întotdeauna pentru că ești un vis devenit realitate.
 3. Un copil nu este doar un membru al familiei, este o parte din sufletul părintelui. Fiica mea, te simt aproape de mine chiar și atunci când nu suntem aproape. Mă bucur de amintirile pe care le avem împreună și te aștept cu nerăbdare să vii iar acasă.
 4. Draga mea, îți mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună, fiecare zâmbet și îmbrățișare pe care le-am primit de la tine. Copilăria ta, să te pot privi crescând, acestea au fost cele mai frumoase momente ale vieții mele. A fi părinte m-a învățat că iubirea este un sentiment care apropie și te face să vrei să fii cât mai bun pentru cealaltă persoană. Mă bucur că pot spune că am o fiică atât de frumoasă și isteață ca tine.
 5. Ai fost cândva o fetiță mică ce alerga prin părculeț după flori și zâmbete. Acum ești o femeie frumoasă, inteligentă și bună. Mă bucur nespus că te-am putut privi crescând sub ochii mei, și mai mult, mă bucur că am sunt o parte din viața ta și acum.

Melodie pentru fiica mea

Dedicațiile muzicale sunt un mod unic prin care arătăm persoanelor apropiate că ne gândim la ele și că le suntem aproape în orice moment. Indiferent de preferințele muzicale, melodiile cu mesaje puternice despre copii ne aduc bucurie și ne fac să zâmbim. Dacă dorești să alegi o melodie gândindu-te că este „pentru fiica mea”, ai mai jos câteva piese perfecte care o vor emoționa.

femeie-si-fetita-blonde-canta-impreuna-si-au-o-chitara-alba-si-un-microfon

1. Count on me (Bazează-te pe mine) – Bruno Mars

Versuri: „Dacă vreodată te vei afla pierdută în întuneric și nu vei putea vedea/Eu voi fi acolo pentru a te ghida.”

2. In my daughter’s eyes (În ochii fiicei mele) - Martina McBride

Versuri: „Văd cine aș fi vrut să fiu/Chiar în ochii fiicelor mele.”

3. You are my sunshine (Tu ești raza mea de soare) – Kina Grannis

Versuri: „Nu vei ști niciodată draga mea, cât de mult te iubesc/Te rog nu pleca și nu-mi lua raza de soare.”

4. Your song (Melodia ta) – Elthon John

Versuri: „Cât de frumoasă este viața cât timp tu exiști în lumea asta/Ochii tăi sunt cei mai frumoși pe care i-am văzut.”

5. My wish (Dorința mea) – Rascal Flatts

Versuri: „Dorința mea pentru tine este ca în această viață să devi ceea ce vrei tu/ Visele tale să rămână mari, iar grijile mici.”

Poezie pentru fiica mea

Poeziile sunt creații pline de înțelesuri profunde și de metafore care ne încântă și ne fac să apreciem altfel tot ce ne înconjoară. Sunt, totodată, un mod deosebit prin care ne putem arăta dragostea și recunoștința față de oamenii importanți din viața noastră. Dacă te gândești constant la faptul că vreau să găsesc o poezie pentru fiica mea, mai jos ai o variantă foarte bună.

Fetiței mele – de Angela Adriana Marinescu

Te-am adorat din clipa-n care

În astă lume-ai răsărit

Și ca pe o gingașă floare,

Cu dragoste te-am îngrijit.

 

Văd chipul tău de îngeraș

Și glasul dulce ți-l ascult.

Tu, dragul mamei copilaș,

Când ai crescut atât de mult?

 

Și râdeai mult, fetița mea,

Tot chipul tău era lumină

Și ai rămas și azi așa:

Veselă, dulce și senină.

 

Îți vei începe al tău zbor

Spre culmi pe care tu le-alegi

Și nu va fi mereu ușor,

Însă nicicând să nu te-apleci.

 

 Să rămâi dreaptă, fiica mea!

De vei cădea, să te ridici,

Să-ți faci viața cum vei vrea,

Dar s-o clădești cu pașii mici.

 

Cât te iubesc, fetița mea

Tu pentru mine nu ai seamăn

Și e așa precum ai spus:

Da, tu ești „sufletul meu geamăn”.

A avea o fiică este ceva cu totul special și este normal să te emoționezi atunci când trebuie să-i transmiți un mesaj frumos propriului copil. Poți alege oricând dintre cele 45 de mesaje de mai sus, în funcție de momentul când vrei să ajungă acele rânduri la fiica ta. Nu te îngrijora că poți greși în vreun fel, deoarece cuvintele simple și pline de iubire sunt cele care o vor impresiona cel mai tare pe fiica ta.

Surse: bestwishesandquotes.com, poeziipentrusufletulmeu.com, stiridinlume.ro, postmodern.ro, recruit2network.info, brides.com, fericitazi.com, mesajele.com, mesajmix.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Fiica mea a plâns moartea cățelului nostru timp de trei ani și eu nu am fost pregătită pentru asta…
Fiica mea a plâns moartea cățelului nostru timp de trei ani și eu nu am fost pregătită pentru asta…

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  65 de mesaje pentru soțul meu, în care să îi arăt cât îl iubesc
  65 de mesaje pentru soțul meu, în care să îi arăt cât îl iubesc

  Este sufletul tău pereche, cel mai bun prieten, iubitul tău și susținătorul tău de nădejde. De multe ori ai vrea să-i spui cât îl iubești, cât de mult...

  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta
  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta

  Ziua în care te-ai născut, fetița mea, va fi întotdeauna cea mai frumoasă zi din viața mea. Dar te rog să nu mă întrebi despre cum a fost ziua în sine.

  Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta
  Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta

  Ioana Ginghină este actriță și a devenit cunoscută mai ales datorită rolurilor pe care le-a jucat în diverse telenovele românești. În anul 2007, s-a căsătorit tot...

  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție
  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție

  Un tătic povestește, pe Reddit, că actuala lui iubita s-a supărat destul de tare când a descoperit în telefonul său mai multe poze cu fiica lui din prima căsătorie,...

  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 15 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei
  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 15 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei

  Andreea Marin și Ștefan Bănică au format, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale...

  Zodiile care spun prea repede „te iubesc”
  Zodiile care spun prea repede „te iubesc”

  Dacă anumite persoane nu stau pe gânduri și le mărturisesc partenerilor că îi iubesc fără să aștepte să treacă prea mult timp de când și-au dat seama că sunt...

  Îmi iubesc soțul mai mult decât îmi iubesc copiii
  Îmi iubesc soțul mai mult decât îmi iubesc copiii

  O mamă de peste Ocean i-a uimit pe internauți în momentul în care a recunoscut că își iubește soțul mai mult decât își iubește copiii. Sute de oameni...

  Cât de mult a crescut fiica lui Teo Trandafir! Cum reușesc cele două să aibă o relație așa apropiată
  Cât de mult a crescut fiica lui Teo Trandafir! Cum reușesc cele două să aibă o relație așa apropiată

  A lucrat o perioadă la un post de radio, iar de-a lungul timpului Teo Trandafir a reușit să devină una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. De asemenea, este o...

  © 2023 Qbebe