Dragă mamă soacră, mulțumesc pentru că ai crescut un bărbat incredibil!

Bianca Geica - Redactor Senior

Băiatul pe care l-ai crescut, s-a transformat într-un bărbat puternic, iubitor și loial. Un partener de nădejde și un tată incredibil! Așa că, dragă mama soacră, am câteva cuvinte să îți spun.

Pentru minunată mea soacră,

Ți-am mai spus și îți voi mai spune încă o dată: sunt atât de norocoasă că îmi ești soacră. Sunt atât de norocoasă că m-am îndrăgostit de fiul tău, un bărbat care vine dintr-o familie atât de iubitoare și caldă, una pe care acum sunt binecuvântată să o numesc a mea.

Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru asta și pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferi familiei noastre. Sunt recunoscătoare pentru discuțiile din suflet pe care le purtăm de fiecare dată când ne vizitezi sau vorbim la telefon.

Dar mai presus de toate, trebuie să îți mai mulțumesc pentru ceva, pentru un lucru care mi-a schimbat complet viață și i-a dat un alt sens. Îți mulțumesc pentru felul în care ți-ai crescut băiatul!

Până să ne cunoaștem, el era deja un tânăr independent, responsabil, așa că nu mi-a fost greu să mă îndrăgostesc iremediabil. Cred că vorba ”îți dai seama cum te va trata un bărbat după felul în care acesta se poartă cu mama lui” este perfect adevărată. Am știut dintotdeauna că fiul tău are un mare respect pentru tine!

Știu de pe casetele VHS de acasă, din fotografiile din copilărie și din poveștile sale în care îmi spune că tu și el ați avut întotdeauna o relație specială. Și cred că toate acestea l-au ajutat să se transforme în bărbatul care este azi.

Îți mulțumesc că ai crescut un băiat care gândește, trăiește și iubește cu inima deschisă. Faptul că mă acceptă așa cum sunt m-a ajutat enorm să mă dezvolt, să nu mai fiu atât de dura cu mine și să mă respect, în primul rând, pe mine.

Îți mulțumesc că ai crescut un băiat independent, responsabil și organizat. Alături de el am învățat atât de multe despre productivitate, concentrare și organizare, în toți acești ani. Nu voi uita niciodată momentul în care am intrat pentru prima dată în apartamentul său de burlac. Țin minte că am rămas atât de uimită când am văzut cât de curat și ordonat este totul, cât de mult își respectă spațiul. Acest lucru vorbește atât de mult despre modul în care a fost crescut.

Îți mulțumesc că ai crescut un fiu care la vestea că am rămas însărcinată, a reacționat cu putere și grație. M-a ținut în brațe când am plâns de bucurie la apariția celor două liniuțe pe testul de sarcină. Este bărbatul care mi-a spus, fără nicio urmă de ezitare, că sarcina este cel mai frumos lucru care putea să ni se întâmple. Este bărbatul care a dat dovadă de o putere de nezdruncinat în momentele în care am avut cea mai mare nevoie. Este bărbatul care s-a uitat cu mine la toate documentarele despre naștere și care a luat cursurile de puericultură la fel de în serios că și mine.

Îți mulțumesc că ai crescut un bărbat căruia nu i-a fost teamă să stea alături de mine în sala de naștere, care m-a ajutat să îl aduc pe lume pe fiul nostr. Îți mulțumesc că ai crescut genul de bărbat căruia nu i-a fost nicio clipă teamă să își țînă în brațe copilul abia născut. Care mi l-a adus și mie în brațe, pentru a deveni astfel, o familie mai mare.

Îți mulțumesc că ai crescut un bărbat a cărui vocație este aceea de tată. Este un părinte minunat și nu îmi pot imagina să fiu mamă fără el, fără să ne bucurăm împreună de fiecare moment dar și de toate provocările acestei călătorii.

Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că băiatul tău poate să lase mândria deoparte și să vorbească la modul real cu mine despre tot felul de lucruri. Cu el pot să am acele discuții în care ne uităm împreună la cum am abordat o situație și cum o putem îmbunătăți. Abilitatea lui de a comunica cu mine la un nivel profund ne îmbunătățește că părinți.

Băiatul pe care l-ai crescut a devenit un bărbat puternic și iubitor. Un partener egal și un tată minunat. Îți voi fi pentru totdeauna recunoscătoare pentru startul extraordinar pe care i l-ai oferit în viață și pentru modul în care dragostea ta i-a modelat ADN-ul în așa fel încât să devină bărbatul care este astăzi. Bărbatul pe care îl iubesc.

Cu multă recunoștință, îți promit că mereu îmi voi face și eu partea mea - voi avea grijă de băiatul tău. Îți promit că îl voi sprijini așa cum el mă sprijină pe mine. Că voi crede în el, așa cum el crede în mine. Și îți promit că voi fi cea mai bună mamă pentru băiețelul lui, băiețelul nostru.

Cu dragoste și profundă recunoștință,
Nora ta.

Sursă: www.mother.ly

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Dragă mamă soacră, mulțumesc pentru că ești mai mult decât o soacră
  Dragă mamă soacră, mulțumesc pentru că ești mai mult decât o soacră

  Relația noră-soacră este una dintre relațiile interumane ce a stârnit, de-a lungul timpului, numeroase controverse. De asemenea, în legătură cu această relație s-au...

  Dragă mamă, nu am înțeles sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine până în momentul în care am avut copii. Dar acum înțeleg tot
  Dragă mamă, nu am înțeles sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine până în momentul în care am avut copii. Dar acum înțeleg tot

  Dragă mamă, sunt atât de multe lucruri pe care nu le știam despre tine și atât de multe lucruri pe care nu le-am observat când am crescut cu tine. Dar acum le văd.

  Soacra mea i-a spus soțului meu să divorțeze de mine În timpul tratamentelor de fertilizare in vitro
  Soacra mea i-a spus soțului meu să divorțeze de mine În timpul tratamentelor de fertilizare in vitro

  Relația dintre soacră și noră este adesea complicată. De multe ori, există un clinci între femeia care a crescut un bărbat și femeia cu care acesta alege să-și petreacă...

  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta
  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta

  Ziua în care te-ai născut, fetița mea, va fi întotdeauna cea mai frumoasă zi din viața mea. Dar te rog să nu mă întrebi despre cum a fost ziua în sine.

  Dragă mămică, iartă-te pentru tot ce s-a întâmplat!
  Dragă mămică, iartă-te pentru tot ce s-a întâmplat!

  Iartă-te pentru ceea ce s-a întâmplat. Pentru greșelile pe care le-ai făcut. Pentru că nu te-ai ridicat uneori la nivelul așteptărilor tale. Uneori poți fi atât de...

  Soacra mea mi-a numit fetița „scorpie” după ce a stat cu ea
  Soacra mea mi-a numit fetița „scorpie” după ce a stat cu ea

  O mămică de peste hotare povestește, într-o postare pe Reddit, că a rămas șocată în momentul în care a auzit-o pe soacra ei numindu-i fetița „scorpie”....

  Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă
  Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă

  Soacră, soacră, poamă acră ... așa spune o vorbă românească. Se pare că are ea un sâmbure de adevăr, pentru că relația soacră-noră depășește granițele fizice,...

  © 2023 Qbebe