14 fotografii pe care trebuie să le faci copilului înainte să intre la şcoală

Corina Naftanaila

Fotografiile sunt acele amintiri pe care le privești iar, și iar fără să te plictisești. Sunt cele care te fac să călătorești în timp și să rememorezi acele întâmplări care ți-au adus zâmbetul pe buze. Pentru părinți, fotografiile cu cei mici sunt singura cale prin care îi pot avea pe copii tot timpul lângă ei. Astfel, iată cele 14 fotografii cu piticul, ce nu trebuie să lipsescă din albumul foto al familiei!

S-ar putea spune că odată cu venirea pe lume a copilului, părinții dezvoltă o afecțiune ce se manifestă prin nevoia de a-i face mezinului cât mai multe fotografii. Să recunoaștem, nu există părinte care să nu-și fi imortalizat măcar o dată odorul. Nimic nu este mai plăcut decât să privești imaginile celui mic și să observi cum de la an la an, crește chiar sub ochii tăi, nu-i așa? Ei bine, iată "acele" 14 fotografii pe care trebuie să le faci copilului înainte să treacă la o nouă etapă din viața sa și anume, școala. Și pentru a te asigura că amintirile tale sunt prelucrate cu multă grijă și atenție, poți face o vizită site-ului fotografbebe.ro, unde pasiunea și dragostea pentru frumos și fotografie sunt ridicate la rang de artă!

Poza din burtică
Copilul există în viața părinților de când a fost "anunțat" de cele două liniuțe de pe testul de sarcină. Începând din acel moment, părinții conștientizează că în viața lor apăre o ființă lipsită de apărare, ce va avea nevoie de foarte multă dragoste și atenție. Astfel, o primă poză cu cel mic, ce va simboliza începutul tuturor începuturilor, este cea din burtică.

maternitate 1
poza cu burtica 2 

Poza de nou-născut
Cel mai bun mod prin care să-i urezi bun venit micului voinic este prin fotografie! Ce poate fi mai plăcut ca după trecerea anilor, copilul să se vadă la doar câteva zile de viață? Desigur, este o amintire prețioasă pentru întreaga familie, astfel încât trebuie să o păstrezi "ca la carte".

 poza nou-nascut 1  poza nou-nascut 2

Poza coșuleț
Cu ajutorul Fotografbebe.ro te vei putea bucura de tot suportul tehnic de care ai nevoie, dar și de idei inedite de fotografie, care îl vor face pe micuț să pozeze în cadoul perfect care vă va face zilele mai frumoase.

bebe cos 1
 poza cosulet 2

Poza în ramă
O altă idee de fotografie cu copilul tău este poza în ramă. Nu, nu este vorba despre înrămarea propriu-zisă a unei imagini cu fiul tău, ci despre o idee adorabilă de a imortaliza un moment din viața celui mic.

 poza rama 1 poza in rama 2

Poza cu căciuliță
Bebelușii sunt adorabili indiferent de ipostaza în care sunt surprinși, cu toții știm acest lucru. Printre primele imagini din albumul foto al familiei, trebuie să se numere și poza piticului cu o căciuliță amuzantă. Vestea bună este că de pe site-ul fotografbebe.ro poți alege și accesoriile preferate, care vor aduce sarea și piperul în ședința foto a bebelușului tău.

poza cu caciulita 1
poza caciulita 2 

Poza de Crăciun
Fotografiile tematice fac deliciul oricărei familii. Nimic nu poate fi mai adorabil decât copilul tău costumat într-un spiriduș. Nici costumașul de Moș Crăciun nu ar fi indicat să lipsească, pentru că în fond, copilul este cel care vă face cele mai multe cadouri, nu-i așa?

poza craciun 1 poza craciun 2

Poza de Paști
Rămânem tot în zona pozelor tematice, de această dată cu ocazia Paștelui. Poți alege o ipostază reprezentativă cu elemente specifice, sau poți opta pentru un portret ce capturează un moment din natură, piticul tău fiind imortalizat ca "vestitorul primăverii".

poza paste 1 poza pasti 2

Poza pe malul mării
Mare, soare și copilul tău! Toate lucrurile tale preferate capturate împreună, într-o imagine adorabilă, ce nu poate lipsi din albumul foto. Vor mai exista momente în care să mergeți împreună la mare, însă trebuie să profiți de cele când încă este bebeluș și nu se poate opune ideilor tale inedite de fotografie.

poza malul marii 1   Poza mare 2

Poza în frunzele toamnei
Orice portret al copilului în natură se poate transforma cu succes într-o adevărată operă de artă. Desigur, cu fotograful potrivit, care va ști să-l pună pe cel mic în valoare, te poți bucura toată viața de amintiri incredibile, ce vor prinde viață de fiecare dată cu ajutorul imaginilor profesioniste.

poza toamna 1  poza toamna 2

Poza cu ochii
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Astfel, imaginea celor două mărgeluțe colorate ale celui mic merită să aibă locul ei de cinste în albumul foto al familiei. Peste ani și ani, atât tu cât și copilul tău veți aprecia cu adevărat aceste ipostaze pe care nu le veți mai întâlni.

poza ochi 1
 poza ochi 2

Poza cu jucăriile de pluș
Așa cum tu îți dorești ca cel mic să fie subiectul tuturor fotografiilor tale, așa își dorește și mezinul ca jucăria lui de pluș să se bucure de aceeași atenție. Fiecare are "preferatul" său, nu uita! Va fi foarte amuzant ca mai târziu, copilul tău, care nu mai este de ceva timp un copil, să-și descopere jucăria preferată.

poza cu plus 1
poza cu plus 2

Poza cu mami și cu tati
Portretul de familie este nelipsit din orice album foto. Puteți face chiar o tradiție din această fotografie, pe care să o repetați în fiecare an. Făcând diferențe de la an la an, vei observa cu adevărat trecerea timpului.

 poza mami si tati 1 poza mami si tati 2 

Poza cu hohote de râs
Fericirea și zâmbetul sunt așa-zisele accesorii care pot transforma total o fotografie. Copiii mici și bebelușii care râd cu gura până la urechi sunt de-a dreptul delicioși, trebuie să recunoaștem. Asigură-te că și mezinul tău are o astfel de poză până ce intră la școală.

poza cu hohote de ras 1   poza cu hohote 2

Poza cu animalul de companie
Ca și în cazul jucăriei preferate, animalul de companie este și el un membru al familiei. De cele mai multe ori copiii și animalele devin cei mai buni prieteni, legătură ce merită surprinsă într-o serie de fotografii profi.

poza animal 1
poza pasti 1
http://www.fotografbebe.ro/
www.fotografbebe.ro

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Replici intre parinti pe care copilul NU trebuie sa le auda
  Replici intre parinti pe care copilul NU trebuie sa le auda

  Ce replici ati auzit intre parinti, care v-au marcat copilaria? Ce replici va ard inca urechile si inimile, pentru ca va apartin si v-au ranit propriul copil? Cum sa ne ferim copilul de...

  O femeie își alăptează fiica de 7 ani înainte și după școală și spune că este ceva perfect normal
  O femeie își alăptează fiica de 7 ani înainte și după școală și spune că este ceva perfect normal

  Sophie spune că cei din jur sunt se îngrozesc când văd că încă își alăptează fiica de 7 ani, dar nu îi pasă. Ea spune că, atâta vreme cât...

  Cele mai amuzante fotografii din natură ale anului 2021. Avem nevoie și de zâmbete!
  Cele mai amuzante fotografii din natură ale anului 2021. Avem nevoie și de zâmbete!

  Chiar și în vremuri tulburi, natura își urmează nestingherită cursul ei. O dovadă clară în acest sens este oferită și de fotografii realizate pe parcursul acestui...

  Ce trebuie să rețineți înainte de a cumpăra un pătuț pliabil de călătorie
  Ce trebuie să rețineți înainte de a cumpăra un pătuț pliabil de călătorie

  Iată cum să decideți ce pătuț xz„ de călătorie va fi potrivit pentru nou-născutul, bebelușul sau copilul dumneavoastră, plus sfaturi esențiale de siguranță atunci...

  6 lucruri la care să te gândești înainte să pui o poză cu copilul în Social Media
  6 lucruri la care să te gândești înainte să pui o poză cu copilul în Social Media

  Tendința de a dezvălui cât mai multe momente din viață pe Social Media este tot mai prezentă în ultimul deceniu. Printre acestea se regăsesc, desigur și momente din viața...

  Cele 5 abilități pe care ar fi bine să le deprinzi înainte să ai un copil
  Cele 5 abilități pe care ar fi bine să le deprinzi înainte să ai un copil

  Pentru a reuși să faci față încă de la început provocărilor pe care le vei avea de înfruntat ca părinte, ar fi ideal dacă ai putea să deprinzi și să-ți...

  Truc de școală: o mamă ne învață cum se organizează eficient hainele copilului
  Truc de școală: o mamă ne învață cum se organizează eficient hainele copilului

  Începutul noului an școlar se apropie cu pași repezi, de aceea te pregătești intens ca să-l întâmpinați așa cum se cuvine. Printre demersurile ce țin de aceste...

  © 2023 Qbebe