20 detalii feminine cărora niciun bărbat nu le poate rezista

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru a reuși să fim cât mai atrăgătoare în fața unui bărbat, nu este suficient să fim inteligente și să avem o siluetă de invidiat. Așa cum sunt de părere și experții, este necesar să știm să facem tot felul de gesturi, unele dintre ele chiar mărunte, dar care pot avea un impact semnificativ asupra bărbaților. Parcurgeți cu atenție articolul de mai jos pentru a afla ce detalii feminine ne pot face de-a dreptul irezistibile, ajutându-ne totodată să fim mai îndrăznețe și mai capabile să ne evidențiem atuurile.

Să avem încredere în noi însene

Psihologii ne sfătuiesc, dacă vrem să fim irezistibile în fața unui bărbat, să fim sigure pe noi încă din primele momente în care stăm în fața lui. Astfel, să sugerăm că ne simțim frumoase, inteligente, că suntem împăcate cu noi însene, că ne putem stăpâni emoțiile chiar și când o situație nu este prea confortabilă pentru noi, toate acestea ne vor face deosebit de atractive în ochii bărbaților.
Nu trebuie însă să exagerăm cu o astfel de atitudine, întrucât putem cădea, fără să ne dăm seama, în aroganță. Contează mult să putem sugera, într-o manieră delicată însă, că suntem sigure pe atuurile noastre.

Menținerea unui bun contact vizual

Specialiștii ne sfătuiesc să ne străduim cât de mult putem să avem un bun contact vizual cu cei care stăm de vorbă, întrucât acest gest le va demonstra acestora că suntem deschise, sincere și că avem încredere în noi.
Când reușim să avem contact vizual și cu partenerul nostru, se va elibera un hormon numit „feniletilamină" (cunoscut și sub denumirea de „hormonul pasiunii"), care ne va ajuta să-i sugerăm acestuia că ne face plăcere să fim în preajma lui, că nu avem nimic de ascuns.
În special dacă suntem nervoase sau emoționate și reușim să avem un contact vizual bun vom sesiza că ne vom simți de îndată mai bine, ca să nu mai punem la socoteală faptul că acest gest ne poate face irezistibile în fața bărbatului de lângă noi.

Zâmbetele sincere

Să râzi și să zâmbești din toată inima sunt gesturi care te vor ajuta să fii mai atrăgătoare pentru un bărbat. Pofta de viață și optimismul te vor face mai ușor de remarcat și, în plus, îi vor sugera acestuia că ești o persoană caldă, ce-și exprimă în mod deschis emoțiile.

Fata zambitoare, alaturi de partenerul ei

Arată-i că îți pasă de el

Bărbaților le place să știe că au de-a face cu o femeie căreia le pasă de ei, care pot avea grijă de ei.
Străduiește-te să-i arăți că-ți pasă de ceea ce gândește, de ceea ce face și de ceea ce îți spune, precum și că se poate baza oricând pe tine. Vei constata că vei fi din ce în ce mai căutată de bărbatul respectiv!

Demonstrează că nu îți este teamă să spui ceea ce gândești

O femeie care este capabilă să exprime în mod deschis ceea ce simte și ceea ce gândește poate fi considerată mai atractivă pentru un bărbat, sunt de părere psihologii. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să exgerezi și să începi numai să te plângi sau să bârfești, ci pur și simplu trebuie să arăți că ești gata oricând să-ți susții punctul de vedere, că opiniile tale merită să fie împărtășite.

Adoptarea unui look inedit

Fie că este vorba despre o vestimentație originală sau despre un tatuaj, fie că este vorba despre o coafură sau de o culoare neobișnuită a părului, un bărbat va fi mai atras să abordeze o femeie care este adepta unui look mai curajos.
De altfel, psihologii sunt de părere că persoanele creative și mai nonconformiste îi atrag mai ușor pe cei din jur. Iar femeile de acest tip pot deveni pur și simplu irezistibile în fața unui bărbat, cu atât mai mult cu cât își vor dubla înfățișarea de o atitudine ce denotă curaj și siguranță.

O voce sexy

Specialiștii consideră că, de cele mai multe ori, bărbații sunt mai atrași de o voce feminină similară celei actriței Marilyn Monroe. Cu alte cuvinte, dacă ai o voce cu o tonalitate mai înaltă, în care se simte mai puternic respirația, care este caldă totodată, poate fi un detaliu ce te va face irezistibilă.

Modul în care știi să atingi

Specialiștii sunt de părere că una dintre cele mai sigure metode de a cuceri un bărbat este să-l atingi ușor pe umăr, pe braț, pe genunchi sau pe bicepși atunci când discuți cu el sau când râzi la ceea ce îți spune. Vei vedea că poți deveni irezistibilă în ochii lui mai repede decât te aștepți!

O privire peste umăr

Încă din secolul trecut, celebritățile care adoptau o astfel de privire erau considerate irezistibile de către bărbați.
Se pare că situația nu s-a schimbat nici în prezent, în condițiile în care experții spun că majoritatea bărbaților nu ar putea rezista în fața unei femei ce se uită peste umăr. Explicația este foarte simplă: bărbații sunt atrași de magia, de misterul, ce-l conferă acest tip de privire.

Fata ce poarta o camasa barbateasca si isi mangaie pe fata partenerulPurtarea unei cămăși bărbătești

Cu siguranță că am sesizat și în multe filme că acele femei care poartă o cămașă bărbătească sunt mai atractive pentru bărbați. Conform specialiștilor, mesajul pe care-l vom transmite bărbatului de lângă noi când purtăm o asemenea cămașă este următorul: „Te vreau mai aproape de mine".

Citește și: 14 lucruri pe care le poți împrumuta de la partenerul tău

O piele catifelată

Pielea catifelată și frumoasă, de pe față și de pe întreg corpul, este un detaliu care ne poate face oricând irezistibile în fața unui bărbat.
Străduiți-vă așadar să vă mențineți pielea cât mai mătăsoasă și mai tânără, aplicând în acest scop tot felul de ritualuri de îngrijire, de la banalul epilat până la aplicarea unor creme speciale.

Buzele pline

Se spune că buzele pline, voluptoase, sunt un detaliu ce te vor face mai ușor remarcată de către un bărbat. Ele sunt simbolul feminității și al senzualității, cu condiția să fie cât mai naturale. Nu încerca însă tot felul de „trucuri" în acest sens, întrucât poți părea mai degrabă ridicolă sau ostentativă!

Purtarea tocurilor

Nu este simplu să mergi pe tocuri înalte și subțiri, dar trebuie să știi că, dacă vei reuși în acest demers, poți fi mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Nu numai că piciorul va părea mai subțire și mai delicat, dar și mersul nostru va fi mai suplu.
Nu încerca însă să porți încălțăminte cu tocuri înalte dacă nu ești sigură că te poți descurca bine pe ele!

Eleganța

Psihologii au ajuns la concluzia că eleganța nu va ascunde atractivitatea unei femei, ci o poate evidenția și mai mult. Iată de ce, de la alegerea hainelor până la machiaj și accesorii, să reușești să fii elegantă te poate face de-a dreptul irezistibilă în fața unui bărbat.

Machiajul natural

Pentru a cuceri un bărbat nu este nevoie să purtăm mereu un machiaj sofisticat, ne spun experții. Mult mai recomandabil este să abordăm un look marcat de un machiaj natural sau, când este posibil, să fim nemachiate când ne întâlnim cu partenerul nostru. Cu siguranță vom fi mai apreciate decât dacă vom purta o „mască" de machiaj!

Adoptarea unei vestimentații care să dezvăluie umerii

Stiliștii consideră că o ținută ce dezvăluie cât mai mult din umerii noștri va sugera delicatețe și senzualitate totodată.
Nu trebuie deci să ne ferim să purtăm haine care să ne lase umerii la vedere, să ne facă irestibile și să-i transmită bărbatului de lângă noi următorul mesaj: merităm să fim îmbrățișate și protejate.

Mușcatul ușor al buzelor

Dacă la un copil asemenea gest arată că acesta este speriat sau entuziasmat, când este prezent la o femeie poate constitui un detaliu irezistibil pentru bărbați.
Gestul de a-ți mușca ușor buzele va atrage atenția unui bărbat și, sunt de părere psihologii, îl poate face pe acesta mai dispus să-și arate afecțiunea față de tine.

Purtarea  colanților

Dacă ai o siluetă suplă, nu te sfii să porți cât mai des colanți. Vei vedea că poți fi mai atractivă pentru bărbați, ca să nu mai punem la socoteală faptul că te vei simți mai încrezătoare în tine și vei avea o mare libertate de mișcare.

O coafură îngrijită, cu părul cât mai strâns

În condițiile în care o astfel de pieptănătură ne poate conferi un look mai interesant și mai sexy totodată, este păcat să nu ne străduim ca, măcar din când în când, să-l abordăm în fața partenerului nostru/în fața unui potențial partener.
În plus, când purtăm părul strâns fața va părea mai luminoasă, iar urechile și gâtul nostru vor fi mai bine dezvăluite.

Purtarea de ochelari

Probabil că nu știai până acum că și ochelarii sunt un detaliu ce te pot face irezistibilă în fața unui bărbat. Este suficient să-i găsești pe cei ce ți se potrivesc cel mai bine și vei constata că, în condițiile în care aceștia îți dau un aer mai misterios și mai inabordabil, vei fi mai interesantă pentru el.

Fata cu ochelari, alaturi de partenerul ei

Citește și: Ce tip de ochelari sunt adecvați pentru forma feței tale

Voi ați mai auzit și de alte detalii feminine, care ne pot face irezistibile în fața unui bărbat?

Surse:
www.brightside.me; www.farrahgray.com; www.sarcasmlol.com;www.thetalko.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Coronavirusul poate rezista pe măștile chirurgicale zile întregi, dar le putem dezinfecta. Iată cum
  Coronavirusul poate rezista pe măștile chirurgicale zile întregi, dar le putem dezinfecta. Iată cum

  Deși există din ce în ce mai multe informații cu privire la noul COVID-19, un lucru este cert: putem distruge coronavirusul, dacă știm câteva trucuri.

  S-a confirmat: coronavirusul rezistă în aer, în încăperile infectate, și poate să ajungă la distanțe de 9 metri
  S-a confirmat: coronavirusul rezistă în aer, în încăperile infectate, și poate să ajungă la distanțe de 9 metri

  O întrebare care se află pe buzele tuturor zilele acestea este cât timp și la ce distanță persistă și se propagă coronavirusul. Răspunsul vine de la o echipă de...

  Detalii inedite și incredibile pe care poate nu le știai despre scutece
  Detalii inedite și incredibile pe care poate nu le știai despre scutece

  Scutecele sunt o afacere „murdară” la propriu, dar în același timp sunt extrem de utile. Dacă te întrebi cine este geniul care le-a inventat, cam câte...

  Coronavirusul nu rezistă pe suprafețe! Un nou studiu demontează toate teoriile de până acum
  Coronavirusul nu rezistă pe suprafețe! Un nou studiu demontează toate teoriile de până acum

  Suntem în plină pandemie de coronavirus și asistăm zilnic la noi descoperiri în legătură cu evoluția și acțiunea virusului. Un nou studiu vine și demontează mare parte...

  Femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Nimeni nu le rezistă
  Femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Nimeni nu le rezistă

  Ele sunt femeile fatale ale zodiacului, pe care toți bărbații le doresc și pentru care ar face orice ca să le aibă. Pe lângă faptul că sunt irezistibile, au o personalitate...

  Pe ce suprafețe rezistă cel mai mult coronavirusul
  Pe ce suprafețe rezistă cel mai mult coronavirusul

  Epidemia de coronavirus cu care se confruntă în momentul de față toate populațiile lumii a ajuns să determine oamenii de știință să își pună întrebări cu...

  7 motive din cauza cărora copiii țin secrete față de părinți
  7 motive din cauza cărora copiii țin secrete față de părinți

  Atunci când sunt mici copiii nu știu să mintă. Însă odată ce cresc apar o mulțime de situații care îi determină să se ascundă, unele chiar nejustificate. Află...

  Un bărbat întors din Italia acum 2 zile cu simptome de Covid-19 se plimba nestingherit cu autobuzul prin București
  Un bărbat întors din Italia acum 2 zile cu simptome de Covid-19 se plimba nestingherit cu autobuzul prin București

  În aceste vremuri, este important să stăm în casă, cu atât mai mult cu cât prezentăm simptome sau revenim dintr-o zonă ridicată de risc.

  © 2022 Qbebe