Cum mi-am transformat smartphone-ul în vibrator

O bloggeriță a dezvăluit, curajoasă, întregii lumi, ce a făcut ca să-și transforme smartphone-ul în vibrator, apelând la niște aplicații speciale pentru telefon.

Pentru a avea oricând la îndemână un vibrator, o femeie a decis că smarphone-ul ei se putea converti în acest instrument datorită unor aplicații disponibile pe telefoanele Android. Alături de aplicațiile respective, ea a precizat că este nevoie de o husă rezistentă de silicon și de o soluție specială pentru dezinfectarea jucăriilor erotice.

Prima aplicație pe care a testat-o se numește „Perfect Mobile Massager for your Beauty and Health" , cu rolul de a contribui la relaxarea mușchilor încordați (inclusiv cei din zona vaginală) și să inducă o stare de relaxare profundă. Aceasta este dotată cu trei tipuri de setări: una ce furnizează o vibrație dură, una ce dă o pulsație și una care poate crea o vibrație foarte rapidă.

Este recomandabil ca butonul de deasupra setărilor speciale, ce reglează viteza vibrațiilor, să fie utilizat cu atenție pentru că este cel care poate să transmită vibrațiile respective la contactele existente în telefon.
După ce a văzut cum funcționează această aplicație care oferă posibilitatea de a avea la îndemână un vibrator, femeia a mărturisit că vibrațiile se simt cel mai bine când sunt mai puternice, iar telefonul este așezat cât mai aproape de zona intimă. Ea adaugă faptul că nu ar acorda mai mult de nota 3 (pe o scară de 1 la 10) acestei aplicații pentru că nu oferă „nimic magic", nimic menit să determine ca smartphone-ul să fie apropiat de lenjeria intimă.

Cealaltă aplicație de care s-a folosit poartă numele de „iVibe Vibrating Massager". Aceasta deține 3 setări de bază (viteză obișnuită, rapidă și „Full speed"- viteză maximă), pentru altele fiind necesar să se achite o taxă de 1.99 $. Femeia care a descoperit-o a optat direct pentru setarea pentru „viteza maximă" și nu a fost impresionată. A achitat ulterior taxa suplimentară și a putut să descarce un nou pachet, cu 8 tipuri de vibrații, ce puteau fi modificate dacă telefonul era ridicat și îndepărtat de fiecare dată de zona intimă.

Femeie intinsa pe jos, tinand un smartphone in mana

La final, concluzia a fost că această aplicație nu merită nici pentru setările de bază, nici pentru cele suplimentare, vibrațiile nefiind suficient de puternice.

Ultima aplicație încercată a fost „iMassage U-Vibrating Massager" . La fel ca și cea anterioară, se putea descărca gratuit, fiind necesar să se plătească (pentru suma de 1, 99$) setările suplimentare pentru vibrații. Ca să vadă exact cât de bine funcționează, femeia a testat noua aplicație în timp ce se afla într-un autobuz ( și-a așezat smartphone-ul între picioare). A declarat ulterior că nici aceasta nu era deloc satisfăcătoare.

Concluzia finală a fost că smarphone-ul poate fi transformat oricând într-un vibrator, având avantajul că nu necesită costurile de achiziționare a unui vibrator obișnuit. În afara acestui avantaj, altele semnificative nu pot fi semnalate. Opinia ei este că oricine își poate crea un vibrator datorită unui smartphone și că acesta poate să aibă efectul așteptat numai dacă este vorba despre cineva cu clitorisul foarte sensibil.

Surse:
www.cosmopolitan.com, www.marieclaire.com, www.rearfront.com

Mămici vedetă: interviu cu Andreea Bălan

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  A-i da copilului un smartphone este ca și cum i-ai da un gram de cocaină
  A-i da copilului un smartphone este ca și cum i-ai da un gram de cocaină

  Specialiștii sunt tot mai îngrijorați de creșterea numărului de copii dependenți de ecrane (inclusiv de smartphone). De aceea, dependența de acest tip este considerată la fel de...

  Între smartphone și tabletă, de ce, când și cum punem limite - Sfatul specialistului
  Între smartphone și tabletă, de ce, când și cum punem limite - Sfatul specialistului

  Vei afla aici informații importante legate de smartphone și tabletă, de ce, când și cum punem limite, prezentate de doamna Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician,...

  Folosirea smartphone-urilor duce la ADHD în adolescență
  Folosirea smartphone-urilor duce la ADHD în adolescență

  V-ați gândit vreodată ce efect devastator poate avea tehnologia asupra copiilor din ziua de azi?

  Madonna susține că smartphone-urile i-au stricat relația cu copiii
  Madonna susține că smartphone-urile i-au stricat relația cu copiii

  Tehnologia dă bătăi de cap și la case mai mari!

  Părinții dependenți de smartphone dăunează grav sănătății copilului
  Părinții dependenți de smartphone dăunează grav sănătății copilului

  Pe măsură ce micuții noștri cresc și devin tot mai interesați de lumea din jur, putem fi oricând în situația de a observa că sunt atrași de obiectele cu care ne văd...

  Cum sa ai orgasme multiple – 3 secrete „fierbinti“ pentru femei
  Cum sa ai orgasme multiple – 3 secrete „fierbinti“ pentru femei

  Cu siguranta ai si tu macar o amica enervanta, care nu se mai opreste din povestit detalii picante de budoar si-ti spune intr-una ca are orgasme „pe banda rulanta", cat de grozav e penisul...

  Cum arată astăzi Ruthie, mezina din Al Șaptelea cer
  Cum arată astăzi Ruthie, mezina din Al Șaptelea cer

  Ați fost fani ai serialului "Al Șaptelea cer"?

  © 2019 Qbebe