Cum arată viața unei mame cu 3 copii, care s-au născut în mai puțin de un an și nu sunt tripleți

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Odată ce ți-ai îndeplinit visul de a deveni mamă, chiar dacă îți planifici să mai ai copii, nu ți-ar trece prin cap că acest eveniment fericit s-ar putea repeta în mai puțin de 1 an. O femeie din SUA a demonstrat că și așa ceva este posibil, ea devenind în același an mama a trei copii. Parcurge cu atenție articolul pentru a afla cum a fost posibil și cum se descurcă în prezent această mamă și cele trei fetițe ale ei. 

A devenit pentru prima oară mamă în ianuarie 2020

Stephanie Hansen (din statul Washington, SUA) a devenit pentru prima dată mamă pe 28 ianuarie 2020. Atunci s-a născut prima ei fetiță, Daphe. 

La trei luni de la nașterea lui Daphne, Stephanie și-a dorit să ia din nou anticoncepționale, întrucât se afla într-o nouă relație. Înainte să reia administrarea anticoncepționalelor, era necesar să efectueze un test de sarcină. Era convinsă că acesta va ieși negativ, dar marea surpriză a fost că aștepta din nou un copil, după cum a mărturisit în intervenția pe care a avut-o pentru TODAY: „Pentru a începe să iau din nou anticoncepționale trebuia să fac un test de sarcină. Mă aflam într-o ceață mentală generată de faptul că născusem de curând și era vorba și despre entuziasmul de a fi într-o nouă relație romantică. Încercam să mă adaptez la totul.”

La trei săptămâni după ce a efectuat testul de sarcină, Stephanie a aflat, după o ecografie, că era însărcinată cu gemeni. Un medic ginecolog a explicat cum a fost posibil să se ajungă în această situație: ovulația poate reveni în aproximativ șase săptămâni după naștere, iar imediat după sarcină o femeie nu își va da seama exact cum va decurge ciclul ei menstrual. Cu alte cuvinte, ovulația se poate produce la scurt timp după naștere și există posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată.

A mai născut doi copii în decembrie 2020

Odată ce a aflat ce i se întâmpla, Stephanie a fost copleșită de diferite emoții și gânduri, inclusiv de sentimentul de vină. Temerile ei erau legate de faptul că fiica ei cea mare, Daphne, se va simți neglijată după nașterea gemenilor sau că ea nu se va putea descurca având trei copii. Confesiunea ei pentru sursa citată a fost aceasta: „Mă simțeam groaznic întrucât ea nu mai putea să aibă parte de atât de mult timp din partea mea. Clar, eram tristă la început.”

Aceste stări au început să dispară după venirea pe lume a gemenelor Penelope și Rubie, pe 8 decembrie 2020. Fiica ei cea mare a fost foarte fericită când le-a văzut pe cele două surori ale sale, așa cum reiese și din intervenția lui Stephanie pentru sursa citată anterior: „Tot ce își dorea atunci Daphne era să le atingă.” Tot pentru sursa citată, ea a vorbit despre atmosfera din casa ei din acea perioadă: „Era un haos total. Dar este cel mai bun haos posibil.”

Stephanie-Hansen-insarcinata-tinandu-si-fiica-cea-mare-in-brate-cele-doua-gemene-ale-lui-Stephanie

Sursă poză: tiktok.com/@stphmchhans

Nu s-a ferit să dezvăluie cum arată viața ei cu trei copii

Între timp, Stephanie s-a despărțit de tatăl gemenelor Penelope și Rubie, dar au rămas prieteni și se implică împreună în creșterea copiilor. Mama celor trei copii născuți într-un singur an a recunoscut faptul că, după despărțirea de acesta, i-a fost foarte greu, dar că a reușit să treacă peste acest obstacol și să-și revină. Pentru sursa menționată, a precizat că: „Când ne-am despărțit am fost distrusă. Dar trebuie să mă ocup de asta. Nu vom sta în pijamale plângând. Avem posibilitatea de a înota sau de a ne scufunda.”

În prezent, Daphne are 2 ani, iar surorile ei au 15 luni. Mama lor postează adesea pe o rețea de socializare momente din viața ei cu trei copii. Spre exemplu, le-a dezvăluit părinților un truc la care recurge ea pentru a-și stimula fetițele să mănânce fructe.

De asemenea, a arătat și cum iau masa cele trei fetițe.

Totodată, din postările ei nu lipsesc nici momentele în care le-a surprins pe cele trei împreună, în camera lor.

@stphmchhans Reply to @christianebutler06 ♬ original sound - stephanie ✨

Potrivit „cafemom.com”, Stephanie a explicat care este programul zilnic al fetițelor sale: „Ele sunt Cei Trei Mușchetari. Au același program. Mănâncă, fac baie și se joacă împreună. Împart aceeași cameră.” 

În ciuda provocărilor pe care le are ca mamă singură cu trei copii, Stephanie a declarat, pentru TODAY, următoarele: „Nu este întotdeauna ușor. Dar sunt mai fericită decât am fost vreodată. Acești copii sunt cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.”

Surse: cafemom.com, dailymail.co.uk, nypost.com, today.com

Sursă poză principală: tiktok.com/@stphmchhans

Surse foto: tiktok.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  S-au născut la o distanță de 7 ani, dar sunt TRIPLEȚI! Care este explicația
  S-au născut la o distanță de 7 ani, dar sunt TRIPLEȚI! Care este explicația

  Deși sunt tripleți, diferența de vârstă dintre ei este de 7 ani! Chiar și așa, cei trei copii sunt identici și au o legătură aparte. Află cum a fost posibil că niște...

  Sunt tripleți și au rămas însărcinate în același timp. Cum arată bebelușii lor
  Sunt tripleți și au rămas însărcinate în același timp. Cum arată bebelușii lor

  Tripleții uimesc adesea nu doar prin asemănarea incredibilă dintre ei, ci și prin legătura unică pe care o au. Ce se întâmplă însă când această legătură...

  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?
  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?

  În 2020 România a înregistrat cea mai mică rată a natalității din istoria sa. Potrivit ultimelor statistici, anul trecut s-au născut puțin peste 170.000 de copii, cel...

  12 copii în 12 ani. Cum arată mama care a fost însărcinată 9 ani din viață
  12 copii în 12 ani. Cum arată mama care a fost însărcinată 9 ani din viață

  Un cuplu de peste Ocean și-a întâmpinat cel de-al doisprezecelea copil, iar venirea pe lume a transformat familia lor într-o versiune reală a filmului clasic de comedie...

  Sfâșietor! Cum arată viața unei asistente medicale, care s-a mutat de acasă pentru a-și proteja familia: "Îmi văd copiii prin geam"
  Sfâșietor! Cum arată viața unei asistente medicale, care s-a mutat de acasă pentru a-și proteja familia: "Îmi văd copiii prin geam"

  Viețile oamenilor din toată lumea s-au schimbat radical de la apariția pandemiei de coronavirus. O asistentă medicală, care luptă în prima linie pentru combaterea virusului, ne...

  Povestea unei mame eroine care și-a născut fetița într-o temniță comunistă și a botezat-o Libertatea
  Povestea unei mame eroine care și-a născut fetița într-o temniță comunistă și a botezat-o Libertatea

  Iuliana Preduț-Constantinescu s-a născut pe 16 iunie, în anul 1929, în comuna Corbi, județul Argeș. Era fiica preotului Ioan Constantinescu și a Justinei din satul Poenarei....

  Și-a donat uterul unei necunoscute care nu putea face copii. Acum sunt cele mai bune prietene
  Și-a donat uterul unei necunoscute care nu putea face copii. Acum sunt cele mai bune prietene

  „Este îngerul meu”, spune Chelsea Jovanovich, care și-a îndeplinit visul de a deveni mamă cu ajutorul unei femei care i-a donat uterul. Transplantul de uter este o...

  18 poze făcute cu un selfie stick, care dovedesc viaţa haotică a unei mame
  18 poze făcute cu un selfie stick, care dovedesc viaţa haotică a unei mame

  O mămică din Rusia s-a gândit să imortalizeze viaţa de părinte în fotografii făcute cu un selfie stick. Dimineţile haotice, lipsa intimităţii şi multe altele fac parte...

  © 2022 Qbebe