Intreaba

Raspunde

Vezi intrebari care nu au primit inca raspuns. Si tu poti ajuta!

vezi intrebarile

Descopera

Vezi intrebarile care au primt deja raspuns.

vezi intrebarile

Cauta

DE CE UN COPIL DE 6 ANI NOAPTEA ,DUPA 50 MIN DE CAND ADOARME ARE COSMARURI?SE BATE,STIGA AJUTOR,MAMA-MAMA. CAD NU DOARME ZIUA. CARE SA FIE CAUZA?

Intreaba
MARIA TEIUS
| 11:40, 09.03.2013 4 răspunsuri

FETITA MEA A FOST CRESCUTA CU LAPTE PRAF. UN BEBELUS DESTUL DE AGITAT NOAPTEA. PE LA UN AN SI JUMATE A FACUT SPASMUL HOHOTULUI DE PLANS. CRED CA DE 5 ORI,MOMENTE IN CARE AM CRERZUT CA MI-A MURIT COPILU.DR DE FAM A ZIS CA-I DIN CAUZA RASFATULUI SI CA SE FACE PANA LA 3 ANI.A TRECUT . EA ESTE F DEZVOLTATA SI FIZIC SI INTELECTUAL,FATA DE ALTI COPII DE VARSTA EI. DE VREO DOI ANI SI CEVA ,IN ZILELE CAND NU O CULC LA PRANZ,DECI DIN CAUZA OBOSELII, NOAPTEA, LA 50 MIN DE CAND ADOARME,INDIFERENT DE ORA LA CARE O CULC,SE RIDICA IN FUNDULET, STRIGA MAMA,MAMA,AJUTOR,SE LOVESTE,SE BATE EFECTIV,ARE OCHISORII DESHISI,DAR NU MA VEDE,NU MA AUDE.AM INCERCAT S.O TREZESC DIN COSMAR,DAR A DURAT SI MAI MULT CRIZA SI 10 MIN. APOI AM INCERCAT SA NU O MAI TREZESC,CI DOAR S,O LINISTESC PRIN MANGAIERE,II VORBESC MEREU,O TIN FORTAT SA NU SE MAI RIDICE,DESI IN ACELE MOMENTE ARE O FORTA DE NEIMAGINAT PENTRU UN COPIL.CU GREU REUSESC SA O ADORM DIN NOU,DUPA CARE DOARME PANA DIMINEATA. DIMINEATA , EA NU-SI AMINTESTE NIMIC. AM DESCOPERIT O CAUZA- OBOSEALA MARE. ARE NEVOIE DE MULT SOMN. DESI SOMNUL EI NU ESTE FOARTE PROFUND,PENTRU CA MA SIMTE DE FOARTE MULTE ORI CAND IES DIN PAT SI MA STRIGA SI SUNT NEVOITA SA STAU EFECTIV IN PAT,LANGA EA,DEGEBA,DOAR SA DOARMA EA. VA ROG DIN SUFLEY SA MA AJUTATI. SUNT DISPERATA. VA ROG SA MA INDRUMATI CATRE CINEVA. STAU TOT TIMPUL CU GRIJA SA O CULC LA PRANZ, DAR SUNT ZILE CAND NU AM TIMP EFECTIV SA O CULC, PENTRU CA SINGURA NICI NU VREA SA AUDA SA DOARMA. DOAR CU MINE SI ATAT . CU NUMENI ALTCINEVA. NU VREA SA RAMANA PESTE NOAPTE LA NIMENI. AM O PRIETENA BUNA CARE AR VREA SA MI-O MAI TINA LA EA, SA MAI IMI FAC SI EU TREABA,SA MAI RESPIR SI EU UN PIC, DAR NU ACCEPTA IDEEA SUB NICI O FORMA. SI IN TOAMNA INCEPE SCOALA,ARE TEME DE FACUT, CHIAR NU O SA MAI AIBA TIMP SA DOARMA . NU STIU DE UNDE VINE ACESTA OBOSEALA,CAND ALTI COPII NU MAI DORM DELOC LA PRANZ,SE CULCA SEARA MAI DEVREME SI DORM PANA DIMINEATA. VA ROG SA MA AJUTATI! CU MULTA INCREDERE IN DVS SI CU MULT RESPECT,MARIA TEIUS.

daniela
(20:25, 13.06.2013) a raspuns:

am auzit despre asemenea caz si mamica respectiva a mers la un preot sa se roage pentru ea si dupa ce s-a rugat fetita nu a mai facut asa si a avut un somn linistit.

karo
(12:52, 03.04.2013) a raspuns:

Pare a fi Pavor...

teo
(10:21, 19.03.2013) a raspuns:

Am vazut strigatul tau dupa ajutor.. nu pot sa te ajut decat cu 2 sugestii de grupuri de pe facebook, grupuri de mamici si specialisti, poate gasesti acolo raspuns... https://www.facebook.com/groups/120094171433044/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/groups/mamici/?fref=ts

Daria
(01:16, 12.03.2013) a raspuns:

ai fost cu ea la doctor pana acum? La un psiholog poti incerca...Sanatate multa

Raspunde si tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai raspunde?

  inscrieri la gradinita

  valentina - 12.08.2013
  Buna ziua.Locuiesc in pitesti cu chirie in cartieul triv si am un bebe de 3ani...
  Probleme de comportament
  in acest moment exista
  0 raspunsuri
  RASPUNDE
  Va rugam sa completati campurile necesare.

   sunt mama unui baietel de 1 an si patru lui si nu ma mai inteleg cu el;

   buculei cristina - 26.07.2013
   vrea sa se faca numai cum vrea el ca altfel se arunca pe jos, tipa , se loveste...
   Probleme de comportament
   in acest moment exista
   0 raspunsuri
   RASPUNDE
   Va rugam sa completati campurile necesare.

    La un an si 4 luni pot sa o dau la cresa 3 ore / zi de la 9 la 12 ?

    GETA SIMONA - 18.07.2013
    vreau sa o obisnuiesc deja cu colectivul si nu stiu daca e bine sa o dau. am...
    Probleme de comportament
    in acest moment exista
    0 raspunsuri
    RASPUNDE
    Va rugam sa completati campurile necesare.
     Probleme de comportament
     in acest moment exista
     0 raspunsuri
     RASPUNDE
     Va rugam sa completati campurile necesare.
      © 2022 Qbebe