11 lucruri pe care bărbații le observă la femei când fac dragoste

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Momentele intime pe care le avem cu partenerii noști constituie experiențe complexe, ce oferă fiecăruia dintre noi posibilitatea de a ne descoperi mai mult unul pe celălalt. Din articolul de mai jos veți afla ce detalii vor sesiza bărbații în timpul actului sexual. Veți vedea că acestea țin nu numai de aspectul nostru fizic, ci și de comportamentele noastre, fiind un bun indicator pentru gradul de satisfacție pe care îl avem în urma experienței intime.

Părul

Specialiștii consideră că unul dintre primele lucruri la care se uită bărbații când văd o femeie este părul. Odată ce ajung să se îndrăgostească de ea, acestora le va plăcea din ce în mai mult și părul ei.
Pentru un bărbat, nu contează la fel de mult ca pentru noi, să avem un păr cu un aspect impecabil, mereu aranjat. Noi suntem cele ce ajung să cheltuiască sume foarte mari pentru a merge în cele mai sofisticate saloane sau ca să achiziționăm cele mai bune produse de îngrijire.
În schimb, în ochii partenerilor noștri contează mai mult aspectul natural al părului nostru, ei ajungând să fie fascinați de acesta cu precădere când vom fi implicați în activități sexuale. De pildă, se spune că bărbații adoră aspectul dezordonat al părului unei femei ce s-a aflat în brațele sale, neavând importanță cât de vopsit sau de coafat este acesta.
Cu siguranță că oricare dintre noi a sesizat plăcerea partenerului de a se juca cu degetele prin părul nostru și de a ne mângâia în timpul sau după finalizarea actului sexual.

Cuplu intr-un moment intim

Ochii

Înainte să îți faci griji pentru faptul că, într-o zi, ai ochii mai obosiți ca de obicei și nu arăți la fel de bine, trebuie să știi că un bărbat îndrăgostit, care adoră să facă dragoste cu tine, nu va ține cont de așa ceva.
De altfel, pe bărbați îi va interesa să vadă că partenera se uită în ochii lor în timpul momentelor intime și nu că privesc în jos, lateral sau pe pereți, ca și cum ar căuta ceva. Oricare dintre aceste gesturi îi pot face să nu se mai simtă confortabil, gândindu-se că în acele momente poate ai îndoieli, că nu ești sigură de propriul corp, că te doare ceva , că ești plictisită sau cu gândul în altă parte.
Vei atrage însă un bărbat dacă îi vei zâmbi și te vei uita doar la el, iar dacă în ochii tăi el va zări și sclipirile de fericire, de satisfacție, se va simți cu adevărat împlinit.
Nu mai trebuie să ne preocupăm atât de mult să fim impecabile când suntem alături de partenerii noștri în intimitate, ci să încercăm să fim cât mai prezente acolo și să le arătăm cât de mult apreciem clipele petrecute împreună.

Buzele

Buzele sunt și ele un detalii la care bărbații se uită. Odată ce se îndrăgostesc, ei vor considera că buzele femeii iubite sunt perfecte, indiferent de forma acestora.
Când suntem în momentele intime cu partenerii noștri, nu ar trebui să ne mirăm dacă, atunci când ne mângâie, nu vor uita să ne atingă cu tandrețe sau cu pasiune și buzele. De regulă, își vor plimba degetele cu delicatețe pe conturul acestora, dorind parcă să ne descopere și mai mult.

Respirația

Un alt element foarte important pentru aceștia, când ne observă în momentele intime, este respirația noastră.
Ceea ce contează de fapt pentru partenerul nostru este să vadă că avem o respirație mai îngreunată, arătându-le că suntem satisfăcute și prezente cu totul în timpul sexului. Dacă nu se întâmplă așa, ei pot crede că nu ne simțim pe deplin mulțumite sau că nu suntem angajate în ceea ce facem.
În schimb, o respirație ceva mai grea poate duce la o sporire mai mare a libidoului și va demonstra că ne dorim să fim acolo, că ne simțim minunat și că nu ne e teamă să-i arătăm partenerului ceea ce simțim pentru el.

Expresiile faciale

Întrucât partenerii noștri își doresc foarte mult să vadă că ne simțim excelent când facem sex cu ei, vor căuta să sesizeze indiciile menite să le arate că ne satisfac pe deplin.
Cu precădere când nu suntem într-o relație foarte consolidată și nu ne cunoaștem încă perfect cu partenerii noștri, aceștia vor fi mai atenți să vadă cum ți se schimbă fața în timpul sexului. Ceea ce vor dori ei să sesizeze va fi, pe lângă zâmbetul tău satisfăcut, acele sclipiri din ochi, obrajii calzi și îmbujorați și chiar ar fi încântați să audă mici gemete de plăcere.
Observând toate acestea, este imposibil ca bărbații să nu dorească să repete cît mai des această experiență.

Cuplu care face dragoste

Zona decolteului

Este una dintre zonele ce este cel mai mult admirată la o femeie. Indiferent dacă preferă un decolteu mai îndrăzneț sau unul mai „cuminte", bărbații vor încerca mereu să se uite la acesta când vor să vadă dacă sunt atrași de o femeie.
Odată ce ajungi să faci sex cu partenerul, acesta va urmări, chiar dacă nu îți dai seama, acele mișcări de la nivelul decolteului, considerându-le sexi și făcându-l mai dornic să te atingă.

Sânii

Chiar dacă noi nu suntem mulțumite de aspectul sânilor noștri din diverse puncte de vedere, specialiștii ne îndeamnă să fim mult mai relaxate din acest punct de vedere. Explicația este următoarea: partenerii noștri ne vor aprecia sânii în ciuda unor „imperfecțiuni".
Cu atât mai mult cu cât vom fi în momentele intime, ei nu vor fi atenți la detaliile ce țin de sânii noștri, ci se vor rezuma să îi atingă și să se străduiască să ne ofere plăcere. Când sunt alături de femeia iubită, bărbații o văd mai frumoasă decât este în realitate, așa că nu ar trebui să ne facem griji dacă nu avem sânii din reviste.

Mâinile și picioarele

Nu te gândi că este esențial ca acestea să fie impecabile, important este ca partenerul să vadă ce poți face cu ele. Astfel, ei vor fi interesați de modul în care le vei folosi pentru ca actul sexual să se transforme într-o experiență memorabilă, pe care să-și dorească să o repete cât mai des.
În concluzie, pentru momente de intimitate mereu agreabile, bărbații vor dori să fie alintați și, deopotrivă, să resimtă pasiunea unei femei prin intermediul gesturilor făcute cu ajutorul mâinilor și picioarelor. De altfel, membrele noastre sunt cele ce pot „condimenta" cu adevărat actul sexual și pot aduce plăcere pentru ambii parteneri.

Citește și: Despre femei: Top 12 lucruri pe care bărbații le consideră sexy la femei

Pielea

Odată ce tu și partenerul tău sunteți în intimitate, atingerile dintre voi devin din ce în ce mai numeroase. Veți ajunge să vă mângâiați tot mai mult, iar mâinile partenerului vor fi tot mai mult prezente pe pielea ta.
Experții spun că bărbații sunt tentați să fie atenți la pielea partenerei lor și vor fi dornici să fie catifelată, indiferent de nuanța acesteia. De altfel, se spune că pielea noastră își va îmbunătăți oricum aspectul în timpul actului sexual, în condițiile în care circulația sângelui se va intensifica, toxinele se vor elimina mai ușor, iar producția de colagen va fi stimulată.
Cu alte cuvinte, datorită sexului, putem avea o piele mai tânără și mai frumoasă, inclusiv spre încântarea partenerilor noștri.

Citește și: 9 lucruri care se întâmplă în corpul tău când faci sex

Șoldurile

Întrucât un bărbat își dorește să vadă că partenera sa se simte bine când fac sex, el se va uita și la mișcările șoldurilor acesteia. În cazul în care ele sunt mai rigide sau par forțate, se va întreba dacă nu cumva este ceva în neregulă. În schimb, dacă acestea sunt flexibile și sexi, el își va da seama că femeia de lângă el se simte bine, că este mulțumită.
Practic, bărbații speră să aibă alături o femeie care să se angajeze complet într-un act de intimitate, cu trup și suflet. Va fi cea mai bună dovadă a faptului că ne dorim să fim cu ei și că putem avea o relație tot mai strânsă.

Parfumul pielii

Nu numai parfumul pe care-l purtăm va fi sesizat de partener, ci și mirosul pielii noastre pe parcursul actului sexual. Indiferent de tipul acestuia, aroma pielii va rămâne întipărită în mintea sa și îl va face să simtă iar dorința de a ne avea aproape când nu îi suntem alături.
Nu va fi însă nevoie să încercăm să purtăm parfumuri sofisticate, ci parfumul propriu pielii va fi cel ce va rămâne în memoria partenerului și ne va face mai atractive pentru acesta.

Voi știați până acum ce lucruri tind să sesizeze bărbații când facem sex?

Surse:
www.popxo.com, www.provestra.com, www.womenshealthmag.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  12 lucruri enervante pe care doar copiii le fac
  12 lucruri enervante pe care doar copiii le fac

  Copiii fac o mulțime de lucruri enervante, începând de la pierdutul unui pantof pe care l-ai văzut cu ochii tăi de dimineață și până la întreruperea unor...

  Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori când intră într-o relație de cuplu
  Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori când intră într-o relație de cuplu

  Este foarte greu să „citești” un bărbat de la primele întâlniri. La începutul unei relații avem tendința de a ne lăsa purtate de val și de a ignora...

  Nu îmi îmbrățișez copiii fără acordul lor și alte 4 lucruri pe care NU le fac ca mamă terapeut
  Nu îmi îmbrățișez copiii fără acordul lor și alte 4 lucruri pe care NU le fac ca mamă terapeut

  Fiecare părinte își stabilește reguli pe care se străduiește să le respecte cât mai mult în privința educării copilului. Mai stricte sau mai relaxate, asemenea...

  6 lucruri pe care să nu le spui copilului tău când îți spune: “Nu pot!”
  6 lucruri pe care să nu le spui copilului tău când îți spune: “Nu pot!”

  Tuturor părinților le este dificil să își privească copiii când au inima frântă și sunt triști din cauză că au pierdut un concurs sau că nu reușesc să facă un...

  Tot ce trebuie să știe o mamă de băiat: 9 lucruri care îți fac viața mai ușoară
  Tot ce trebuie să știe o mamă de băiat: 9 lucruri care îți fac viața mai ușoară

  Mămicile de băieți au multe emoții când vine vorba de creșterea pruncului lor. A avea un băiat nu este deloc același lucru cu a avea o fată, fiind vorba despre comportamente,...

  Femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Nimeni nu le rezistă
  Femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Nimeni nu le rezistă

  Ele sunt femeile fatale ale zodiacului, pe care toți bărbații le doresc și pentru care ar face orice ca să le aibă. Pe lângă faptul că sunt irezistibile, au o personalitate...

  Ce se întâmplă dacă faci dragoste când ești lăuză?
  Ce se întâmplă dacă faci dragoste când ești lăuză?

  Un subiect sensibil, însă deloc de neglijat este reluarea activității sexuale după naștere, fie că vorbim de nașterea pe cale vaginală sau nașterea prin operație cezariană....

  8 femei de peste 35 de ani răspund ce altceva fac, dacă nu s-au căsătorit și nu au facut copii până acum
  8 femei de peste 35 de ani răspund ce altceva fac, dacă nu s-au căsătorit și nu au facut copii până acum

  Nu știu alții cum sunt, dar noi românii ne așteptăm ca toată lumea să respecte rânduiala bunicilor noștri: căsătorie și copii până la 35 de ani. Însă,...

  © 2022 Qbebe