Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Dragă mamă soacră, mulțumesc pentru că ai crescut un bărbat incredibil!

Băiatul pe care l-ai crescut, s-a transformat într-un bărbat puternic, iubitor și loial. Un partener de nădejde și un tată incredibil! Așa că, dragă mama soacră, am câteva cuvinte să îți spun.

Pentru minunată mea soacră,

Ți-am mai spus și îți voi mai spune încă o dată: sunt atât de norocoasă că îmi ești soacră. Sunt atât de norocoasă că m-am îndrăgostit de fiul tău, un bărbat care vine dintr-o familie atât de iubitoare și caldă, una pe care acum sunt binecuvântată să o numesc a mea.

Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru asta și pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferi familiei noastre. Sunt recunoscătoare pentru discuțiile din suflet pe care le purtăm de fiecare dată când ne vizitezi sau vorbim la telefon.

Dar mai presus de toate, trebuie să îți mai mulțumesc pentru ceva, pentru un lucru care mi-a schimbat complet viață și i-a dat un alt sens. Îți mulțumesc pentru felul în care ți-ai crescut băiatul!

Până să ne cunoaștem, el era deja un tânăr independent, responsabil, așa că nu mi-a fost greu să mă îndrăgostesc iremediabil. Cred că vorba ”îți dai seama cum te va trata un bărbat după felul în care acesta se poartă cu mama lui” este perfect adevărată. Am știut dintotdeauna că fiul tău are un mare respect pentru tine!

Știu de pe casetele VHS de acasă, din fotografiile din copilărie și din poveștile sale în care îmi spune că tu și el ați avut întotdeauna o relație specială. Și cred că toate acestea l-au ajutat să se transforme în bărbatul care este azi.

Îți mulțumesc că ai crescut un băiat care gândește, trăiește și iubește cu inima deschisă. Faptul că mă acceptă așa cum sunt m-a ajutat enorm să mă dezvolt, să nu mai fiu atât de dura cu mine și să mă respect, în primul rând, pe mine.

Îți mulțumesc că ai crescut un băiat independent, responsabil și organizat. Alături de el am învățat atât de multe despre productivitate, concentrare și organizare, în toți acești ani. Nu voi uita niciodată momentul în care am intrat pentru prima dată în apartamentul său de burlac. Țin minte că am rămas atât de uimită când am văzut cât de curat și ordonat este totul, cât de mult își respectă spațiul. Acest lucru vorbește atât de mult despre modul în care a fost crescut.

Îți mulțumesc că ai crescut un fiu care la vestea că am rămas însărcinată, a reacționat cu putere și grație. M-a ținut în brațe când am plâns de bucurie la apariția celor două liniuțe pe testul de sarcină. Este bărbatul care mi-a spus, fără nicio urmă de ezitare, că sarcina este cel mai frumos lucru care putea să ni se întâmple. Este bărbatul care a dat dovadă de o putere de nezdruncinat în momentele în care am avut cea mai mare nevoie. Este bărbatul care s-a uitat cu mine la toate documentarele despre naștere și care a luat cursurile de puericultură la fel de în serios că și mine.

Îți mulțumesc că ai crescut un bărbat căruia nu i-a fost teamă să stea alături de mine în sala de naștere, care m-a ajutat să îl aduc pe lume pe fiul nostr. Îți mulțumesc că ai crescut genul de bărbat căruia nu i-a fost nicio clipă teamă să își țînă în brațe copilul abia născut. Care mi l-a adus și mie în brațe, pentru a deveni astfel, o familie mai mare.

Îți mulțumesc că ai crescut un bărbat a cărui vocație este aceea de tată. Este un părinte minunat și nu îmi pot imagina să fiu mamă fără el, fără să ne bucurăm împreună de fiecare moment dar și de toate provocările acestei călătorii.

Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că băiatul tău poate să lase mândria deoparte și să vorbească la modul real cu mine despre tot felul de lucruri. Cu el pot să am acele discuții în care ne uităm împreună la cum am abordat o situație și cum o putem îmbunătăți. Abilitatea lui de a comunica cu mine la un nivel profund ne îmbunătățește că părinți.

Băiatul pe care l-ai crescut a devenit un bărbat puternic și iubitor. Un partener egal și un tată minunat. Îți voi fi pentru totdeauna recunoscătoare pentru startul extraordinar pe care i l-ai oferit în viață și pentru modul în care dragostea ta i-a modelat ADN-ul în așa fel încât să devină bărbatul care este astăzi. Bărbatul pe care îl iubesc.

Cu multă recunoștință, îți promit că mereu îmi voi face și eu partea mea - voi avea grijă de băiatul tău. Îți promit că îl voi sprijini așa cum el mă sprijină pe mine. Că voi crede în el, așa cum el crede în mine. Și îți promit că voi fi cea mai bună mamă pentru băiețelul lui, băiețelul nostru.

Cu dragoste și profundă recunoștință,
Nora ta.

Sursă: www.mother.ly

10 lucruri pe care soacra ta le gândește, dar nu le spune

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Draga mea fiică, faptul că am devenit mama ta m-a schimbat pentru totdeauna
  Draga mea fiică, faptul că am devenit mama ta m-a schimbat pentru totdeauna

  Un copil te va schimba cu siguranță, însă te va schimba în cele mai frumoase moduri cu putință. Cum erai înainte de a da naștere? Cum te-a schimbat fiica ta?

  Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari si felicitari de Martisor pentru iubita, mama, soacra si colege
  Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari si felicitari de Martisor pentru iubita, mama, soacra si colege

  Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si...

  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o
  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o

  Continui poveștile care o implică pe soacra mea, pentru că așa cum vă spuneam este un personaj. Îmi este dragă, am ajuns să avem o relație foarte apropiată, dar pănă am...

  Acest bărbat a fost crescut de un tată cu sindrom Down. A ajuns mare, iar asta datorită părintelui său! Iată ce a învățat de la el!
  Acest bărbat a fost crescut de un tată cu sindrom Down. A ajuns mare, iar asta datorită părintelui său! Iată ce a învățat de la el!

  Sader Issa este un student sirian care studiază stomatologia. La prima vedere este ca oricare alt tânăr de vârsta lui, dar ceva îl diferențiază de colegii lui. El a...

  11 celebrități care au crescut fără mamă
  11 celebrități care au crescut fără mamă

  Nu este nimic mai dificil pentru un copil decât pierderea mamei. Multe dintre cele mai faimoase persoane din lume au crescut fără iubirea unei mame. Deși au ajuns să își...

  Soacra mea vrea să îmi alăpteze bebelușul
  Soacra mea vrea să îmi alăpteze bebelușul

  „Soacra mea de 70 de ani vrea să alăpteze la sân bebelușul”, a scris o mămică pe Reddit, care spune că a rămas șocată în momentul în care soacra ei i-a...

  Cum și-a insultat Mandy Moore soacra când a anunțat că este însărcinată
  Cum și-a insultat Mandy Moore soacra când a anunțat că este însărcinată

  La sfârșitul lunii septembrie Mandy Moore anunța că este însărcinată și că ea și soțul ei, Taylor Goldsmith, așteaptă un băiețel. Actriță și cântăreață,...

  © 2021 Qbebe