Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Cinci mituri despre unghiile cu gel - provoacă acestea cu adevărat cancer?

Ați auzit deja că, unghiile artificiale dăunează sănătății? Că astfel de manichiură cauzează cancer și alte boli neplăcute? Îngrijirea corporală în aceste zile este subiectul numărul unu și nu este surprinzător faptul că între toate sfaturile, pe care le primim din toate părțile, este dificil de ales ce este corect și adevărat. Cum să fiți frumoase fără a aduce daune sănătății voastre? Care mituri despre unghiile cu gel sunt false și înșelătoare? Este cazul să ne facem griji? 

Am selectat 5 declarații pe care le puteți întâlni cel mai des și vom vedea ce este adevărat la ele și ce nu. 

Unghiile artificiale provoacă cancer

Începem cu o afirmație care sună cel mai înfiorător. Nici un produs pentru unghii distribuit în țările UE nu poate să conțină substanțe periculoase care s-au dovedit a fi dăunătoare sănătății. Prin urmare, înainte de a cumpăra geluri UV și oje semipermanente, întrebați distribuitorul  despre compoziția lor. Acordați o atenție deosebită substanțelor cum ar fi formaldehidă, toluen sau ftalat de dibutil, care pot pune în pericol capacitatea reproductivă iar utilizarea lor în țările UE este interzisă. Consultați distribuitorul despre modul în care să manipulați cu produsul în mod corespunzător - o mulțime de substanțe sunt inofensive dacă rămân pe suprafața unghiilor, dar pot fi periculoase dacă sunt înghițite. Prin urmare, acordați atenție simbolurilor de avertizare de pe flacoane.

nails

Gelul distruge unghiile naturale

Dimpotrivă, un modelaj de unghii de calitate și profesional va întări unghiile naturale - acționând ca un strat de protecție care ajută la repararea și prevenirea unghiilor slabe și rupte. Dacă v-au spus prietenele că, unghiile false le-au distrus cele adevărate, credeți că acest lucru se datorează, în majoritatea cazurilor, eliminării necorespunzătoare a modelajului. Dacă vă dați jos singură unghia artificială într-un mod necorespunzător, atunci se va îndepărta odată cu unghia artificială și un strat din unghia naturală și apoi veți avea-o într-adevăr unghii " ca hârtia". Fiecare material trebuie să fie îndepărtat de pe unghii în mod profesional. În acest sens vă poate ajuta o pilă de unghii sau o freză de unghii adecvată.
Sub unghiile artificiale se înmulțesc infecțiile și unghiile nu respiră

Așa cum nu respiră părul, nu respiră nici unghiile. Este același tip de țesut și trebuie să fie bine îngrijit ca să reziste frumos cât mai mult timp posibil. Dar, cu toate acestea, infecția pe unghie poate apărea. Cum așa? Dacă nu uscați corect unghia înainte de aplicarea gelului UV și nu o pregătiți pentru modelarea ulterioară, poate să rămână o picătură de lichid între unghie și gelul UV. Aceasta nu are unde să se evapore, așa că începe să provoace probleme. Dacă aveți această problemă, lăsați unghia să "respire" ceva timp fără nici un fel de manichiură pe ea și tratați infecția cu soluții antimicotice.
Lămpile UV pentru polimerizarea gelului cauzează cancer

Radiația UV se află peste tot în jurul nostru. Razele UVA care sunt emise de lămpile UV / LED sunt la fel ca razele solare. Dermatologul american Dana Stern spune ar trebui să utilizați o lampă de unghii foarte frecvent pentru a crește cel puțin riscul de apariție a cancerului de piele. Dar dacă totuși vă faceți griji în această privință, aplicați o protecție solară pe mâini cu 15-20 de minute înainte de a face manichiura, ceea ce blochează efectiv radiațiile UVA.

gel 

Gelurile UV cauzează alergii

Dacă sunteți alergică la utilizarea gelului UV, a ojelor semi sau a celor cu acril, contactați un specialist. Cauzele pot fi câteva - o substanță specifică în preparat, praful din pilirea unghiilor sau chiar latexul atunci când se utilizează mănuși. Alergiile se manifestă prin mâncărime, urticarie sau chiar separarea unghiei de pat.

Deci, cum să faceți față acestor mituri fără a vă îngrijora în privința sănătății voastre? Cumpărați întotdeauna produse de la comercianții verificați  care sunt dispuși și vă pot oferi informații despre compoziția preparatelor pentru unghii. În special în magazinele online din Asia puteți observa că, compoziția produselor nu este listată nici pe web, nici pe produsul însuși după cumpărare. Așa că, este nevoie de atenție sporită. Un comerciant cu produse pentru unghii nu doar că oferă produse dovedite dar este dispus să ofere și informații despre consistența acestora precum și despre modul de utilizare.

Sursa: drdanastern.com/nail-news 
Adevarat sau fals: 5 mituri despre constipatie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  O mamă nu s-a putut trata de cancer pentru că nu avea acte de identitate. Cinci copii au rămas orfani
  O mamă nu s-a putut trata de cancer pentru că nu avea acte de identitate. Cinci copii au rămas orfani

  Întrucât nu a avut acte de identitate, mama a cinci copii nu a putut beneficia de accesul la serviciile medicale corespunzătoare pentru a se putea trata de cancer. Parcurge cu...

  Ce să faci când copilul își roade unghiile
  Ce să faci când copilul își roade unghiile

  Printre obiceiurile pe care un copil le poate avea încă de la o vârstă fragedă se numără și rosul unghiilor. Așa cum vei afla și din articolul de mai jos, acesta are...

  4 mituri despre sexul in timpul casniciei
  4 mituri despre sexul in timpul casniciei

  Sexul a fost lasat pe pamant cu mai multe scopuri: placere, intimitate, procreere, sanatate fizica si emotional. S-a demonstrat stiintific! Sexul reduce stresul si oamenii care fac sex mai...

  6 mituri despre autism pe care nimeni nu ar trebui să le mai creadă
  6 mituri despre autism pe care nimeni nu ar trebui să le mai creadă

  Despre autism se vorbește tot mai mult în ultimii ani dar, în ciuda creșterii numărului de informații pe acest subiect, nu se poate spune că, în momentul de față,...

  Șoc în avion: o mamă a început să taie unghiile copilului în timpul unui zbor
  Șoc în avion: o mamă a început să taie unghiile copilului în timpul unui zbor

  Uneori, pur și simplu nu găsim timp pentru a face activitățile pe rând, iar această mămică a reușit să combine zborul alături de copilul său cu toaletarea celui mic.

  Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA: o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!
  Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA: o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

  Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum...

  Alertă alimentară! Cinci oameni morți, după ce au mâncat sandvișuri și salate infestate cu listeria
  Alertă alimentară! Cinci oameni morți, după ce au mâncat sandvișuri și salate infestate cu listeria

  Imediat după ce au consumat mâncarea din spitale, 5 persoane au fost infectate cu listeria și alte 4 se află deja în stare foarte gravă. Mâncarea, precum sandvișurile...

  © 2021 Qbebe