Cum au creat două mame în pandemie primul marketplace pentru mama și copil

Bianca Geica - Redactor Senior

Pandemia ne-a forțat să ieșim din zona noastră de confort și să ne adaptăm la o nouă normalitate. Probabil că dacă ar fi să alegem un cuvânt care să definească ultimul an, acela ar fi „schimbare”. Pentru că în perioada pandemiei, ne-am văzut nevoiți să ne schimbăm radical stilul de viață, obiceiurile și chiar și joburile. Însă viața este despre alegeri și chiar dacă nu putem să alegem ceea ce ni se întâmplă, putem întotdeauna să alegem cum anume să reacționăm la ceea ce ni se întâmplă. Și din fericire, foarte multe persoane au ales să privească pandemia ca pe o ocazie perfectă de a se reinventa!

Printre aceste persoane se numără și două mame, foste corporatiste, care în plină pandemie au ales să își ia inima-n dinți și să își lanseze propria afacere: primul marketplace pentru mama și copil - Mom O’clock.

mom o'clock marketplace

Un șut în fund, un pas înainte

Cu siguranță îți sună cunoscut Mom O’clock și probabil i-ai și trecut pragul de câteva ori. Pentru că da, Mom O’clock a fost și prima cafenea dedicată mamelor la inceput de drum, cu copii intre 0 și 3 ani, cu spații baby-friendly, cameră de joacă supravegheată și zone special create pentru nevoile copiilor lor. Dacă te-ai numărat printre mămicile care își petreceau timpul în cafeneaua Mom O’clock, cu siguranță îți aminteșți de grija acordată acelor detalii menite să creeze un spațiu sigur, confortabil, modern și distractiv atât mamei, cât și copilului. Iar asta fiindcă Mom O’clock este creat de două mămici, Andra și Oana, pentru alte mămici!

Andra și Oana sunt două tinere mămici, foste corporatiste, care s-au hotărât în timpul concediului de maternitate că vor să testeze terenul antreprenoriatului și să înceapă ceva nou. Așa a luat naștere cafeneaua Mom O’clock. Se așteptau să dea piept cu o mulțime de provocări, însă nimic nu le-a pregătit pentru pandemia în urma căreia întreagă industrie horeca, și nu numai, a avut de suferit.

Contexul actual le-a făcut pe Andra și pe Oana să își reinventeze business-ul. Nu au renunțat la visul lor de a le ajuta și pe celelalte mame și de a transforma maternitatea într-o experiență care să mai ia din presiunea pe care o simt în primii ani de viață ai copilului, așa că au creat Mom O’clock Marketplace, primul marketplace pentru mama și copil care înțelege cel mai bine nevoile mamei. Nu a fost deloc ușor, dar seriozitatea, muncă și perseverență le-au ajutat pe Andra și pe Oana să facă un pas înainte și să pună pe picioare o nouă afacere în plină pandemie.

Ce găsește o mamă pentru ea și familie pe mom o'clock marketplace?

Creat tot de mămici, care știu cât de important este timpul în viață unui părinte la început de drum, Mom O’clock Marketplace aduce toate produsele de care o mama are nevoie într-un singur loc: de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, până produse de îngrijire pentru mama și bebe, cărți, cursuri și ateliere.

Dacă ești însărcinată și vrei să naști natural, poate vrei să îți întărești perineul cu Epi-No Delphin Plus, de exemplu, dispozitivul nr. 1 în lume folosit pentru pregătirea perineului în timpul sarcinii, dar și după naștere pentru retonifiere și prevenire a incontinenței urinare.

Sau poți începe să te pregăteșți pentru naștere cu ajutorul unor cursuri pentru gravide și cupluri de viitori părinți, în urmă căruia să-ti construiești un model mental pozitiv pentru o naștere naturală în care să fii în deplin control.

Dacă vrei să îți pregăteșți bagajul pentru maternitate, poți să tai de pe listă navigând prin site. O pompă electrică pentru sân, pentru extragerea eficientă și fără efort a laptelui matern, cu siguranță îți va fi de mare folos în primele săptămâni după nașterea bebelușului! La fel și un body în care să îți îmbraci puiul când îl scoți din maternitate.

De pe momoclock.ro poți cumpăra inclusiv primele jucării ale bebelușului, iar mai apoi, când va crește și va începe să fie atras de cărți de colorat, seturi de creație de toate felurile, plastilină, experimente, vei găsi tot ce ai nevoie în același marketplace.

La Mom O’clock Marketplace se găsesc și cursuri și activități pentru mame și copii, precum și mâncare și snack-uri bio, naturale: miere, spirulină, suplimente alimentare, gustări din fructe și legume, praline fără zahăr etc.

Te întrebi ce înseamnă să fii și mamă, și antreprenor în același timp? Andra și Oana recunosc că le-a fost și le este în continuare destul de greu să își împartă timpul între afacere și „meseria” de mamă, însă totul este posibil cu organizare și adaptare. Termenul „mom guilt” nu le este, însă, străin celor două mămici. Andra și Oana recunosc că sunt dăți când se întreabă de ce nu au putut sta liniștite să își vădă de „mămiciție”, dar în același timp sunt conștiente că nu ar fi putut să facă asta. Sentimentul de satisfacție pe care îl simt atunci când vad câte au realizat odată cu Mom O’clock este motorul care le face să continue!

Mom O’clock Marketplace este magazinul online cu produse și servicii pentru tine și puiul tău, alese cu grija cu care mamele își cresc copiii!

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Un copil de 12 ani din Eforie a fost bătut cu brutalitate de două mame la un loc de joacă
  Un copil de 12 ani din Eforie a fost bătut cu brutalitate de două mame la un loc de joacă

  Scene îngrozitoare s-au petrecut la un loc de joacă din Eforie Nord. Un băiat de 12 ani a fost lovit și izbit la pământ de două mame pentru că acesta scuipa semințe și...

  Când Dumnezeu a creat mama ...
  Când Dumnezeu a creat mama ...

  “Când Dumnezeu a creat mama, era în şasea zi de muncă. Un înger a venit şi l-a întrebat:

  Povestea cutremurătoare a unei mame: „Mi-am adus pe lume copilul mort singură, într-un salon de spital, în plină pandemie"
  Povestea cutremurătoare a unei mame: „Mi-am adus pe lume copilul mort singură, într-un salon de spital, în plină pandemie"

  Pierderea unei sarcini este înfiorătoare, mai ales atunci când se întâmplă într-un mod total neașteptat. Povestea acestei mame ne-a lăsat cu sufletele...

  Rentakub.com, marketplace de rezervări pentru case de vacanță și cabane
  Rentakub.com, marketplace de rezervări pentru case de vacanță și cabane

  În această conjunctură pandemică, dar si prin prisma evoluției preferințelor românilor, aceștia se orientează din ce în ce mai mult către vacanțele în...

  Încă un copil de vedetă, adus pe lume în plină pandemie de coronavirus! Este fericita mamă a patru prunci
  Încă un copil de vedetă, adus pe lume în plină pandemie de coronavirus! Este fericita mamă a patru prunci

  Modelul în vârstă de 31 de ani este una dintre vedetele care au adus pe lume un suflețel în această perioadă tumultuoasă!

  Inedit! Primul album înregistrat de un copil nenăscut va fi lansat în aprilie! Cum s-a putut așa ceva
  Inedit! Primul album înregistrat de un copil nenăscut va fi lansat în aprilie! Cum s-a putut așa ceva

  Orice femeie însărcinată este curioasă cu privire la ce se întâmplă pe parcursul celor nouă luni pe care bebelușul le petrece în burtică! Cu siguranță și tu...

  Îți poti imagina că alăptezi copilul greșit? O mamă a primit de două ori alt copil la naștere
  Îți poti imagina că alăptezi copilul greșit? O mamă a primit de două ori alt copil la naștere

  Uneori viața chiar bate filmul. Poveștile din telenovele cu copii schimbați la naștere par să fie, de fapt, inspirate din realitate. Becky Martin este o mamă care a trecut ca prin...

  A făcut două avorturi și a devenit în cele din urmă mama unui copil cu Sindrom Down
  A făcut două avorturi și a devenit în cele din urmă mama unui copil cu Sindrom Down

  O mamă care a trecut prin încercări grele, precum două avorturi și o pierdere de sarcină, are un fiu ce suferă de Sindromul Down. Cu toate acestea, sfatul ei, pentru cele ce trec...

  © 2022 Qbebe