15 povești de la părinți care au fost surprinși de copii când erau în momente intime

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Când devenim părinți, ne dăm seama că nu va mai fi prea simplu să avem parte de momente intime. Indiferent de vârsta pe care o au, ai noștri copii sunt curioși și ne putem afla oricând în situația de a fi văzuți de către ei, inclusiv în ipostaze pe care nu ne-am fi dorit sub nicio formă să le dezvăluim. Iată de ce, în articolul de mai jos, veți găsi mai multe exemple de povești ale părinților găsiți de către copii în cele mai intime clipe. Acestea vă pot fi o sursă de inspirație pentru cazurile în care pur și simplu ați vrea „să intrați în pământ" de rușinea față de copiii voștri.

Ce ne relatează părinții unor copiii mai mici (sub vârsta de 6 ani) referitor la clipele când au fost surprinși de aceștia în momente intime

„Fiți în alertă și când vă sărutați"
Nici nu v-ați aștepta ca al vostru copil să își dorească să fie și el „partener" pentru voi când vă sărutați cu pasiune.
Următoarea „poveste" ne arată că ne putem aștepta la orice, deși al nostru copil are doar 2 ani. De exemplu, o fetiță ce și-a găsit părinții sărutându-se pe canapea, a stat mai multe minute în șir cu buzele pregătite pentru a fi și ea sărutată.

„Nu se auzea nimic din dormitorul lui mami și a lui tati, pur și simplu ai visat!"
Dacă aveți un copil mai mic, nu va fi dificil să-l păcăliți în cazul în care a auzit zgomotele din dormitorul vostru, în momentele intime.
De exemplu, când într-o noapte fiica ei de 3 ani i-a spus unei mame „Că sunt animale sălbatice în dormitorul vostru", că ea „le poate auzi", aceasta i-a răspuns că nu este nimic, că nu există animale în casă, că probabil a visat urât.

„Suntem în căutarea beculețelor sparte"
Când nu știți ce să-i spuneți copilului ce v-a surprins într-unul dintre momentele „rușinoase", fiiți ingenioși și apelați la o „scuză" similară celei de mai jos.
Un cuplu ce a fost surprins de fiica lor în vârstă de 3 ani sub bradul de Crăciun, a găsit următoarea soluție: „Tati o ajuta pe mami să găsească beculețele sparte din brad!"

„Sub nicio formă nu uitați deschisă ușa de la dormitorul vostru!"
Ori de câte ori vreți să aveți momente intime, este esențial să aveți grijă să stați cu ușa închisă. În caz contrar, oricând puteți să vă aflați într-o situație nu prea agreabilă, precum aceea a mamei din următoarea „poveste".
Aceasta relatează cum, într-un moment de relaxare, când stătea pe burtă, fetița ei s-a cățărat pe spatele ei și a început să se salte. Când mama a rugat-o să se oprească, micuța i-a dat această replică: „Dar vreau să te joci și cu mine jocul pe care l-ai jucat cu tati noaptea trecută. Știi tu, jocul acela cu salturi, cu lupte corp la corp!"

„Am fost într-o luptă a gâdilatului"
Dacă aveți un moment intim, iar al vostru copil vă vede când vă așteptați mai puțin, puteți să procedați precum părinții ce își dezvăluie următoarea „poveste".
Astfel, părinții au fost surprinși de către fiica lor, în vârstă de 5 ani, în clipele lor de intimitate. Aceasta dăduse buzna în dormitorul lor, speriată de o bufniță din apropierea ferestrei de la camera ei.
Cei doi erau dezbrăcați, tatăl s-a ascuns în baie, iar mama nu a apucat să-i spună fetiței decât: „Am fost într-o luptă a gâdilatului". Iar când micuța a întrebat de ce nu purtau pijamale, mama i-a spus că fără pijamale gâdilatul se simte mai bine și te face mai mult să râzi.

„Dacă ratezi o dată momentul, încearcă din nou"
O fetiță de 4 ani era pe punctul să-i descopere pe ai ei părinți chiar în momentul în care erau dezbrăcați în pat. Motivul: casa lor era în renovare și nu era o ușă la dormitor. „Norocul" lor a fost că erau acoperiți cu pături.
Deși au încercat să-și reia activitatea mai târziu, profitând de faptul că aceasta dormea după-amiaza, tot nu au avut succes. Copilul se trezise și i-a strigat de la intrarea în dormitor „M-am trezit!". În acest context, cei doi au promis să fie mult mai atenți până când vor avea o nouă ușă.

„Aveți grijă să încuiați ușa de la baie"
Dacă ai de gând să petreci alături de partenerul tău un moment de intimitate la duș, nu uitați să închideți bine ușa de la baie.
Unii părinți uită să facă acest lucru, așa că se pot afla într-o situație precum aceasta. Astfel, o fetiță de 4 ani și cea mai bună prietenă a ei au intrat în baie peste părinții celei de 4 ani și i-a întrebat ce fac. Răspunsul lor a fost că „Se ajută unul pe celălalt pentru a se spăla mai bine".
Fiica lor nu a stat pe gânduri și le-a zis că, înainte de toate, ar trebui să le pregătească și lor o gustare. După aceea le-au întins, pe sub perdeaua de la duș, un pachet de biscuiți, un borcan cu unt de arahide și unul cu jeleu, alături de un cuțit.

„Nu vă bazați pe faptul că al vostru copil umblă prin casă în somn"
Un copil de grădiniță și-a uimit părinții, în condițiile în care i-a surprins într-un moment intim, deși ei erau convinși că micuțul dormea în timp ce umbla prin dormitorul lor.
Cu toate acestea, replica băiețelului i-a lăsat fără cuvinte: „Tati, ai făcut pipi în fundulețul mamei?"

„Dați vina pe mașina de spălat!"
Tot în legătură cu zgomotele ce pot veni din dormitorul părinților este și această relatare.
O mamă povestește cum fiica ei, în vârstă de 5 ani, venise când se aștepta mai puțin în dormitor, spunând că „Mașina de spălat s-a oprit". Prima dată, mama nu a știut ce să-i răspundă și i-a zis că nu își dă seama despre ce este vorba, că nu pusese nimic la spălat seara.
După aceea și-a dat seama că probabil fetița auzise zgomotul generat de tăblia patului, așa că nu a ezitat și a dat vina pe faptul că pusese la spălat niște șoșete înainte de culcare, dar că a uitat complet de ele. Începând cu acel moment, cuplul s-a hotărât să adopte, când era vorba de activitatea sexuală, numele de cod „spălatul șosetelor".

„Fiți mereu pe fază!"
Copiii sunt mereu pline de surprize, așa că nu ar trebui să ne mire deloc faptul că ei ne văd chiar și când ne așteptăm mai puțin.
Spre exemplu, o fetiță de 5 ani a întrebat-o pe mama ei, a cărei lenjerie intimă era pe jos, dacă a avut și ea „un accident". Prima replică a mamei a fost că „Nu a avut niciun accident".
Apoi fetița i-a mărturisit că a avut „un accident" noaptea, că venise în dormitor, dar că „erau prea ocupați și a plecat".

Ce ne povestesc părinții unor copii mai mari (de la 6 ani în sus) în legătură cu momentele în care aceștia i-au surprins chiar în clipele lor de intimitate

„Până la urmă s-a lăsat cu râsete"
Și următoarea relatare ne arată că ai noștri copii ne pot surprinde oricând în clipele noastre de intimitate.
Spre exemplu, în timpul unei vacanțe, un cuplu și-a trimis copiii (de 8 și 10 ani) în camera alăturată pentru ca aceștia să se uite la televizor. După aceea au început să se sărute, pregătindu-se pentru următorul „pas".
Nu au reușit să-și atingă scopul, întrucât cel mai mic dintre copii a intrat deodată peste el, convingându-l și pe celălalt să vină să vadă ce se întâmplă cu părinții lor.
Mama și tata s-au rușinat inițial, în condițiile în care copiii au început să râdă de ei. După aceea au început să râdă și ei și totul s-a încheiat într-o atmosferă de bună-dispoziție.

Copii ce se uita la cum se saruta parintii lor

„Spune-i că ai avut un coșmar"
Când un copil vine în toiul nopții în dormitorul vostru în timp ce aveți un moment de intimitate, nu vă speriați prea tare.
Spuneți-i pur și simplu că a auzit sunetele ciudate pentru că mama a avut un coșmar. Așa a făcut și mama unui băiețel de 8 ani din SUA, iar acesta a încercat apoi să o liniștească, să-i spună că „Totul e în regulă".

„Fiți atenți la micii spioni!"
Nu sunt puține situațiile în care copiii noștri ne surprind cu ideile lor.
De exemplu, un copil de 9 ani ce adora să doarmă alături de părinți, le-a spus acestora că în cea de-a doua parte a nopții o pot muta în celălalt capăt al patului, astfel încât să aibă și ei loc pentru „momentele de mamă și de tată".
Nu este greu să ne dăm seama ce a vrut să spună de fapt copilul, care se pare că nu dormea tot timpul profund, așa cum credeau părinții.

Baietel ce si-a surprins parintii intr-un moment de intimitate

Citește și: Sex în cameră cu copilul?Ce spun părinții, ce  sfătuiește psihologul

„Aveți mare grijă la zgomotele ce vin din dormitor!"
Inclusiv copiii mari, ce sunt deja adolescenți, pot fi șocați de zgomotele ce vin din dormitorul părinților, când aceștia au parte de momente intime. Așa că este important să fiți foarte atenți, astfel încât să nu vă simțiți jenați dacă al vostru copil va ajunge să vă trimită mesaje precum a făcut o fată de 15 ani: „Oficial, m-ați speriat pe viață", „Te-am auzit pe tine și pe tati din dormitorul meu, nu erau niște sunete cu care aș fi vrut să mă trezesc", „Data viitoare dați drumul la radio sau faceți ceva!".

„Când nu știți ce să faceți, transformați totul într-o lecție de viață"
La fel ca în exemplul precedent, un alt adolescent nu s-a simțit deloc în largul său când a auzit zgomotele ce se auzeau din dormitorul părinților.
Acesta i-a mărturisit mamei sale că știe ce se petrece în camera lor, dar că i-a fost rușine să-i pună întrebări. Jenată, mama i-a spus: „Cel puțin știi că eu și tatăl tău ne iubim foarte mult" și că „ Este important ca într-o căsnicie să existe o viață sexuală împlinită".

Voi ați fost până acum surprinse de ai voștri copii în timp ce erați în momente intime?

Citește și: Copilul dăunează grav cuplului?

Surse:
www.redbookmag.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  10 persoane faimoase care au fost adoptate când erau copii
  10 persoane faimoase care au fost adoptate când erau copii

  Fie că este vorba despre actori sau despre cântăreți, fie că este vorba despre personalități politice, numeroase persoane renumite au ajuns să fie adoptate în perioada...

  Un soț a centralizat într-un Excel fiecare moment când soția lui a refuzat relațiile intime și scuza pe care aceasta a folosit-o
  Un soț a centralizat într-un Excel fiecare moment când soția lui a refuzat relațiile intime și scuza pe care aceasta a folosit-o

  Statisticile spun că peste 35% dintre adulți spun că oboseala este ceea ce îi determină să evite relațiile sexuale. Conform unui studiu britanic efectuat pe 4000 de adulți, top...

  S-au cunoscut în maternitate, când erau nou-născuți și acum s-au logodit. Ce poveste romantică!
  S-au cunoscut în maternitate, când erau nou-născuți și acum s-au logodit. Ce poveste romantică!

  Doi tineri din New Jersey (SUA), care s-au logodit anul trecut, au ținut să-și dezvăluie povestea de dragoste pe o rețea de socializare. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru...

  „Am murit de una singură, când eram cu cealaltă mămică”. Cele mai neobișnuite povești ale copiilor care își amintesc viețile anterioare
  „Am murit de una singură, când eram cu cealaltă mămică”. Cele mai neobișnuite povești ale copiilor care își amintesc viețile anterioare

  Unii copii mici, de obicei cu vârste cuprinse între doi și șapte ani, vorbesc despre amintiri ale unei vieți anterioare pe care pretind că au trăit-o. În același...

  O țară întreagă se uită în ochii părinților ai căror copii au murit de Covid și spune: "Oricum erau bolnavi..."
  O țară întreagă se uită în ochii părinților ai căror copii au murit de Covid și spune: "Oricum erau bolnavi..."

  Nu am văzut popor mai cinic și mai egoist decât noi! Nu ne pasă deloc! Dacă nu suntem direct afectați, de ce să ne intereseze de cei din jurul nostru? Ieri au murit doi copii din...

  Abia acum, când am și eu copii, îmi dau seama că mama mea a fost cea mai bună mamă
  Abia acum, când am și eu copii, îmi dau seama că mama mea a fost cea mai bună mamă

  Ți s-a spus de multe ori că îți vei aprecia părinții mai mult când vei mai crește, nu-i așa? Eu acum realizez cât de grozavă a fost mama mea în a mă crește...

  Soția mea se oprește în timpul momentelor noastre intime să bea ceai
  Soția mea se oprește în timpul momentelor noastre intime să bea ceai

  Un bărbat de peste granițe povestește, într-o postare pe Reddit care a ajuns și în paginile unei reviste, că soția lui obișnuiește să își înceapă ziua cu o...

  © 2023 Qbebe