Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

„De ce te lauzi atât cu mama ta, tu nici măcar nu ai mamă”: fiica lui Teo Trandafir a îndurat în copilărie vorbe grele

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre viața ei și a vorbit despre perioada în care a fost în pragul sărăciei. Teo a vorbit și despre fiica ei, Maia și despre felul în care aceasta fost, la un moment dat, marginalizată și luată peste picior pentru că este un copil adoptat. 

Teo Trandafir a fost de două ori în pragul sărăciei

Chiar dacă acum duce o viață frumoasă și are succes pe plan profesional, lucrurile nu au stat întotdeauna așa pentru Teo Trandafir, care nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre momentele dificile din viața ei. Din punct de vedere financiar, una dintre cele mai grele perioade pentru prezentatoarea TV a fost la începutul carierei sale în televiziune. Atunci, Teo lucra la Tele7 abc alături de Mircea Badea și avea un salariu modest, de 2.000 de lei vechi, pe care îi primea în plic, alături de fluturașul de salariu.

teo trandafir si fiica ei, maia

Foto: Facebook

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Teo Show” mărturisea anul trecut, pentru Libertatea, că a rămas marcată de greutățile întâmpinate atunci când câștiga puțini bani:

„Mi-e frică de sărăcie și de boală. Sărăcia duce la boală și boala duce la sărăcie. Să fii sărac sau bolnav înseamnă să fii o povară pe umerii celorlalți și să ai tot timpul un stres interior care te împiedică să lucrezi, te invalidează. Devii fricos, pentru că ai senzația că starea bună de sănătate, chiar dacă va reveni, va pleca din nou. Și sărăcia e grea, de te gândești la 3 lei și o bucată de pâine; nu este deloc distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul – moment prin care eu, din nefericire, am trecut”, povestea Teo Trandafir in urma cu ceva timp.

Teo Trandafir: „Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr”

O altă perioadă extrem de grea pentru Teo Trandafir a fost după plecarea din Pro TV, când vedea că nu primește oferte de la nicio televiziune. Anii dinaintea angajării la Kanal D au afectat-o pe prezentatoarea TV din toate punctele de vedere. S-a confruntat cu lipsuri, pe care a reușit, într-un final, să le depășească alături de fiica ei, Maia.

Citește și: Teo Trandafir despre fiica ei: „Nu i-am făcut niciodată temele, nu am ajutat-o”

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam să merg la cinematograf. Mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa. Această situație trebuie să înceteze acum, este destul. Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a dezvaluit Teo Trandafir in emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Teo Trandafir: „Maia trece prin rele zâmbind. La un moment dat o fetiță i-a spus: Eu nu înțeleg de ce te lauzi atât cu mama ta, pentru că tu nici măcar nu ai mamă”

Teo a dezvăluit o întâmplare prin care fiica ei Maia a trecut în urmă cu câțiva ani, când o altă fetiță i-a spus că nu înțelege de ce se laudă atât cu faptul că mama ei e Teo Trandafir, în condițiile în care este un copil adoptat.

„Maia este un om extrem de loial, nu m-a mințit niciodată. A învățat să treacă prin rele zâmbind. La un moment dat o fetiță i-a spus: ”Eu nu înțeleg de ce te lauzi atât cu mama ta, pentru că tu nici măcar nu ai mamă”. Și atunci fiica mea i-a spus „Îți doresc să ai o relație cu mama ta așa cum am eu cu mama, pentru sunt sigură că tu ai mai mare nevoie de ea”. Nici măcar nu mi-a spus, am aflat asta de la doamna antrenor”, a mai explicat Teo.

Teo Trandafir are la activ mai multe emisiuni de televiziune, cum ar fi: „Bună Dimineața România” alături de Mircea Badea (în 1994 pe Tele 7abc), ca mai apoi cei doi să mai colaboreze odată în 1997, lucrând pentru Antena 1 la emisiunea matinală „Dimineața devreme”. În aceeași perioadă realizează alături de Mircea Badea o emisiune de week-end numită „Teo & Mircea Show”.

Emisiunea „Teo”, pe care a moderat-o timp de șase ani la Pro TV, în perioada 2000-2006, a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din România. Tot în acea perioadă, mai exact, în 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia.

Din 2013, Teo prezintă emisiunea „Teo Show” de pe Kanal D.

 • Surse: kanald.ro, libertatea.ro, avantaje.ro
 • Sursă foto principală: Facebook
Drew Barrymore: „Faptul că am fost dependentă de droguri în copilărie mă ajută să fiu o mamă bună acum”

Surse foto: Facebook

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Teo Trandafir despre fiica ei: „Nu i-am făcut niciodată temele, nu am ajutat-o”
  Teo Trandafir despre fiica ei: „Nu i-am făcut niciodată temele, nu am ajutat-o”

  Teo Trandafir și fiica sa, Maia, formează o alianță ruptă parcă din cele mai frumoase povești. Dincolo de relația mamă-fiică, cele două sunt cele mai bune prietene și se...

  Tehnica de parenting pe care a aplicat-o Teo Trandafir: ”Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva”
  Tehnica de parenting pe care a aplicat-o Teo Trandafir: ”Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva”

  Teo Trandafir este o mamă model, care și-a crescut fiica cu încredere, prietenie și respectarea spațiului intim. Iată ce lecție de parenting ne învață vedeta!

  Mama tot mamă: cum a reacționat Andreea Esca la scandalul în care a fost implicată fiica ei
  Mama tot mamă: cum a reacționat Andreea Esca la scandalul în care a fost implicată fiica ei

  Alexia Eram, fiica Andreei Esca a trecut prin momente șocante după ce a decis să plece pentru un weekend, la mare, alături de iubitul său Mario Fresh, Lino Golden și încă un...

  Când persoanele din jurul tău cresc în ele o viață, dar tu nu poți nici măcar să o crești pe a ta
  Când persoanele din jurul tău cresc în ele o viață, dar tu nu poți nici măcar să o crești pe a ta

  Atunci când persoanele din jurul tău cresc în ele o viață, dar tu nu poți nici măcar să o crești pe a ta - sună dramatic, dar la asta m-am gândit atunci când...

  Cum arată fiica Danei Săvuică. Are 27 de ani și este frumoasă ca mama ei
  Cum arată fiica Danei Săvuică. Are 27 de ani și este frumoasă ca mama ei

  Dana Savuică este un fost manechin recunoscut pentru frumusețea sa, iar fiica sa îi calcă pe urme. Iată câteva poze care demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi...

  Codin Maticiuc, cel mai emoționant mesaj pentru mama lui:”Tot ce înseamnă omenie am de la mama”
  Codin Maticiuc, cel mai emoționant mesaj pentru mama lui:”Tot ce înseamnă omenie am de la mama”

  Mama este prima noastră dragoste, a oricăruia dintre noi. Iar această dragoste nu piere niciodată, indiferent de vicisitudinile pe care viața ni le aruncă în cale, sau chiar...

  10 replici pe care mi le-a spus mama în copilărie care m-au ajutat să am încredere în mine ca adult
  10 replici pe care mi le-a spus mama în copilărie care m-au ajutat să am încredere în mine ca adult

  Mamele sunt cele care reușesc întotdeauna să sădească încredere în sufletele copiilor, însă acest lucru nu este întotdeauna ușor de realizat și necesită...

  © 2021 Qbebe